418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #351643 Hát mondjuk így azért elég off, obj260nál 10 kill egyedül heavyvel, vagy sebezd le az enemy 60%-t, ez így azért elég esélytelen...Kelleni fog a szakasz továbbra is...Főleg ez a 60% TD-vel ez önmagában abszurd és majdnem hogy lehetetlen... -
lammaer #351642 Megint csak azt tudom mondani, hogy az ha VÉGRE figyelik hogy mi történik a játékban, mik a trendek és ahhoz alkalmazkodnak, akkor az nem negatív hanem pozitív dolog. Főleg jelen esetben amikor a tapasztalatok alapján könnyítenek. Ez tipikusan nem a szájból-segg szituáció, hanem a normális hozzáállás, amit üdvözölni kell, nem megszokásból köpködni. Gondolom te a szkíta magyar koncepcióban amit egyszer megcsinálsz azt soha többé nem változtatod meg, még akkor se ha utólag kiderül hogy nem lett tökéletes.
Ha majd egyszer vezetsz projektet vagy csapatot, akkor megérted hogy sokszor nem lehet azt megcsinálni hogy minden jöttment noname emberke fél másodperc alatt odaköpött kommentje alapján megváltoztatod a koncepciót ("jaj, jött epicplayer25 a fórumra és odaírta hogy szar az im" - ok, állítsuk le, tervezzük át). Megcsinálták ahogy szerintük jó, megnézték hogy halad és szükség szerint módosítottak. "Puding próbája az evés". És azért nem lett epic fail az IM, bármennyire is próbálod beállítani annak.
Bármennyire is mindenki nostradamusnak képzeli magát, a világ igy működik, nem úgy hogy minden elsőre tökéletes lesz.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.15. 09:49:22 -
lammaer #351641 Oszt replay van e? -
Simulacrum #351640 Nekem aslain van fönt, de sose használok semmilyen hang modot (xvm és zoom, ennyi). Én be tudtam lépni. -
mordawn #351639 Ezeket a mikropeccseket eddig túlélte, nálam ez az első ilyen behalás.
Alapból a res_mods-ba dolgozik, res audio-ba csak a szükséges fájlokat pakolja, de ezekről külön lista sajnos nincs.
joe662:
te be tudtál lépni a játékba?
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.04.15. 09:22:46 -
R3nton #351638 ja hogy behal, ha peccselés van? Lehet tudni ilyenkor hova telepít mit ez a mod? -
mordawn #351637 Nekem tetszik, de most azzal van gondom. -
#351636 Én régóta használom nekem tetszik,néha semmi gondja a mikropeccsekkel,mikor mások panaszkodnak hogy nem indul a játék,stb.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.04.15. 08:54:31 -
R3nton #351635 Odem Mortis modpackról valakinek vélemény? -
mordawn #351634 Van infó, hogy mit tartalmaz a mai minipeccs? Mert nálam az "Updating crew..."-nél megakad a betöltés :(
Modokat használok, de konkrétan legénységet érintő modot nem. -
Gyuszopapa #351633 Hát az. -
#351632 Aki előttem állt 20mp-ig (az IS-8), miután elkezdett gondosan célozni, simán átlőtt 2x. Addig meg 3x lőtt mozgás közben, amiből 1 ment csak be.
Az egymás után 5 lövéses esetről meg egy replayt lobogtass, mielőtt közhírré teszed. -
András77 #351631 Az is lehet, hogy ez része az utolsó esély nevű noob protection csomagnak, hogy első lépésben marad valami minimális hp-ja, másodikban csak sok lövéssel lehet kiszedni, mert minden mellé megy vagy lepattanóra. Talán a wg egyszer beismeri, hogy pontosan mit vesznek ilyenkor figyelembe, de szkeptikus vagyok.
