418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #351963 Szerintem SS most is artybuzi, csak reklámarcként nincs sok lehetősége beleugatni a tényleges fejlesztésbe, akármi is legyen a hivatalos minősége a cégnél. Istennek hála. -
yossarianHUN #351962 Új legénységi skillek
Érdekes, érdekes, egész jónak tűnnek. Leszámítva egy-kettőt, mint ez a "Attention to detail" (Your Gunner learns the ability to reveal various points of weakness on the targeted tank.). Weak spot skin WG támogatással -
#351961 Mondjuk nem rég még az volt, hogy "silentstalker átment az AW-hoz, és ő meg nagy artybuzi, mi lesz ott is, jaj-jaj" nem?
Erre most? Lehet, hogy ss a WG támogatása miatt volt annyira arty-buzi? -
#351960 Szép kör, én tuti nem bírtam volna ki, hogy ne próbáljam kinyírni az utolsó artyt (és abba dögöltem volna bele ofc).
Szerintem kicsit sok az a 8 HE, nem? -
Angelus1991ster #351959 Replayt kérhetek? Kíváncsi vagyok erre a fura TD-re. -
R3nton #351958 A 7-es 8-asnak nem rossz a páncélja a szintjén és gyorsak, a szitjükhöz képest nagy DPM-el, pontos ágyúkkal. Szerintem az átütéssel sincs gond. Álcázás megint csak nagyon jó. Hát amiben szarok az a gun depression és az alfa, de szerintem nagyon adják.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.04.19. 08:37:52 -
besti #351957 Tierjében alacsony átütésű és alfájú gun, páncél nélkül - ezt értem "szenvedés" alatt. Ez a két kombináció azért nem szokott együtt járni. Előny a mobilitás és a szinte medként játszhatóság, ami növeli a játékélményt (nem csak bokorkemp van). Az object 263 viszont mobilis, van frontja és jó a gunja (csak arti ne legyen, abból már a tier 8 francia is fájdalmas :) -
R3nton #351956 Nekem is most lett meg, tényleg jó. Mondjuk a végigszenvedés kicsit erős nekem. A 7-es és a 8-as nagyon király cucc, de nekem a 9-es is nagyon bejött :D -
besti #351955 Egyelőre nem bántam meg, hogy végigszenvedtem az object 263 ágat. Eddig nagyon tetszik a tank, élvezetes csatákat lehet menni vele. WR még sz@r, de élvezetesek a csaták. Sniper és brawler is tud lenni, ami a mai világban jól jön. JPzE100-at is elég jól pattint :) Nem érzem kevésnek a DPM-et sem, nem véletlenül ez a tank vezeti a vbaddicton a T10 TD-k sebzését. Legikább a JP2-höz hasonlítanám az érzést, jobb páncélozottsággal. Ez meg egy jó kis kép, mert jó így ennyi érmet együtt látni (incl. Pascucci:).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnos a végén egy IS7 afk volt, pedig szerintem le lehetett volna 1 vs 1 győzni - akkor "gg" lett volna, nem galamblövészet. -
mordawn #351954 De annak a feltétele, hogy csak Csapat csatában (Team Battles) teljesíthető. -
#351953 A kis mészáros
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#351952 Van ez a küldetés, hogy nyerj tíz meccset zsinórban. Ezt komolyan gondolták? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Oddball29 #351951 Mondjuk ezt megoldhatták volna hanggal is, erősödő süvítéssel a WoT-ban, vagy hasonlóval. -
lexlutor #351950 az Aw-sok nem ertenek hozza! storm megmondta semmi problema nincs az artykkal!
