418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #351562 Jó, azért 4 prémtankja 28K HUF értékben nem mindenkinek van. :)
Megértem az álláspontodat.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.14. 12:46:34 -
András77 #351561 Ezt én értem, de miért kéne nekem ennél több kredit? Számoljunk mondjuk napi 50k plusszal, ahhoz tényleg nem kell megerőltetnem magam a legkevésbé sem. Mondjuk 20 csata, abból 4-5 prém tankkal és kész.
Ha új tankot veszek, a régit eladom, tehát nem a teljes árat kell fizetnem, gyakran vannak akciók stb. Az IM-ből is elég jól jön a kredit. Adnak ajándék prém napokat kb havonta 1x, év végén sokat adtak. Ilyenkor belehúzok a wz111-sp-e25-t25 tankokkal és 1-1,5-2milla kredit bejön naponta, attól függ, mennyire érek rá.
Aranyat ésszel köpök, ki tudom gazdálkodni. Tier10 tankot kb negyedévente 1x veszek, nagyjából ez a tempóm a fejlesztésben (összesen 4db van eddig, de még ezeket sem ismertem ki, nincs rá időm, mert az IM miatt elindultam több másik ágon), de tier9-t általában eladom, pontosabban eddig mindegyiket eladtam, nem volt megtartós egyik sem, talán a t30 lesz az első, mert az e4 nem kell.
Szóval az én fejlesztési tempómhoz a jelenlegi kredit termelés megfelelő. Vannak szorult helyzetek, ha kéne a kredit nagyon, de vannak tartalékaim, rengeteg nem használt modul, rengeteg nagy javító stb, ezekből már adtam el, ha nagyon kellett hirtelen a kredit. Illetve 1-3 nap prémet veszek és termelek pár milliót, ha látom előre, hogy lesz időm.
Nekem ez így megfelelő, de megértem azt is, aki ennél sokkal gyorsabban akar haladni a fejlesztésben. Szerintem a prém fiók annak kell, aki hamarabb akar nagy tankokat, máskülönben jobb a prém tank. De ez az én véleményem, nem biztos, hogy mindenki osztja, pontosabban a legtöbben mind tier10 tankban szeretnek feszíteni, oda meg hosszú az út, tier9-ben el lehet lenni jó sokáig és való igaz, hogy eszi a kreditet. Meg is néztem cent 7/1 - 394 csata (az fv4202 hírek miatt ezt gyorsan fejlesztettem, de prém nélkül), leo pta - 344 csata (az obj416 meg a t54 mellett eddig a leghosszabb grindem, 4,5 hónap volt, jó része napi duplákkal), E75 - 268 (volt pár prém nap a fejlesztés alatt, ezzel csináltam meg 2 ht15 küldetést is, szép hosszú grind volt ez is) és a lorraine - 238 csata (ezt nagyon szerettem, jó tank, esélyes, hogy visszaveszem valamikor)
tier9 tankoknak ráadásul mindig adok 50e szabad xp-t és még így is hosszú a grind időszak, amit egy prém előfizetés 2/3-ra lerövidítené. Ha tényleg sietni szeretnék és a tier10-t akarnám, akkor megérné a prém fiók. -
lammaer #351560 EGy pillanatra megrettentem, amikor odáig jutottam hogy "Ez a tank egy vicc"... (mert éppen kukázni akarom az IS4et és lecserélni IS7re). De aztán megnyugodtam, mert ezt most pozitív értelemben írtad :)
Mondjuk nem tudom mennyire bálna ha összehasonlítjuk a többi T10 heavyvel, de Is4ben azt szoktam látni, hogy ők már rég a helyükönk vannak amikor én még szépen cammogok az IS4emmel a kiszemelt helyre.
