World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komolyan nem értelek. Ez a játék ilyen. Teljesen fölösleges azon összezúzni a kis lelki világodat, hogy vannak különböző karakterisztikájú tankok, és nem mind egyforma.

Ha annyira bosszant, hogy a kis szar mededet egy lövéssel szétkapja egy heavy, akkor mi tart vissza attól, hogy te is kifejleszd, megvedd, és onnantól a te egylövéses brutális tankodtól rettegjenek az ellenfeleid?

Elég sokat erődözünk mi is, és egyáltalán nem fossuk össze magunkat, ha az ellenfélnél van egy-két KV-2. Én általában T-34-85 ben vagyok, és kifejezetten szeretem szétkapni ezeket a lassú dögöket. Persze nem mondom, néha belefutok én is az egy lövéses halálba, de nem az az általános. <#vigyor0>

"azért esélyes az is, hogy patch noteson kívül is állítgatnak paramétereket"

Vicces, hogy volt időszak amikor itt mindenki, köztük te is tagadta ezt. Pláne amikor a statokban látszik a hullámzó teljesítmény, az is elég árulkodó...

Egyébként a lightokat be sem kellene engedni a saját szintjükre. Még a +1-be sem. Az összes szutyok kis tank úgy van kibalanszolva hogy még a +2 tiert is szét tudja szopatni. Most ott az elc amx, 5-ös könnyű tank, de olyan ágyú van rajta, hogy a td-k elbújhatnak mellette. Ehhez jön a jó camo, speed, magas dps és kb az összes ilyen... Na most a 20-al közlekedő feleannyit sebző 5-ös heavy tankok egy ilyen ellen mennyit érnek? Kb semmit. Bármikor voltam az 5-7 közepes szinteken, ha bekerült egy light mindig óriási mészárlást rendezett... (na jó kivéve ha siemka volt, mert akkor a sebessége révén, megadatott neki a lehetőség hogy elsőként halhasson meg)

Tono34
Kb 3300+ sebzés, ha jól emlékszem 1500 körüli spot. Majdnem meglett a 3 arti is, de 25 hp maradt az egyikben (arra meg repültek a mi artijaink).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

mennyit sebeztél? 6000?
Tono34
netto 100-at kerestem tegnap T34-el.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Jó az, ami most van. Lightoknak -2/+2 kéne és az artyknak kéne megnövelni -3/+3 -ra. Bár azon el lehetne gondolkodni, hogy bizonyos tankokat a sima techtree-ből is lehetne kedvezményezni. Ilyen kis átütésű szarok pl pont a jgdpz4-es, vagy a VKDB stb...biztos lenne még ezeken kívül is egy pár.

Ha már jóslás 😄 Artyk lesznek legközelebb nerfelve, de nem egyhamar. Amint megkapják a lightok a buffot, megint lesz sok arty és megint nagyon jók lesznek véleményem szerint. Nehéz döntés lesz nekik meghozni a 2 nerfet, de megfogják hozni, pláne, hogy azért esélyes az is, hogy patch noteson kívül is állítgatnak paramétereket, és az artykat visszahozták valamennyire fű alatt.

Meg hát régen a sima KV-val lehetett 30 netto felett keresni prém nélkül, most meg ha 4000 sebzést lövök FCM-el kapok kb netto 85000-t prémmel. Régen ezek a körök simán hozták a 120-130 feletti köröket. Most már nagyon oda kell tenni magad, ha 100 felett akarsz keresni. Tuti csavargatnak fű alatt.
Én is zártba kezdtem, a legelső napján. 150 volt, egy antik kommenttel alátámasztva: kattints rá az üzenetre amire válaszoltam 😛

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.11.20. 08:48:36

WoT: Nishizumi77

Tono34
Zárt bétában kezdtem, de ha jól emlékszem akkor már 250 volt és nem amcsi szerveren ment.

Zárt bétában napi 150 volt, open bétában felemelték 250re.

De sajnálom, hogy nem archiváltam screenshottokat a bétákból, játék megjelenésénél elvesztek :/

WoT: Nishizumi77

Ha nem lennék kultúrember, 3 soros bővített mondatba foglalnám, hogy ki és mit csináljon az ilyen "csapatokkal"...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sebaj, a következő körben majd sebzek 300-at, és már meg is lesz a duplázó...
Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2014.11.20. 07:28:47

Ma legszívesebben kibasztam volna a monitort az ablakon.Agyalágyúltak tömkelege olyanokat csinálnak mintha direkt veszteni akarnának.
Nem beszélve mindenki szarta ismét az aranyat.Mert miért is ne.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

voivod32
Azért az vicces volt, hogy a végén a T20 lerammolt, amitől ő vesztett 832 HP-t, cserébe levette az én maradék 5 HP-mat.(Plusz megkapta a kamikaze -medált)
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.11.20. 01:20:33

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Folytatódik a "sikersorozat".

