World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
pl. van olyan épület ami a kreditet növeli %-al.
1. szint pl. 2% 2 órán át
2. szint 4% 2 órán át stb.
semmi más befolyása nincs, kivéve ha 5. szintűre húzzák fel, mert akkor más klánok fogják meg támadni lefixált időpontba, ha nem tudja a klán megvédeni buknak nyersanyagot
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cyka blyat
Ráadásul nem is érdemeltem ki mivel csak wot-ot játszom wt-t csak most nézem mi.
Konkurenciája meg a wot-nak nem igen volt és elvileg jobbnak kéne lennie tőle hogy megtartsa a vevőket.
Trance&Friends nothing more..
Ezek a bónuszok 2 órás időtartamra plusz pár százaléknyi xp-t/free xp-t/kreditet adnak pl., a random csatákban (lentebbi szinteken ezek 8-16% bónuszt jelentenek), vagy a stronghold csaták "nyersanyagbevételét" növelik meg nyerés esetén.
Remélhetőleg érthetően összegeztem.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.24. 22:12:11
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
-páncélozottabb(+jobb a kialakítása)
-nagyobb ROF
Nekem a motor volt az utolsó amit kihúztam, szerintem torony+ágyú kombót húzd ki elsőnek, utána ráérsz a motorral foglalkozni 😊
Utoljára szerkesztette: mijki, 2014.11.24. 21:54:35
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Trance&Friends nothing more..
Utoljára szerkesztette: Thomasovics, 2014.11.24. 21:28:47
It\'s a trap!!! :)
angelus1991ster.blogspot.hu

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Elvileg FTR hír szerint csütörtökön indul a teszt.
WoT: Nishizumi77
Kb. 5-7 csata volt LeoPT-vel

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nekem főleg az tetszik benne, hogy totál leszarom mit csinál benne a csapatom, nyugodtan megindulok valamerre és kikapargatom a saját gesztenyémet.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
A WT-be csak megépült tankokat raktak bele eddig, ezért nincs akkora változatosság, mint a WoT-ban. A WoT balance rendszerét sokan szidják, de WT-ben a top szinteken már egyértelmű a szovjet fölény és nem is igazán érdemes német tankkal menni(amcsikkal még nem toltam).
Egyébként mindkét játékot ex-szovjet gárda készíti, tehát többé-kevésbé a ruszki tankok dominálása felé hajlanak.
Aki érti, érti.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mostmár a Wg felkötheti a gatyát mert van konkurencia 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mindkét kép az IS-7 model1945 (a játékban a leendő Object 260) harckocsiról készült, de a homlokpáncél szempontjából ugyanaz mint a IS-7 model1947 (játékban lévő IS-7). Az elsőn 58° van és a táblázatokban is ennyi szerepel. A másodikon 65° és az összes méretarányos rajzon 65°-os a homlokpáncél ha valaki leméri szögmérővel. Ha ezen a páncélfelépítéses rajzon méri meg valaki azon is 65°, de akkor miért van 58°? Ha a WG ezt az 58°-ot használja akkor tényleg hiteles a modellezés. Szerintem a 65° a jó, alaposabb nézegetés után ránézésre se 58°.
Épp ma érkezett meg a Trumpeter 1/35-ös IS-7-esem, az egyik első dolgom volt lemérni a homlokpáncél döntöttségét és összehasonlítani a vonalrajzokkal. A pontatlan mérés ellenére is sokkal inkább 65° mint 58°.
A Maus tornya szintén nem pontos. A torony frontpáncélzatára többféle adatok is vannak: 210 mm, 220 mm és 240 mm. Ebben a témában szerintem Jentz és Doyle Panzer Tracts No.6-3 könyve a legjobb abból másoltam ki a képet és a szöveget is:
Szóval középen a kevésbé ívelt részen lecsökken 205 mm-re, alul és felül ahol jobban döntött (ez is milyen logikátlan már...) 220 mm. Ez a változás a méretarányos rajzon is látszik. Egy orosz könyvben lévő páncélrajzon pedig végig 210 mm szerepel. A játékban erre végig 240 mm.
Pár napja ostobaságot írtam, a Maus torony nem 61 tonna tömegű volt. A tervek szerint 49,5 tonna lett volna, de 51 tonnára jött ki. Természetesen felszerelve és a toronygyűrűt is beleértve. A könyv szerint elképzelhető, hogy mégis 50 tonnában limitálták a 180 tonnás korlát miatt.
Nem az a baj, hogy nem pontosak, hanem az hogy ragaszkodnak hozzá hogy nekik van igazuk és márpedig pontosak a modelljeik. Mondanák azt, hogy meg lettek változtatva mert úgy gondoltuk, hogy egyensúlyi okokból szükség volt rá. Mi csináljuk a játékot, jogunk van hozzá tessék elfogadni. Ennyi.
A pontos modellezéssel amúgy sincsenek jóban. A HD tankokon is feltűnő eltérések vannak. Nekem csak 3 ilyen gépem van, de mindegyiken van egy-egy nagy ordító hiba.
Az IS-7 parancsnoki kupoláján (jobb oldali) lévő forgatható periszkóp kicsi lett. Úgy kb kétszer kisebb a kelleténél. Az archív felvételeken jól látszik milyen nagy is és mennyire kiemelkedik a tető síkjából.
Az M103 láncmeghajtó kereke alacsonyan van. Emiatt a lánctalpnak ott hátul van egy lejtése, míg a valóságban vízszintes volt. (Ugyanez a hiba előfordul a Dragon 1/35-ös M103A1 makettjén is, még tucatnyi más ordító hiba mellett. Az árához képest csapnivaló a pontossága. Most decemberben ki is adják az M103A2-t ami sokkal hitelesebbnek tűnik.)
A Centurion Mk7/1 homlokpáncélja belelóg a vezető periszkópjaiba, így semmit nem látna. Ezt találtam az Mk5-ösről:
Ilyen alakú és méretűnek kéne lennie az Mk7-esen is.
Meg úgy általánosságban az arányokkal itt-ott kisebb hiba van. Gondolom a többi HD tankon is vannak ehhez hasonló hibák.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.11.24. 17:20:53
mijki, 264 penhez minek gold?