A Béla amúgy nagyon jó, húzz bele ameddig létezik az a tank jelen állapotában. Nem nagyon szoktam T8 fölé menni, de pár napja amint csak lehet viszem egy körre a Vk45B-t. Visszaadja azt, hogy milyen volt egy rendes fronttal szerelt nehéz tank a goldeső kora előtt :) Csak akkor van baj amikor szembe is jön egy :D (vagy amikor megunja a szemben álló 3 tank a sok bounceot és lerohan)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.14. 12:33:20 -
Simulacrum #351559 Nos mivel a Bélához még a VKA-n is át kellett volna verekednem magam, gondoltam beszerezem az IS-7-et a HT-15-re. Egyrészt eddig azért nem volt meg az elsőnek kifejlesztett T10-es tankom, mert nagyon nem jött be teszten (a lomha fordulása miatt), meg nem volt rá egyáltalán szükségem, hisz nem CW-zek, de azt kell mondanom hibáztam. Ez a tank egy vicc. Ez tényleg olyan benne ülve is, mint ellenfélként, brutális troll páncélzattal rendelkezik. Tényleg a gyenge játékosok legjobb tankja, mindenkinek ezt ajánlom, aki nem tartja magát jónak és T10-es nehéztankot keres magának. Semmi gond nincs az IS-4-el sem, én azzal csináltam meg a Stug és T28 utolsó HT-ját, de az IS-7 szerintem jobb tank jó kezekben. Az ágyújával nem lehet célzás nélkül lőni, de megvárva a szűkülést oda lő, ahova kell és mivel ez egy kimondott közelharci tank nincs emiatt gond.
Pár dolog még, amire fefigyeltem. Sose nézem a sebzéseket, de ennél a tanknál egyértelműen azt tapasztalom, hogy többször sebez az átlagsebzése fölött, mint alatt. Nagyon sokszor látok 500 fölötti sebzést. Tényleg úgy mozog, mint egy bálna, de prémium kaja rettentő sokat dob rajta. Csak kipróbáltam két csatában, nem azzal használom, de -1 másodperc töltési idő mellett érezhetően mozgékonyabb vele a tank, aki megteheti szerintem érdemes azzal használni, bár orosz lévén biztos néha gyullad szegény. Tipikusan megérzi a jó legénységet is. Egy 4 skilles bandával teljesen más tankot kap az ember, mint egy alaplegénységgel. Ez persze minden tankra igaz, de én itt még jobban érzem. Csak ajánlani tudom, nagyon jó tízes tank.
A vége 14003 lett. 1200 saját hp, 5893 sebzés és 6910 pattintott. Replayt azért nincs értelme adnom, mert végig halálutcában álltam. Annyi poén volt az FV pattintás mellett, hogy utána végig engem szidott, hogy idióta vagyok, bár nem értem miért, de lelke rajta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lammaer #351558 Azt értem alatta hogy jobban jön a pénz. Prém nélkül T9-ben hiába van meg az XPd, garantáltam messze leszel a lóvétől hogy megvehesd a T10et (de ugyanez igaz sztem T8ra is), tehát pörgetheted az értelmetlen farmköröket, amelyeknél rosszabb esetben az XP elveszik vagy olyan legénységre megy ahová annyira nem kell.
A prém sokszorosan megdobja a profitot! (nem 50 százalékkal, hanem akár 2-3xosára is), magas tierben ez sokkal fontosabb mint az Xp. Abban egyetértek veled, hogy tisztán az XPt nézve nem nagy dolog a prém HA szeretsz azzal grindelni ami éppen soron van. (bár nekem most nagyon jól jött a hétvégi ingyenprém, végre kikukázhattam az indienpanzert a francba).
A te példádra levetítve: az egy dolog hogy többet játszol az E75-el mire meglesz az XP az E100-ra. Az nem baj, jó dolog ha szereted. De játszhatsz életed végéig E75-el, pénzed sose lesz E100ra, tehát mehetsz farmköröket olyannal ami nem biztos hogy annyira fun mint az E75.
Így értettem :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.14. 12:17:27 -
András77 #351557 Mit értesz az alatt, hogy megéri a prém előfizetés? Tegnap megvettem az E100-t végre, de én például nagyon szerettem menni az E75-el, kit érdekel, hogy több csatát kell vele mennem? Jó volt a tiger2, tiger stb, miért gond, hogy többet kell velük játszanom? Végül is játszom a játékkal, akkor is, ha nem tier10-ben vagyok. Ha meg mocsok szemét tankot kell átugrani, akkor vagy bedob szabad xp-t az ember, vagy a napi duplákkal halad, aztán egyszer vége.
