World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Igen, köszönöm!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Maala
😄😄😄 De az.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

csak simán normál MM-et kéne adni nekik és semmin nem kéne változtatni. Bár sztem az jó lesz, hogy nem tűnnek el a tankok a semmiben. Kinek mi...
Ezek a first winek nálam el vannak átkozva. Semmi hasznom az xp szorzóból, mert valahogy mindig sikerül a legszarabb csatát megnyerniük. Most pl.: T28 Protoval (amit már néhány csata után gyűlölök) sikerült Karelia támadáson egy lövést leadnom. Gondoltam megyek a td-s sniper hegyre, de egy átütő lövésem volt mielőtt lehozták 4-15-re a csatát... 778xp... ennél egy egyszerű csatában többet kapok...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"Sokan fognak sírni, főleg a lighttal only suicide módban játszó kezdők."

Na ez nem igaz. Akik suicide módban tolták őket ez az újítás sem zavarná. Szerintem a változást sem vennék észre a rendszerben, hogy mitől haltak meg. Sokkal inkább a másik 14 játékos fogja mellre szívni a dolgot, hogy már megint egy darab gyökér miatt kell nekik is veszíteniük.

Egyébként az ilyen hátulkempelős scoutokat mint te is szerintem az új rendszerben kb azonnal zavarnák előre és ha nem megy első szóra akkor biztos lenne egy-két érzékenyebb lelkületű úriember aki ki is lőne... 😛

Nem azt mondtam, hogy tetszik az ötlet, csak azt, hogy ez a "folyamatosan szét leszünk szopatva, mert persze mindig az ellenségnek lesz értelmes scoutja" rinya teljesen felesleges.
E25 nem OP.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

popey8
Az egy dolog. Szégyen, nem szégyen, de lighttal kb. 40%-ban én is hátul kempelek. Nincs még rajtuk 6. érzék, spotolásban nem vagyok túl jó (szinte mindig beledöglök), így marad a sebzés. Hiszen azért jár xp és kred (és persze WN8😄). Na most így nekem az új rendszer fényében nem sok hasznát venné a csapat és az ellen simán ledarálna minket, ha a másik oldalon van egy jó scout.

Egyébként van egy olyan érzésem, h a test1-2 után szépen el fogják vetni ezt a látótáv nerf és "ezután ha valaki lőtt addig nem megy vissza az érték amíg ki nem kerül az ellenfél látóteréből" dolgot😊 Túlságosan fel fogja borítani értsd. rontani az eddig játékmenetet. Sokan fognak sírni, főleg a lighttal only suicide módban játszó kezdők és mindenki más, akiknek ezek elrontják a csatáját+a camperek, akik mint tudjuk sokan vannak😄
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.11.17. 17:11:43

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Igen, addig spoton marad. De ne felejtsd el, latoterbol kikerulni nem csak ugy lehet h elhatralsz. Bebujsz egy szikla/ridge line moge es le is esett rolad a spot. Line of sight ha igy ismeros, az eredeti verzioban igy szerepelt (jo regen volt, most nem keresem meg ha nem gond). A mostaniban valoban viewrange zone van, de 99% hogy az csak hiba. Veider hasznalt mashol is rossz kifejezest abban a kerdezz-felelekben.
Igen, úgy látszik erre lehet igény. Mégtöbb 15-0-t a népnek. Már nem azért de te melyiket élvezed jobban? Ahol epic dogfightban lenyomsz egy csomó enemy-t, tankot forgatva lepattintasz egy csomó lövést. Kapsz a végén 3 szatyor medált, nézegeted a hosszú listát, hogy kikkel volt interakciód, összelőttél több ezer dmg-et vagy azt hogy betöltődhettél egy 2-3 perces gyors menetbe ahol leadtál max 1-2 lövést aztán annyi.

Az én személyes véleményem az, hogy az ilyen csata győztes/vesztes részvételtől függetlenül dög unalom és kb akkora élmény, mintha elnyammognál fél szelet száraz kenyeret 15 perc alatt. Csak győztes oldalon mondjuk kevesebb frusztrációt jelent...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.11.17. 17:02:17

popey8
Esküszöm nem értem Szergejéket. Ha kicsit fontosabbá akarják tenni a scoutok szerepét, tegyék, de nem kell átesni a ló túloldalára és egy láthatatlan rambót csinálni belőlük. Ezek tényleg totál nem gondolkoznak? Minek kell ilyen szélsőséges értékeket alkalmazni? Szerintem az lenne a legkézenfekvőbb megoldás a scoutok szerepének növelésére, h kis mértékben növelik a látótávjukat, de közben kis mértékben csökkentik a többi tankét. Ezzel a kis mértékű változtatással is elérnék a scoutok szerepének növelését és még nem is b@asznának ki a többi tankkal.

