World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszerű provokáció volt.
patchaou
Hagyd. Akik nem érzik mi a gond az artykkal azok képtelenek felfogni bárhogy magyarázod.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Miről beszélsz?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elégedett vagyok a saját teljesítményemmel, azontúl 50M, 215b kombóval nagyon jól szórakozok. Ez utóbbi a legfontosabb. Még azon se görcsöltem, hogy le csillagozzam azt a pár járművet, amit meghagytam... :-)
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 23:32:07
ne haragudj de szerintem kezeltesd 😊
Ezt is kifejtem. Ha vállalom azt, hogy nehéz tanknak nevezett vaskupaccal (pl. KV-4) péppé lövetem magam az orosz medekkel az az én döntésem. Vállalom és belenyugszok a szerény eredménybe. De az, hogy bármiben ülök és úgy szed ki, anélkül, hogy felspotolódna a mocsok UNFAIR. Még egy Borsig is más. Tudom hol tanyáznak.
akkor ezekutan ezen akadsz fel?? 😄
ne haragudj de te hulye vagy, ha ezek utan csak ezen akadsz fel.
Kifejtem. Gold? Töltöm én is. Bénázik valaki? Én is szoktam azért, így elnézem. Bujdosó TD-k? Nem megyek arra, csak a végjátékban. Egy irányba megy a csapat? Sokszor pont úgy nyerünk. De lehet a bujdosás is az oka az arty elől. Én a vesztes oldalt tartom ameddig bírom elvérzek, vállaltam. De azt, hogy mondjuk 4-4 emberke csatázik és akkor és szarkupac a pálya másik feléről belepofázik, azt pofátlan mocskos etnikumnak tartom. Egyszerűen fogalmazva semmi olyan dolog nem zavar, ami velem is megesik néha. Átlépem ezeket.
ha az ellenfeled mellesleg op, akkor ha vissza tudsz is loni, az miota fair harc?? 😄DD

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.16. 23:01:12
neked nem lehetnek nagy igenyeid ha csak ez zavar....
xotyi
Ezen most felnyerítettem😄DD

Trance&Friends nothing more..

Engem gyakorlatilag az zavar hogy egyes nehéztankok semmit nem érnek,lassúak,szemből átlövi mindenki őket,toronyforgás nulla,sebzés nem sokkal nagyobb mint egy közepesé illetve némely közepes nagyobb páncélátütésű azonos szinten mint a HT.A töltésidő és célzásidő nevetséges,mire rászükülök már rég visszavonul az ellen a fedezékbe de ha nem várok a semmibe megy a lövedék.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ja, keresztbe suhanni lehet vele jól, csak keresztbe suhanásból nem lesz sebzésed😊
Mondom egyetlen dolog zavar. UNFAIR artyk. Tehát nem minden sz*r.
DasIsFuck
Szerinted hány csatát játszottam artival?😄
Hummel 124 57%

Destroyed Vehicles 130
Experience 41,722
Maximum Experience per Battle 1,054
Hit Ratio 32.46%
Damage Caused 110,716

Kill/Death Ratio 1.91
Damage Caused/Received 4.80
Average Number of Vehicles Destroyed per Battle 1.05
Average Damage Caused per Battle 892

ezzel kb még 8.akármennyibe játszottam.

GWPanther 24 50%

Kill/Death Ratio 0.87
Damage Caused/Received 3.48
Average Number of Vehicles Destroyed per Battle 0.54
Average Damage Caused per Battle 830
Destroyed Vehicles 13
Experience 10,668
Maximum Experience per Battle 1,053
Hit Ratio 30.46%
Damage Caused 19,922

kb hónapok óta vettem meg, porosodni a garázsba mint láthatod😄

szóval kicsit erős lenne így 150 kósza arti után😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

World of Warplanes tutorial 4.részében ( a bombázás-rakétázás földi célpontok ellen ) 50 gold a nyeremény, plusz repülőgépet kapsz ajándékba.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
Még gondolom sokan emlékeznek a régen OTM-nek nevezett modra- hogy mi lett belőle: x hónap után megjelent a játékon belül😊
Nem minden mod tekintetében, de több apró feature-kiegészítés elférne az alapváltozatban is- de nem viseltetnek pozitívan annyira a felhasználói tartalmakkal, mint mások.

