418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Benne vannak a kliensben, nem kell külön leszedni őket.
  • yossarianHUN
  • Maala
    "Team battles only"
  • Mr.Kitten
    Na van egy kis időm nézzük mi a küldetés hétvégére.
    Nyerj 10 meccset egymás után bukó nélkül. => ALT+F4
  • gabor145
    Sziasztok,

Most telepítettem újra a játékot és érdekelne hogy a már meglévő hivattalos HD tankokat honnan tudom letölteni? Vagy már a játék alapból letölti?
  • Oddball29
    SP-nek a HD-ra átálláskor visszaáll kb. a nerf előtti testpáncélja.
  • Angelus1991ster
    SP? Hmm nem ingyen volt? Akkor minek a rinya. Jó kis med, bár nem véletlenül adták ingyért.
  • DasIsFuck
    Hát egy 0.34 vagy jobb pontosságú ágyú,jobb célzás idővel mint 3.4 kb mindig oda lő ahova célzok és reális esélyem van beütni ami elém kerül.
    Nem 50% eséllyel megyek neki egy t34-nek, hogy átüti-e a frontot a lövedék vagy sem.

Megy t10-be?
    Egy löwével amin 234 átütés figyel mi az amit nem tudsz alap lőszerrel reálisan belőni?
    Meg rendes 8-as tankok is mennek t10-be, szóval ez engem nem különösebben érdekel.
    Goldod nem fizetnék olyan tankért amin ilyen fos ágyú van, meg eleve legutolsó doog lenne, hogy szovjet,kínai meg usa t8 prémekre pénzt adjak ki.
    Nekem az SP is egy teljesen élvezetes,komfortos tank jelenlegi állapotában, Párduc 8.8 még inkább az lenne, de a löwe is az lenne.
    SP-ből úgy indulok ki, hogy ott a pontatlanabb ágyú és kicis átütés miatt elég sok sebzés el szokott menni, egy Párduc 8.8 pl a 203mm-es átütésével és lézer pontosságú ágyújával azért jóval jobb lenne ilyen szempontból szerintem.

Nem mellesleg a t-34-2 kb ugyan az a tank és azon nekem a 100mm-es ágyú sokkal szimpatikusabb mint a 122-es.
    Is-2-n megkedveltem az alap ágyút, egy gyors platformon látok benne potenciált.:)
  • Zegi Norbi HUN
    Nehéz, de én inkább kihívásnak nevezném :) Én 20-5-5 lőszerelosztással játszom, van hogy mind az 5 gold elfogy az említett vagy a tier9 tank/tankok valamelyikére, de van hogy egy sem, mert rengetegszer nyertem már az általad említett helyzetben gold nélkül is. Volt, amikor viszont nem pazarolhattam el az értékes időt egy db tankra, szóval pár gold lőszer az 5-ből, hogy helyzeti előnybe kerüljek(az is-6 páncélvédettsége segít is ebben), aztán ha kell, akkor lerohanom és vége, megyek tovább. Az is-4, lassan 5 skilles legényei vannak benne, szerintem ezért is van valamivel könnyebb dolgom vele és jobb esélyem, mint akinek csak 2 vagy 3 :)
  • yossarianHUN

Supershing buff? Hmm. Ha jól értem, és ezek az effektív páncél értékek, akkor még a végén visszaveszem.
  • yossarianHUN
    Az, hogy megvehető legyen a boltban:P Meg plusz 10 mm pent se bánnék.
  • yossarianHUN
    Hagyjuk már ezt az "RNG-re kell hagyatkozni" marhaságot. Melyik tankkal nem kell RNG-re hagyatkozni? Pont az a lényege ezeknek a tankoknak, hogy úgy az arcába mássz az ellenfélnek, hogy ne főként az RNG döntsön arról, hogy beverd a weak spotjait. Van, hogy így is mellélő? Na bumm, minden tanknál van. T-34-3-mal meg flankelsz, és kerülöd a dimbes-dombos helyeket, azt jóvan. Ennyi erővel a T34 is RNG-re hagyatkozik, mert kb. egy artynak jobb a célzásideje, és hiába a jobb pen, mert az E-100-akra meg Mausokra lövöldöz, nem IS-3-ra.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.18. 11:12:07
  • Ytar
    úgy emlegeti ezt az r2d2-t mindenki, mintha nem ezzel a játékkal játszanátok .. ha nem a közepét lövöd meg annak a droidnak, az is képes pattintani. RNG rulez.
    a KV-5, ha a csata elején berambózol, és egy lövés nélkül kilöveted magad, akkor is hoz olyan 30k nettót, ~2000-3000 páncél által felfogott sebzés mellett .. mi kell még?!
  • Maala
    +1. vs VK pl: te 2-t lősz, amíg ellen egyet. 2x lánc, benn vagy mellette, és ágyembúgyem VK.