"Ezután ha valaki lőtt addig nem megy vissza az érték amíg ki nem kerül az ellenfél látóteréből." - Sztem ezzel lépéssel, a tervezett új spot rendszer fényében úgy ki fogják nyírni a játékélmény, mint a pinty. Nem tökéletes a spot rendszer, de a mostani állapota nem olyan rossz. Lövés után simán eltűnhetek egy bokor mögött és van esélyem túlélni. Na ezután nem lesz.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Master91
persze, de ha ilyesmire lehet tényleg számítani ,akkor inkább maradjon a mostani 😄
xotyi
KV2 torony IS-alvázon?

Trance&Friends nothing more..

Ugye tudjátok, hogy ez két irányba működik? Fordított esetben meg te fogod lekaszálni láthatatlanul a totál pánikban forgolódó ellenséget.
Master91
ebben viszont van valami tényleg, elgondolkodtató

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Már nem azért de a legutóbbi csatáim többségében a lightok és a medek a td+heavik mögött campeltek VAGY elvonultak a térkép valamelyik sarkába és onnan lövöldöztek valamire. Talán egy két szintén oda keveredett gyorsabb tankra. Na most ha a te csapatod kifog ilyeneket akkor ezentúl nem 10 bot fogja tönkretenni a játékodat hanem elég akár 1 is, ha pont neki kellene ellátnia a scout feladatokat. + ha a másik oldalra meg bekerül valami pro ugyanebben a szerepkörben akkor meg végképp dísznek van az egész teamed...

- Havok: “when it’s done it’s done”

Anyátok picsáját. Erre nem tudok már mást mondani.
damage panelra gondolhatsz
és a ti lightotok mit csinál közben, a TD-k mögött kempel?
Egyébként amit ide kiraktak, annyira semmilyen információ, hogy ezt bárhogy lehet értelmezni. Lefogadom az eredeti angol szöveg is ilyen semmitmondó lehet...

Nekem a legfőbb bajom az lesz hogy egy lassabb tank ha spotot kapott akkor kb ez az eltűnő tank feature menthette meg az életét. Most esélye sem lesz látótávon kívül kerülnie ha meglátta valaki...
Valamint ha a látótávokat is elkezdik átírni a múltkor említett szerint, hogy a lightoknak lesz 400+, az többinek meg 330-360, az artiknak meg 270 körüli, akkor az összes nyílt pálya olyan lesz majd mint régen a murovanka magic forest az átalakítás előtt. Jön előre a scout szépen lassan. Persze nem látja senki. Te is csak onnan tudod, hogy, hogy egyszer csak eltűnt a fél hp-d, meg a maradék is vészesen fogy, ezután 1-2 másodpercel a lámpa is kigyullad. Ha szerencsés voltál eleget tudtál hátrafele menni és életben maradtál. Majd az enemy scout megint jön egy kicsit előre megint hp vesztés, lámpakigyulladás és így tovább. Aztán a kb el is tűnt a csapat ugy hogy ellenséget nem is láttak. +ha ehhez hozzájön ez a feature, hogy el sem tudsz ujra tunni amig latotavban vagy akkor ilyen félig meddig passzív scouttal ki lehet irtani egy egész csapatot anélkül hogy a másik oldalnak lenne bármi esélye.

Most persze lehet azt mondani hogy támadni kell, de ezekkel a látótávolságokkal, kb 2 sortüzet fogsz kapni mire te is egyáltalán meglátsz valamit. Persze ha közben nem esik le a láncod mert akkor gyors köröd lesz...
Kicsit olyan 1.vh-s érzés ez csak tankokkal. Remélem a kör kezdését is átrakják sípszóra meg valami öblös alkesz hang (mint aki a reklámban is beszélt) is elordítja magát, hogy "Támadás! Ki az lövészárokból, nyüves banda." Akkor legalább a hangulat is rendben lenne.

Mardel
Ok.

De mi újság ha bokor mögötti td lő és spotolták emiatt.

Addig spoton marad míg ki nem kerül a látótérből?

Mivel nyílt terepről szó sincs, ezért ez globálisan így lesz.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Én azt szűrtem le belőle, hogy az az effektus, hogy a te látótávodon belül észlelt tank nyílt terepen eltűnik, az megszűnik.
Csak akkor tűnik el ismét, ha kikerül a látótávolságodból.

Ez így szerintem korrektebb, mint a mostani. Mert akármilyen álca faktora van, ha megláttad, akkor ne tűnjön el.
Az egy más dolog, hogy ha jó az álca faktora, akkor később veszed észre, vagy egyáltalán nem, ha passzív.

Mardel
Legalább az artyk majd jobban tudnak mire lőni, több lesz a spoton tartott ellenség. 😄D

Ez az új spot rendszer szerintem még több igazságtalanságot fog szülni mint a jelenlegi...

