World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy emiatt ne sajnáld a Churchill-ekre szánt energiát. <#vigyor0>#vigyor0>
Azóta csak azokat a tankokat adom el, amik úgy is csak ugródeszkának kellettek, vagy kifejezetten nem szerettem velük játszani.
Igaz, hogy a kifejlesztett 5 db T10-es tank közül csak egyet vettem meg eddig. Annyi kredit azért nincs. <#vigyor0>#vigyor0>
De meg kinek van erre ideje??? Nem rég kivágott a bnőm, de dolgoznom így is kell menni, nem tudok éjt nappallá téve itt ülni. Kapják be a brét, ha megint olyan küldetés lesz, hogy csinálj 200k xp-t bizonyos idő alatt (jó rövid). Vagy akkor legyen az, hogy fél év alatt el lehet érni azt kész, vagy amikor meg lesz, akkor meg lesz...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Viszont ha jön egy-egy olyan event, amikor sokat számít a jelenlétük, akkor az sokszorosan megtérül.
Én is lassan haladok, olyan igazi grindeket nem is csinálok. A legtöbb tankot csak napi duplázgatásokkal viszem. Így is ki van már fejlesztve 5db Tier 10-es tank. Ezekből egyenlőre csak egyet vettem meg, a többinél a kilenceseket viszem ugyanúgy duplázgatva immáron a legénységre kihegyezve.
Nem hajt a tatár. Viszont a gyerekek már nagyok, ők is játszanak elég sokat, így nem kirívó ha én is eltöltök pár órácskát a gép előtt.
A feleségem meg azóta nem morog a játékszenvedélyem miatt, amióta megismerte a SIMS játékot, és képes ő is órákat elvacakolni a SIM-jei pátyolgatásával. <#vigyor0>#vigyor0>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
+ Sok 9-10-es tankom van kifejlesztve amit meg kellene vennem...... (Van sok T8 prém, de 5x mellett nem kredit szerzés a cél)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az SP eventen már fél időben megvolt a tank, mert ha sok tankot tudsz ötszörözni, hatványozottabban jön az XP. Akkortájt adtak egy csomó plusz garázshelyet is az eventeken. Meg rendszeresen veszek párat, amikor féláras. 60 körüli tankom van jelenleg, és egy csomó ág még el sincs indítva.
Most a 111.000 XP az első napon megvolt a 3 nap prémiummal együtt. 36 Tier7-Tier10 tankom van a garázsban. A Kínai és francia tankokra sor sem került. Volt olyan tank, amivel 3 meccs bukó. Mentem a következővel. Kb. a felénél elsőre megvolt az 5k körüli XP.
Délután 6 körül kezdtem, és jóval éjfél előtt megvolt minden.
Úgyhogy érdemes megtartani egy csomó tankot minden ágon minden nemzetben. Most karácsonykor is lesz remélem ilyen össznemzetes event. Nem kell görcsölni majd, hogy kevés az eventre alkalmas tank.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
de a multheten t-15 premtankkal 13ra lett meg.
A wg meg pont a prém felhasználóiból él, úgy gondolom normális, hogy mindent elkövetnek a fejős tehenek megtartásáért. Aki többet fizet többet kap, ez az élet minden területén így van, majd pont a wg-nél lesz masképp.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Van amivel a lövegpajzs mellett belőhető gold lőszer nélkül is, illetve a géppuska nyílás ha látszik, de egy csomó géppel célszerűbb lenne megkerülnöd.
wot nick: PsychoTrooper
de nekem aztan tok mindegy, azt elhiheteted. en orulnek ha minden mason igy at tudnek lepni. sokkal nyugodtabb lenne a jatekom. es neki is, mert artyfronton nem elsz valtozas, erre be lehet rendezkedni, mig mondjuk egy spotting rendszernel van meg remeny.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.17. 07:59:47
Tegnap én is szerettem volna pár tankot le 5x zni és wz 131-el kezdtem, majd az 4. vesztes csata után ahol zsinorban benne voltam az első 3 legtöbbet sebzőben a csapatom részéről (tier 10 ben is) mentem egy dicker max kört ahol úgy vesztettünk hogy nem hittem el....alt+f4
továbbra is tartom magam ahhoz, hogy élvezhetetlen a játék.
Gördülő kövön nem nő moha
Légyszíves ajánljatok már valami 8-as tankot mert úgy kivágtam az IS-3-at a garázsból mint macskát szarni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
300-400 közötti HP-val.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.11.17. 01:38:15
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És 3 perccel később:
Igen, 15-0 lett a vége. Igen, ez T10.
Az emberek eladták a CO2 kvótájukat. Random -25 %. Fekete nap
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.17. 01:16:06
Szégyen nem szégyen de az előbb még a szemem is nedves lett mikor megláttam a csapattársakat a betöltő oldalon.Tudtam hogy újabb elvesztegetett 10 perc az életemből a gurkák miatt.Ezek mit élveznek a játékon vagy csak elindítják és nyomják össze-vissza a gombokat és TV-t néznek közben.
técsé2: nekem elejétől van prém és egyik nap kaki másik nap nem. Olyankor mindről pattanok 270 pennel, pl IS-3 , cent 1 oldaláról 90 fokban. Ez van.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.17. 00:43:55
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: técsé2, 2014.11.17. 00:30:53
A lassúság az egy dolog de hogy előnyt nem tudok felsorolni az biztos.Az hogy minden 2. csatában az arty szedi ki a minimum fél hp-mat vagy ha nem az egészet az biztos.Célzássebességük az egyenlő a nullával már minden célzásgyorsító dolog megvan de így is nevetséges az egész mire rászűkülök valamire már az a másodikat tölti rám és én még nem is lőttem,a töltésidő megint fos,a frontlemezt boldog boldogtalan átlövi,a lövegsüllyedés megint nulla,toronyforgás is nulla.Úgy kellene használni őket mint egy medet ezekkel a paraméterekkel de olyan lassúak,IS 34-el megy vagy szarrá vernek bennünket vagy mink az ellent de már úgy nyomom a W gombot hogy az asztal behorpad a billentyűzet alatt de így is alig tudok sebezni mert mindenki gyorsabb mint én.Nem beszélve a nyomorék csapattársakról arról külön könyvet tudnék írni hogy az emberi IQ hiány és a butaság határtalan.Úgyhogy kifejlesztem még az IS-7-et,igen kifejlesztem mert megvenni nem tudom úgy ahogy az IS-4 is ki van fejlesztve de kreditem nincs,utána befejezem vagy a játékot vagy még csak lehet jegelem mert nagyon tele a hócipőm.
És a slusszpoén (annyira tipikus😄):