.. ahogy a td-kel sem, vagy ahogy az only platoon kuldetesekkel, stb stbstb.. -
yossarianHUN #351949 "Artillery has the advantage of being able to fire at targets from behind the safety of cover and distance. We felt it was only fair that targets of Artillery therefore have a chance to respond to the incoming threat rather than being shelled without any kind of warning."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#351948 Én egyszer a tog-on csináltam tetűgrádon, pattogtak is rendesen róla, amíg el tudtam rejteni a tornyot amit minden belő ami eltalálja:D
Max annyi haszna volt emiatt, hogy szedjek páncél által felfogott sebzést, de ugye azt meg nem jutalmazza a wg creditben egy nehéz tankba, miért is kéne ugye.... -
R3nton #351947 Hát a WT-nél vagy minél írtad ott nagyon tré :D Mert annak pont hátul van a tornya. KV-5nél azért éri meg, mert nem tudják belőni az R2D2-t az elején, illetve viszonylag elöl van a tornya. Csak azokkal lehet érdemben ezt csinálni, aminek elöl van a tornya. A középtornyosokkal és a hátsótornyosokkal nem lehet ezt csinálni. Egyébként IS-4 pl elég jó szintén ebben. Mondjuk én soha nem alkalmaztam ezt. Jobban szeretem a dinamikus játékot. -
Oddball29 #351946 Lándzsaorrú tanknál azért jó, mert azokkal nem tudsz úgy kitolatni és lőni egyszerre, hogy ne mutass sebezhető részt a testen. -
#351945 Lehet, csak nekem nem esik le, de miért jobb, mint a sima sidescrape? az elejét mindenképp eldugod, nem?
( ha jól értelmezem, seggel előre állsz az ellenség felé és hátrafordítod a tornyot?) -
BigLongPink #351944 su85i-t is vedd meg azzal is lehet p3dofilkodni. (Y) -
R3nton #351943 Több nem lesz :D Még a két angolt kihúzom, aztán jónapot. Ja meg a kanonenjagpanzert azért meg kéne venni -
BigLongPink #351942 :D rendben yossarian, lassan több td-d van mint meded.. :D -
R3nton #351941 Ne menjetek, nagy noob a gyerek :D -
BigLongPink #351940 13-90 mellé jönne vki artyzni T8-9-10-el? #11-es arty küldetés
Redbullz -
#351939 Nah asszem ez volt eddigi karrierem legdurvább csatája, remegek:D REPLAY
-
Oddball29 #351938 Mert általában az a vége, hogy közelebb jönnek és jó seggbe lőnek. Csak nettó idióták ellen. Előfordult, hogy rátolattam gyorsan valami roncsra, ha valami hátulról jött. -
#351937 Nem gyakran van rá mód, de ha igen, akkor nagyon fun. :D -
#351936 Èn most kiprobàltam a trogerrel de nem sikerült -
lammaer #351935 Forditott sidescrape... többször jöttetek már ezzel, de én még életemben nem láttam olyat hogy ezt vki randomban csinálta volna.... -
#351934 Mai első csatám, szerintem abba is hagyom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #351933 igen, ebben egyetertek! -
lammaer #351932 Azért sztem ennél még mindig lenne egy SOKKAL jobb....
- we decided to remove the artillery
Nemtom miért kell erőltetni ezt a tüzérség dolgot egy tankos játékban. Egy hülye kitalálta, a többi meg követi...
-
Oddball29 #351931 Lassan olyanok ezek, mint a magyar politikusok. -
lexlutor #351930 hmm-hmm..
.. no lam, odaat kicsit mashogy allnak a kerdeshez..
Armored Warfare: Artillery Development Update
The changes are:
Incoming Artillery Warning;
Counter Battery Radar
New Camera View
General Balance Changes (like the maximum artillery units allowed in a battle) - max 3 oldalakent..
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/04/armored-warfare-artillery-development.html -
#351929 :D:D:D -
Iflow #351928 WT auf E 100-on melyik löveg a jobb ?
A kicsi 5 lövedékes vagy a nagyobb 4 lövedékes ? -
lexlutor #351927 most akkor hogy is van ez?
sokan sirtak az op armorja miatt, lenerfeltek ugy a picsaba, h meg goldert is vissza lehetett valtani. mert hogy az unhistoricals ettings volt!
most meg kiderul , jah akkor megsem jo, a jelenlegi pancelzat-sema?? ezt igy masfel ev utan? :)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.18. 15:22:00 -
lexlutor #351926 en ezen most tenyleg jot nevettem:
- as a reaction to Armored Warfare video about the role of armor in AW, Storm states that armor does play a role in WoT even now and that its role will improve in the future -
gabor145 #351925 Nagyszerű akkor nincs semmi extra dolgom, köszike. -
vasasgabri #351924 Sziasztok!
Tudom ez nektek nem nagy eredmény de még nekem ez az első. Ilyeneket még nem kaptam mivel soha nem játszottam csapat csatát.