418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Count Adyn
    Nekem az éld tul a csatát kitétel szokott nehezemre esni főleg lighttal kap el az adrenalin és a sebesség a halálba visz:D
  • lexlutor
    gondolom nem fogjak olbetett kezzel nezni, h kijon az AW majd.
  • Kryon
    Akkor előtte az MM-el is csináljanak valamit, mert csúnya dolgok jönnének...

Illetve ha t11-t15 a jelenlegi arányban emelkedik tovább a tankok ára és xp szükséglete, akkor meghajlok az előtt akinek 15-öse lesz. :D
  • davidbog
    Ah balfaszok. Lehet eleve így kellett volna kiadni, nem pedig aktív küldetések alatt módosítgatni a feltételeket. Már várom a beígért nerfet is a reward tankokra.
  • lexlutor
    - Smoothbore guns and modern tanks in WoT? Storm: "I cannot answer that. For obvious reasons." - szerintem ezek gozerovel dolgoznak a hatterban a t11-t15on :)
  • Angelus1991ster
    Szakasz küldetések még elmennek. De más küldetések. Pl.: Végezz 3 meddel- idegesítőek.
  • lexlutor
    mondjuk nekem a gyujtsd fel kuldetes elegge faj, kar h kimarad a szorasbol..
  • lammaer
    Rohadt szemét wargaming....:)
  • Simulacrum
    A poén az, hogy jó szakasztársakkal a szakaszosak voltak a legkönnyebb küldetések, mondom ezt úgy, hogy ezen kívül alig játszottam szakaszban előtte.
  • voivod32
    Véletlen volt! Én nem akartam, nem azért basztam bele az amx 12t-be fiery sailenten, IS-2-vel, mert a hátam mögött kempelt egy bokorban, miközben engem agyon spotoltak, de nem volt kire visszalőni, és 2-10 volt az állás!
  • Tarathiel2
    Miért kék a neved, akarsz róla beszélni?
  • voivod32
    Nah. most meg... Igaz, ez csak tier 2...
  • lammaer
    Tegnap volt eltekerve
  • Mardel
    Gépet kifújtma kompresszorral. VGA-t újrapasztáztam, ventillátora kapott egy kis műszerolajat, most max 80 fokos wot alatt.
  • voivod32
    Az a mocskos tetves szarrágó wg megint megtekerte azt a kibaszott potmétert! Tegnap 2800 wn8 50 meccsből, ma meg elfelejtettem játszani? 10-ből 8 lövés mellémegy, T25/2 seggéről pattanok 50 méterről t34-EL , MEG ILYENEK?! hÁT A KURVA ANYJUKAT!
  • yossarianHUN
    Evilly confirms: in 9.8, current platoon individual missions missions will be soloable.
    Missions that are RNG dependent will be reduced as well, the only one that will stay will be the one where you have to set enemy tanks on fire.

Jó hír az IM-huszároknak. Ha nagyon szimplifájolva lesznek, lehet, hogy még én is újra elkezdek foglalkozni velük.
  • ROMOTO
    Na nem eu, ott nincs annyi gyopár :p
  • Toweliee
    Ilyet kikapcsolt monitorral csinálok

• Tarathiel2
    Top 5-ben mondjuk nem nehéz végezni, elvégre a bottom 5 (vagy akár 8-10) tele van 0-t sebző afkolókkal, botokkal és hasonló véglényekkel...
  • Simulacrum
    statpadder
  • voivod32
    Azt mennyire szeretem, amikor lövök egy távolabbi célpontra, és miközben repül a lövedék, lemegy a spot a célpontról, a lövedék, pedig elszáll az égbe, vagy 80 méterrel előtte csapódik be a földbe. Ilyenkor mi van?! Lemegy a célravezető lézer róla , vagy mi a fasz?! Kibaszott életszerű. Az előbbi meccsemen 3 ilyen volt.
  • Tarathiel2
    Rossz helyre születtél, örüljél a chinukai-nak.
  • Pares
    Na, ne szerénykedj, 2194, nem 49...
  • ROMOTO
    Én középszar játékosként tier 10 ben kb a csaták felénél a top 5 ben végzek, 9 tierben korántsem, szal pár sebzéssel még az xp is jobban jön (na szerón tolom Alfonz nick, hogy korrekt legyen) szal sztem egy bolondbiztos farmgép, fcm- el sokkal többet kell teljesíteni hogy ilyen hatékony legyen. Jó hogy a legénység egy ideje 4+ skilles, de ez kb. minden 8 prémtulajról elmondható...
  • yossarianHUN
    You must be new here...
  • yossarianHUN
    LOL

Ezt így a zöldre festett, japó prém Tigris mellé?

• besti
    Apropó T34. Nekünk nem lesz T34 maraton? Az RU meg talán az US szerveren is volt most nemrég. Nem igazán érteném ha EU-n nem lenne.
  • lammaer
  • GabeE3e
    T49: 2149xp - Eddigi legtöbb base xp-s kör,amit futottam.

