418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #351803 És hol dolgoztál te? Ápoló voltál a lipóton? :D -
Oddball29 #351802 Jövő hónap második hetéig biztos nem leszek. Utána mehet bármi (egyébként a francot t-55, ott vagyok kb. ahol abbahagytuk).
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.16. 14:26:53 -
Toweliee #351801 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alacsony, vékony testalkatú. Feladatokat kellett csinálni a rejtvényfejtéstől a teleportáláson át. Paranoid-differenciálatlan skizofréniás volt, alapvetően gyógyszeres kezeléssel közösségben tartható, de rengeteg mókás eset volt vele kapcsolatban. -
Angelus1991ster #351800 :D és töpszli volt? Nemzetközi Napóleon vizsga? az , hogyan zajlott le?
Ön mennyire Napóleon?
A: Mindenki tudja, hogy én vagyok.
B: Nagyon, hisz csak én lehetek.
C: milyen japó kaméleon? -
R3nton #351799 T-55 megvan? Szakaszos küldikre betársulnék! Még mindig hiányzik a TD-s, egy heavys és 2 lightos. Összesen 8 küldi hiányzik még, ha az artysokat nem nézzük. -
Toweliee #351798 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az előző munkahelyemen volt egy ember, aki Napóleonnak képzelte magát. Sokat beszélgettem vele, halál komolyan mesélte (izgatott is volt, hogy végre valaki érdeklődik utána), hogy egyedül ő ért el a nemzetközi Napóleon vizsgán 2000 pontot, a legtöbb embernek 80-90 pontot sikerül csak. Az első időkben még képtelen voltam megállni röhögés nélkül, amin ő megsértődött aztán idővel megtanultam kezelni a helyzetet. -
Angelus1991ster #351797 Én? Világmindenség császára! Az Alaverzum Lord Marsalja. Na meg az Idő főura.
De írtam: példákat írjatok le. -
viper07 #351796 És Te ki vagy, hogy kijelentéseket teszel ? - "WoT világában nincs olyan , hogy megalázás", ez legfeljebb a Te privát véleményed. -
viper07 #351795 Igen ezzel én is egyetértek, ez jó lenne ha be lenne építve. -
#351794 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki jártas az acc eladásban? (pl: playerauctions.com) -
Pares #351793 Nemrég találkoztam egy T8+T2 retard platoonal... T10-es csatában... Nem értem, hogy ezeknek a kiszűrésére miért nincs még semmilyen mechanizmus? -
Angelus1991ster #351792 Nem alázott meg senkit. WoT világában nincs olyan , hogy megalázás, ha igen egy-két példát szívesen elolvasnék. Használta a játék és a random , meg még valami tökömtudjami adta lehetőségeket.
Ha kiírta volna , hogy Vk4502B frontpáncélzat tesztelése 1.rész , akkor már nem lenne probléma.
Két világot ne mossuk össze. Következő mi lesz? Legyen lelkiismeretfurdalásom, mert KV-2-vel sorra egylövésezem a játékosokat?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy a GTA játékban halomra ölöm az pixel népét?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.16. 13:28:06 -
viper07 #351791 Mindenkinek van ebben persze igazsága. Én is nehezen tolerálom, ha valaki direkt paraszt. Behoz platoonba egy kis tiert, vagy kilököget a helyedről, vagy ha célzol egy kicsit megkoccant, dirigál, vagy sérteget, na ez parasztság, ez szándékosság, ez nem a tapasztalat hiánya. De ha valaki egyszerűen csak suta, rossz helyekre megy, látható, hogy nincs rossz szándéka, na az ilyen játékosoknak a megalázása szvsz nem sportszerű. Na mind1, ez csak egy játék ugyebár... -
#351790 Jó legyen mindenki egyenlő játéktudástól függetlenül, van ekkor X nézegeti tájat ezzel felbasz ugy 10 embert idegileg a csapatában, Y meg elcicázik kicsit X-el, ezzel maximum egy embert idegesít fel, őt. És akkor hát X nek nézzük el, Y meg fuj hogy képzeli. Na engem ez a kettős mérce zavar:) -
András77 #351789 Szerintem tutira nem. Ha az fv4202 kommunikációt megnézed, abból világos, hogy a WG nem fogja odaadni a prém tankot. Megkapod az új tier9 tankot felszerelve, elméletileg, szóval nem stock állapotban. Új prém tankot meg pláne nem fognak kiadni ingyen, mert abból jó bevételük van mindig. Sokan rácuppannak az újdonságra. -
Angelus1991ster #351788 Ez az első 5 ezer csatánál oké.
