World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fenébe. Pedig minden vágyam ez volt, hogy bekerülhessek. A gold maestro-t is évek óta zaklattam üzenetek százaival, hogy vegyen be, de most már akkor tudom mi volt az ok. Pares és bandája megfenyegette a főgoldvezért, hogy vagy ők vagy én. Kár érte, mert ilyen hisztis picsák között élmény a szabadidő eltöltése. Áh inkább, megyek és inkább beveszem a mai adag antidepresszánsomat...

Maala
Az egyik arra veri magát egy fórumon, hogy mennyi nője van egyszerre. A másik normális. Nem dönthet mindenki jól. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kezdem úgy érezni magam, mint régen, mikor időnként HUNS-os belviszályokkal volt tele a fórum😄
Mondjuk azt azért nem értem ha valakinek baja volt velem az miért nem közölte. Tény hogy az ember háta mögött áskálódni sokkal kényelmesebb megoldás.

wot nick: PsychoTrooper

Csak egyszer? De ez is nagyon megható hogy ilyen mély nyomot hagytam egyesekben. Biztos mert nem értem rá többször menni csapatban vagy mert az utóbbi időben erősen uralkodtam magamon és csak az orbitális faszságokra reagáltam. Nem is tudom mi lesz így velem ha nem tudok állandóan beszólogatni....

ximix
Ja olyan lila pro a srác, hogy átfordult nála zixvéem és megint elölről kezdi <#idiota>
Öröm is az ilyen top tank a csapatban...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Antimat
omc modpacknál pl van component oldal, ahol látod, hogy mi, hogy néz ki a wut-ban.

cyka blyat

Fél év után bekapcsoltam próbaképpen a támadás meg az ütközet módokat, de ez még mindig játszhatatlan a nyomik miatt...
Töröld ki a World_of_Tanks\res_mods\0.9.4\scripts\entity_defs\ elérési útvonalon található account.def fájlt és menni fog.
Amikor megjelent előttem, már elméletileg 5-6 másodperce fel volt spotolva...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
Velem egyszer volt olyan, hogy a tőlem pár méterre levő kerítések dőltek sorba, majd egyszer csak mögöttem megjelent egy enemy 😊 Replayben természetesen mindvégig látszódott...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nyugi, te tutira nem kapsz meghívót.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ilyet még nem láttam: Pearl Riveren a hegyek felé mentem, amikor az előttem lévő Cromwellbe valami belelőtt. Nem volt spotolva semmi. Aztán rólam is lepattant egy lövés, de még mindig nem láttam semmit, erre 30 méterre előttem a nyílt terepen hirtelen megjelent egy éppen felém száguldó és rám lövöldöző Chaffee. A replayen persze nem látszik semmi belőle, mert "elméletileg" fel volt spotolva már akkor, amikor a Cromwellbe belelőtt, de én valamiért nem láttam, pedig nem volt lag, legalábbis nem érzékeltem semmit, 30ms körül volt a ping. Látszik is a képen, hogy közvetlen előttem van, de nincs rá fordulva az ágyú. Mit mondjak, kicsit meglepődtem... A kép a felspotolás pillanatában készült, ez után kezdtem csak ráfordulni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.18. 17:16:46

Yeah, vihar a biliben!

Igazad van, jó döntés volt. Rád csak azért emlékszem, mert egyszer beszóltál valamit csata közben. Nem fogsz hiányozni.

na nem lesznek időkorlátosak a spec tank küldetések. Kíváncsi vagyok...húzt ki az összes 10-es tankot...
oneal1
hahó valaki pls

mindenkinek stop van a frissítés után?😊

bejelentkezésnél kidob, hogy frissítsek...😊

!Forza Ferrari!