Szerintem a prém fiók pont az olyanoknak kell, akiknek gyorsan kellenek a nagy tankok. Ebben az esetben indokolt, hiszen az idő pénz, de engem nem érdekel, hogy mikor váltok szintet, ha használható az adott tank. A kredit termelés meg olyan dolog, hogy ahogy a fórumtárs írta, van több prém tankom, amit kedvelek, leduplázom őket meg még megyek pár kör ráadást és a napi 100-200k kredit megvan velük, attól függ, mennyire érek rá. 100k-t elég hamar össze lehet kapni egy wz111-sp-e25-t25 dupla, 6-7 csata, szinte tutira 100k fölött lesz, ha jól ment, akkor elég sokkal. Ha van még időm, megyek párat a többi ajándék prém tankkal és máris van 200k-m. Ráadás bónusz, hogy a legénységet is szépen húzom közben. A tier8-10 tankok ugyan eszik a kreditet rendesen, ha nincs jó nap, de azért általában nullszaldóra vagy kis veszteségre kihozom, úgyhogy amit keresek a prém tankkal, kb megmarad, olyan 50k-val számolok, amennyit megesznek a tier8-10 tankjaim naponta, de még úgy is marad 50-150k kredit.
Prém fiók annak kell leginkább, aki gyorsan akar fejleszteni. Aki játszani akar "csak" és nem ideges, hogy mikor lép már szintet, annak meg nem kell, pontosabb ritkábban kell, akkor venni kell 1-3 napot és kész, de legyenek olyan prém tankjai, amivel szeret is menni. -
lammaer #351556 Napi 2-3 óra, hétvégén meg 4-6 sztem bőven az a kategória ahol már megéri a prém :)
Legalábbis nekem, ha tényleg minden nap tologatnám ennyit. De igaza van a kollégának, nem vesszünk ezen össze.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.14. 11:44:26 -
#351555 s hozzá kell tenni,hogy kinek mi a célja a játékban.Aki még tankot fejleszt és sokat ráér lehet jobban megéri a fiók,de olyan mint én aki örülha napi 2-3 órát bent van hétvégén meg talán a dupláját nem éri meg fizetni.Ugy érné meg ha csak akkor ketyegne a prémium amikor online vagy.:) -
#351554 Mielőtt hitvitába keverednétek, le kell szögezni hogy embere válogatja, ki hogy mennyit és mikor ér rá. :)
Tehát melyik éri meg jobban ezek figyelembe vételével. De ha valaki tele van erre költhető zsével (nem más pénztárcájában nyúlkálok, csak mondom - ha nem versenyekből, cw-ből szerzi az aranyat), annál meg úgyis mindegy, van mindkettő. -
#351553 azért ez nem igaz.Inkább egy prémtank amivel jól tudsz farmolni prém nélkül is.Én dolgozó ember vagyok hétvégén barátnőzöm,hol érné nekem meg inkább a prémfiók?Amióta inkább prémtankozom sosincs pénzhiányom.Leszórzózom az összes prémtankot már bőven kitermeli azt a veszteséget amit a normál tank okozhat.
és a prémtank örökre a tiéd a fiókot állandóan meg kell ujítani.
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2015.04.14. 11:04:47 -
lammaer #351552 +1
Amúgy sztem a legjobb ha az ember vesz inkább prém accot és tologatja a rendes tankokat amikkel szépen termelget ahogy jön az XP.
A túlárazott prém T8asok árából többhavi prémacc kijön, és akkor nincs rákényszerítve hogy egy tankkal tollja orrvérzésig, plusz az XP se csak a legénységre megy.
Prém acc nélkül meg a prémtank se farmol olyan nagyon jól.
-
#351551 pont ez a lényeg a T34-nek,hogy nincs limitált MM-je,lehet vadászni sok sok ügyetlen t10-est.Jó helyen van,csak tudni kell vele játszani.
Én még ingyen kaptam. :) -
#351550 Ha már a medek rád rontanak ott nagyon mással sincs sok esély. Egyébként kedvelem a T34-et a hibái ellenére is.
Természetesen nem lehet minden kör nagyon élvezetes és nagyszerű vele, de ez ugyanúgy igaz bármelyik tankra.
