418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#352165 Nekem van, keveset mentem vele, nem fullos, de szeretem! A tornya kemény, az ágyúja használható. -
yossarianHUN #352164 Ha együtt tudsz élni a depression hiányával, akkor igen, nagyon jó. -
Gyuszopapa #352163 Csak nehogy aztán az legyen mint az AW-ban hogy 3 másodperc alatt fognak ezután szűkülni nem 6-8 alatt.
Más.7 tierre keresek médium tankot,a Comet nem igazán jön be nekem.
A T34-1 az alkalmas lenne rá?Ki van fejlesztve de nem mertem eddig megvenni.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.04.23. 16:35:18 -
lexlutor #352162 igenmokas szerintem is :)
anno a WT indulasra bedobtak az is6ot, de ha ettol mar most ennyire be vannak gazolva, kivancsi leszek mit talalnak ki :) -
yossarianHUN #352161 No mi az, kezdi a lekvár befőzni a nagyit? :D Egyfelől röhög a vakbelem, másfelől örülök, hogy az AW végre rá tudott annyira ijeszteni a WG-s bugrisokra, hogy elkezdik kikalapálni a játék hibáit. Lekopogom. -
-
András77 #352159 Jó, az első páncéljára nem lehet számítani, mert mintha nem is lenne, de az oldala meg a lánc elég jól fogja a lövéseket, sidescapelni lehet vele, rengeteget pattint úgy, csak meg kell szokni, hogy állandóan be kell forgatni. Persze akkor is belövik előröl, nem kérdés, de sokan ilyenkor az oldalát lövik, az meg pattint. Jó a gun dep, emiatt lehet vele tornyozni is és a kiemelkedő waffe ágyú. Szerintem ez egy jó tank, de inkább sniper stílusban kell vele játszani, esetleg hull down (ha nem hemzsegnek éppen az égi patkányok) és a klasszikus nehéz tankos szerepekre mérsékelten alkalmas.
Nem azt mondom, hogy a kedvenc tankom, de nagyon kellemesek az emlékeim róla, számtalan ász, rengeteg jó csata, amit egyedül hoztam le vele. Mondjuk én a látótávra kigyúrtam, kapott binot és ha hull down-ba le lehet rakni, a waffe ágyú szétszed bárkit. Ha nem idegenkedsz az aranytól, akkor a 221-es átütéssel vérengzést lehet rendezni még tier7-ben is.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.23. 15:32:06 -
#352158 hmm.. ez elgondolkodtató
én csak azt látom, hogy bármilyen 5-ös járművel keresztülhuggyozom, akárhogy van beforgatva, és a lövegétől sem féltem soha, túl kicsit sebez -
András77 #352157 El ne hidd, mi a helyzet a waffe ágyúval? Annál jobb nem is kell. Tier5-ben egy ilyen ágyú? Van némi páncélja is, bár lassú, de lehet forgatni, sidescrap stb, tipikus nehéz tankos megoldások jöhetnek. Azt tudtam, hogy jól ment vele, de most megnéztem és 2634wn8-al mentem vele 102 csatát, 966 átlagsebzés mellett úgy, hogy stock-ból húztam ki, szóval a waffe ágyúval 1000 fölött lehet az átlagsebzésem. Nekem egy kifejezetten kellemes tank emléke maradt meg róla, de kell a waffe ágyú persze, addig nem szabad véleményt formálni róla. -
baromarc0011 #352156 A piros pötty már a múlté
Az amúgy se volt valami jó megoldás mert ha nem láttad konkrétan a tracert akkor nem tudhattad,hogy merre is lehet a tanktest.Mivel a csövet elhagyó lövedék helyét jelölte meg a piros pötty.
Viszont most már magát a spg-t mutatja,azt amiben a delikvens ül,abban a pillanatban mikor elölte magát,így viszont tudod hová kell lőni
A jól belátható pályákon,nem nehéz kilődözni ökét,nem mondom hogy mindig sikerül de azért elég jó az arány.
Prohon,a dombtetőről nem 1x lőttem már ki a K1 ben kuksolo makikat,vagy a D2 bokrokból a bázisról pufffogtatokat.
Általában nagy alfás tankkal mindig odalövök ahol megjelennek,mert sok esetben még mindig ott van,ugye Pl a gw széria sem a gyorsaságukról híresek,mire az odébb vánszorog,már ha elindul egyáltalán.
Ezt anno a haver gépén csináltam,mert az én gépem nem bírja el a felvevőt már
Utoljára szerkesztette: baromarc0011, 2015.04.23. 15:02:45 -
técs #352155 Elég izmos volt az ellenffél csapata a sebzések alapján :)
Pár napja EL Halluf térképen találkoztam 2 playerrel platoonba tolták, a lila játékos 2700 sebzést csinált, persze full arannyal lőtt meg kb 15x. Ez is hasonló szint lehet mint a tesója, gold spam nékül xart sem ér. -
#352154 VK30.01H tényleg olyan fostalicska?