KV-5 inkább a lőszerára miatt jó, r2d2 miatt nem mondanám páncélozottnak. Bár fordított sidescrapeben az is nagyon adja. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.18. 11:04:55
  • Ytar
    én nulla gold lőszert viszek IS-6-al, és megvan az 1700+ átlagsebzés. aki gold lőszert használ prém tankban, az hülye. ezzel fel kell venni az arcbamászós / nyomulós játékstílust, közelről bármely tier 9 belőhető (mondjuk a felbuffolt VK B feladja a leckét), ha meg nem lövöd be, és veszít a csapat, hát istenem .. nem 60-100k lesz a nyereség, csak 30-50. ha meg ellövöldözöl pár goldot, ÉS veszít a csapat, örülhetsz ennek a töredékének.
    röviden: prémtankkal kreditért megyünk, nem győzelemért. szarni bele hogy néha nem megy át, így is, úgy is fossa a kreditet.
    ezért kell a páncélozott prém tank, mert ezzel megengedteted magadnak, hogy csinálj hülyeségeket, az átlagos siemkát simán pattintod vele, míg egy CDC vagy FCM csak értő kezekben muzsikál. IS-6 / KV-5 rulez.
    prémtankot csak tierlimitest, és csak páncélozottat. ez a titok. .. na basszameg, most elárultam.
    Utoljára szerkesztette: Ytar, 2015.04.18. 11:02:22
  • DasIsFuck
    Hát a tegnap beírt értékeimhez képest mentem 20 csatát és úgy 200-al javult az átlagsebzésem a wz-111-el, nulla arany használat mellett.
    Az első 25-35 csatám borzalmas volt vele, akkor még ennyire sem tudtam használni, nem voltak rajta a megfelelő felszerelések(bár ez még most sem teljes, mert a célzás gyorsítót már nem volt kreditet a leárazásba megvenni) és álca legénységgel játszottam egészen a késő hajnali újraképzésig, amikor meglett a szükséges mennyiségű xp a legényeken.

Nem azt mondom, hogy most hűde nagy pro lettem vele 20 csata alatt vagy, hogy nem rázna tőle a hideg még mindig mikor 50 méterren nem tud eltalálni valamit, de ilyen jó csatákat huzamosabb ideig nem mentem még vele, mondom borzalmas első 25-30 csatát volt szerencsém átélni vele, de ez a 20 csata arra mindneképp elég volt, hogy ne tartsam azt az 1800-as átlag sebzés olyan lehetetlennek még arany nélkül sem.
    Én persze nem hiszem, hogy képes lennék elérni arany nélkül, mert rng-re kell hagyatkoznod az ellenfél átütését illetően egy baromi pontatlan ágyúból, meg 17 fps-en játszok, de egy jó játékos aki megfelelő gépen játszik és megfelelő felszerelésekkel használja szerintem még arany vagy maximum 1-2 arany per meccs-el is elérheti ezt, is6 meg ugye azért jobb a wz-től.
  • Count Adyn
    Arany nélkül átlagos játékosként 600 csatával nekem igy nez ki is6: kép
  • András77
    Átlagban 1800 sebzés? Az azért nem ugyanaz, mint amikor mész vele egy jó csatát, hanem hozd le ezt átlagban. Nem egyszerű az és az "csak" a kék szint. Arany nélkül maximum a ténylegesen jó játékosok képesek erre szvsz (ez a kör csak egy részhalmaza a liláknak, mert sok azok közül életképtelen lenne arany nélkül).