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Én megértelek. Núúúbméterem :-) Minden csatában BC arty, Feladtam fejben. Fas*arcok, etnikum, de béna is voltam.
patchaou
15-ből 3 win, átlag 1800 wn8-al. amint meglett a napi alt+F4
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.20. 00:51:28

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Déltől háromig: 14-ből 9 győzelem (64,29%). Este 10-től mostanáig: 12-ből 2 győzelem (16,67%). Azért szépen kompenzálta nem? Napközben lila statot csinálok, pár óra múlva meg átvedlek vérvörös majommá. WOT-ban ez így működik. Teljesen reális, biztos a másik énem játszott. A majd' 65%-ból lett 42%. GG "nem manipulált" MM/WR/RNG. Ja, azt el is felejtettem mondani, hogy a 12-ből 4x az arty szedett ki közel full- vagy full hp-ról, csak hogy egy kicsit érdekesebb legyen a szopatás, mert nem utálom őket még eléggé. Az összes vereség sima 2-15 arányú, a győzelem halvány esélye nélkül. Mintha előre el lettek volna döntve, vagy csak megkaptuk a -25%-ot ők meg a +25%-ot aztán csókolom. Már nem is vagyok ideges, ez már inkább vicces. Pedig csak úgy indult, hogy megnézem strongholdoznak-e, aztán mentem egy csatát, meg még egyet, meg még egyet... Nem kellett volna. Na jó éjszakát.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Most tényleg pont az fáj? Kicsi, ocsmány, és állítólag játékélmény szempontjából is egy horror.
T-34-85M event

+700 gold, de a grósztraktorral milesz? mégis mi a fasznak van bennt a másik 20 rejtett harckocsival?

angelus1991ster.blogspot.hu

Dél körül játszottam, 14 csatából 9 győzelem. Este megint feljöttem, eddig 6-ból 1 győzelem. Teljesen oda-vissza retardált csapatok, plusz megint megtaláltak az artysta nyomorékok, mert 6-ból 3 csatában még a csata elején egy lövésből kilőttek. Szerencsétlenség? Nagy büdös lófaszt az. Komolyan, ilyenkor kérdőjelezem meg magam, hogy miért is játszok én ezzel egyáltalán? Talán a rengeteg beleölt idő miatt, vagy nem tudom...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Inkább a tankok -/+ tier felülvizsgálatára van szükség.
Egyik fő ok amiért a 2 -/+ tier van, azok a medálok, pl. a közepes harckocsik,- asszem a Lejvasaló medál,

a másik , hogy azért nem túl nagy a játékos állomány szerverenként ( kb reggel 20-30 ezer , este 60-80-100 ezer) abból van még kb. párezer csapatcsatás, kláncsatás, stronghódos, gyakorlós-tutorialos.

Inkább csak bizonyos harckocsiknak kéne plusz tierlimit , ahogy a prémiumoknál és néhány lowtiernél van.

Főleg tier 6-7-en, ami szerintem vízválasztó szerep, valamellyest.

Tier 6-on:
Elsőnek a Chi-To ( de ritkán t8-ban is lehet vele aratni )

Tier 7-en:
Chi-Ri , KV-13 és T-43
Vk3002D ( német Tas ) kérdéses,

de ugye mindenre megoldás a gód.

Számomra az ideális tier mizéria.

Nehéz harckocsik: maradna a 2 -/+
Közepes harckocsik: néhány kivételével t7-esig maradna a mostani
Könnyű harckocsik: én mindnek legszívesebben tier 1 -/+-adnék, de mind tudjuk az AMX és Bulldog jó erősek ( azoknak inkább 2-/+)
Páncélvadászok: maradna a mostani
Önjáró lövegek: tier 7-esig mindnek 3 +/-
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.19. 23:24:44

angelus1991ster.blogspot.hu

Master91
ma t-43al szinte mindig 9esek közt voltam, és csak olyan pályán ahol meddel nehéz trükközni (főleg amelyik nem gyorsulás bajnok), jobban esett volna a tier8asok ellen de hát ez van
Master91
ma t-43al szinte mindig 9esek közt voltam, és csak olyan pályán ahol meddel nehéz trükközni (főleg amelyik nem gyorsulás bajnok), jobban esett volna a tier8asok ellen de hát ez van
patchaou
A sok gyökér meg itt rinyál, hogy +-1 tier kellene... szánalmas ahogy süllyed a játékosállomány.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tono34
250 gold volt.

Tono34
PzIIIA és III de piszkosul utáltam t10ben...

Nekem 250 rémlik. Én meg jó ideig pont nem, mert még azt se tudtam mi az a prém, de milyen jól jön ez az arany, lehet váltani kreditre😄 (tudom, tudom)
Master91
úúú de szeretem ezeket a retro felvételeket 😄

JpzIV-vel Mausok ellen, azt hittem besírok 😄
mondjuk bétában kaptuk a 150(?) goldot naponta, teli voltam prémmel 😄
bocsánat hogy már nem játszok 3 éve 😄 tényleg rohadjak szét 😄
mijki
Nézzenek oda, kicsit lapozgattam a CBT-s idők kommentjeit és találtam pár gyöngyszemet 😄
Aki most szidja az MM-et, nézze meg min mentek keresztül a vén veteránok(mint például én 😄) --> Képek lejjebb 😊
+amikor bejöttek az amcsik +25% páncéljuk volt - baleset volt azt mondták
+KT torony frontpáncélja 65mm volt 😄

Durva idők voltak 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

eleg hamar feltunt neked, ugy kb 3 eve ilyen.
Hát még a Jagd E-100-at mennyire zavarja, mikor egy Betcset a seggébe áll, és úgy szedi szét, hogy a vadászcicának még csak esélye sincs ráfordulni se. Egyébként az elmúlt pár száz csatámban két esetre emlékszem, amikor például FV lőtt ki full HP-ról, az is az én hibám volt. Az egyik pl. Mines-on volt, tudtam, hogy a bázisnál szoktak kempelni a TD-k, de nem törődtem vele, megindultam. El is pukkantott a Csillagromboló.

