418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    link
  • Solten
    Alienware oldalan most osztogatnak.
  • Fehercsoki
    Most kezdeném a játékot, viszont észrevettem, hogy "invite code" nélkül nem érdemes belekezdeni, redditen láttam, hogy US és Asia régiókban alapból ilyen kóddal lehet kezdeni, EU kódot hol találom?
  • viper07
    Elismerem a tudásod, szívesen nézem a visszajátszásaidat, sőt olvasom a hozzászólásaidat, de ez azt gondolom méltatlan volt hozzád, vagy legalábbis amilyen kép eddig kialakult rólad bennem. Ebben semmi vicces nem volt, ez megalázás volt, remélem nem vagy rá büszke. Talán fordított helyzetben ...
  • Maala
    Link pls?
  • Tarathiel2
    Nahát, egy piros tier 8-as nem tudja hol kell átlőni az egyik legjobban páncélozott trolltankot, sőt még annyi esze sincs hogy legalább beforgassa magát. Ebben mi a vicces?
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.16. 01:35:04
  • popey8
    Ha vki más is ebbe a problémába ütközött: nálam a Clan Logo Remover nevű mod okozta. Fel kell rakni a "hotfixet", utána beenged.
  • popey8
    Tudja vki esetleg, h a mai minipatch melyik modnak kavart be? Nem jelenik meg a tank, folyamatosan updating crew van. Account.def fájl - amit törölni kéne - meg nincs a mod mappában.
  • popey8
    Ebben kivételesen igaza van. Dunát lehetne rekeszteni a COD, Battlefield, GTA, AC - és még sorolhatnám órákig - rókabőrökkel, amikben gyakorlatilag semmi újítás/innováció nincs. Az meg hogy az adott játékok, h vannak megcsinálva eredetileg a wothoz képest az már más tészta.
  • GabeE3e
    Ezt nézzétek végig, bepisiltek a nevetéstől

egyébként HT15 meglett volna ezzel a körrel is Obj260-nál.
    A végén Priceless 1v1 KV4-ellen
    WUTWUTWUT
  • patchaou
    Az összes wot map együttvéve belefér vagy 6-szor, dolgozik az AI ezerrel, a látvány sem utolsó és még jobban is van optimalizálva. Mindezt a megjelenés első napján... volna még mit tanulnia a wg-nek...
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.15. 23:10:01
  • yossarianHUN
    - Storm on how good AAA projects look (specifically GTA 5): "There's nothing new innovation- and idea-wise. It's simply well done, as far as I could see. That's the power of good projects - they don't have to be especially innovative, they have to be well made."

Óó, az irónia.
  • yossarianHUN
    - Wargaming is currently reworking artillery by testing "four additional artillery game mechanics"