15 ezer csatánál még mindig a tájat, tankot nézegeti menjen a francba. Én is szoktam nézegetni a grafikusok munkáját, hogy: na fényeffekt részt milyen jól megoldották, más játékokhoz képest. De ez jó ha pár másodperc. -
Oddball29 #351787 Az lesz, nézek nyáron valami bérniggert. -
Bughead123 #351786 Akiknek megvan a tier 9- es VK azok megkapják majd a 7es prémiumváltozatát és az új 9es tankot is ? -
András77 #351785 Akkor meghívod a haverod, fizetsz neki egy sört, mentek sokat szakaszban és meglesz a tank neked. Az obj260-hoz sok sikert és jó RNG-t, mást nem lehet kívánni Én attól tartok, hogy itt a t55a-n el fogok cseszni több hónapot, mert nincs meg a tankom több küldetéshez, előbb fejlesztenem kell. Utána elvileg az obj260-t már úgy kezdem, hogy a tankjaim meglesznek, de ott tényleg kell a szerencse is és nem lesz meg mire leállítják az első kampányt. Persze ez képlékeny, a wg is 1 évről beszél első körben, szerintem mindenképpen megvárják hogy az általuk elképzelt darabszámú obj260 beguruljon a garázsokba és utána jöhet csak a kampány2. Az is kérdés persze, hogy a kampány1 küldetések maradnak és lehet velük tovább is szórakozni vagy azokat kiveszik teljesen. Erről még nem láttam semmi infót. -
#351784 Parancsolj. -
Pares #351783 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szokj le a hallucinogénekről, ártanak az elmének. -
Oddball29 #351782 Ilyen nemes céljaim nincsenek, csak fel akarom nyomni az acc értékét. Obj 260-at is össze kéne majd valahogy hegeszteni. -
viper07 #351781 Nos én nem vagyok sem kiadva egyáltalán :). Az eredeti hozzászólás megfogalmazása, és ezzel együtt a szituáció átélése a jobb játékos részéről amivel nem értek egyet. Lehet, hogy Ő bepisilt a nevetéstől, én nem. De nem baj, máshogy látunk dolgokat. Ezzel együtt ami engem zavar egy kicsit az az, hogy lassan aki alsóbb kasztba tartozik (tudás alapján) az nem is ember, és egyáltalán hogy mer játszani. Mi az, hogy egy paradicsom vesz egy 8 -as prém tankot, és elbassza a csapat játékát ? Hogy képzeli ez a KV4, hogy ilyen tudással 8-asban játszik, Rohadjon meg, megérdemli a szívatást. Addig, amíg ez a játék ingyenes, és a játék készítője nem teszi kötelezővé a szintenkénti oktatást, addig ez van. Ezen lehet dühöngeni, de csak magatokat hergelitek fel. Nem tetszik, akkor pá ! Lehet, hogy ezeknek a játékosoknak egy részre még nem is hallott az XVM-ről, lehet hogy félig nyomorék, és csak 1 ujja van, lehet, hogy még kisgyerek, és az lehet, hogy csak egyszerűen hülye a játékhoz.
Lehet, hogy csak gurul egyet, és közben a tájat, meg a tankot nézegeti, milyen szép, az hogy lőnek rá, nem is zavarja. Ha tudatos játékot akarsz irány a csapat játék, az ESL, a CW. A lehetőség adott. Én így látom. -
András77 #351780 Szerintem nem fog így menni. Most kipróbáltam, hogy a kis accon beléptem, de már a weblapra sem enged be, ahol meg kéne hívjak valakit. Ez a hibaüzenet fogad: "According to the rules of the Program, you cannot view this page"
A másik acc-al beenged simán. Szóval csak arra tudok gondolni, hogy aki úgy szerepel, mint meghívott, ő nem lehet meghívó személy. Sajnos, de egyikőtök meg tudja csinálni, a másiknak viszont új accot kell kezdenie. Pontosabban szerintem csak egyikőtök tudja megcsinálni, ezt nem lehet máshogy kisakkozni vagy mindketten kezdtek egy új accot.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.16. 12:27:34 -
András77 #351779 Lejárt a szerk idő, csak egy gondolat erről. Én azt csináltam, hogy kezdtem egy új accot, most is lehet szerezni elég jó alienware kezdő kódot (ha még van). Az is7 ágnak álltam neki, mert a fő accon is tier1-ről kellett volna kezdjem, semmi nem volt meg belőle és az is7-t szeretném is kipróbálni, szóval ilyenkor simán kezdhető egy másod acc, ha van olyan ág, ami érdekel, de nagyon az elejéről kéne fejlesztened.
