418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #351522 nem rossz, csak ovatosan kell vele mint a himestojassal banni. -
#351521 Nah meglett a Chi-Nu Kai.
Nem olyan rossz ez. Chi-Nut is szerettem, ott tier 7-ben lett meg a tank ász. :D -
ilovearty #351520 A foktonos dünter handolàja mekon. -
yossarianHUN #351519 Tévedsz, nem azt írtam, hogy egyformán szar kamójuk van, hanem hogy mindkettőnek szar, ergo egyiknél sem érdemes nagy lopakszásról beszélni, mert nettó csacskaság. Nagy különbség. -
lexlutor #351518 talan az a baj h a kortet az almaval hasolitgatod.
es igy megfelo kortevel osszehasonlitva az almabol tudsz banant is csinalni.
nezz kevesebb hiradot, mert ez olyan parasztvakitas mint a fideszketharmad. -
ilovearty #351517 Teeeeeeee! Ne legyel mar buta! Az fcm es a cdc lett osszehasonlitva mert azt irtad hogy egyforman szar camojuk van . Igen az fcm- hez kepest ilyenolyanamolyan jo camoja van . Mit nem lehet ezen erteni ? Valami ertelmes jelezze mar ha erti mert ez mar fajdalmas ! -
yossarianHUN #351516 Azzal jöttél, hogy a CDC álcája ilyen-olyan jó. Megmondtuk, hogy ez így erős túlzás. Te erre hisztibe kezdtél. End of the story. -
#351515 Csináltam olyat, hogy a gyári hűtő bekrepált, ami a bordákra fújt a kártyán. Raktam rá egy alaplapi chipsetventit, bájosan belecsavaroztam a bordák közé (hogy egyik be is ferdült bele). És két évet még simán ment vele. Mondjuk 7300gt volt, de hűtés nélkül kampec lett volna. -
#351514 Hali
Úgy döntöttem még várok a vásárlással, sok tapasztalatra van még szükségem, addig meg nem akarok noobkodni t8-10-ben.
De mivel már eldöntöttem hogy veszek valamit, megvettem a Ram II-t, úgy is majdnem féláron van. Lehet nem a legjobb választás, de legénységet húzni jó lesz. -
ilovearty #351513 A cdc camoja hulladek ? Akkor az fcm-e mi ? Kivettetek a lenyeget a mondanivalombol..... Az objectrol beszeltek mikozben nem az a lenyeg. Legkozelebb a mausal hasonlitom ossze. -
ilovearty #351512 Kellett egy tank, hogy mindenkinek legyen osszahasonlitasi alapja. Az objectrol mindenki tudja hogy alapbol lathatatlan. Minek rakjam ra a tobbit ? Nyilvan hogy 3x jobb ertekei lesznek. Lehet hogy meg a kepernyorol is eltunne. De tudjatok mit? A cdc egy izzo meteorit ami egy diszkogombe csapodott. Senkinek nem ajanlom. Az fcm a jobb valasztas. Mindenki boldog? -
yossarianHUN #351511 Hát szerintem pucold ki, ha nem tervezel hardware bevásárlást a közeljövőben. -
#351510 Még az is jobb lenne, ha egy akármilyen ventit ráerősítenél a bordákra :) -
R3nton #351509 Na most megnéztem azokkal a feltételekkel, amiket lent írtál:
CDC állója ugye 23.59, a 416 állója 48.77, szerintem nincs miről beszélni. A cdc camoja egy hulladék a 416hoz képest, de még a többi med között is a legrosszabbak között van...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.04.13. 20:03:24 -
yossarianHUN #351508 Ja igen, én az összehasonlítóban néztem, ott valamiért nem jelenik meg. Mondjuk már az érdekes, hogy az álcaháló elméletileg 25%-ot dob az álcázáson, ehhez képest a kalkulátor szerint 11-ről 21-re módosul az álcája hálóval. -
#351507 Csapágyas volt a hűtő mert csörgött zörgött, afterburner fan speedje szerint 100%-on megy a hűtő.
