World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
😄
Mardel
Hm most meg is lett vele a tank ász és egy szárnysegéd tier 7-esek között. Sajnos killem nem volt de 1845 sebzés és 687 spot dmg kellett hozzá.

Kár hogy a csata vereség lett, vége nagyon kiélezett volt. 😄

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Ezt olvasd át.
Ha a javítás skill-t egy embernél húzom 100%-ra akkor a hozzá beosztott modulokat javítja gyorsabban,vagy minden gyorsabban javul?
joe662
<#wave>Szia Lulu!
Üdv a csapatban!

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

(-:
Nem. Tényleg normális a társaság, meglepően normális.
Közben Ph3lan csatornáján élőben streameli az ESL SEEC csoportkört. Ha esetleg érdekel valakit.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Solten
Engedelmeddel pontositanek, ugyan nincs kovetelmeny, de pl Fostalicska meg Bendzsi Breeg olyan also szinten nyomja hogy a nincs kovetelmenynek se felelnek meg... <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.27. 19:55:11

Saor Alba

Még szerencse, hogy a fórum idiótájának pozíciójából elég jó rálátásod van ahhoz, hogy felismerd ezt😊
"A játékosállomány nagy rész meg innen lett toborozva az SG-ről"
Magyarul sok hisztis kisgyerek van ott akik ott fúrják egymást ahol tudják. Mint amire láttunk már itt is példát, tekintve hogy az sg-s tagjaik ide borítják a szennyest... 😄

Nem tudom, Jeff hugát kéne megkérdezni 😊

(De mivel világuralomra törünk, praktikus az angol ameddig meg nem tanul mindenki magyarul)
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.11.27. 19:23:51
Lunki88
Vannak külföldi tagok is hogy angolul van megírva a bemutatkozó szövege a klánotoknak? 😊
'sten hozott!
Köszönöm !!!!!!!!!!! You have accepted the invite.
Egyoldalúságot nem értem mire érted . Részt vettem pár CW-n , de ha nem érek rá , akkor nem érek rá . Nem azt a klánt kerestem <#hehe>. Ez a része OFF .
Ismét köszönöm . Megtisztelő hogy egy tökjófejcsapatklán tagja vagyok . <#worship> <#taps>

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2014.11.27. 18:58:57
Küldtem, a logó meg jó 😊)
Gyere a HOAX-ba, itt semmi követelmény. Az írásodra meg annyit, hogy egy kapcsolathoz két fél kell. Egyoldalúan szemléled ezt a dolgot. Ha kell küldök meghívót.
Nem tetszik a klán logótok <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Örömmel fogadnám a meghívót . Játékba kb vasárnapig nem fogok ráérni , hogy belépjek , és menjek pár kört , De az " invit " elfogadnám .
Ha meg nem kapok addig , akkor játékon belül majd beszélek valamelyik sráccal a felsoroltak közül . Köszi ismét <#wink>
Nohab
HOAX akkor a te klánod. Strongholdozni szoktunk, de az se kötelező, ugyanakkor sok creditet ad. Az aktiválható dolgok pedig mindenkinek jó. CW nincs, ESL nem kötelező (egyáltalán nyomja valaki a klánból?). Ts van, ha akarsz felmész. Jeffnél tudsz jelentkezni. Kérdés van?
A HOAX tárt karokkal vár 😄 Itt semmit se kell csinálni, de mindig lehet szakasztársat találni és nagyjából minden este van stronghold. A játékosállomány nagy rész meg innen lett toborozva az SG-ről szóval sok az ismerős arc.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Irány a HOAX. Keresd az illetékeseket (Jeff, Rivanka, Toweliee, stb.)
Sziasztok . Hosszú , és unalmas klán témában , ne olvasd el 😊
Lehet , hogy amit írni fogok sokak számára nem fog tetszeni , mert ügyebár egy klán nem arról szól , hogy betedd a segged , és ennyi . Tisztában vagyok az átlag követelményekkel , CW , kötelező gyakorló ( ami alapvető , hogy össze szokjunk ) TS , stb ... De ! Kinőttem már abból , hogy egy játékban , ami számomra hobbi !!! ... csipogjon akárki is , hogy ezt tedd , azt tedd , lépj be , lépj ki , hogy miért nem voltál CW-n , mikor online voltál ( azért bazdmeg mert én döntöm el , hogy míg elviszem a feleségem akárhova NEM LÉPEK KI A JÁTÉKBÓL , sőt megnézek egy filmet vele , és addig sem lépek ki <#hehe> Az meg hogy nem figyelsz oda , hogy beírom AFK leszek 3 órán keresztül a te bajod ) . Egyenlőre én fizetek a játékért , már amikor fizetek . Sőt én döntöm el azt is nyilvánvaló , hogy megengedhetem magamnak , vagy nem . Akarok érte fizetni , vagy nem . Lényeg nem vagyok klánban , ( Egyébként voltam már klánban csak azért is , hogy " chip" legyek a 10 - és tankok miatt ) de csak jó lenne valakikhez tartozni , akikkel ha úgy akad szakaszozunk , mert éppen ő is húzza a következő 9-est , éppen leégett ezüst téren , és " farmolni " kellene" prémium tankkal , " event " van , és neked is , nekem is kellene segítség , de egyedül már unalmas . Egyszóval egy klán , hol szabadon játszol , de mégsem vagy egyedül .

Adatok . első 10K team = BAD aztán szolgáltatót váltottam .
Aha, lowtier meg team battle mapok készítésére, és hasonlóan életbevágóan kurvahuszadrangú dolgokra van kapacitásuk, de erre a brutális erőforrásokat igénylő munkára hónapok óta nincsen. WG priorities.

