418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#351723 Tetszik ez az rng...
Type59-el 1. skill 100%-on BIA 93%-on. Paradicsom Löwe 150m-e van, én a bokor mögött. Többiek is lövik. Én is lőném, de cska egyet tudok bele sebezni, mert nálam bekapcsolta térhajlítót az rng és a maradék 4 lövedék a löwe előtt 2 m-el csapódika földbe.
WG én így szeretlek... -
lammaer #351722 Egyik melóbol a másikba...
És mi lesz igy az élien izolésönnel? :) -
#351721 Monnyá föl :D -
#351720 Kösz, megoldottam, de az időmet faszán elvitte, máris indulhatok melózni! (:-/ -
#351719 Aslainnal sosem volt gondom. -
lexlutor #351718 szoval ha matyika idejon elkezdi a baromsagairol terjeszteni az iget, mi megdicserjuk mert masban hisz, majd konkretan lehulyez mindenkit, mert kijelenti mindeki hulye csak o a faszagyerek, akkor neki van igaza, es fogadjuk el h egy suttyo sotet gyoker paraszt. csak mert o ebben hisz.
nice. gratulalok.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.15. 18:09:30 -
Tarathiel2 #351717 Szép szöveg, kár hogy a végén lebuktál a cionistázással. -
#351716 Komolyan, mondom, nem hiszem el, hogy ezeket a mikropatcheket nem azért csinálják, hogy moddolhatatlanná tegyék a játékot! Megint nem tudom elindítani! a Jacktor mod packot szoktam használni de nem indul vele. Anélkül meg olyan ocsmány, puritán a játék, hogy elhányom magam tőle. Szarok bele, inkább tolom az Alien Isolationt! -
darkwraith #351715 Nem Matyit védem, de mi is az alternatív? Amit a mai média lead, az szerinted mi is? A valóság? Én már a 4. éve kiköttettem otthonról a TV szolgáltatást, mert ami ott megy, az minden csak nem hitelesség és kultúra. Híradó? Nézd már meg mi megy ott. Kultúráról, vagy bármilyen világot előremozdító hírről szó nem esik, csak baleset, gyilkosság, pénzmosás, csalás, politika... Ja, az ugyanaz.
Mi is a politika? Csupa hazugságon alapuló tevékenységekből áll. Arra is mosolyogsz, akit utálsz, nem mondod el az igazságot, mert az rossz a népnek, stb. Honnan tudja, hogy az rossz nekem, mi van ha én tudni akarom az igazságot. A gyermekeim is tudják, bármi rosszat csinálnak el kell mondani. El is mondják, mert abban a pillanatban lehet, hogy mérgesebb vagyok, de ha később és mástól tudom meg, az mélyebb nyomot hagy.
Szóval te is csak hiszel valamiben, ahogyan Mátyás, ami szerinted az igazság. Nem kell azért támadni, mert ő hisz valamiben.
Ti is ugyanolyan birkák vagytok, csak a cionisták, a kommunisták vagy valaki más birkái. -
Tarathiel2 #351714 Ügyes vagy, nem hiszel el minden szart amit a hivatalos médiában mondanak, helyette elhiszed az összes szart amit alternatív oldalakon olvasol. Ettől még ugyanúgy birka maradsz... -
lexlutor #351713 onkepzovel akar mar a mekiben is kiszolgalhatsz jobbnapokon :)
csoveskek meg a hasonszoru onkepzett haverjaid a krimoban :)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.15. 17:37:45 -
#351712 jha, önképzőbe jártam ahol rájöttem hogy ne vegyek be minden szart amit mondanak ,, csoveském. -
#351711 Hmm, prémiummal, átlagXP-ket beszorozva 2-vel a duplázók miatt az még mindig csak alig 400k XP. :D
Valszeg 5x-öző is volt benne jó pár. Funnak szép achievement, már ha nincs benne Szerb keze.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.15. 17:38:48 -
#351710 Elég sok régi könyv és újságom van erről a témáról,és nem a feljavított változatból. HANEM A SZOVJET VÁLTOZATBÓL.... LOL
lol, a kamus változatokat olvasod akkor? :D Mégis mi alapján döntöd el mi igaz és mi hamis, ha nem vagy eléggé befogadó a tudásra ami körülvesz téged akkor nem is tudsz igazságosan ítélkezni.Nem az olvasással van a gond hanem azzal amit olvasol. Mondhatnám azt is az vagy amit eszel ,azzá leszel. :) -
lexlutor #351709 meg szerencse matyi h neked max 3 faiskola jott ossze. -
#351708 ╭∩╮ -
lexlutor #351707 az atlag xp alapjan a ket premmel 120k xpt gyujtott.