Replay:Replay
  • patchaou
    Valakinek farmolás egy GTA V kulcsért?
  • lammaer
    Na azé annyira nem jó, de hát tudjuk hogy van, vannak emberek akik esténként pihenésképpen a mellbimbójuknál fogva lógatják fell magukat pár percre.... :)

Ingyér sztem korrekt ajándék volt annó WGtől, amikor harcolok a prémek ellen a T34 van olyan jó mint bármelyik más T8 prémes. Tény hogy speciálisan kell használni, szemben az all around tankokkal, de azért egy átlagos játékosnak az nem szabad hogy gondot okozzon.
  • Kryon
    Sok függ attól ki mit szeret/szokott meg. Medeseknek elhiszem, hogy szenvedés a T34, de én például meddel nem tudok játszani, inkább HT és TD, a T34 pedig valahol kettő az egyben ilyen szempontból, azért is tetszik. Megszoktam a lassú tankokat, 112-t már szinte versenyautónak érzem. Nekem a francia kartondobozok lennének szenvedősek.
  • Simulacrum
    Abban egyetértek R3ntonnal, hogy nem élvezet vele a játék (főleg egy medes számára), de a pénzt tényleg hozza és valóban megoldható vele a T10, én se bánom, ha odakerülök vele. Nekem egy CDC sokkal jobban kézre állna, de ez volt ingyen sajnos, nem a francia.
  • Forolto
    mennyire vagyok t34 fan az abból adódik,hogy az egyik accountomra ingyen megkaptam a másikra megvettem.:) Én nem bánom a t10-et,Van HP sebezni.:)
    Pont ez a lényeg abban a tankban,a szél is átviszi igy jobban rejtegeted,igy t10-ben se csinálsz mást rejtegeted.Lassúsága miatt ugyse te leszel a frontvonalon,igy van esélyed átgondolni hova is mész.Persze vannak helyzetek,mikor a medek lerohannak,de akkor már a csapat nagyrészének halottnak kell lenni.Egyedül mászkálni vele t8-ban is életveszély.
  • R3nton
    Én is ingyen kaptam. Jól van örülök, hogy te ilyen pro vagy. Amúgy 1600 felett van vele az átlagsebzésem, ha jól emlékszem. Valahogy mégse szeretek bc25-ök T-62a-k és Jgdpze100-ak között játszani, ja bocs a WTE-100-t elfeljtettem. Mindig vannak mazochisták :D Egyébként kisebb tierben könnyebb többet sebezni. Lehet, hogy nagyobb tierben több a HP, de 2x kell megtalálnia egy 10-es TD-nek. És akkor még a 10es artyk szóba se jöttek, de minden elismerésem, aki t34el t10ben szeret játszani. Sőt akár várom este platoonozásal, én jövök t10 meddel és te vagy aki akar jöhet t34el majd meglátjuk 15 csata után mi lesz erről a véleményed :D
  • Count Adyn
    Nah meglett a Master badge ezzel is, a végén érdekes volt ahogy átlövök kétszer az artin a semmibe és nem vonodik le a lövedék wtf:D
    T57 heavy Replay
  • viper07
    Ma reggel volt egy kis időm, mentem párat. Hát nem volt semmi. 28/8 Win, 1998 WN8, ami nálam jó eredménynek számít. az alábbiakat mentem :
    Тank Wins Átl.Sebzés WN8

Panther 8,8 3/6 1 691 2 699 (93)
    FCM 50 t 0/5 1 405 1 684 (63)
    T-54 ltwt. 2/5 1 454 2 739 (94)
    T95E2 2/5 1 047 1 261 (48)
    STA-2 1/5 1 227 1 245 (48)