Ami feljöhet probléma a kredit ugye, de nagyon segítség, hogy vannak IM küldetések, amikkel több százezer, millió kredit is összeszedhető elég könnyen, meg a prémium fogyócikkek is jól jönnek. Ugye a stug küldetést már tier4 tank is teljesítheti. Mivel nehéz ágon indultam el, oda adott volt a tank (kv1, kv1s, kv85 stb.).
A többi ágon meg érdemes legalább tier4-5 szintig elmenni és akkor már lehet a küldetéseket csinálni. Med ágon, egy t-28-al szerintem az összes stugiv IM megcsinálható, kivéve az MT13-t, a 3k sebzés miatt össze kell akkor állni esetleg egy troll szakaszba vagy kis troll szakaszba két tier6 meddel. TD vonalra a németet ajánlom, mert abból lehet gyorsan olyan SPG-t (grille) fejleszteni, ami már jó a küldetésekhez. Egy marder38t-vel a TD15-t kivéve mindegyiket meg lehet csinálni, mert 1000 sebzéseket kér, az összehozható vele probléma nélkül. A TD15 nem. A Grille-el szintén nem gond az 1000 sebzés, de a területsebzés küldetést már szerintem nem lehet megcsinálni vele, de az első 10 küldetés már elég jó kreditet és cuccokat hoz.
A könnyű tankos küldetések meg megcsinálhatóak gyakorlatilag az összes tier5-el, néha be kell vinni kis troll szakaszba tier6-7 könnyűvel és kész.
Ha elértél az IM küldetés végére vagy elakadtál vele végérvényesen, akkor meg eladod a tankot, fele pénz visszajött. Kicsi, tier4-5 tankokkal szerintem a stugIV-t nem lehet megszerezni, de nagyon sok kreditet be lehet gyűjteni.
Szóval egy új accon sem kell a kredit miatt aggódni, ha az IM-t kiaknázod.
Még egy dolog, a T-28 nagyon jó farm tank a zis-4 ágyúval és 100% körüli legénységgel, Jobban hoz, mint a tier5 tankok, nekem legalábbis ez volt a helyzet. Ha nincs prémium tank meg prémium előfizetés és mégis farmolni kell, akkor a t-28 egy jó választás lehet. -
Oddball29 #351778 Jah, akkor nvm, 2015-nek olvastam valamiért. -
Oddball29 #351777 Igen, csak technikailag ezzel mindketten egyszerre lennék már létező, de pihentetett accokkal recruitok és recruiterek. Lehet ilyen? -
András77 #351776 Ez mehet, ahogy fórumtárs bemásolta, 60 nap inaktivitás kell hozzá először, de akkor is ott a gond, hogy tényleg nagyon sokat kell szakazozni hozzá, de ha szerettek szakaszozni, akkor nem gond. Új accnál nem kell szakazozni, csak fejleszteni, igaz tier1-ről indulva.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.16. 11:57:56 -
Frankie69 #351775 Ennek a kritériumnak meg kell felelni:
Who are Recruits?
Recruits are players who have accepted invitations from Recruiters. These may consist of the new potential players who currently have no Wargaming.net accounts, or those who have been inactive in the game and haven’t fought a battle for at least 60 days prior to 30 November 2014 00:59 CET (UTC+1). -
Oddball29 #351774 Azon agyalunk öcsivel, hogy nyáron megcsinálnánk egymásnak keresztbe. Úgyis mindketten altatjuk a game-et most. -
Angelus1991ster #351773 De ez egy játék, ne keverjük össze a valós világot az online-al. Az , hogy ezen kiakadtok nem érzelgős egy kicsit?
