World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha annyira bosszant, hogy a kis szar mededet egy lövéssel szétkapja egy heavy, akkor mi tart vissza attól, hogy te is kifejleszd, megvedd, és onnantól a te egylövéses brutális tankodtól rettegjenek az ellenfeleid?
Elég sokat erődözünk mi is, és egyáltalán nem fossuk össze magunkat, ha az ellenfélnél van egy-két KV-2. Én általában T-34-85 ben vagyok, és kifejezetten szeretem szétkapni ezeket a lassú dögöket. Persze nem mondom, néha belefutok én is az egy lövéses halálba, de nem az az általános. <#vigyor0>#vigyor0>
Vicces, hogy volt időszak amikor itt mindenki, köztük te is tagadta ezt. Pláne amikor a statokban látszik a hullámzó teljesítmény, az is elég árulkodó...
Egyébként a lightokat be sem kellene engedni a saját szintjükre. Még a +1-be sem. Az összes szutyok kis tank úgy van kibalanszolva hogy még a +2 tiert is szét tudja szopatni. Most ott az elc amx, 5-ös könnyű tank, de olyan ágyú van rajta, hogy a td-k elbújhatnak mellette. Ehhez jön a jó camo, speed, magas dps és kb az összes ilyen... Na most a 20-al közlekedő feleannyit sebző 5-ös heavy tankok egy ilyen ellen mennyit érnek? Kb semmit. Bármikor voltam az 5-7 közepes szinteken, ha bekerült egy light mindig óriási mészárlást rendezett... (na jó kivéve ha siemka volt, mert akkor a sebessége révén, megadatott neki a lehetőség hogy elsőként halhasson meg)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha már jóslás 😄 Artyk lesznek legközelebb nerfelve, de nem egyhamar. Amint megkapják a lightok a buffot, megint lesz sok arty és megint nagyon jók lesznek véleményem szerint. Nehéz döntés lesz nekik meghozni a 2 nerfet, de megfogják hozni, pláne, hogy azért esélyes az is, hogy patch noteson kívül is állítgatnak paramétereket, és az artykat visszahozták valamennyire fű alatt.
Meg hát régen a sima KV-val lehetett 30 netto felett keresni prém nélkül, most meg ha 4000 sebzést lövök FCM-el kapok kb netto 85000-t prémmel. Régen ezek a körök simán hozták a 120-130 feletti köröket. Most már nagyon oda kell tenni magad, ha 100 felett akarsz keresni. Tuti csavargatnak fű alatt.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.11.20. 08:48:36
WoT: Nishizumi77
De sajnálom, hogy nem archiváltam screenshottokat a bétákból, játék megjelenésénél elvesztek :/
WoT: Nishizumi77
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sebaj, a következő körben majd sebzek 300-at, és már meg is lesz a duplázó...
Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2014.11.20. 07:28:47
Nem beszélve mindenki szarta ismét az aranyat.Mert miért is ne.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.11.20. 01:20:33
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.20. 00:51:28
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
+700 gold, de a grósztraktorral milesz? mégis mi a fasznak van bennt a másik 20 rejtett harckocsival?
angelus1991ster.blogspot.hu
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egyik fő ok amiért a 2 -/+ tier van, azok a medálok, pl. a közepes harckocsik,- asszem a Lejvasaló medál,
a másik , hogy azért nem túl nagy a játékos állomány szerverenként ( kb reggel 20-30 ezer , este 60-80-100 ezer) abból van még kb. párezer csapatcsatás, kláncsatás, stronghódos, gyakorlós-tutorialos.
Inkább csak bizonyos harckocsiknak kéne plusz tierlimit , ahogy a prémiumoknál és néhány lowtiernél van.
Főleg tier 6-7-en, ami szerintem vízválasztó szerep, valamellyest.
Elsőnek a Chi-To ( de ritkán t8-ban is lehet vele aratni )
Tier 7-en:
Chi-Ri , KV-13 és T-43
Vk3002D ( német Tas ) kérdéses,
de ugye mindenre megoldás a gód.
Számomra az ideális tier mizéria.
Nehéz harckocsik: maradna a 2 -/+
Közepes harckocsik: néhány kivételével t7-esig maradna a mostani
Könnyű harckocsik: én mindnek legszívesebben tier 1 -/+-adnék, de mind tudjuk az AMX és Bulldog jó erősek ( azoknak inkább 2-/+)
Páncélvadászok: maradna a mostani
Önjáró lövegek: tier 7-esig mindnek 3 +/-
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.19. 23:24:44
angelus1991ster.blogspot.hu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
JpzIV-vel Mausok ellen, azt hittem besírok 😄
mondjuk bétában kaptuk a 150(?) goldot naponta, teli voltam prémmel 😄
Aki most szidja az MM-et, nézze meg min mentek keresztül a vén veteránok(mint például én 😄) --> Képek lejjebb 😊
+amikor bejöttek az amcsik +25% páncéljuk volt - baleset volt azt mondták
+KT torony frontpáncélja 65mm volt 😄
Durva idők voltak 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ezek engem egyáltalán nem zavarnak, a gyengeségeik miatt az ember okosan mozogva különösebb gond nélkül ki tudja játszani őket. Ha meg minden tizedik alkalommal ez nem elég, és kilő, hát na sag schon, több is veszett Mohácsnál. Az OP-ság nálam például a Borsig. Na az az, aminek a gyengesége (páncél) nem ellensúlyozza kellőképpen az erősségeit. Van egy elmebeteg álcázása (igen, a nerf után is), forgatható tornya (!), és egy olyan ágyúja, amivel hajlamos közelharcban is agyonverni, ha nagy nehezen sikerül meglepned. Nevetséges.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
azért nem mondom opnak azt a tankot mert kegyetlen lassú az egész, lassú a torony forgása is
szűkülése is sok (persze menetközbe láttam jobklikkes 1hittet ~400 méterről videón, random..)
6osok is átüti szinte könnyen, és vakegér is
azért a régi Kv-1S jóval durvább volt
Mellesleg a KV-1s-el ugyan az volt amit le írtál..."sok nyomorék azt se tudja mi az a tank de kellett neki"
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.19. 20:30:32
Ja és OP winrate😄
Replay is van,annak aki unatkozna:Ripli
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...