Monduk vagy 1-1,5 éve nem volt takarítva a gép. -
R3nton #351506 mert úgy korrekt, ha rárakod az álcákat az objectre is. -
ilovearty #351505 Osszehasonlitas... Mit nem lehet ezen erteni? Egy nagyon jo alap alcazasu medhez hasonlitottam a cdc fullos allapotat. -
#351504 Nincs hűtés? -
ilovearty #351503 Beirod a nevet es ott van. -
R3nton #351502 kiírja a wotinfo pedig -
ilovearty #351501 Igen pont ezert hasonlitottam ahhoz. -
R3nton #351500 Szerintem is, de hogy még az obj416-al egy szintre hozni, hát azt nem is igazán értem... -
yossarianHUN #351499 Egyébként nemtom honnan van meg a CDC álcaértéke, mert én is most voltam Wotinfón, és ott még nincs feltéve. Bár lehet, hogy csak én nem látom. -
yossarianHUN #351498 Skilleket, festéseket, meg BiÁ-kat hanyagoljuk, nézzük az alap adatokat.
T-44: 16
Obj. 416: 24,2
P2: 9,3
Indien: 11,86
Pershing: 13
Supershing: 13,17
Centurion: 11
T-34-2: 17
Mint látható, csak a Panther II-nek és a Cent-nek van rosszabb álcája a T8 medek közül. Más szóval egy Super Pershing jobban rejtőzködik, mint egy CDC. Az én fogalmaim szerint ez gagyi. -
R3nton #351497 ja hogy cdc totál fullos camoját hasonlítottad össze az obi 416 alapjával, ez így korrekt barátom :D Hát azért az obi416-t camoban ne hasonlítsuk már a CDC-h-hez, mert az OBI-nak kb olyan a camoja, mint egy pici tier 3-4 TD-nek, egyszóval brutális.
Most megnéztem másik medekét, a CDC-nek kifejezetten rossz a többi medhez képest a camoja. Igaz az FCM heavyként még rosszabb ilyen téren, de sok más téren pedig jobb.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.04.13. 19:51:16 -
R3nton #351496 ez tuti hibás, az ki van zárva, hogy 23,59 az állója, de a többi is irreálisan sok. A t-62a-nak közel nincs ennyi, pedig sokkal laposabb, ezt felejtsd el, ez netto baromság. -
ilovearty #351495 Kimondottan jonak mondanam... Ezt jol megaszontam ! :) -
ilovearty #351494 A CDC nagyon messze van a diszkogombtol. Erzetre is, de itt vannak a szaraz adatok a wotinforol.
Alap cdc es fcm 50t camo adatok camo skill alcafestes es elit alakulat nelkul.
Allo helyzetben Fcm: 4,33 / Cdc: 11,12
Mozgas kozben fcm : 2,17 / cdc: 8,32
Loves kozben Fcm: 0,97 / cdc: 2,5
Es most lassuk 100%-os camo skillel alcafestessel es elit alakulattal
Allo helyzetben Fcm: 10,03 / cdc: 23,59
Mozgas kozben fcm: 6,03 / cdc: 18,40
Loves kozben fcm : 2,25 / cdc: 5,30
Hasonlitsuk ezt ossze az object 416 alap ertekeivel. 24,19 / 14,55 / 5,32
Azert eket az ertekeket kimondottan jonak mondanam. A tobbivel egyetertek. -
yossarianHUN #351493 103? Nem adok neki sok időt. -
#351492 Még 4 csata kell meg 1 győzelem.