Nekem az se gond egyébként, ha valaki aranyat köp, ahogy nem szégyelli, csak akkor mondjuk azt, mondjuk meg egyenesen. Mondjuk tudjuk, ez olyan mint a kifogott hal hossza, van benne egy faktor, tényező, amit oda kell gondolnia. Na itt is, amikor valaki a használt arany lőszer mennyiségéről nyilatkozik, szerintem nyugodtan szorozható 1,5-el a bemondott érték
  • Toweliee
    Oké köszi!
  • DasIsFuck
    Már nem lehet, a 4 éves akció alatt kellett invelni egy accountot és azok kapták.
  • Toweliee
    Hogyan lehet beszerezni az IS-6-ot 4 napra? Kell valamit csinálni vagy csak megjelenik a garázsba?
  • DasIsFuck
    Na jó, lehet azért 1800 sebzést hozni arany nélkül is, csak nagyon rng függő.
    Ettől függetlenül abból nem engedek, hogy pénzért nem vennék se is-6-ot se t-34-3-at, csak olyan tankot amit rng-től független is lehet élvezetesen játszani és stabilan biztosan át lehet lőni azt ami szembejün velönk.(a két német 8-asért fizetnék vagy az sta-2-ért)
  • DasIsFuck
    Meg az is lényeg, hogy milyen legénységgel és felszereléssel játsza az ember, mert én azt aláírom,ha célzás+stab+töltés,bia+fullos soft stat javítók,megspékelve prémium kajával biztos hogy vagy úgy átlagba 7-900 átlagsebzés plusz.

Arany nélkül szerintem sem tartható, mert random ágyúd van, amivel rengetegszer kerülsz olyan szituba, hogy vagy beadja vagy nem és mellé még irtó pontatlan.
    pl egy t34 teljesen szembe áll, gyak 50-50%-hogy belövöd-e a frontját vagy sem, de rengeteg ilyen helyzetbe kerül az ember+mellé még ott van az is, hogy bizonyos tankokat kb 10-30% eséllyel tudsz csak beütni a pontatlan ágyú+kis átütés miatt.
    pl is-3-ra ha instant aranyat töltesz akkor semmi baj, 90%.al minden lövésed vinni fogja, de alap lőszerrel ez kb úgy néz ki, hogy 3 lövésből örülsz ha 1 eltalálta a weakspotot vagy épp beütötte a kedvezőbb szögbe álló front részét.

Mondjuk hogy most így rászálltam ezekre a 122-es hígfosokra, mentem egy egész jó farmszezont a wz-111-el. :)
  • András77
    Ha másra nem is, arra jó a wn8 rendszer, hogy megnézd kb mások mit teljesítenek egy adott tankkal. Az is6-nak a kék szintje 1825 átlag sebzéstől van, wz111-nek 1800-tól. Azt ugye nem gondolja senki komolyan és nem akarja behazudni, hogy arany nélkül ilyen átlagok tarthatóak? Én azt értem, hogy biztos van pár unikum vagy csak nagyon jó játékos, akik arany nélkül esetleg képesek erre (bár pont az unikumok ne lőnének aranyat, kac kac), de egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy nem kéne már ilyen természetesnek venni, hogy a hígf.s ágyúval és az alap 175 átütéssel majd mindenki ilyen brutál átlagokat fog hozni. Az átlag, sőt átlag feletti játékos sem fog ilyen átlagokat tartani ezekkel arany nélkül, sőt...
  • DasIsFuck
    Mondjuk ezt cáfolnám, mert szerintem más t5-ben limitált mm-el kis átütésű tankot vezetni és t8-on.
    Én a matilda 4-esem nagyon szeretem és hihetetlen mészárlást lehet vele rendezni, csak pár olyan tank van amit nem nagyon lehet bántani benne.
    Ellenben t8-ban sokkal nagyobb szenvedés a 175+ a nagy célzás idő is igen nagy hátrány, t5-ben azért mind a t14 mind a matilda 4-es igen jó ebből a szempontból.
  • Tarathiel2
    Nem tudom ki írt ilyet, ez pont a t10 medek játszótere szokott lenni, annyi hely van ahol hulldownban ki tudnak lövöldözni.
  • Oddball29
    T14 ugyanez a saját szintjén. Kisebb tankokat meg tapasztalatlan playereket szinte büntetlen le lehet vele vadászni. De ha valaki tudja mit csinál, az ellen csak alaplőszerrel már nagyon nehéz nyerni. 110/T32/VK-A/KT/Caern fél tanknyi távolságba eljut, és nem teszi meg azt a szívességet, hogy 3 mp-ig álló célt csinál magából (miért tenné, ő 2 alatt becéloz), akkor le fog nyomni. Még egy cikázó/éles szögben közelítő IS-3 is problémás.
  • Simulacrum
    Valahol olvastam, hogy Swamp arty nélkül élvezhetetlen. Nos, ha nincs arty akkor én tudok játszani, még ezen a rossz pályán is, főleg egy ilyen jó tankkal. A nap utolsó csatája jól sikerült.