patchaou
Addigra újramókoltam az egészet 😊
foxi - igen próbáltam. Tetszetős 😊 de sokáig nem köt le.
popey8 - néha az az érzésem, hogy ha bele hallgathanál egy átlag wot játékos gondolataiba, akkor valami ilyesmit hallhatnál XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én erre szoktam néha tolni. Különösen akkor adja az érzést amikor kezdés után 2 percel már csak te vagy talpon és térképen az eltűnő ikonokból még pont láttad, hogy az egész horda feléd indult. A várakozás másoderpcei. 😄
http://www.youtube.com/watch?v=Q-YHYlRe1u8&t=1m0s

Oké úgy érzem itt kell abbahagyni, majd csak CWre megyek vissza. Nagyon utálom mikor így rám száll a játék, és rendszeresen előjönnek hetente vagy kéthetente ezek az "úgy se nyerhetsz" napok, ráadásul több napig is tarthat. :/

WoT: Nishizumi77

Nekem délelött még műkött minden, de a ph-n páran jeleztek problémákat.

oneal1
mindenkinek stop van a frissítés után?😊

bejelentkezésnél kidob, hogy frissítsek...😊

!Forza Ferrari!

Semmi gond. Szerintem ő stronkholdban is többször játszott, szóval a klán szempontjából jó döntés volt. Csak arra nem számítottam hogy ennyire nem bírja a kritikát.

napihülyekérdés: ez után a patch után újra kel rakni a modokat vagy nem b*szta el őket?

JeffDunham
Bocsáss meg, nem tudtam hogy te vagy. Választás elé kerültem. Vagy te, vagy ő. Sorry.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sziasztok !
Tegnap este még rendben ment a játék, ma délután elindítottam és a betöltéskor frissített, majd kiírta hogy a legfrissebb verzió fut.
Amikor elindítom a játékot a csatlakozásnál kiírja , hogy frissítés szükséges .
Ha rákattintok az újratölt gombra visszaugrik a kezdő ablakra .
Itt megint az van kiírva hogy a legfrissebb verziót futtatom .
És ez így megy körbe-körbe.
Tudd rá valaki valami megoldást ?
popey8
Atya isten te erre wotoz???? XD Engem 2 perc alatt kikészített😄

#334939 Szívesen😊
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.11.18. 15:18:11

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Köszi!
na igen, ez a zene istenkirály 😊
na meg a game is 😄 nyomtad az új peccsel? 😄 új map 😊)))
kisTekila
XD befostam... <#guluszem1> <#nevetes1>

ennek örömére, neked: "töröld ki a World_of_Tanks\res_mods\0.9.4\scripts\entity_defs\ elérési útvonalon található account.def fájlt " és menni fog.

xfire: kistekila

popey8
Van egy fájl, amit közösen használ a 2 mod. Ez a res_mods/9.4/gui/scaleform/minimap.swf nevű. Egyszerűen csak annyi a dolgod, h a Loca féle minimap.swf fájlt másolod a mod könyvtáradba és nem az xvm-ét😊 Egyéni vélemény, de sztem a Loca féle minimap mod sokkal jobb, jobban konfigolható is, viszont így az xvm azon funkciója, h mutatja ki nem volt még spotolva, nem működik. Ennyi a hátránya, de az utolsó pozíció mutatása funkció segítségével erre úgy is rá lehet jönni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tono34
T5 Bishop, amikor játszottam vele nekem elég pontosnak tűnt és alig volt hely ahová nem lőttem be vele. Kis lőtáv, de szinte az összes T5 majdnem 1 shoot. Jobban kedveltem és szerintem (nekem jobban bejött, igazi bosszantó) jobb is mint a T6 FV034.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szerintem nem xvm miatt figyeltek rád,én még sosem használtam,de a francia tankok nagyon finom csemegék artynak.Főleg a lassabbak,de egy ügyes artynak a batchat sem probléma max sebességgel.
Bár ahhoz angol vagy amerikai arty a legjobb.

A két francia tényleg genyó,amx elég gyorsan tölt és jól is lehet vele célozni,a prémmel meg pláne.