McFrost
Helló!
Meg tudnátok mondani melyik az a mod, ami kiírja, hogy mennyit lőnek le rólam egy-egy lövéssel?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mardel
Az még kimaradt hogy a látótáv nefr alól nem maradnak ki a premium tankok sem.

E25 op marad? 😊

Mardel
De, egyébként csak idéztem a fejlesztői hírcsokorból.

Viszont ezt nem csinálják meg.

Master91
"a tank előre távolabb látna mint oldalra"

parancsnok a kupolába gondolom tök8 merre fordul ugyan addig lát nem.. ?
Mardel
A passive spotolást ezzel megölnék ha a bokorban campelve csökken a látótáv... Gondolom azt nem tudka figyelni hogy ezt milyen tankkal teszi az illető.

""Az eltűnő tankok" így lesznek javítva: Jelenleg ha valaki lő akkor észreveszik mert az álca értéke lecsökken de utána vissza megy normális értékre. Ezután ha valaki lőtt addig nem megy vissza az érték amíg ki nem kerül az ellenfél látóteréből.
A fejlesztők azon "vitatkoznak" hogy csak akkor csökkenjen a látótáv ha egy tanka bokorba kempel.
Különböző látótáv szektorokat (a tank előre távolabb látna mint oldalra) a játékosok nehezen értenék, és drága szerver erőforrás lenne."

Sherman0070
"a WoT játékosbázisának 2%-a nő nemű."
És 70%-a bot <#idiota>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Most már tudod mit érzünk mi a te hozzászólásaidat olvasva.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nézzétek csak mi történt az egy hetes prémem alatt. Jobb random faktor? Végig szívtam az egész hetet.( vagy erre az egy hétre elfelejtettem játszani)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Prémium tanknál is a növelt kredithozamért fizetsz, nem a játékon belüli előnyösebb helyzetért. Meg azért, hogy nincs benne a kifejleszthető sorban, kvázi kuriózum.

Ez még korrektnek is tekinthető. Szemben az olyan játékokkal, ahol kifejezett játék előnyt biztosít a pénzért kapott cucc.

XDDDD Te hülye vagy. És nem is kicsit. 😛 Ekkora böszmeséget rég olvastam.

Mint írtam, én jelenleg prémium fiókkal játszom.

De ugyanúgy besorsol nem is csak elvétve agyhalottak közé, akikkel pár perc alatt elsöprő vereséget szenvedünk.
Nem érzek a prémium védőernyőjéből semmit, ha egyáltalán létezne olyan. <#vigyor0>

És semmi jel nem utal rá, hogy kevesebbszer lennék low tier, mint nélküle korábban.

A megnövelt bevétel viszont jól jön. Tier9-ben is ritka a veszteséges meccs. Csak ha az elején belefutok egy arty maflázsba, vagy egy csillagrombolóba és nincs alkalmam sebezni.

Tono34
Olyan random társakat kapok mostanában, hogy szinte azonnal ki tudnék lépni (prém fiókom van). 0-15 és 5-15 közötti vereségek, ahol a csapat fele szinte nem is lőtt, ha mégis akkor max madárra.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Bizony. Így viszont csak bullshit.
"Aki többet fizet többet kap, ez az élet minden területén így van, majd pont a wg-nél lesz masképp. "

Igen, pont a WG-nél. Erre tökéletes példa az, hogy a prémium tankok gyengébbek mint a kategóriájukban lévő top tankok. Pedig fizetsz érte és nem is keveset.
Pont ezért konteó. Ha bizonyítékom lenne rá, akkor már tény lenne... 😄

Meg kismillió idióta konteó, amikből még egyet sem sikerült bizonyítani soha, de azért a szánkat tépjük egyfolytában😊
Meg jobb randomfaktor....

Sunsetjoy

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Bizony. És tudod mivel kap többet? 50 százalék kredittel, meg XP-vel.
Tono34
Nekem a 13-90 2. csatára megadta a tank ászt, de nem lett tőle kedvenc. 215b viszont az, sajna mostanság nincs időm gurulni vele. Többi ág amit húzok elviszi az időt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sunsetjoy
Mondjuk még a tizesből nincs csak tucatnyi csatám, de hogy tankászt nyomtam vele a negyediken, az kedveltebbé tette 😄 De a brit közepes ág kétségtelenül NEM rossz.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tono34
7/1 jobban bejött mint a 4202. Tornyát is kevesebbszer lőtték át.

Sunsetjoy
Ahogy olvastam az FV4202 esetében: se a 9.5, se a 9.6, se a 9.7-ben nem tervezik még cserélni- gondolom a heavy is akkortájt lesz cserélve.
Sebaj, az FV4202-t csipázom (első tizes medem), nem probléma hogy már megvan 😄

Aki sajnálja rá a CO2 felszerelést a fuel tankra az megszívja. Lassan meg lesz a megelőző karbantartás skill. Akkor kipróbálom CO2 nélkül.