Ezek engem egyáltalán nem zavarnak, a gyengeségeik miatt az ember okosan mozogva különösebb gond nélkül ki tudja játszani őket. Ha meg minden tizedik alkalommal ez nem elég, és kilő, hát na sag schon, több is veszett Mohácsnál. Az OP-ság nálam például a Borsig. Na az az, aminek a gyengesége (páncél) nem ellensúlyozza kellőképpen az erősségeit. Van egy elmebeteg álcázása (igen, a nerf után is), forgatható tornya (!), és egy olyan ágyúja, amivel hajlamos közelharcban is agyonverni, ha nagy nehezen sikerül meglepned. Nevetséges.
Általában mindig kikapnak a sarokban kempelő retardok, és sokszor kilehet játszani a troll csöves sz*rt, de ettől függetlenül igenis op...mikor téged/titeket lő ki akár közel full hp-ról pl egy fv vagy egy jgpze100 esetleg arty akkor gondolom titeket sem zavar 😊)
Master91
persze hogy beállunk, jöhettek az 1hittekért a kis szúnyogokkal 😄
Azért aki egy KV-2-t nem tud kijátszani medben ülve, az vessen magára.
gondoltam, hogy neked is van ^^. ja qrva nagy élmény még tier6ban is 1 lövés ellen harcolni. Am. meg csináld azt amit a többi heavys brigád, álljatok be 1 sarokba, az úgyis trendi 😄DD
Master91
mondtam, papír szarokat 1 hitelünk, Cromwel, T37....ha ez nem lenne, ezeket a hordákat hogy állítanád meg?
Most randomba annyit sebzett oké, de erődbe? ha csak 100akat sebezne nem lenne semmi gond...vérpistikék hajrá!
Count Adyn
Tudod a HE ilyen, igen marha OP 18 secenként 100 akat sebezni egy t8 heavybe😄D Its fine, deal with it😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Azért sebezte, mert repesszel lőtt... És még szép, hogy mindenhonnan sebzi. Mert repesz.
múltkor szakasztársam kv4el volt (max modulokkal) és szemből a kv2 úgy vitte át a tornyát bármilyen szögből mint a fene...ha nem is 400akat sebzett rá de 100+okat...és azért az egy kemény tier8as heavy... Egyébként meg erődbe a kv2nek nem is kell gyorsnak lennie arra ott a többi, viszont anno a kv1s-el nagyrészt max az alatta levő tierű tankokat szedte ki 1 lövéssel..
Sherman0070
Bocs de szerintem ez a grafikai felbontás+ elmosódott skin undorítóan ocsmány 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Master91
mert a nagy része kis papírpöcs 😛

azért nem mondom opnak azt a tankot mert kegyetlen lassú az egész, lassú a torony forgása is
szűkülése is sok (persze menetközbe láttam jobklikkes 1hittet ~400 méterről videón, random..)
6osok is átüti szinte könnyen, és vakegér is
azért a régi Kv-1S jóval durvább volt
bármint, láttam már kv85öt meghalni 1 lövéstől és nem ammorackelt. t37et simán, t34-85öt is majdnem kilövi full hpról...cromwell se nagy akadály neki...
Master91
és midet 1 lövésezi?

Mellesleg a KV-1s-el ugyan az volt amit le írtál..."sok nyomorék azt se tudja mi az a tank de kellett neki"
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.19. 20:30:32
mert kibaszottul idegesítő 6os erődbe hogy 1 lövésezik bárkit....sok nyomorék meg azt sem tudja a 40%os winrattel mi a tök az a Tank de neki kell a troll csöves szar
GabeE3e
Ru251, alig volt jó kör, a végére már lőszer sem maradt, az RHM-et rammoltam <#eplus2>

Ja és OP winrate😄

Replay is van,annak aki unatkozna:Ripli

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Master91
mert kibebaszott OP a Kv-2 😄
Sunsetjoy
Ahogy ott vírit a szövegrészre való hivatkozás a jobb felső sarokban, nem ezt hivatott mutatni 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Azért látom a WT lokalizációja is hozza a WoT színvonalat, ha a "játssz"-ot már kapásból nem tudták normálisan leírni. Csak tudnám, miért analfabéták gyártják ezeket.
Hirtelen a piros gomb szövegét, úgy olvastam, hogy "Picsába!". Na gondoltam mi történt, megtanultak végre értelmesen fordítani a fiúk...