Én rühelltem mint állat,iszonyat kicsi lőtáv,az ágyú alig téríthető ki,azonnal szétugrik a célkereszt,meg hasonlók.Az előtte lévő arty iszonyat durva volt meg ami utána jön az is.

Sherman0070
A WG elcseszett valamit megint? Hallottam ezzel a patchel szarakodnak a modok.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hogyan tudom kilőni az xvm-ből a minimapot?
Ja, amúgy a második csata se sikerült jobban:

ARL 44-el Redshire E0-ban a szikla mögött kempeltem, simán legyűrtük volna az ott lévő tankokat, de az arty retkek folyamatosan kattintgattak. Megnéztem, a Bishop 17 sebzést csinált 😄 (6 lövés 1 találat), de a másik kettő 1743 sebzést kattintott össze (36 lövés, 15 találat). Az volt a "szerencsénk" hogy mind a három rám tetű rám (ránk) figyelt, a másik oldal meg azalatt megnyerte a csatát. Persze én ezért nem kapok xp-t...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.18. 14:23:39

popey8
A Loca féle minimappal nem kompatibilis. Vagy egyik, vagy másik. Ha a Loca-t akarod használni, maradhat mellette az xvm, csak a minimap részét lődd ki. Én is így használom.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.11.18. 14:25:30

Tono34
Bishopnak rövid hatótávja van, de alig van olyan hely ahová nem tud belőni. Saját tierben pedig rendkívüli gyilkológép.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mivel voltál?
Bishop hogy a fenébe lő meg téged a pálya másik végéről,amikor max 500 vagy 550 méterre tud tüzelni,és az ágyúja elég vacak?
Amx elég jó arty,pontos és gyors,a prém arty meg durván gyors és pontos.De a Bishop egy rakás vacak.

Sherman0070
" De há' az artyő a WoT része" Ha azt kiveszed elmegy az összes buzi. Tudod kinek kell az? Buzifelvonulás azért mert nincs arty WoT-ban <#idiota>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Első csata: Redshire, 3 arty (Bishop, AMX13AM, leFH18B2), egész csatát kénytelen voltam végig kempelni egy kibaszott szikla mögött, mert folyamatosan lőtt az arty, mintha szőnyegbombázás alatt lettem volna. A három artyjuk az egész csata alatt összesen 42-szer (!) lőtt. Aki kibújt, az megdöglött. A végén próbáltam én is kimenni az utolsó ellenségekre, persze rögtön kilőttek az artyk... Persze, hogy alig csináltam valamit, mert egész csatában rám figyeltek (biztos a kibaszott xvm alapján), és persze, hogy first win lett. Szerintem legjobban azzal tudnának játékosokat visszacsábítani, hogy lenerfelik a gecibe vagy teljesen kiszedik ezeket a szarokat... Milyen jó lenne, ha a gyáva férgek nem lövöldözhetnének büntetlenül a térkép másik feléből, máris mindenki szabadabban játszhatna, nyugodtan lehetne jókat közelharcolni anélkül, hogy valami gyáva féreg a térkép másik feléből beleugatna, nem kéne attól félni, hogy mikor kattint rád az a mocsadék a szatellit nézetéből...

Köszi, megpróbálom nélküle.
patchaou
Na talán összejön 😊 Köszi mindenkinek. Bár pár dolgot még így is át kell majd pozícionálni 😊 Utána meg beloopolom a kecskeszimulátor zenéjét és arra wotozk 😊

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.18. 12:28:30

patchaou
Minimappal esélyes.

Kíváncsiságból feltettem az xvm-et, viszont csatában a töltőképernyőn nem jutok tovább (bár ott már színez 😄). Összeveszhet valamelyik moddal (locastan minimap, fehér kilőtt tank, scopeshadowremove, damagepanel van fent) vagy más gondom lehet (aktiváltam)?