Remélem a VGA kibírja addig. (103 fokos jelenleg) -
#351491 És a negyedik... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #351490 Még 10k xp-t kell farmolnom az E75-el, de én is szívesebben hagynám abba. Ha nem lenne a prémium, akkor meg is tenném. Volt vele ma kb 25 csatából 2 ász, de egyiket sem értettem, hogy miért. Jó csata talán 2-3, a többi kínszenvedés. A legjobban akkor durrant el az agyam, amikor highway pályán bementünk a városba páran, a többi fényevő lemming meg oldalra kempelni a pár háznál. Írtam nekik, hogy ez így nagyon nem jó, az ellenfélnek rengeteg nehéz tankja van, de ha már így alakult, tartjuk a várost amíg bírjuk, de nyomuljanak és foglaljanak, két egyszerű dolog egy hatalmas számbeli fölényben levő csapatnak. A két dologból csak két dolog nem teljesült. 10 tank vacilált és bújócskázott 3 ellenséggel jó sokáig, utána tessék-lássék jó lassan nyomultak, nagy nehezen kiszedték az artyt meg a 2 szem bázisvédőt és nem foglaltak. Ott álltak nem messze az ellenfél bázisától, próbáltak hatalmas távolságra lőni, de nem állt be a körbe senki, csak nagyon a végén, amikor már tényleg rosszul álltunk. Közben a városban szó szerint vért izzadtunk a túlerővel szemben, akik szerencsére elég hasonló gondolkodásúak voltak. Lőtték az E75-t, ahol bírták, de sebezni nem bírtak nagyon sokáig, a láncomat viszont nem bírtam felrakni 3 percig, komolyan mondom, mindig leszedte valaki és a kis javítót nem akartam elhasználni, mert sebezni nem bírtak, csak mindig a láncomat kapták le én meg azért osztogattam őket. A túlerő legyűr minket egy idő után és ilyenkor tudok tényleg síkideg lenni a csapatra. Két pofon egyszerű dolog egy hatalmas támadó csapatnak, nyomulni és foglalni, akkor mi is túlélhettük volna, persze nem így alakult, de legalább foglalással győztünk, mert két utoljára megmaradt fényevő csak beállt foglalni, tized másodperceken múlott, hogy be tudtak foglalni.
Kb ez volt az a pont, amikor vettem egy nagy levegőt, egy korty sört, hogy ne b.sszam be a monitort a sok semmirekellő fényevő miatt -
#351489 Utolsó három meccsem. Szerencsére megyek dolgozni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
viper07 #351488 Hát nekem a Type 64 fényévekkel jobban bejön mint a Type-62. Igaz, kizárólag fun faktor, ami ezen esetben számít. Kell rendesen a gold, de így is alig, vagy nincs is minuszom vele prémmel . Szvsz mindig fülig érő vigyorral játszom vele, míg a 7-es tesójával nem szeretek játszani.
Tényleg kinek a pap, kinek a papné. -
rudii #351487 Winter is coming! De ez minket nem akadályoz meg, hogy csapassunk pár jó kört! A farkast leszúrtam szóval jöhet a WG is! :D Gyertek és nézzetek be, ha van kedvetek! ;)
LIVE STREAM
-
#351486 -1 a t-25-re.
T 5-ben van a legtöbb reatardált siemka tomato.
Ha szar a csapat, akkro nem fogsz olyan sokat sebezni.
Sőt a win rate is mélyrepülsébe kezd.
Ma csak a t-25-öt 8 csat óta nemtudom leszorzózni, mert agyhalott piroskákat kapok csapattársaknak akik az első 2 percben elhullanak.
-
#351485 Sokáig CDC-ben gondolkoztam, de FCM-em van. Igazából ne mszeretem mert nagyon pontatlan tud lenni.
Most Panther 8,8-at vettem, sokkal pontosabb mint az FCM, FCM-et cska credit farmolás miatt járatom, de nem tetszik.
Egy az hogy papír a másik, hogy némelyik agyoniskolázott még nekemugrik, hogy miért nem segítettme nekik heavy útvonalon IS3, Löwe, stb. ellen.
Talán azért mert semmi páncélom sincs. -
#351484 Én pl. utálom. -
Toweliee #351483 Skandalum!
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.04.13. 16:55:09