én csak ellenfélként találkozok vele a csatákban, de ott úgy érződik, se sebessége, se páncélzata, se egy valamirevaló lövege nincsen, vagyis egy totálisan használhatatlan hulladék, még a saját tierjében is.
ha tényleg így van, inkább free XP-ből átugrom -
#352153 Srácok egy kérdés:ezer éve nem hallottam egy premium tankról Pz III auf K.Ezt már januárban be akarták tenni,akkor mégsem lesz premium járgány? -
Tarathiel2 #352152 Akkor jó régi verzió lehet, az object átnevezése már nem is tudom hány hónapja volt. -
Plata #352151 Azt hittem az xvm szórakozik.Obj 704-et is valami object short-nak nevezte. -
Tarathiel2 #352150 Nem, ez az új prémium AMX 13 57. -
Plata #352149 Már megint találkoztam valami érdekes jószággal,ez most Amx-13-75 lenne?Nagyon nem tudtam megfigyelni csatában,mert igen hamar végeztem vele,csak egy lövés volt,viszont mind ketten full gázzal robogtunk és miután oneshotoltam elkezdett ugatni hogy hacker vagyok.
Lehet xvm kever be.
-
#352148 Mintha egy-két dolgot már itt-ott megfontolás témájává tennének az évek múltával. Csak mint oly sok mindent, ezt is cca. 1-2 éves késéssel. Üzletpolitikailag ugye az átlagjátékos és az ő fizetőssé tételük volt a jó számukra, most, hogy az első tank-mmo ellenfél (WT) után masírozik a domboldalban a másik (AW) + hogy a WoWp akkora zsíros bukás, muszáj nekik itt-ott faragni, saját korábbi döntéseiket és véleményüket változtatni.
WG-utálók számára egyszerűen: "Érzik a vesztüket..." :D :D -
Plata #352147 Értem,kösz,nem is tudtam róla.
Artys piros pöttyös modról hallottam már.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.23. 13:43:22 -
#352146 Fizetős csalás, állítólag többek között tartalmaz egy olyan cuccot is ami instant mutatja piros pöttyel az enemy artyt. -
Plata #352145 Valaki elmondaná nekem mi a fene az a warpack?
Olyan 500+ méterről meglőttem és láncoltam M41-et M41-el.Többiek ki is lőtték.
Állítólag valami warpack hacket használtunk azért láttuk meg őket és azért találtuk el. -
Tarathiel2 #352144 Na ezt nem egészen értem hogy lett meg, de nem bánom...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
markastor84 #352143 1:50-nél el tudod olvasni. -
lexlutor #352142 meg jo hogy izombol nyomtak idaig h az artykkal semmi problema, csak az artyhaterek sirnak..
"- artillery will be rebalanced this year apparently - and by rebalance Storm mentions real rebalance, not nerf, with possible changes to the artillery mechanism. The insider adds that the new mechanism is apparently inspired by the Armored Warfare artillery" -
#352141 Sajnos van...
Amúgy már kijátszottam, de az online része nagyon érdekelne, meg jó lenne ha tudnám a kutyát is tanítani -
#352140 GTA V mellett nem lenne időd farmolni... :) -
#352139 Én sem foglalkoznék vele, ha nem fizettek volna érte XD
Mivel még nem jött össze újra kiírom. GTA V -ért cserébe farmolást vállalok :) -
Simulacrum #352138 Meglepő, de annyira nem is rossz, igaz a Borsig 4 skilles srácaival tolom. Az ágyúja nagyon jó, minden más nagyon rossz, de hátul sunnyogva el lehet vele lenni és 1,5 szörös + bónusz xp nem jön rosszul a jóemberek képzéséhez. -
lammaer #352137 Én csak bekapcsolok egyet azt játszok ahogy szoktam. Néha megnézem tabbal hogy emlékezzek rá mi is az - mert van egy-két küldi ahol valszeg nem csinálnék olyat amit kér normál esetben - de a legtöbb az olyan hogy jön magától is előbb utóbb, csak jól kelljen sikerüljön a kör. Majd be adja, nem fogok görcsölni a hülye IM-ek miatt, annyi tankom van hogy +1 reward tank nem hiányzik. Stuggal is mentem összesen egyet, azóta a helyet foglalja. -
lammaer #352136 "Most őszintén, ki faszt érdekel a havok? Kinek hiányzik? Spintires csatakos,sáros,dögönyözős fizikája hiányzik nekünk?"
a legtöbb playa azzal van elfoglalva. Azé' kell a HD modell is, mert legyen szép meg csicsás és persze fusson a 8 éves gépen is... -
R3nton #352135 a %-os TD küldetés agyfasz :D Azóta nem lett meg a 60% pedig volt már, hogy e-25-ökkel kritikus együttműködést mentünk :D
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.04.23. 07:56:20 -
lexlutor #352134 haleluja, a wg liganak..
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/04/patch-097-on-eu-delayed.html -
Simulacrum #352133 Én kértem magam mellé két arty-t szakasztársnak Cromwell mellé és elsőre meglett. Így ugye két arty biztosan van az ellennél is, de sokkal valószínűbb, hogy 3-4 arty lesz oldalanként a csatában. Várni kell egy kicsit, míg minden tank felspottolódott és elment valamelyik oldalra aztán irány középen vagy az üres oldalon az artykért. Nekem mondjuk rengeteg Pascuccim van, szóval ez a küldetés szerintem nem a nehezebbek közül való.