Ebben a 9.5-ben is lesz 3 új map, amiből egy csak lowtierben lesz, egy csak csapat csatában, a harmadik meg már bent van a játékban, csak újra lesz dekorálva. Most komolyan, ilyen faszságokra van ember és idő? Közben Havok már egy éve tolódik, Chieftain/Action X sehol, az új mozgásmechanikának se híre, se hamva. Hihetetlen barmok ezek...
Sunsetjoy
Azt, hogy nem jön egy ideig az FV4202 csere, már korábban is írták ("neither 9.6 or 9.7"😉- úgy tűnik folyton-folyvást kérdezik 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Azért a japánok mindig tudnak újat mutatni elmebetegségből...
Master91
- Storm states that Severogorsk was removed because it was “unsuccessful”, other maps judged as such will be removed in the future as well, there is no list yet however, it’s still being put together
Hidd el, lehet ennél rosszabb.

Battleship Bismarck:

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

"FV4202 switch will not come anytime soon"

Haha WG 😄

- Panther 88 will be released in 9.5

- Panther 88 will not have preferential MM

Akkor erről ennyit 😄
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.11.27. 17:22:33
Engem speciel zavar. Egy dolog hogy árkád játék, és egy másik ha ilyen agylövött f*szságokat tesznek bele.
Nem az érdekel engem, hogy nő vagy micsoda, hanem jó magas alap xp-vel érkeznek.
Hogy ez a női legénység is melyik idióta ötlete volt... A következő nagy missziók már valamilyen animés legénységet fognak adni? Elnézést attól, aki szereti, nekem speciel a hátam borsódzik tőle.
Inkább örülnétek, hogy patchról patchre egyre kevesebb modot kell hajkurászni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sherman0070
DE szerintük a modderek idóták... A végén csak olyan fejlesztéseket tesznek be amit előttük 1-2 évvel már modderek is kitaláltak. Női crew is lenne állítólag? Hát azt a modderek több mint 1 éve megcsinálták.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Maala
"- added following functions to the minimap: viewrange indicator, gun traverse sector (only for arty), tank names and displaying the last place where a tank was spotted"

Lassan tényleg nem kell semmilyen modot használni. Szuper. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tragédia. Counter-Strike-ban sem sírnak a népek, hogy a csapatuk miatt állandóan veszítenek. Igaz ott nincs is paytowin rng, meg wn8 baszások...

voivod32
Megint csodálatos csapatokban vagyok. Többnyire 8-assal T10-ben.
IS-3 0/4 1 508 1 474 (56)
KV-4 1/3 1 487 1 747 (66)
T1 Heavy 1/1 1 604 4 952 (100)
BDR G1 B 1/1 489 816 (33)

Hatékonyság/WN8: 1 169 (54) 1 335 (51)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Állandó nerf/buff?
Miről beszélsz? 😄 Nekem crommal Nichols medálom is van. És az az, hogy lőj ki 4 olyan tankot közepessel, ami 2 tierrel nagyobb nálad. 2 tier!!!! Nem 1. Berakom M26-ot, és annyi, hogy egy jobb körben ki kell lőni, mondjuk egy wtpz4et, egy JT-t meg mondjuk egy T30at. Fú hát ez baromi nehéz ám 😄 Még ez az egyik legkönnyebb küldetés a 10esért, sőt a legkönnyebb.
voivod32
Köszi, srácok, megoldódott!

Maala
Mikropatch volt, futtasd a wotlaunchert.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

voivod32
Mi az , hogy "frissítsd az alkalmazást" ?! De nem engedi, azt írja, hogy a legfrissebb alkalmazást futtatom!

Kicsi rá az esély,de nem lehetetlen.Múltkor M41-el berohantam 4 vagy 5 t8-10 td közé,na meg volt ott még heavy is,leálltam velük játszani,mert szeretem bosszantani a nagyokat M41-el.Erre ahogy td-k jöttek rám,az arty oda lőtt,de nem engem talált el hanem a csapattársait, a td-ket,kettőnek már csak a kegyelemdöfést kellett beadni.

és tudod mi a legszörnyűbb? hogy vannak emberek akik mindezek ellenére is veszik ész nélkül a goldot.... ennyit a tudatos vásárlói magatartásról

Sunsetjoy
Nem téli verzió IS, hanem a Ruinberg on fire HELYETT. De amúgy hasonlóan érzek... 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tono34
Ez a ruinberg annyira nagy szám map (nekem nem jön be), hogy most egy téli verzió is kell belőle??
Kifogytak az ötletekből? Megcsinálhatnák akár a debreceni csatát is ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

SerB?

T8-ak ellen az az átütés már gyengus, de fő, hogy kerülni kell a frontvonalat és a városi közelharcot, és mindig meg kell próbálni az ellenség oldalába vagy mögé kerülni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
Majdnem biztos vagyok benne hogy ez a játék saját magát fogja megölni. Köszönhetően SerB f.sszopó vezetése, öntelt beszólásai a VEVŐIhez (akikből megél!) + köcsög megoldások (patchről patchre több bug, szar, játszhatatlan pályák, értelmetlen "patch"ek... hol van a Havok??? jajj nem baj, mert jön tier1-4re új map,yay !)

-gold eső
-arty eső
-néha tierXbe az az ótvar medium hordák
-revolver hordák
-unbalancolt fos pályák

Még valami?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.27. 00:17:43