Végül az obj430 II-t vettem meg, nem sokat mentem vele csak amennyi az 5x kellett. Némi kredit szerzés után belefért a T54E1-is, de ezt nem sikerült leszorzózni (mellesleg alig volt kreditem, úgyhogy full stock). Ma még lesz prémem farmolok egy kis kreditet hozzá :) -
R3nton #351549 Ja aha, meg minden happy meg mosolygás. Azt persze nem mondod mikor, keresztül csap 600 méterről a jgdpze100 úgy hogy hulldownban vagy, vagy mikor rád rontanak a 10-es medek és esélyed sincs, mert egy lassú ótvar fos. Vagy amikor t110e3 vagy IS-7et kell belőnöd szemből, mert esélyed sincs megkerülni, vagy egy Maust, akkor a hajadra kenheted az ágyúját, mert nem fogja átütni. Mondom ezt úgy, hogy a t8-as premek között sztem ezzel van a legjobb sebzésem, akkor is utálok vele játszani, lassú görény egy tank, fos játékélménnyel. Egyébként a többi t8 ugyanúgy hozz a pénzt, szóval az hülyeség, hogy jobban hozná. FCM egy álom ehhez a nyomi t34hez képest. -
#351548 Nnah prediktív bevitel rulez, bűnbak*- gunnal -
#351547 Nettó baromság a t34 ekézése, több mint 2500 csata tapasztalatával mondom hogy simán az egyik leghatékonyabb kreditfarmoló eszköz, prém nélkül átlag 30-40 rúgó haszon, ez kb 2-3 sebzést jelent, nem kell hozzá izmozni, gyenge pontokat keresgélni, stb. tier 10 be tiszta haszon kerülni vele, mert ott még könnyebb összeszedni azzal a bűnbak a lóvét. -
R3nton #351546 Ja de az a legdrágább prém tank MM kedvezmény nélkül és olyan lassú, mint a tetű. Pénzt keresni azért lehet vele. -
#351545 Azért nem égetném el a T34-et.A legnagyobb pennel rendelkező prémium tankról beszélsz.Még t10-ben is megállja a helyét.Napersze tudni kell vele játszani,de melyik tankal nem?Nemrossz az.112/is6 párosról nekem is lesujtó a véleményem sose venném meg,még ingyen se kéne.Is 6om ott porosodik a garázsban.
CDC-ről dicshimnuszokat zengtek,de szépen kikoptak a randomból.Pedig nagyon szeretem lőni.:P -
R3nton #351544 Naja, nem is kéne új map, sőt a mostaniakból is ki kéne venni jó párat, és akkor nem évente 2x lenne malinovka, mikor scoutolnod kell. Meg amúgy is van egy pár tűzre való térkép.
De az elején, hogy mondták, hogy zsír új tankok lesznek, mintha a gyárból gördülnének ki. Nekem azért jobban tetszik így ütött-kopottan, behorpadt lemezekkel. Simán lehetne sáros is. -
#351543 Klassz, miert nem ezekre fokuszalnak? Helyette ontjak a fosnal fosabb mapokat. -
R3nton #351542
Uh még rádobnának a sebességre 5 km/h-t sose raknám le az M48-at -
#351541 -
Bughead123 #351540 `Nem ma kéne jöjjön a 9.7 ? -
R3nton #351539 Fedezékeket kell használni, dombok mögött elbújni stb és akkor nincs para a camoval FCM heavy tank nem scout, nem kell annak camo. Mind2-nek van előnye hátránya. Sőt összességében a CDC talán jobb is ha csak szimplán azt nézzük, hogy egy 8-as tank. DE FCM-nek van MM limite és nem annyira szar a páncélja, hogy minden lövés hazavágjon benne valamit. Ettől függetlenül nem azt mondom, hogy ne vegyetek CDC-t, sőt annyi pénzért simán megéri szerintem. De, aki könnyített MM-et szeretne az kicsit több pénzért jobban jár az FCM-el. Mindenki döntse el saját maga mi neki a jó. Viszont az ilyen T34 és 112 tűzre való...ingyen még megéri a wz-111, de pénzt nem adnék érte. -
Malachit #351538 351455-re: "Pz4 S-em van (ÓÓÓÓriási csalódás...)"