minimal fejlesztessel is 680k xp kellene a t10hez. -
Plata #351706 Hát ha téged olvaslak,akkor tudom hogy ez már megtörtént. -
#351705 http://www.origo.hu/kultura/20150207-az-iskola-nemcsak-megbetegit-butava-is-tesz.html Kivételesen már az origoka is megosztja... -
Plata #351704 Finoman?Nem sosem voltam finoman,én ezen a téren mindig is agresszív állatként viselkedtem.A német és náci gyökerek iránti agresszív véleményem már nagyon korán előjött,nekem volt szerencsém elég sok időt eltölteni a nagyszüleimmel,az egyik már az első világháborúban is élt, a másik meg német és amerikai hadifogoly tábort is megjárta.Én nem a jobbikos vagy valami neo náci szarból tanultam a történelmet.A második világháborúról mindig szívesen olvastam.Elég sok régi könyv és újságom van erről a témáról,és nem a feljavított változatból. -
#351703 és te a wikipediából meríted az okosságaidat, idiótácskám... szűrj, nem azt mondom hidd el amit küldök hanem azt hogy mérlegelj.... agymosott, gondolkodásra alkalmatlan alak :)
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.15. 17:27:03 -
Tarathiel2 #351702 Gondolom csak duplázókat ment, prémiummal, tiszta arannyal ledarálta a piroskákat, aztán free xp-re váltotta az egészet és kifejlesztette.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.15. 17:15:01 -
viper07 #351701 Ezt meg hogy csinálta ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #351700 Finoman fogalmazva mondhatjuk úgy is, hogy te a ló másik oldalán vagy... -
lexlutor #351699 te most komolyan megneztel egy linket amit matyika adott? :DD
-
Plata #351698 Metapedia,mi féle agyhalott buzik szerkesztik ezt?
Nem vagyok zsidó,de aki ezt ìrta az egy tudatlan barom.Azt kifelejtik a cikkböl hogy hitler egy paarkinson kórban szenvedő drogfüggő àllat volt. -
lexlutor #351697 jo tudni, kosz! -
Pares #351696 Nem igazán izgat az értetlenkedésed. -
#351695 A legjobb, ha E-25el vagy Su-122-44el mész vele szakaszban. -
lexlutor #351694 t-34el probalkoztam sokat, de az szinte mindig sajat tierben ment, t-34-85 derp gunnal szinte allandoan tier6ban:)
nekem meg eggyel nagyobb szintut kene kigyujtani. -
#351693 itt csak én vagyok elég jó .. és most szerény voltam...
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.15. 16:47:56 -
Tarathiel2 #351692 Ja, mivel lövésenként X esélyed van gyújtásra, így a cromwell féle gyorstüzelők elég jók. -
#351691 sok looser
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.15. 16:40:01 -
#351690 Azért más pályákon sem lehetetlen. Én T-55A-hoz az LT-15öt Murovankán csináltam meg, mentem a heavykkel, és láncoltam a tankokat. Assisted dmg is elég hozzá, ne felejtsd el! -
lexlutor #351689 kosz! -
lexlutor #351688 menjel szepen vedd be a gyogyszered, jo?
-
madmanic #351687 cromwell -
#351686 pihenjél már kicsit, amiVEL fel lehet gyujtani arra kérdezett:P -
#351685 egyik sem, Amerikai sherman, tomi sütője az.... ha mellé lőttek is begyulladhatott mivel benzines volt és sherman. A magyaroknak jobb harckocsijaik voltak mint az amerikaiaknak , csak hát kevesebb , (arányaiban nem is meglepő a népességhez képest ) és nem reklámozták annyira őket mivel a nyertesek írják a történelmet .....
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.15. 16:18:24 -
lexlutor #351684 cronwell vagy a comet amit jo felgyujtos tankkent szoktatok emlegetni?