Táras tankkal vagy gyorstüzelővel nagyon gyakran, túl gyakran megfigyelhető ez a jelenség, hogy minden lövés betalál és sebez, kivéve az utolsót, amit kiszedné az ellenfelet. Ez akkor is így van, ha pl autoaim van a célponton nem mozog, minden lövés teljes becélzás mellett van, de akkor is az utolsó lövés szinte garantáltan mellé megy vagy lepattanóra. Olyannyira bosszantó, hogy már tennem kellett valamit és egy ideje próbálok máshova lőni ilyenkor, nagyobb felületre, de még gyenge pontra ha megoldható egyáltalán. Ez valamennyit segít, de inkább számolni kell vele, hogy a noob protection csomag miatt a tankot kiszedő lövés nagyon rossz rng-t kap általában.
A jó hír, hogy visszafelé is működik, csak észre sem veszi ezt az ember, amikor tankban van, de már volt, hogy ment az ugatás a chat-ban, hogy nem tudnak kiszedni, abból jöttem rá, hogy a noob protection most nálam van on állásban.
Malinovkán egy kv1 úgy ahogy volt kiállt a hegyre jól láthatóan. Legalább 3-an lőttük, de lehet többen is. Nekem 2 lövésem pattant, 4 mellé ment, egy IS ugatott a chat-ben, hogy neki 3 pattant 2 mellé, egy másik tank is mondta, hogy neki is pattant. Végül az arty szedte ki, de ilyen durva noob protection-t én még nem láttam, több, mint 1 percig lőttük, az meg észre sem vette, hogy lövik hiszen nem sebeztük, csak tekergette a tornyát. Egy hatalmas noob volt, de itt tényleg ki merem azt mondani, hogy a program egyszerűen bevédte, ennyi lövés nem mehetne máshogy mellé meg lepattanóra még a leghatalmasabb negatív rng mellett sem. -
Tarathiel2 #351630 Hát persze, és aki előtted áll öt másodpercig, tudja hogy 20 secig védtelen vagy, gondosan céloz és csak azért sem tudja átlőni a 20 HP-dat, az nyilván egy izgulós kapkodós játékos. Az is, aki egy 20m-re álló, oldalát mutató, háromszorosan overmatchelt célpontra megereszt egymás után pixelre pontosan ugyanoda öt lövést, az első kettő talál, már csak egy lövés kell, a másik három pedig rejtélyes módon lepattan, időt adva ezzel hogy legalább még egy lövést bekaphass. Az a fránya idegesség... -
#351629 Oh, megint egy energiapajzs hívő.
Gondolom a sok artyzás miatt, mivel neked ott úgysem kell célozni, sosem álltál meg 1-1 csata után elgondolkodni azon, hogy "bassza meg, kicsit kevesebb izgulással és pontosabb célzással simán kilőhettem volna azt a köcsögöt".
Ahogy neked egyszerűbb. Próbálj meg ESL 1v1-ezni, akkor majd rájössz, hogy közelharcban nincs energiapajzs, csak izguló, kapkodó játékos. Mert "oda úgyis beadja".
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.15. 00:24:09 -
Tarathiel2 #351628 Nincs ebben semmi, a piroskák rendszeresen kapnak átlőhetetlen energiapajzsot 100 HP alatt, most neked is jutott... Besteuplayer most de gyorsan elhullott -
#351627 Vannak csaták, amikor nem a dühtől, vagy az izgalomtól, netán a félelemtől remeg a kezed. Hanem a nevetéstől, és az "ilyen nincs"-től. :D -
#351626 Ez az St. Emil a wot legeslegszarabb tankja. Se páncél se sebesség, alap lövege rakás fos pontatlan.
Előbb arl 44-enek láncot lövök mellé lövök, stb.