Szerintem csak rosszul használhatod. Igazi meggymag köpködő sniper tank, kicsit keményebb fejjel lomha mozgással. Volt, hogy már vissza kellett fognom magam mert majdnem kifutottam vele a lőszerkészletből a folyamatos tüzelés miatt. Ha eldugod a testét a feje még a relatíve kisebb/azonos tier lövéseket pattintja. Teste nincs, mivel PZIV. Azon meg páncél sehol :D 3-4 skilles legényekkel messzire egy darálógép :) -
#351537 Jön ha kész lesz :D -
#351536 Tegnap egyik csatában ellenfél párduca (t7) beírja a T34-nek (t8), mégis hogy gondolja, hogy kisebb tankra lőtt.... -
Toweliee #351535 Van hír a patchről? -
#351534 Ilyenkor persze lehetne mindig x5...
-
Pares #351533 11-7, győzelemre áll a csata, T-44 már majdnem megöli az Indient, utóbbi erre elbújik a sziklafal bemélyedésébe, Indien 271HP vs T-44 607HP, a T-44 rutinosan rámegy a max. két lövéses noob Indienre. Nincs a közelben senki más. Na vajon melyik döglik meg?
Mi sem természetesebb, hogy a T-44 húzza a rövidebbet, és az rng-nek meg valami megfogalmazhatatlanul nagy adag szerencsének köszönhetően a fogalmatlan Indien 26HP-val túléli és röhögve megy tovább. A csata végül - természetesen - vereség lett. Hát igen, ez van, amikor a pontosságtól kezdve az átütésen keresztül a sebzésig mindent az rng felügyel, plusz ehhez még hozzáadódnak az olyan csodálatos fícsörök is, mint a 0 sebzést okozó leláncolás, és máris minden feltétel adott ahhoz, hogy bármilyen hülyének lehessen sikerélménye... ami persze vitathatatlanul tökéletes üzleti modell. -
András77 #351532 Csináljátok azt amit én, ha bárki bárkit riportolással fenyeget, azonnal riportoltolom az unsportsman ... kategóriában és meg is mondom neki. Egy idő után megunják, hogy mindenféle apróságért riportoljanak, talán. Volt már olyan ugatás ebből, meg rámírt a gyerek csata után, hogy ő nem is gondolta komolyan, gondolom nem az első alkalommal kapna ban-t. Mindegy én azonnal riportoltam. Le kell ezeket a szerencsétleneket erről szoktatni, mást nem nagyon lehet tenni. -
#351531 Az is megvolt már. Azt mondta hogy mivel hátulról lőttem ki, reportol unfair play miatt. De volt aki a prémium lőszer miatt repoltot (gondolom a wg-nél meg is orrolhattak amiért használni mertem a drágábbik lőszerből is) :) -
#351530 Én már ott kiégtem,amikor Reportolni akart,mert kilőttem, Egyébként meg vissza sem írtam neki,csak letiltottam,az ilyen lelki nyomoréknak szerintem ez jobban fáj:)
-
#351529 Az effélék minden csata után ilyesmiken rugóznak percekig? Egy ideje már a screenshotot sem gyűjtöm... ezt az időt fordíthatnák arra is hogy megtanuljanak játszani :) -
Tarathiel2 #351528 De 1912/6=318.66 és 6320/21=300.95, tehát ő többet sebzett lövésenként arany nélkül tehát szar vagy. Teccikérteni? -
#351527 Amikor 6.000<1900dmg
-
#351526 Eddig is zavart, de most kipróbáltam ablakban is pár játékot, hogy lássam menet közben mi mennyire eszi a procit és a vga-t és most tűnt föl, hogy minden játéknál igazodik a felbontáshoz, egyedül a wotnál nem... -
lexlutor #351525 szerintem te sokat varsz ettol a jatektol. -
#351524 Azt nem akarják megcsinálni hogy a hud mérete arányosan változzon a felbontással???? -
Toweliee #351523 Amennyire pocsékul kezdődött az ismerkedés a T-43-al annyira megszerettem a végére.