418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    50% golddal.
  • GabeE3e
    Is6-al 2200 az átlag sebzésem, akkor annyira mégsem lehet szar az az ágyú:)
  • DasIsFuck
    A wz111-en eleget tapasztaltam már azt a csodás ágyút, hogy ez önmagában elég legyen a tank totális leshitezéséhez

Ezen valahogy nem érzem, hogy a gyorsaság annyit javítana, főleg a 0 ágyúsüllyedésével.

Úgyhogy én nem kérek többet az ilyen pontatlan 122-es tankokból:D
  • DasIsFuck
    Én aztán minden tanknak tudom a gyengepontját, de nem lehet mit csinálni, mikor sokszor 50 méterről sem talál el az ágyú egy ház méretű felületet, vagy onnan is pattan ahol elvileg át kéne lőni, legjobb példák a t29,t34-ek amiken a frontpáncél sima ügy úgy általában, de 175 átütéssel kb 50%-hogy átmegy-e a lövés, nagyon sok tanknál ilyen 50-50%-hogy akkor msot dob-e annyit, hogy átüssem ott vagy sem...
    IS-3-ra már ennyivel rá sem próbálok szemből, kb lehetetlen, a torony részét sokszor még közelről sem találja el egy ilyen pontosságú ágyú és még sorolhatnám napestig.

Kuka az összes ilyen tank én az is-2-n is inkább használom az alap ágyút, mint a 122-est pontosan ezért.
    KV-3-at pedig nagyon szeretem, mai napig jól is tudok vele játszani, ott nem zavar az ágyú, de nem csak egy szintel kisebb, de mások is az elvárásaim tőle.

A wz111-ig én az SP-t nem annyira kedveltem a kicsi átütés mellett, de az után isteni szintre emelkedett az SP nálam...
    Miután meg teszten mentem p8.8-al meg Löwével inkább nem is hasonlítgatom őket, mert ég és föld.

FCM-re én nem találnék rá, mert ha ilyen árba költenék 8-as tankra akkor csak a löwe, ha medre vágynék csak a Párduc vagy STA-2.
    CDC már csak azért sem kéne, mert a japán tankokon is igen zavar az erős modulérzékenység.
    T34 biztos fun lenne, de amerikai tankot én nem vennék pénzért, ha minden jól megy lesz 2 t8-as medem, miközbe az amerikai ág a legérdektelenebb számomra és med vonal még annyira sem érdekel mint a nehéz vonal.

• Kryon
    Teszten volt már vele 3800 lepattanóm, tehát elvileg nem lehetetlen megcsinálni, de 112-vel is voltam már 4k fölött, a WZ meg majdnem ugyanaz.
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.04.17. 21:20:12
  • Maala
    Figyelj, amíg nem tudod a tankok gyenge pontjait reflexből, addig jó a Löwe, T34. De ezeknek rossz a ROFja, és nincs tierlimitjük.

Ha már megy minden, mint a bilibeszarás, akkor a 175mm pen sem fog zavarni, és csak a ROF fog érdekelni.

Aztán végül rátalálsz az FCM-re, és nem mész mással soha többet. :)
  • yossarianHUN
    A T-34-3-ra gondolsz? 1750 az átlagsebzésem vele, mégis hetente leírja valaki, mekkora használhatatlan szar, persze többnyire anélkül, hogy akár csak egy kört ment volna vele Akkor elsütöm az örökzöldet: tudni kő hasznáni.
  • Rammsch31n
    Nekem majdnem sikerült valamelyik héten IS6-al, de hiányzott 1 lövés, és így is volt vagy minimum 20 lepattant lövés rám.
  • DasIsFuck
    Nem tudom, én Kipróbáltam a löwét teszten és az ugyan olyan nagy,lassú dög az átüthetetlen toronypáncél nélkül és még csak nem is 400-akat köpköd magából, mégis baromira jó vele menni, mert oda lő ahova célzol és mindent átüt amivel szembekerülsz.
    Ok a t34-re mindenképp kell a célzásgyorsító+stab páros, de én azt már minden tankra alap felszerelésnek tartom, löwén is 2.9-es a célzás ami azért nem jó, mégis baromira pontos.

Ha már med akkor Panther 8.8 vagy STA-2, de az sta-val az a baj, hogy az inkább egy mobilisabb, de cserébe papírpáncélozott SP, de még mindig inkább az mint egy 122mm-es vacak.
    Amiken a 0.46 párosul a 3.4-el az úgy ahogy van szar...