• Zegi Norbi HUN
    Ez igaz, de nem csak 15 rendesen vezetett 8as heavy-ből áll az ellen csapata :) Általában tudsz sebezni más tankokba is, mielőtt valami keményebb ellenfél gurulna az utadba. Meg ha ismered a tankok gyenge pontjait, tudod, mikor hogy forgasd a tankot vagy épp mikor kell felvenned előnyösebb pozíciót, akkor szép dolgokat művelhetsz vele. Szerintem a legjobb prém tank és még ingyen is volt, csak grindelni kellett érte :P
  • AlucardHuN
    Pedig IS 3-at is láttam már úgy.
  • Oddball29
    175 pent már a legtöbb rendesen vezetett 8-as hevi is hárítja.
  • DasIsFuck
    Én IS-6-tól még nem láttam ilyen manővert:D

Új garázsnak hála még sak meg sem tudom nézni, milyen is lenne.
  • okosszöszi26
    9.7 mikor jön?
  • Maala
    Próbálj meg IS-6al fordított sidescrapezni. Akkor fogod megszeretni, ha látod, mit tud úgy. :)
  • Maala
    KV-4, E75 igényli csak a goldot.
  • DasIsFuck
    Na ja, ha a betárazott 8 heat lövedékből mondjuk meccsenként minimum 4-et ellőnék akkor amikor nagyon mással elég reménytelen a dolog akkor máris fordulna a kocka mert ez alsó hangon is 1200+ sebzés, mondjuk is-3 frontra,kv-4 frontra,random kemény dió frontra...de akkor meg még simán mínuszba is mehet a tank:D
    És prém géppel meg azért játszanék, hogy hozza a kreditet ne vigye, a wz-n pl 4200(lol) egy heat lövedék, ami még mindig nem automatice pen, mert a könnyen megeszik a rétegelt páncélok meg dobhat a 250-alá azért bőven...

• joe662
    Ehh..
    De kár,hogy még csak a Td14nél járok

Azt mondjuk nem tudom,az obj704ünk miért könyörgött 3 percen keresztül az utolsó artyért amit kerestük
  • DasIsFuck
    WZ111: 1214; 46 csatára, ehhez társul a csodálatos 37%-os wr

bár ha összevetem a többi ilyen tankommal akkor az is-3-on ahol sokat használtam ezt az ágyút mondjuk 150 csatából úgy 75-ön még ennél is rosszabb az átlag sebzés, újkori kv-3 143 csata és 1352 és ugye ez még kissebb tankokkal is találkozik gyakrabban.

Az sp-n is 1200 körüli átlag sebzésem van 283 csata alatt, csak amíg a wz111 kínszenvedés, addig az sp-vel már az elején is jó volt játszani.

De az is-3-at sem szeretem, azzal sem tudok igazán érdemben játszani, valszeg az ágyúk lehetne itt a ludasok, mert ezek a pontatlan szovjet ágyúk nem igazán működnek a kezeim között:D, bár nem tudom, eddig arra gyanakodtam, hogy túlontúl az ilyen döntögessük a tankot,tartsuk a távolságot stílusra vagyok szokva meg, hogy az ágyúk oda lőnek 10-ből 8X ahova célzok, az sp-n is az ágyú volt az ami engem a legjobban zavart nem is a lassúság:D
  • Kryon
    Van aki nagyon tud IS-6-al, csodálkozok néha mit művelnek néhányan, de nem tudom hogy csinálják. Amikor próbáltam nem tudtam vele 2k fölé menni, ráadásul a páncélja 200 mm fölötti pennél "eltűnik". T6-T7-ellen nagyon troll, de ha már valami normális 8-as ágyúval lőnek rá, akkor vége. Pontosabb ágyúból meg már nem is kell akkora pen, Hellcat pl simán belövi a tornyát.
  • Zegi Norbi HUN
    Ennél jóval kevesebbel.