World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gondolom, hogy ne lehessen perelni a játékot a kitalált tankok mások.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Faboo, 2014.11.23. 20:36:21
(még mielőtt... visszaolvastam és nem találtam miről beszéltek)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem meg folyton csak nullás criticalokat bír lőni.
Hihetetlen ami megy, b*sszameg...
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2014.11.23. 19:00:37
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Majd a megbeszélt és összeszámolt éjszakai csatákon összehozzák páran, egyébként iszonyatos mázli kell egy kategória teljesítéséhez. Azt pofázzák, hogy a statisztika alapján meg lehet csinálni a küldetéseket, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy óriás mázli és tudás is nyilván kell hozzá, de ötször? Egy kategória teljesítése is rendkívüli csatát igényel és ezt ötször, de legalább négyszer teljesítse valaki?
Ehhez már kevés super epenisz is, mert nem fele-fele a tudás és a szerencse aránya, hanem inkább 70 vagy 80% a szerencse és mellé kell a komoly tudás is.
Szerintem is tényleg jó lesz, ha 10 ember teljesíti.
Akkor egy rakás ... stocként.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Élnézést ha valakinek beletapostam a lelkivilágába, de ezt kényszeresen le kellett írnom 😊
(külön csapatban voltunk, kilőttem - mondom Neki, hogy bocsi (mégiscsak hazánkfia, vagy mi) - erre nekiáll anyázni)
komolyan ilyen mertekben valtanak goldot kreitre a nepek?? ez hihetetlen.
-ezt erti valaki h miert?
- Maus will not be buffed, it has some of the best stats of its tier. The opinion of some players that it sucks is not based on reality.
Igen Tiger II és igen NYOLCVANKÉT eff.
Ha valaki tanulmányozná a létformát, a teljes nicknév: Zip_Gun_Boogie_1974.
Haha, sounds legit. Ezek után meg majd nagy mellénnyel magyarázhatják, hogy a lövések kevesebb, mint 1%-a gold. Úgysem tudja bizonyítani senki az ellenkezőjét.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.23. 18:04:47
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
igen, és ez mikor történt ????
- Storm states that one of the main reasons why gold shells are not hardcapped, is the fact it would reduce Wargaming’s profit
? Szándékosan blokkol a csapat társam Panther II vel . ráfordítom a tornyot , adok neki 1 lövést . Na vette a lapot , hátrál , vissza enged . Ismét kibújok , rálövök a JT re , megint tolatnák , és megint blokkol , szándékosan ki akar tolni . Vissza verekedem magam mögé , és kilövöm . Sajnos elég sűrűn tapasztalom , hogy " jobb inkább nélküled " És nem kaptam semmiféle bant . Csata eredménye Jó barátom Panther II lezárta a kört NULLA sebzéssel . <#kocsog>#kocsog> beteg ember .
Jó lenne, ha holnap este összeállna a csapat, és megpróbálnánk.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
😄
max ha felnyomnak valaki replyel, akkor kap egy kis bant, azt csokolom.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Q: “We’ll be lucky if 10 people finish it.”
A: “We are planning for the top mission to be completed by several tens of thousands of players in 2015.”
nehany tizezer ember?? 20k damage heavyvel. ertem en h okozott es blokkolt egyutt, de ezt akkor sem hiszem h nehany tizezer ember fogja tudni telejsiteni. mikozben anno a kv220at is 3k ember erte el.