Olyan apróságokat nem voltak még képesek berakni, amik nem gondolom, hogy egyenértékűen nehezek mondjuk egy új pálya/tank beépítésével. Teszem azt, trollplatoon (max. 2-3 tier különbség) kizárása, a garázsinfók (egypár tankstatisztika bőven elférni az UI-n) bővítése, választható garázs (bűvészkedés nélkül), egyedi parancsok kiadása (vagyis dialmenüszerkesztés), bizonyos pályák közül lehessen választani (mondjuk három pályát feldob, amikor elindítasz valamivel egy csatát), a szabad legénységátképzés is mióta esedékes lenne...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

DasIsFuck
Én talán pont azért nem iutálom az artikat, mert ha nem is soakt, de épp eleget mentem velük, hogy megtapasztaljam mennyire frusztráló is az artiban ülve ez a full randomság.
Másrészt meg mint mondtam nem kevésbé frusztráló, mikör jön mr power creep anyámkínyja 3 közepes tank és tehetsz bármit, lazán mindenféle erőködés nélkül szétszed...

Viszonyítás képpen egy centurió tornyát mondjuk kt-ban ülve 5 lövésből minimum 3X nem fogod átütni, hiába tudod hogy hova lőj, fordítva kb ez kb minimum 1 lövése nem üt át.

iszonyú lehangoló mikor nehéz tankba x lövésből x át is visz...

Count Adyn
Miért is játszotok akkor a WoT al ha minden szar?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

De vissza tudok lőni az Op mednek, ergo FAIR. Most fejezem be ezt a vitát, mert egy artyssal nem érdemes. Az egész gondolkodásod átformálta már a sötét oldal. PONT
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 21:38:35
DasIsFuck
Azokat nem kell látni, hanem sejteni és tudni, hogy honnan lőhetnek.
Játékmenet része hogy ők lehetőleg láthatatlanul lőjék ki az ellent, ezért nincs páncéljuk pl vagy az spg-kel ezért nem lehet normális módba is lőni, mert akkor sok artival is lehetne roham löveg stílusba nyomni, most is lehet csak épp elég nagy hátránnyal.

Mondjuk az is érdekes, hogy azért nem látok senkit sírni, hogy az op közepes tankjával szemből keresztül-kasul átlövöldözi a tier nehéztankjainak a 95%-kát😄
Pedig szerintem nem sokkal maradnak alul egy nehéz tankba ülve az artiktól/láthatatlan td-k től.

De annyira unfair, hogy ezt ki sem bírom fejezni. Ez az egyetlen dolog ami felhergel. Persze most az artys éned szólalt meg...
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 21:25:18
Egyébként van olyan mod is ami megvéd a csapattárs sebzéstől, pl safe shot. Elém gurul a cstárs nem enged el lőni. Már rég letöröltem volna a játékot, ha nem látnám merről lő az arty vagy a Borsig/WT. Tudják ezt fent, úgy hogy marad minden így. Modok, arty, gold és mindenki megtalálja a számítását. Mottó: pénz pénz pénz.
DasIsFuck
Cserébe te letudod hozni a csatát, míg egy arti nem.

Éppen ezeket akartam írni . arty , a pálya végén , akire nem tudsz visszalőni , RNG , álcázási rendszer , és a top nálam az arany lőszer . 2012 év elején volt az első tier 8 asom , és emlékszem tier10 el nem nagyon tudtam mit kezdeni . Na de most ! Váltok aranyra .
DasIsFuck
Már eleve az meredek, hogy egy multira épülő játék ilyen szintű játékmenetet befolyásoló modokat engedélyez.

Nincsenek is optimalizálva ezek a játékkal, nem csak teljesítménybe, de rengeteg helyen szembeköpi a játék maga által felálított szabályokat.
A wg meg azért nem tiltja mert tudják, hogy ezzel rengeteg játékost haragítanának fel és különben sem tudnának hasonló hivatalos beépített featurékkel előállni.

Normális mmo/multi játék az ilyen kisegítő modokat tiltja vagy csalásként jutalmazza.