5 lövés 0 találat... -
#351625 vannak még azok a mapok, amiknek a fele hegy és vízterület (pl japán map)
1000x1000es map amiből 500x500 a bejárható, számomra teljesen abszurd -
#351624 "ok, csak azt en felejtesd mar el hanyan neznek a summa jatekosallomanybol bmi forumot!" Ezt tőled idézve, annak az elhanyagolható x% hardcore fanyalgónak nyílván tojnak a fejére, mivel nem mérvadó a játékosállomány tekintetében. -
lexlutor #351623 minimalis nivohoz illene, meg ahhoz a nagy archoz is, amit eloadnak, de ha meg nem megy, akkor hadd ne kelljen azt hallgatnom, h milyen franko munkat is vegeznek kedves wgsek, es csak mert szart adnak ki a kezukbol, az akkor is jo, ne merjek mar szolni erte, mert az csak siras. jo az, es pofam rakjam alapallasba. -
#351622 En arra emlekszem mikor felvazoltak az IM terveit az egyontetu velemeny a jatekosok reszerol az volt hogy ez a szakaszozas mekkora bullshit. A WG-tol a valasz hogy kussolj es szocializalodj paraszt. Most meg valtoztatnak rajta? Szinte minden alkalommal segget csinalnak a szajukbol :)
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.04.14. 22:51:26 -
#351621 Jó, akkor szerinted versenyhelyzet nélkül van értelme egy monopol helyzetben lévő terméket szarráfejleszteni? -
lexlutor #351620 ok, es ez hany szazaleka lehetett a jatekosallomanynak velemenyed szerint? 5%?
a tobbi meg analfabeta, azt dogoljon meg.
hozzateszem, ha annyira szivukon viselik a jatekosok szocializalasat, akkor az im-en kivul is hasznos lenne, nem? illetev mennyiben fogadunk, h im atallitas utan, el is felejtik egybol a platoonkeresot?
im-en kivul mondj mar nekem par igazi erdemi fejlesztes legyszives az utobbi idobol.
mert en uj tankokon, vagy eppen hd skineken, par map atszabason kivul, nem sokra emlekszem kapasbol.
talan legutobb a bw motorral mokoltak egy sort, de az sem lathato meg a kliens oldalon.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.14. 22:44:10 -
lexlutor #351619 es az igenytelen fercmunkan nem csak az imet ertem, hanem az evek ota huzodo dolgokat:
- tobbmagos tamogatos neverending story
- a mindig visszatero mikrolagok - storm elimerte a wg hibat
- a bugos beregado mapokat - strom: menj at a masik szerverre, hatha..
- machmaker es lathatosagi csodak
- a jobbnal jobbmap atdolgozasok - hanyat is dobtak mar ki egy-egy atdolgozas utan, mert olyan jol sikerult? biztos alaposan tesztelve volt..
- maig nem tudnak normalis motor es loveshangokat osszehozni! pedig akorul is mekkora hype volt, h mennyire dolgoznak a dolgon..
- maig csak tervezgetik h majd a im csajoknak noi hangja lesz! egyszer!!
.. es meg tetszes szerint nagyon sokaig folytathato..
es gondolom ezek barmelyiknel is fontosabb lehett a kov patchben a uj tier1-5 francia tankok... -
#351618 Csak a miheztartás végett, az im platoonos missziókhoz nincs szükség platoonkeresőre, mivel lehetőség van a játékon belüli kommunikációra, ne mond hogy nem futottál bele ilyen irányú felhívásokra a cseten, itt is írta valaki korábban hogy lazán le tudta a küldik platoonos részét ilyen módon. Egyébként nem hinném hogy tudnál mondani még 1 ilyen kaliberű játékot ahol ilyen dinamikusan tolják a fejlesztéseket, legyenek azok bármilyen ótvarok is a számodra. -
lexlutor #351617 ok, csak azt en felejtesd mar el hanyan neznek a summa jatekosallomanybol bmi forumot! mit szokott strom mondani? azert nem hallgatnak a forumokra, mert a jatekosok par szazalek olvassa csak? ezt ok maguk mondjak! akkor megis milyen alapon vartak h a maradek 70-80-90% hirtelen majd jol elkezd forumozni, meg aktiv jatekoseletet elni, csak h platonozni tudjon??? es ehhez nwm kell jatekosok sirasa, csak jozan paraszti esz.
igen. nem lenne igazam?? kijon egy im platoonkereso nelkul, amit platoonozas nelkul nem lehet megcsinalni?? hogy adtak ki akkor ezt a szart, ha egy alapfeltel hozza nincs meg a jatekban????? ossze van baszva/szarva szokas szerint. ennyi. ezt veded ennyire??