Húzzatok bele csajok, az AW-sok már a spájzban vannak.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.15. 22:58:59
  • yossarianHUN
    Egyszer legyen az ember délutános, és máris kitör itt az anarchia. Azért kuncogtam párat visszaolvasva
  • bornofakone
    Sikerült rájönnöm...:)
  • bornofakone
    Hogy tudok meghívni vkit a game-be? :D
    Mert lenne 1 mazochista haver aki kipróbálná, és lehet még hosszabb távon is maradna....ergo akkor már meghívnám :)
    Csak nem tudom h lehet...:D
  • mordawn
    Ha rajtam kívül másnál is előfordult, hogy nem tölt be a játék: a klánlogó eltávolító okozta, mert a "vehiclestickers.pyc" fájl megváltozott.
  • lexlutor
    jatszhatatlanul szar ping az egyesen.
  • lexlutor
    mondjad matyikam, ha eleg sokat mondod elhiszed majd ezt is mint h a buko meccsed , is kijott dontetlenre, sot lehet azota mar gyoztel is.
  • Toweliee
  • darkwraith
    Miféle nyomoromat? Csak egy véleményt mondtam, de neked osztani kell, mert te aztán olyan fontosnak érzed magad mindig.
  • Tarathiel2
    Nem elég ha a konteós topikokban égeted magad, itt is muszáj?
  • Pares
    Ok.
  • Pares
    Persze, hogy nem tudja.
  • Oddball29
    Éldegéljen. Akkor se tartozik ide.
  • Pares
    Persze, mert aki nem fekete-fehéren (nem)gondolkodik, az rögtön neonáci. Tipikus. Éldegélj csak nyugodtan a tévelygésekkel teli álomvilágocskádban, nem zavarom meg a monokróm idillt.
  • Tarathiel2
    A titkos háttérhatalom ami az egész világot irányítja. Konteósok szerint.
  • Oddball29
    Rád is vonatkozik.
  • Oddball29
    Vidd már a saját nyomorod máshova. A biztonságpolitika topikot is lángszóróval kéne felégetni, annyira szánalmas.
  • tigrincses
    szánalom a köbön.... )╭∩╮
  • tigrincses
    te sem értesz semmit úgy látom....)╭∩╮
  • darkwraith
    lebuktam? Hahaha! Miért is? Már a cionista szót sem lehet használni? Tudod egyáltalán mit is jelent? Vagy kik azok? Szerintem nem.
  • Tarathiel2
    Nem tűnt még fel hogy az az oldal 99,99%-ban bukó? Magadnak köszönheted ha voltál olyan okos arra menni.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.15. 19:40:54
  • bornofakone
    T55a-s küldikhez:
    TD-k számomra most a legegyszerűbb küldetések, azokkal nemsokára végzek, egyetlen hátráltató tényező a szakaszos küldik lesznek, de eddig mindegyik fullos, javaslom a borsig/obj és 1-2 küldinél teknőc igénybevételét :)
    Medek: pershing, panther, cromwell, itt már korántsem vagyok fullos, mármint némelyik küldetésnél csak az elsődlegest csináltam meg...:D De ha nagyon akarnám a másodlagost is tudnám, mert nem olyan vészesek. Cromwell sokat segített.
    Heavy: még lusta voltam szórakozni vele, de a pattintósra és HT15-re készen áll a VKB, minden másra ott az e75 és is-4
    Light: ezzel szenvedek a legjobban...nem tudom miért, de bulldog, t21, mt25 trióval rohangálok és próbálkozok...de itt még az elsődleges küldik is szenvedősek. Vhogy nagyon szerencsétlen vagyok, kb. úgy jön ki mindig a lépés, hogy soha nem azokat a feltételeket teljesítem az adott csatába, amit kellene, mármint rányomok az egyik mission-re, akkor tuti h 1 másik teljesítését fogom megcsinálni...pl. LT15-t már 2x megcsináltam....de bezzeg nem ez volt a feladatom, és pl. jól spottolható mapokat is akkor dobja be mikor pl. az volt a mission hogy láncoljak le ellenséget...amit meg az Istenért se tudtam...(e75 láncát 3x meglövöm célozva és semmi....de menet közben a dupla trackes t95-t első lövésre trackelem...WAT?!)
  • Count Adyn
  • kHares
    Assault mód? Amint jött az opció rögtön kikapcsoltam, hatványozottan jött elő mire képes a random játékos.
  • kHares
    53 csatát mentem mire sikerült. Igen, vérszemet kaptam és nem váltottam. Akkor most beraklak Himmelsdorfba. Ja nem szereted bocs legyen Ensk. Ja sorry én tévedtem megkapod valamelyik szép nyitott pályát. Ja 3k,4k,5k sebzés? Hiába ha az uccsó lövést mindig 3 másik ember adja le adott tankra.
    Szeretem azt gondolni van legalább közepes skillem na de mindent a random dönt, alig tudsz valamit csinálni. Borshiggal mentem a jobbnál jobb köröket, váltottam hellcatre meg e-25-re és nem, két kill még oké spot nélkül és a csaták 80%-a nyertes de bizony nem. Váltottam T30-ra mondom jó nagy alpha sebzés azzal megy a killsteal. Aztán megkapod Prokhorovka-t, bemész középre a varázságyú is jókedvű és eltalál dolgokat aztán rájössz hogy senki nem ment a bal oldalra. Majd 3 db. WaffenE100 megjelenik az oldaladban. Amikor 29 ember ellen kell küzdened ott nincs rá hatásod, ennyi.
    Végül E25-el lett meg egy 9 killes csatában de ott is úgy hogy magamnak kellett spottolni és mindig visszatolatni a bokorból.

Amúgy a WG sara is hogy nem promótálja a jobb játékot. Amint emberek eljutnak T4 lightba pl. beraknék köv. csatának kötelező tutorialt ahol szépen mesélnek spot damagről, bokrok használatáról, camo működéséről stb.
  • Mardel
    Lehet támadni akarták az ellenfél nem létező bázisát.

De az ütközet és támadás csata típusokat már rég kikapcsoltam mert nem tudják sokan hogyan kell rajtuk játszani.

Vagy befoglalnak előbb vagy nem védekeznek egyáltalán.
  • voivod32
    Kérdés: Ha rám és az egy szál Panther 2 -re jött az összes ellenfél, akkor MMMI A FFFFASZT CSINÁLT A MI CSAPATUNK 13 TAGJA , AMÁSIK OLDALON?
  • EmR3
    Megnyugtatlak lassan 5 skilles legénységgel sem sokkal jobb a helyzet.