418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #352205 Köszönet! -
lammaer #352204 Köcce. -
Tessellia #352203 Itt lehet regelni mindenféle töltögetés nélkül.
Majd küldened emailt ahol érvényesíteni kell a reget. -
#352202 Új accounthoz kell telepíteni emlékeim szerint szutykot, onnantól aktiválódik a Razer account. Ha már korábbi történetből adódóan volt RazerID-t, akkor csak elég belépni a linkelt oldalon. -
Angelus1991ster #352201 Nem kell semmit se telepítenem.
Nekem is lett szintén 3 fölös invite kódom. -
lammaer #352200 ehhez telepiteni kell vmi szutykot?
(van ugyan egy csodás razer egerem, de a szoftvertemékeikkel nem bajlódom....) -
#352199 Hálás köszönetem!
3 darab, csak új accounthoz járó kód, akinek kell, szóljon. 7 nap prém, 500 arany, T2 prem light+garage jár hozzá, ismétlem, új accounthoz. 2015 júniusáig felhasználható.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.04.24. 12:04:53 -
Tessellia #352198 Razer kódvadászat. -
Nem rejtőzhetsz el ...
-
Kryon #352196 T34-el már konkrétan nem lehet farmolni, mert általában max kettőt tudok lőni, mielőtt kicsap az arty. Ahogy spotolnak rögtön mind rám fókuszál. -
#352195 Na ez vicces volt, az ellen scoutjai benny hill showt játszottak rajtam, első 3 perc a lényeg:D
Ru Replay -
R3nton #352194 5 csata 2 tier8, 3 tier9 tankkal, mind az 5 csatában tier10 nice :D -
MrSnail #352193 VK 28.01 felszerelések: álcaháló+periszkóp+töltés gy. VAGY ventilátor+távcső+töltés gy. Tudom, hogy játékstílus függő, de hol ezt hol azt kell csinálni pályától csapattól függően... esetleg egy hibrid megoldás: periszkóp+vent+töltés gy. ??? -
#352192 AW-hoz van már valakinek innen bejárása? -
lammaer #352191 Előre hátra mozgás - főleg ha nem túlságosan nagy távolságra csinálod semmit sem ér, ha az arty irányába nézel. Ha van annyi esze hogy picit mögéd céloz, simán beakad a skuló akkor is ha te előrébb vagy, ha meg épppen hátra mozogsz úgy ahogy telibever.
Amúgy meg ugye az arty azért van, hogy ne legyen kempelés....
De nem baj, majd jön az Armored Warfare, ott kapsz egy figyelmeztetést hogy MOST fogsz meghalni :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.24. 09:18:37 -
#352190 Én tegnap prolhorovkán a ru-val repesztek kozépen spotolni, már a domb horizontjától lefele ugy 80km/h nál kur telibe a t92 arty miközbe merőlegesen mozgok vele, nc:D -
Gyuszopapa #352189 Együtt érzek veled. -
Lichtmaschin #352188 Tegnap gondoltam gurulok egy pár 2x-s kört. Nem fullos E75 -el megyek nem is vagyok első a sorban domb alján megáll előttem egy usa heavy én mellette- mögötte úgy hogy fedezékben legyek az artitól. Megkapjuk a spotot at kell ellen lighttol. Elkezdek mozogni random előre- hátra - y- ba. Kb spot végére telibebasz mind a 3 arti mozgás közben.1200-600-maradék. Rajtam kivul volt legalább 3 másik heavy aki könnyebb célpont megis engem neztek ki maguknak. Ez mondjuk nem egyedi eset. Előtte körön 5-5 arty volt. Mondjuk azt nyertük. Nehezen emésztem mé ezt az irdatlan nagy sebzest amit az artik csinálnak. Egyszerűen megölik a játékot. Egyloveseznek egy nehéz tankot? Ha megsem mar jön a gold, mondjuk ez masra is igaz....boccs a rinya poszttért csak ismét feldühített a dolog. -
#352187 Ná(r)cissztikus:D -
#352186 Szép a garázsod nagyon. -
#352185 Mármint mit emel? -
#352184 Nem gondoltam volna, hogy a wz111-el meglesz a ace... 152k kredit lett volna prémmel.
Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
R3nton #352183 Pedig nekem is fenn van tartva egy garázshely a 416-nak, nagyon jó tank, ha körbefordulna a tornya OP lenne. -
lexlutor #352182 es hogy sikerult neki 2x is he-vel nullat sebeznie egy 85/1400as agyuval?? -
#352181 Naja, amugy megnyertük 15-3 ra mert senki nem jött arra az oldalra:D Tapasztalatom szerint az oldal 40% ban bukik, az esetek felében elmennek melettem ha áttörnek és nem mozdulok, aztan kapjak fenékbe, vállalható méretü kockázat:D Ám sokat nem artizok ugyse:) napi dupla ezzel és annyi:) -
#352180 Mondjuk én is b...fsz voltam mert nem kellett volna egy beásott jgpz vel leállni,de volt ott még 1 E75 is,azt azért csipegettem
De a jg az nagyobb b...fsz volt mert nekem a lövéshez ki kellett mennem 1 sarokról. -
András77 #352179 Neked se sokáig lesz jó világod ott, ahogy nézem a tank eloszlást. Ez még nagyon a csata eleje, ott senki nem spotol fel még ha arra a részre megyek, ellenben a jobb oldali támadó csapat szinte garantáltan elbukik és vagy futsz vagy ott döglesz meg
Én sem azt írtam, hogy vakon be kell állni oda, nyilván ha látom, hogy lövi az arty azt a részt, akkor próbálok máshol, de az is biztos, hogy ott még arty nem lőtt meg, mert a jobb oldalon a támadók általában elhullanak, az artyk meg nem győznek menekülni.
Az látható elég hamar, hogy kb milyen erő vonul fel a két oldalon, ha nagyon erős a jobb oldal, akkor amúgy sem ahhoz a házhoz érdemes menni, de ez ritkább, általában a bal oldalon vezetik a támadást és a jobb oldalt beáldozzák a támadók.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.23. 21:03:59 -
EmR3 #352178 egy hasonló képem nekem is van a téves biztonságérzetről
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#352177 Csakhogy ne legyen biztonságérzeted:D
-
#352176 Aztakurva XD Szerencsétlen JPE100 nem gyengén szidhatta a wg-t :) -
Oddball29 #352175 Ez így hitelesebb: " We are working on it in a parallel universe" -
#352174 A legelső meccsem a Leo 1 -emel
a meccs -
yossarianHUN #352173 Én meg pont az A-44-et bírtam:D Igazi közelharci pofozógép volt. -
Simulacrum #352172 Érdekes, az elődjét pl. én se szerettem, bár azzal is lehet nagyon jó köröket futni és sokan arra esküsznek. -
lexlutor #352171 lehet nem art majd a pocs elott egy screenshotot csinalni az im allasarol.. -
yossarianHUN #352170 - Apparently, 9.7 has a nasty bug where multiple players see individual missions they completed previously as incomplete (and unavailable), Storm will investigate;
Na látom a 9.7 is háromszor annyi új bugot fog hozni, mint fícsört. -
yossarianHUN #352169 - Storm states that it is not true that Severogorsk and Northwest maps were fine at first and that they only got worse and and worse after WG "improvements" - according to him even the first versions were really bad when it comes to heat maps;
Hát de könyörgöm mindenre ami szent, akkor mi a retkes lóf*szért tették be őket?! Áááááááá... És akkó asszongya, akkó asszongya: "Ááá, már eleve is szarok voltak." Jézusom... -
lexlutor #352168 ez ala a hir ala, Benny Hill zene dukalna :D
- Multicore support? "We are working on it in parallel" - "when it's done it's done"; -
yossarianHUN #352167 Grat. Itt jön ki az "ízlések és pofonok", én kevés medet utáltam annyira, mint az Obj. 416-ot:) -
Simulacrum #352166 Erre az ászra büszke vagyok, mert ezzel a tankkal nehéz volt megszerezni. Imádom ezt a gépet, örök helye van a garázsban. Fantasztikus löveg, hihetetlen camo. Olyan helyeken nem vesznek észre, hogy magam is meglepődöm. Baromi jó vele játszani. Egy nagy hibája van, brutálisan drága a sima lőszere is. Ez a tank prémium fiók nélkül még jó játékos kezében is veszteséges szerintem hosszútávon sajnos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.04.23. 17:56:58