kiadtak mert gyorsan ki kellett, aztan pont leszartak, csak nagy pofaval nyomtak a jobban tudjuk dumat, azt sokadszor is bebizonyosodott, h pofaraestek.
ha egy arnyalattal szerenyebben adnak elo, mindjart nem lenne ennyi szarozas. meg ha mondjuk nem csak ganyolnanak.
hiaba veded a szar, az szar marad.
ahogy az is igenyes munkara vall, h maig hibas elismerten legalabb par im kuldetes, amit honapok ota nem sikerult javitani! egy egyszeru szovegfilet!
vagy ahogy az is biztos megerolteto lett volna h berakjanak egy lepattano/sebzeselenyelo szamlalot, vagy spottszamlalot az adott kuldeteshez , h ne frusztralja a parasztot, h nagy nehezen vegre parszazzal marad csak le. lofasz aprosag lenne, de pont leszarjak. ahogy azt is h igenytelen szarok a fejleszteseik. h az imet sem teszteltek vagy gondoltak at egyszer sem alaposabban, majd menet kozbe javitjuk ahogy alakul..
es nyomhatod ezt az antisiras topicot, de fejlesztoi oldalon vegre lerakhatnanak egyszer valamit ami normalisan mukodik.
amig ez megy, addig viszont jogos a szarozas.
megegyszer elmondom ez lesz a 3. patch a im behozasa ota! also hangon 3 honap alatt ennyit sikerult pofozniuk a legnagyobb durranasukon az utobbi idoben!
-
#351616 A missziókba is beleeröltették a platoonos opciót, mivel köztudott hogy az összes játékban a közösség kialakítása a játékosállomány tartósítására vagy megtartására szolgál, az összes ezirányú játékmód ezért lett bevezetve és fejlesztve, mivel kiemelt szempont ezért eröltetik ahol lehet, itt valszeg több negatív visszajelzés érkezett mint a rávezetéssel járó haszon, ezért korrigáltak, nekik ez "is" dupla haszon -
lammaer #351615 Nem lesz túl bejövős? Miről beszélsz?
Nézz végig csak ebben a topikban, hetekig másról se volt szó csak az IMről, mindenki platoonokat keresett, a veteránok is tolták ezerrel.
Nem volt platoonozás: de volt, megint összelltak a platoonok Szerintem igen is jó hogy kicsit motiválták az embereket a platoonozás felé, mert mindíg azért megy a sírás hogy jaj milyen hülyék a playerek, senki sem segít stb. De arra már lusták vagyunk hogy haverral toljuk, hátha akkor legalább lenne csapatmunka. Á, inkább a hiszti hogy miért kell a platoon. :)
És most kivételesen meghallgatták a sirámokat, módosítják az IMet hogy kedvezőbb legyen, és akkor ezért is balfaszok. Mindezt úgy, hogy állítólag ugye a WG nem akarja odaadni a reward tankokat, direkt nehéz küldetéseket tesz be, csal az MM, meg direkt nem adja be a random csak hogy pistikének ne legyen meg a stug. Aha, persze.
Ezért értem meg a WGt hogy nagyrészt leszarja a playerbase véleményét, mert AKÁRMIT csinálnak, fikázás mindíg van.
Példa: ha most urambocsá megcsinálnák a következő patchben a platoonkeresőt, mit irnál: nem azt hogy végre, hanem hogy balfaszok mert mér csak most...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.14. 21:59:00 -
lexlutor #351614 mondjuk azert tegyuk hozza, ezt azert nem volt nehez elore latni, h nem lesz tul bejovos, de jo komcsi modszer szerint csakazert is lenyomtak az ember torkan, hiaba mondtak, h a platoonozas sokaknak problema lesz. Storm valasz kb annyi volt, h az emberek csakazertis platoonozni fognak.. hat megsem..
aztan bedobtak h platoonkeresot csinalnak majd a nepeknek, 3 patchel ezelott. azota is keszul..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.14. 21:40:44 -
lammaer #351613 Annyira tipikus magyar mentalitás....