Panther 8.8,STA-2,Löwe,T34,Super Pershing,amx cdc,fcm 50t, ezeken kívül nem tartom érdemesnek pénzt áldozni 8-as pénznyomdára.
    Majd jönni fog a Kannonejagdpanzer ami nem lesz különösebben jó a gyenge ágyú miatt(ru251 torony nélkül), de biztos fun lesz vele játszani,t54 is biztos jó lesz, de kis átütésű prém tankokat úgy, hogy nincs jó ágyúsüllyedésük szerintem ismételten pénzkidobás megvenni.
  • lammaer
    Jól értelmezem, a rentelhető Is6ról már lekéstem mert a múlthéten kellett volna invitálni?
  • Rammsch31n
    Ja igen, innen már szereztem. :) De azért köszi. :)
  • Pales27
    Itt

Küldhetem is ha nem akarsz regelni
    Utoljára szerkesztette: Pales27, 2015.04.17. 18:57:37
  • Rammsch31n
    Hello, tesómnak csináltam egy új accot, esetleg van valakinek szabad bónuszkódja új játékosoknak, amire nem lenne szüksége? Nagyon örülne neki. :)
  • yossarianHUN
    A T-34-3 ágyújával nekem semmi bajom. Az más kérdés, hogy a lőszerár miatt nem hoz kiemelkedően jól, de még így is mérföldekkel élvezetesebb vele a játék, mint a jobb hozamú T34-gyel, úgyhogy nekem megfelel.
  • András77
    Gurultam vele egyet, 1966 sebzés mellett már jól adja a kreditet, de nyilván van gyakorlatom a wz-vel ezzel a hígf.s ágyúval. Most éppen beadta a lövéseim nagy részét, de gyakrabban csak szenvedni lehet vele, azt mondhatom, nagyon hangulat és RNG függő. Pénzt nem adnék érte, az biztos.

Valóban az a gond, hogy ahogy elkezd pattogtatni a tank, mert tekerem, forgatom és akkor nehéz a gyenge pontját pontosan meglőni, azonnal átkapcsolnak aranyra. Mondjuk azt csináltam, mint a wz-vel általában, hogy első lövésem egy he belebasz.m nekik az ágyúba és jó eséllyel ki is üt valamit, ha szerencsém van az ágyúját. Utána vagy nem marad neki javítója vagy a pontatlan ágyújával már nem fog eltalálni gyenge ponton. elég nagy kaliber, az he is szép kövéreket tud sebezni.

Talán annyiban jobb az is6, hogy jobb az alap RoF, bár ugye rammer-t most nem tudok rátenni, nem fogok aranyat erre elhasználni, meg keményebb és nehezebb belőni az alját. Ha már van egy kis szintkülönbség, akkor a wz alját mindig belövik, bármit is csinálok, azt meg nem tudom garantálni mindig, hogy el tudom rejteni. Az is6 eleje nagyon trollos, ha rázom.
  • DasIsFuck
    Egy 220-as átütés melett a torony frontja konkrétan sajt, meg nem nagy szám,jobb az alja mint a wz-nek, meg jól bírja a lövéseket, de inkább kv-4-el próbálkozz:)
  • DasIsFuck
    Na, nagyon örülök ennek az ideiglenes is-6-nak:)

Kipróbálhattam és elmehetnek a retkes *-ba ezekkel a használhatatlan foskupacokkal, még bottal se piszkálnám ezeket a retkeket.
    Ugyan az mint a wz, nem mintha mást vártam volna, 1 csata bőven sok is volt vele.

Az ilyen t34-3,112,is-6-októl rosszabb pénzcsináló t8 nem is nagyon van, egyszerűen egy olyan ágyúval ami nem talál, ha talál nem üt át és mindezt 1k-s lőszer ár mellett tökéletesen haszontalan pénzszerzésre.

Egyszerűen pénzkidobás olyan 8-as premet venni, amin használhatatlan az ágyú.
  • GabeE3e
    Tudok egy olcsó eladó wot accountot

obj140,fv4202,is7,wte100,T34(-amcsi prém 8-as),chi-nu-kai,t28htc

ezek vannak rajta,amik érnek vmit, 8k csata 1700wn8

Írjatok privit,ha érdekel valakit, E-mail is jár hozzá, Akié a legjobb ajánlat,annak adom.
  • András77
    Azért ennél a bérelt is6-nál megtehették volna, hogy a modulokat leveszik ingyen, amikor véget ér a bérlés. Eleve van nekem wz111-m, úgyhogy maximum kipróbálom csak az is6-t, de 20-30 aranyat nem fogok azért elszórni úgy, hogy csak 4 napig játszhatok vele, úgyhogy rámegy a három leszedhető modul és jóccakát. Kicsinyesség a részükről szerintem vagy pontosan kiszámolt dolog, x ezer/millió arany elfüstöl majd a modulok leszedésekor.

Egy kérdés, a 3x pattanó küldetést meg lehet is6-al csinálni, valakinek sikerült ezzel? Mindegy, kipróbálom, mert elvileg ez jobban bírja körkörösen a lövéseket, mint a wz, talán meg lehet, bár a 4,5e pattintás soknak tűnik nekem így első blikkre.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.17. 17:32:38
  • András77
    Ja, mivel van e25-m a stugiv nálam se lesz gyakran használt tank, maximum ha van 5x akció, akkor előveszem. A t28 jól jön, amikor amcsi TD vonalon tankot váltok, ezzel fogom 100%-ra húzni a legénységet. A t55a (ha meglesz) meg kiváltja majd a t54-t szerintem, amit eddig legalábbis megtartani terveztem.