Ez mind semmi mert a randomot úgyse lehet semmivel überelni vagy esetleg ismersz god mode cheatet
Meg az is hátrányban van aki nem artyban ül. Előbb 2100 hp-t szedett re rólam az etnikum banda, persze én nem tudtam viszonozni mert nem lövök át a hegyen. Az arty is tulajdonképpen egy legális csalás.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 21:09:47
Köszi srácok!
patchaou

Addig amíg ezek nem tiltottak addig nem az hozza magát tisztességtelenül előnybe aki használja, hanem az "hozza magát hátrányba" (ez de hülyén hangzik 😊 ) aki nem használja...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Még cirka 2 évvel ezelőtt figyelmeztette a játékosokat a WG a tiltott , illegális " modok " használatára . Meg is határozta melyik az a ( tudtommal 3 mod )
* tree remover mod .... nincsenek fák , bokrok
* laser pointer mod ... lézeres célzó mod
* minimap modok, melyek megjelenítik az ellenséges tankok LÖVEGEINEK IRÁNYÁT .

Tudtommal ennyi .
JeffDunham
Robogo belinkelte neked. Igen a paintball mod. 😊

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

es akkor megis mi kulonbozteti meg az opcionalis es tiltott modot? hiszen mindeki szamar elerheto mindegyik😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.16. 19:58:55
Gondolom erre gondolsz.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Count Adyn
Gondolkoztál már valamilyen gyógyszeres kezelésen?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

FV215b vs E5 gold (+lorr. 40t) Ez a tank de kemény. Megnéztem a visszajátszást, egy lövés sem a láncban akadt el. E5 golddal sem bírt belőni rajta semmit. Az alját csak a lorr lőtte.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 19:45:27
Ez egy faszság. Azt ugye tudod?
A counter strike-ban is mindenki számára elérhető a wall hack vagy az auto-aim, mert rajta van a neten. Akkor már az sem cheat csak egy mod a játékhoz nem? A különbség az, hogy a wg jó vadkapitalista módon szarik az egészbe, nem érdekli őket a fair play. Míg nyugatabbra tőlünk azért odafigyelnek ezekre az előnyöket biztosító programokra, szkriptekre...

Melyik az a mod amelyik a találatnál körbeszínezi a találat helyét?
HOAX

Count Adyn
hagyd, ő manipulálva van, mindenki mocskos összeesküvő a modderek és a wg is😄

xotyi
Ez akkor lenne igaz,ha neked nem állna nyitva a lehetőség hogy használd, addig opcionális.

Trance&Friends nothing more..

Ez komoly? Az xvm-el egy csupa olyan info birtokába jutsz, anihez amugy nem lenne szabad. Élmény úgy játszani, hogy az egész enemy rád vadászik , mert te nem vagy piros vagy sárga... (de nyilván egy jó játékos kiváló memóriával fejben tudja tartani a wot összes játékosának statját) Pláne az a célkereszt is ami a tank részein kírja a páncélvastagságot, vagy a térkép ami mindenhol kirakja a tankok neveit + utolsó koordinátákat. Sokszoros zoom hogy a célzás mégkönnyebb legyen nagy távolságra. Fehér tank, hogy mégkönnyebb legyen takarásban lévő tankra célozni... és ez a rengeteg cheat nem az élvezeti faktort növeli, hanem egyszerűen csak a sok elmeroggyant szerez így tisztességtelen előnyt azokkal szemben akik ezt nem használják.

Éreztem én hogy nem utolsó napra kéne hagyni a 11 győzelmes küldetést. Eddig 29 meccsből 5 győztes 2200 wn8 mellett. Élvezem...
E5-ben ülök sálálálá. Mindenkit szétvágok sálálálá. Ó egy ritka madár, FV havy sálálálá. Tőcsük be gódot sálálálá. Fa**é nyeli el sálálá. Meghóttam, de sokba fájt ez nekem sálálálá. :-)

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 18:35:48
Master91
melyik tank volt spottolva, hp számláló, legutolsó spottolt pozíció....

ezt, egy nagyon okos játékos fejben is meg tudja csinálni (egy tényleg okos,jó memóriájú!)
nem érzem ezt előnynek/csalásnak hogy nem kell számolgatni meg figyelni ezeket

az hogy a térképen látod hogy melyik tank merre fordul, na az már más pl.
a masik oldal meg az, h egy vaniliahoz kepest a modos kliens nem kis elonyt ad mar.
Sherman0070
Mod-ok nélkül fele annyira sem lenne a játék élvezhető mint így.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

pl.: az a kis segitseg a kis lampaval, h melyik tank volt mar bespottolva a csata soran a nevuk mellett, vagy eppen az ossz hp szamlalo, a terkepen kiirja a tank tipusat es az utolso latott helyett
Master91
xvm miért?