Prémekkel mentem + az új kedvencemmel a T-54 ltwt.vel.
    A Panther 8.8 egy nagyon összeszedett tank, jó vele játszani, pontos , korrekt ágyú, megfelelő mozgás, jó támogató tank, csak ne lenne a 10-es tier, de sajnos van. Hátul maradva szépen csipeget, tierjében jókat pattint, ezért az árért ajánlom.
    A T95e2 kilóg a sorból, mert prém XP-t hoz, lehet benne legényeket húzni, de nem hoz prém creditet. Ebben a statban a legszarabb lett, pedig ezzel szeretek a legjobban játszani, és ennél azért jobban megy vele, igaz 3x 10-esek között voltam. Olyan mint a Phersing, kicsit pontosabb ágyúval, legalább olyan jól pattintgat, és egész mozgékony is. Imádom a gun depressiont, primán lehet használni. A 173 Pen nem sok, na de itt jön az érdekes rész. Én nem tudom ez mitől függ, de ez a 173 Pen több, mint az IS6 175 Penje az biztos. Olyanokat visz át, hogy megáll az ész. És sokszor, nem csak néha. És akkor ugye még ott van az arany skuló is. Kedvencem, a küldetés sorozat mellett szerintem ezt is érdemes kihúzni, nálam fun, nem vészes alkalommal megy tier 10-ben(na jó ma éppen kivétel).
    AZ STA-2 az abszolút középszerű mindenes, de szerintem jó tank, megéri az árát. Sokkal jobb az ágyúja mint a Type-61 RNG fos fegyvere. Ahova célzol ez oda visz. A camó jó, vagy csak az FCM utám érzem így, de legalább van, jól forog, és a 180 PEN is elég, az arany meg elmebeteg 270 PEN. Ezzel sem nyúltok mellé.
    Az FCM sajnos túlnő rajtam, nem tudok vele játszani, baromira idegesít, hogy folyamatosan világítok. Bokor mögött állok, camó festéssel, jön a mezőn a T69, 2-t belém lő és akkor meg is látom. 3 skilles legények, 432 m látótávolság. Vicc. AZ ágyúja meg olyan amilyen, éppen milyen kedve van, szóval nem lehet rá számítani. Vannak nagyon jó meccsek, de összességében nem élvezem vele a játékot. Talán, ha a javítást camóra cserélném(fullos), akkor sokat változna a helyzet ? Egyébként pedig meglepőeket tud pattintani, azért 120 mm az eleje ne feledjük. Vitathatatlan előny a korlátozott MM, de szerintem a többihez képest drága.
    A T54 ligth egy nagyszerű tank, igaz 80 %-ban 10-ben megy, de megy mint a meszes, olyanok farol, hogy beszarás. A fegyvere nekem álom pontos, a camója jó, és a 175 Pen, érzésre legalább 200. Itt is ezt érzem, hogy valamiért jobban üt. miért van ez ?
    Nekem a WR-em vele 35 %, a vbaddict átlag 51.2 %, a WN8-am 2.465, míg az átlag 1458. Mindenesetre érdekes, igaz csak 36 csatával. Amiért ez a tankot felhoztam az az , hogy nézzétek meg ekkora sebzésre milyen magas WN8 értéket ad, kiváló statpadder járgány, meg igen élvezetes vele játszani. Tanácsot kérnék, mit csinálok rosszul, hogy ilyen szar a nyerési rátám.
    Köszi előre is.
    Jah és a sorrend a 8 -as prémek között -kizárólag fun-: (T95e2- nem vásárolható-)-STA2-Panther-FCM-IS6-WZ-111-KV5-JT8.8
    Amit ajánlok még melegen : Type 64, igen jó kis fun, de pénzt nem nagyon hoz, illetve a 3-as német med. a PZS35, na ez megint egy vigyorgós tank. Természetesen ez csak egy vélemény egy erősen közepes szintű játékostól, aki a med-light vonalat kedveli.
    Kösz a türelmet.
    Utoljára szerkesztette: viper07, 2015.04.14. 13:26:39
  • Pares
    Sose volt IS-7-etem, és valószínűleg soha nem is lesz, csak mint ellenséget ismerem, de az egyik, ha nem a legfélelmetesebb, és főleg az iszonyat troll páncélzata miatt, a tornyát szinte lehetetlen átütni, szóval ha csak azt látni, akkor kár lövöldözni rá, de a teste is olyanokat pattint, hogy az eszem megáll (volt már, hogy a JagdE100 merőlegesen az oldaláról lepattant), sokkal jobban tartok tőle, mint az IS-4-től. Az E100-am (amire szerintem ráférne egy kis buff, főleg az átütésre) szánalmas 235 átütésével nagyon kemény ellenség tud lenni. Ja, és amúgy így külső szemlélőként egyáltalán nem tűnik lassúnak, sőt...
  • András77
    Ez igaz, bár eddig e25-t, t-25-t, matilda iv-t meg fcm pak-ot vettem aranyért, mindet akcióban. A többi prém tank a wg "ajándéka". Ha aranyért kéne vennem tier8 prémet, akkor valószínűleg az ebay kódos jt8.8-t vettem volna, az a legjobb ár/érték arányos, amíg van kód. Ha ez nem lenne, akkor fcm 50t-t és/vagy t34-t. Ha már két tier8 prémet akar az ember, 20e ft alatt nem nagyon ússza meg, valóban, de még ilyenkor is lehet, hogy ez a jobb választás, ha lassabb a fejlesztési tempója vagy csak nem érdekli annyira a tier váltás.

Akárhogy is nézem, szerintem először mindeninek magában kell letisztáznia, hogy mit akar, gyors fejlesztést vagy ráérőset. A gyors fejlesztéshez én is prém fiókot vennék inkább, nem prém tankot. Aki gazdag, az meg veszi mindkettőt
  • Simulacrum
    A Béla kihúzása ellen még az is szól nálam, hogy van egy imádott E-75-öm, a Béla meg ugyanaz csak a torony máshol van és persze a durva páncél. Nem szeretek nagyon hasonló tankokat tartani, mert így is rengeteg van. :) Sokkal inkább kacsingatok a kínai 9-es felé, mert az kap egy gyorsabb töltési idejű löveget és egy medium sebességet, ami az én stílusomhoz közel áll, de még arról se győztem meg magam.