Az IM nagy előnye talán nem is a tank, hanem a rengeteg kredit és egyéb cucc, amit össze lehet benne szedni, meg érdekesebbé teszi a játékot, célt ad neki, még akkor is ha némelyik cél vitatható. Meg persze a női legénység, amit okosan olyan vonalra kell rakni, ahol kell a sok skill. Meg egyébként a 100% legénység sem jön rosszul, amit a tankkal adnak, pl amcsi td vonalon kellet +2 töltő, a t28 beadta, csak kicsit fejleszteni kell még őket. Akcióban is 2x100 aranyba fájt volna a két töltő.
  • Simulacrum
    A plusz xp és a legénységi xp szorzó szerintem sokat számít. A Stug nem egy nagy eresztés, de az utána levők szerintem mind jó tankok. Pontosabban egyre jobbak.
  • popey8
    Tárgytalan...

Ugyanaz mint itt, csak a grand final nevű fájlt kell felülírni.
  • popey8
    Ezt az undorító garázst el lehet vhogy tüntetni? Visszaállítani az eredetit?
  • lammaer
    Jaja, már veszik ki a platoonosokat mert túl nehéz volt az embereknek társakat találni a 100K online játékos közt :D

Amúgy én már leszálltam az IM-ekről, ha adja adja, ha nem nem. Igazság szerint egyik tank se olyan ami nagyon izgatna, főleg hogy nem is prémtankok "csak" reward tankok. Van a játékban 200+ normálisan elérhető tank, azok közt van olyan ami olyan jó vagy még jobb mint a rewardok. Akkor meg minek kaparjak? :)
  • Tono34
    Egyszer küldtem be én is, 3an körbeálltak és nem tudtam semerre sem menni. Udvariasan írtak vissza, hogy mi a report módja. A játékosokra rákeresve kaptak pár nap bant.
  • WR104
    Folosleges trukkozni a kuldetesekkel. A verpistikek hada ugyis kisirja maganak, hogy visszabb vegyenek beloluk mert megcsinalhatatlan mivel a jatekosallomany fele alkalmatlan az alap skillek elsajatitasara. Sok lud disznot gyoz alapon a wg nekik is elerhetove teszi ilyen modon.
  • MrSnail
    Nem lesz belőle semmi. Én anno küldtem ticket-et a supportnak, mert egy srác 2 csatában is kilőtt (egy csapatban voltunk és nem inzultáltam semmilyen formában). Az írták vissza, hogy harmadik félt érintő esetben nem csinálnak semmit. Ennyi.
    Utoljára szerkesztette: MrSnail, 2015.04.17. 14:20:54
  • EmR3
    A ph-n volt egy csóka aki annyira ráizgult a kitüntetés vadászatra, hogy amikor nem volt a csatában a hiányzó tank amit ki kellett volna még lőnie a plecsnihez inkább kilépett. Egyszer csak kapott egy mailt hogy a prem tankjait gold-ját megtarthatja de az összes többit meg nullázták neki.
  • lammaer
    Azzal nem foglalkozik a WG.... és egyébként is, a bűnösök kapják meg méltó jutalmukat.
    (megint kifordult a világ hogy a bűnöst kezdjük el mentegetni :) )
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.17. 13:58:12
  • EmR3
    Hogy pár jóakaró merő szórakozásból még a youtube-ra is kitegye?
  • lammaer
    Igy van, a vének tanácsának áldása még megvédhet a szörnyű következményektől :)
  • GabeE3e
    Ha,már úgyis elküldte a srác a replayt a Supportnak nem mind1? :)
  • Mnemomic
    Ja persze :)
  • GabeE3e
    Feltehetnél egy replayt az esetről,és akkor el tudnánk dönteni,hogy mi is történt valójában.
  • Mnemomic
    Akkor érteném ha hagytuk volna kilőni ez miatt veszítettünk volna stb de semmi ilyen nem történt. Na mind1 én nem igazán foglalkoztam vele én csak megkérdeztem itt.
  • Count Adyn
    t57 el egy méterről kitáraztam egy 9 es foch taxiórájára: 4 bounce...
  • Mnemomic
    Engem is csak megkértek. Bocsánatot is kértünk tőle de nem érdekli. De még egyáltalán nem is Heavy vonalon mentünk direkt de jött velünk. Talán még nem is lőttünk rá, vagyis az ellenfél. Persze nem a legjobb eljárás de azért nagyon oka sincs hogy ennyire ki akadjon.
  • Gege00
    Nekem olyan van, hogy "garázs frissítése"... És se előre, se vissza.
  • Tarathiel2
    Van. E-mail is jött róla.
  • Angelus1991ster
    Küldetések résznél van nektek ilyen, hogy : Boldog évfordulót- Jutalom: IS-6 ( 4 napra), +1 nap prémium?