Az bezzeg nem zavar, hogy az ellen KV-4 azon kretének egyike, akik rendre elcseszi a csatákat. Ami miatt forr a fejünk.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.16. 11:43:34 -
#351772 Szóval a full retard paradicsomok egyetlen módion tudnak örömet okozni játékostársuknak és az meg erkölcstelen, oké... -
András77 #351771 Azt hiszem igen, de célszerűbb új acc-al megcsinálni, mert meglévő acc esetében qrva sokat kell szakaszozni a tankhoz. Új acc esetében meg elég egy tier10 tank kifejlesztése és megvásárlása.
Más téma, arty megint, mi más. Egyedül maradtam két artyval szemben, de szerencsére a viszonylag fürge obj430II-ben, szóval nem teljesen esélytelen a dolog. Ami érdekes, hogy f2f kellett legyőznöm, mert viszonylag szűk sáv volt, ahova a másik nem tudott belőni. Szembe menni vele nem szabad (egy m53/55 arty volt), cikk cakk szintén nem nyerő az autoaim miatt, akkor már inkább keresztben előtte padlógázzal, ez a lehetőségek közül a legjobb talán. kb 250m-ről nem lehet az arty egyszerűen kicselezni, a splash elkapott és szép kövéret belém b.szott. Mondom, padlógáz mellett, ami stock motornál is kb 50km/h sebességet jelent.
Nem tudom, de ezzel a kib.szott autoaim-el valamit csinálniuk kéne, egyszerűen röhej, hogy gyors tankokat kiszednek, amikor padlógázzal megy. Értem, hogy b.szott rng, de a wg-s k.rva szája, miért nem lehet ezzel kezdeni valamit? Ha az arty egyedül marad, akkor neki meszeljenek. El tudnám fogadni, hogy mondjuk 10 esetből szerencsével egyszer kikap közelharcban, de ez ami most van már undorító. Nem lehet az artykat megközelíteni a végjátékban egyszerűen.
Ha nincs kis javítóm, akkor ott pusztulok, mert pár másodperccel a splasg és a kötelező láncolásom (mert egy arty ugye kötelezően leszedi a láncom) után már jött is a másik artytól a gránát, mert mégsem jól gondoltam, hogy hol van és be tudott oda lőni. Mivel volt kis javítóm, kilőttem a rohadékokat, az m53-t azonnal, a másik meg hülye volt, mert a lövésekor elég közel volt, nekem meg minden tankom látótávra (is) van gyúrva, megláttam. A kis javítóra nagyon vigyázni kell, ha nem kritikus a helyzet nem szabad felhasználni, mert artyt nagyon gyakran máshogy nem lehet a végén legyőzni. -
viper07 #351770 Képzeld el, hogy focizol, csatár vagy és egyedül vagy az ellenfél kapujánál, mit csinálsz, begurítod, vagy leguggolsz és befejeled lealázva az ellent.
Két különböző kaliberű játékos, és két különböző kaliberű tank. Nem gyűjtött lepattanót, mert már megvan neki, hanem nevetett a másik vergődésén. Szememben ez a primitívség egyfajta megnyilvánulása. Lehet a másik felet megverni mert jobb vagy nála sportszerűen és megalázva is. Nem baj ha nem érted, majd 50 felé megfogod. -
Oddball29 #351769 Kérdés: technikailag az lehetséges, hogy valakivel két hónapig inaktívak vagyunk, utána pedig egymást hívjuk meg a "refer a friend" programba, hogy mindkettőnknek meglegyen a t95e2? -
Angelus1991ster #351768 Akkor mi a lényeg?
-
Gyuszopapa #351767 Ki beszélt arról hogy játszott.Nem érted a lényeget. -
Angelus1991ster #351766 De ez mitől volt gyerekes? Direkt a lepattanót gyűjtötte és a foglaló medálra hajtott. Ez akkora bűn?
Ehhez hozzájárult egy vörös retardált KV-4. Ha szivatásból csinálta megérdemelte, az a KV-4 ( statja alapján) hányszor cseszhette vajon el mások játékát amikor top tier volt?
Mert gondolom bennetek nem idegesít , ha a csapatotokban van ilyen 16k csatás 44%-os überjátékos. -
#351765 Köszi! -
Gyuszopapa #351764 Még igazán nem nőtt fel túl fiatal.Kell még neki jó pár év hogy megértse nem csak a győzelem számít és nem csak attól jó egy játékos hogy mindenkit szarrá ver.