Ha nem nyúlnak hozzá, rossz. Ha a tapasztalatok alapján módosítanak hogy kedvezőbb legyen a játékosoknak: balfaszok.
Munkahelyen is ugyaínezt látom: Mi magyarok mindent jobban tudunk, mi egyből megcsináltuk volna tökéletesre. -
Angelus1991ster #351612 Nem csak, kifogot rajtam. Mindig egylövésre voltam a 3.medtől, csak valami féreg kiszedte, hát én is kiszedtem. -
#351611 Egyedül játszva, 3 meddel végezz. Középföldén (midtier) az ellennél max. 3-4 van med, általában 2 :) Néha összejön, hogy van 6-7, de akkor vagy én vagyok stílusosan balfék, hogy kilőjem őket (ezt nem tagadom), vagy pedig az egyik csapat olyan gyorsan ledarálja a másikat, hogy vagy egyedül maradok két-három medre, vagy mire odaérek, az ellenségtől lőttek ki mindent, mert olyan rusht nyomtak a mészárszékre, hogy ihaj.
:D -
#351610 Ha elég rugalmasan reagálnak a konkurrencia kihívásaira simán megtarthatják a helyzeti előnyüket játékosállománnyal együtt, az eddigi gyakorlat azt mutatja hogy irdatlan zsét fektetnek a marketingbe és piackutatásba, gátlástalanul implemeNtálhatnak új tartalmakat, a jàtékarchitektúra elég flexibilis hozzá, az alapokat elég profin lefektették... -
#351609 Sosem lesz modern tankág a wotban ez 1000% és már a legújabb tízesek is túl sok xp. 500k xp kigrindelésébe senki nem ölne bele annyi időt ilyen xp kiosztás mellett a botokat kivéve persze. Kredit meg... tudod ki adna 6 millánál többet egy tankra, már ez is sok. Szerinted T15 21m. Sokaknak (főleg a tomatóknak) soha nincs és nem is lesz ennyije egyben. -
Angelus1991ster #351608 Azt a lövedék sugár Star Trek-es fézer bugot kivehetnék. -
Angelus1991ster #351607 Nem. Így tippelem, 200 ezer xp alatt nemigazán lenne Tier 11-től.
De még a tier 15 is kérdéses.
Tier 13-ban mi lehet Abrams?
Ha az EU tankokkal még mindig pöcsölni fognak és az AW előretör, akkor esélyes a modern éra tankág. -
yossarianHUN #351606 Nem hiszem, ennyire még ők sem hülyék, hogy a saját terepén próbálják megfogn az AW-t. Az AW-ban eleve lesz egy működő, dögös fizika, a WoT-nál mérföldekkel szebb grafika, jobb optimalizáltság, fejlettebb MM, és átdolgozott arty, bár ezutóbbi még ugye nem tudjuk mit takar, úgyhogy csak zárójelben a végére.
Ennek fényében a WoT egyedüli fegyvertényei a megszokás (ezt szeretem, miért állnék át más tankos játékra), és a saját, 20. század elejéről/közepéről származó tankjai lesznek, meg persze a kismillió elmebeteg misszió, amit majd kétségbeesésükben csőstül fognak kifosni. Ha modern tankokat kezdenének kinyomni, ezzel bemászva az AW ringjébe, az első körben csattannának a földön, és ezt szerintem ők is tudják. -
#351605 "Nem lenne olyan sok xp."
Amiket leírtál az neked nem sok? -
Angelus1991ster #351604 Nem lenne olyan sok xp. Tier 9 és Tier 10 xp-ben hasonlók.
Tier 11 lenne kb. 250-310 ezer xp és 9 millió kredit körül.
Tier 12 lenne kb. 300-360 ezer xp és 12 millió kredit körül.
Tier 13 lenne kb. 350-410 ezer xp és 16 millió kredit körül.
Tier 14 lenne kb. 380-450 ezer xp és 18 millió kredit körül.
Tier 15 lenne kb. 460-500 ezer xp és 21 millió kredit körül.