A százalékos TD küldetést legkönnyebb 3db E-25-tel megcsinálni, ha nincs Hellcatot tudom ajánlani, illetve a T28-at, ha már a T55A-ért megy a dolog. Három T28 top tierként hozhatja az 50%-ot. -
Mr.Kitten #352132 Stug4 x3! Mivel t28-ért mész így gondolom meg van.
Legénység ✓
Limitált Tier ✓
Sok embernek megvan ✓.
Tier5 csatában átlag 800-900 sebzést kell összehozni vele fejenként. Nem nehéz, nekem konkrétan úgy lett meg hogy csináltam 1800 sebzést a másik két palánta meg összeszedte a maradékot.
T55A már érdekesebb. -
#352131 1 gondom van ezzel: kis tierű tankjaim ugyan vannak, de nincs bennük normális crew. A kád konkrétan nincs meg, de 75%-os legényekkel nem lehet normálisan küldit csinálni. T10-ben toltam a stugnál és pár csata alatt meglett. Hamarabb csinálom meg T10-ben jó legénységgel, mint alacsony tierben sz@rral. -
bornofakone #352130 Az a 40% dmg-s küldi? :)
Mert akkor ne t10-el szenvedj....vegyetek fürdőkádat (pzsfl 4 v mi t5 német td) és ha bedop t5-be easy... :)
2-n mentünk egy totál random figurával fürdőkáddal t6 csatában és elsőre meglett :) -
Angelus1991ster #352129 Ezt mondom én is.
Kampány 2 lehetne párhuzamosan.
Pl.ha megvan a Stug IV a Kampány 1-ből, attól függetlenül nekiállhatsz a Pz III ausf. K-nak. De mindig csak egy küldetés csinálhatnál. Kampány 2 küldetései is teljesen mások lennének.
Ha a felhasználót aki mellékesen fizet is, azt így semmibe veszik. Akkor megérdemlik a szargamingozást.
City Interactive is jogosan kapottt hideget és meleget.
Most őszintén, ki faszt érdekel a havok? Kinek hiányzik? Spintires csatakos,sáros,dögönyözős fizikája hiányzik nekünk?
Valaki tud olyan vadállatról aki csak ezt a havok dolgot várja epekedve? -
#352128 T10 TD-vel plattontársakat keresek T28 TD14-hez... -
András77 #352127 Már az is sokat segítene szerintem, ha megmondanák világosan és egyértelműen, hogy eddig tart az IM kampány 1, mondjuk év végéig, akkor tudnék tervezni, mert még több tankot is ki kéne fejlesszek, pl kéne egy gyors nehéz tank és a francia ágra gondoltam, de ha most nekiállok, akkor kb év végére lenne tier9-10 tankom a napi duplákkal főleg.
Mondjuk én azt nem értem, hogy miért nem lehet egyszerűen bent hagyni és kész. A programozása készen van, mit zavarna ott? Be lehetne mellé rakni a kampány 2-t és kész.
A wg meg a szokásos bunkó stílusában áll a témához, bent marad, amíg bent marad, kiveszik, ha kiveszik, kussoljál büdös paraszt, izé tisztelt user és ha nem tetszik, ne játsszál vele. Fasza.
Azt még megértem, hogy mondjuk a havok-al kapcsolatban már nem mernek időpontot mondani, de ott komoly fejlesztés és technikai háttér kell, de azt mi a francért nem lehet világosan megmondani, hogy mi a tervük a kampány1 küldetésekkel, mindenféle pletykák vannak csak. B.sszák +, ezt tudom rá mondani, mindegy, annyira már nem görcsölök rá, mint az elején, akkor hajtottam nagyon a küldetéseket. Leginkább az van, hogy kiválasztok egyet, amit az adott tankkal reálisnak ítélek meg és megpróbálom, néha cserélgetem, ha tankot váltok, néha elfelejtem és akkor bent marad a korábbi, de már nem veszem annyira komolyan és néhány küldetés még így is felb.ssza az agyam, amikor már sokadjára múlik kevésen a teljesítése -
Angelus1991ster #352126 Elbaszott egy pszichopata volt aki kitalálta. Hányingerem van az IM-ektől, de nem mehetek el az IM küldetések mellett és nem tudom kikapcsolni a küldetéseket, mert tudom, hogy ha kikapcsolom rendre sikerül megcsinálni.
És olyankor lép az életbe az úgynevezett "játékelmélet", vagyis "bakker elestem a lottó 3-4-5-östől, de majd legközelebb".
T28HTC küldetései se emberbarátok, bár baszakodok velük de könnyebnek tűnik, mint az utánna jövő borzalmak.
Kérdésem az lenne: Szól ez még a játékélményéről? ( válasz: kussolhatok, mert ingyen van a játék, senki sem fenyeget , hogy vegyél prémium dolgokat )
Csinálom azt ami egyszerű: T95E2.
Tesztszerveren azt tapasztaltam, hogy jól fordul, jól gyorsul. STA-2 amerikai módra.