418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tigrincses

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.26. 18:02:38
  • tigrincses
    neked csak ennyi jutott.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.26. 17:58:26
  • tigrincses
    nem vagyok gold noob mint te..
  • tigrincses
    nem látom kis vöcsök
  • Lucifer001
    Ahhoz , hogy a " rossz hírnevet " levakard egy igazságos visszavágó kellene . Nincs arany lőszer , prémium fogyóeszköz , és ingyenes 75 % os legénységgel , nincs festés stb. . . . . .
  • Oddball29
    Sok a szöveg. Ott a szoba, menjél és küzdjél.
  • Trentaro
  • tigrincses
    akkor volt bennem pia is, de említettem hogy fáradt is vagyok ,ti kihasználtátok ezt... legyen amúgy nem E 75 volt?? hibás legénységgel volt felszerelve mindvégig úgy küzködtem vele hogy nem megfelelő volt hozzá a legénység, tán medekhez valók voltak... mindegy , a lényeg az míg ti gold lőszert használtatok nagy valószínűséggel én tutira nem mivel akkor még aranyért lehetett csak venni és nekem nem volt erre goldom... nem adtam ki lőszerre soha csak mióta lehet kreditért is venni, na ezt is vedd bele a marhaságos számításos statisztikádba lükekém és még annyit , mondani bármit lehet. Messziről jött ember azt mond amit akar...
  • Lucifer001
    Készül a gyakorló szoba .
    Szoba neve Matyashun vs Count Adyn.
  • Count Adyn
    olyan hülye vagy hogy már fáj:DD Mint marchizort a 7 es wz-ben e100 addal ugy kiszednél engem is?:DD Szétrugta a kis segged aztan szerinted döntetlen lett:DDD
  • tigrincses
    azt hiszel amit akarsz, a tény az tény marad és nem holmi kamus oldalakról szedem össze rá az infót, hanem tapasztalat útján.. amúgy meg téged is ki tudnálak szedni secc - perc alatt , kis szájhőském...
  • Count Adyn
    Aha értem tehát a kiosztott sebzés nem számít, a számok hazudnak, de a te érzéseid a teljesitményedről megmondják a frankót, értem, további jó haluzást a kis világodban:D
  • tigrincses
    mi az hogy külföldiül??? minő fogalmazás... :D , statos oldal szart sem ér , azt a gold noobok-nak találták ki hogy legyen mire verniük...
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.26. 17:42:52
  • tigrincses
    melyik 7? és te elhiszed amit az orrod elé löknek, érdekes ,nekem máshogy jön le
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.26. 17:43:08
  • Count Adyn
    utolsó 7 nap statja, ha nem tudnál külföldiül
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.04.26. 17:40:10
  • tigrincses
    http://www.wotinfo.hu/index.php/item/1954-hogyan-ertelmezzuk-a-wot-statisztikait-iii-irta-jackal-hun Nem az számít hogy ki hogy játszik a hétköznapokban.. az számít éles helyzetben hogy reagálna.... :D más ,írtam párszor hogy csupán PZ4-el amivel jelenleg a legtöbbet mentem a WoT-on csak bohóckodás céljából toltam.... miért? mert kredit jött be úgy is ha kilövetem magam a csata elején.... másik dolog meg régen engedélyezett volt az inaktivitás, ma már nem . :D Szóval így közelítsd meg a statisztikát.... különben is a Top Gun-t mindig többre tartottam mint a csapatjáték arányait.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.26. 17:43:33
  • Count Adyn
    Last 7 day 674 wn8, e100 37,5%, marhajó vagy:DDD
  • tigrincses
    Engem 2x választottak másodtisztnek 2 klánban is úgy hogy kezdő voltam mindegyiknél. Nem magamat tettem vezetőnek mint oly sokan teszik azt itt... Ez a nem mindegy meg az hogy a célpontot kikeresem majd megszórom oda teszem a vasat is meg minden és itt jön a képbe a tehetség... stb szövegem... :D amúgy írtó jó vagyok mostanság X-es tankkal.
  • Tarathiel2
    "We are aiming for the 28th of April as a patch date. Please note however this is date is subject to change."
  • Rammsch31n
    A 9.7 most akkor holnap jön vagy nem? :)
  • András77
    Minden csapat a t54 light-al nyomja a wgl-ben. Legalábbis sok van belőle, úgy értem. Nem tűnt eddig nekem ennyire csúcs tanknak, persze itt top tank, nem a tápláléklánc alján tengődő scout. Nem kell sokat grindelnem hozzá, kíváncsi leszek, hogy tényleg ennyire jó tank-e.
  • bobitusz
    nincs semmi a res mods mappába, az volt az első dolgom hogy töröljek mindent, különböző fájlokat is próbáltam ki, be másolni, az sem hozott eredményt, csak tölt ez a nyomorult szarkupac percekig, és nem történik semmi, de ilyet még nem láttam hogy a garázsba szaródik el egyik pillanatról a másikra, gépet is restartoltam, amit neten olvastam semmi nem segített.
  • Trentaro
    kicsibe rakta be a kepeket a spoilerbe, miert? gyanitom megvan proba egy boldog tigrissel.
  • lexlutor
    Province-on csak szerintem nem lehet a deli oldarol nyerni?
  • Pares
    Engem csak valami nagyon exkluzív akcióval tudnak visszacsábítani, és a topikot is csak megszokásból olvasgatom...
  • Trentaro
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, az erzes amikor rajossz, hogy a kuldetes resze a tuleles, megfizethetetlen... :)
    feladat: konnyu tank, top xp (es tuleles, hogy a mentoben huljon ki aki kitalata, hogy miert nem figyelek...)

• Kryon
    Jó neked, én már neki se futottam.
  • voivod32
    Nem kellett nagy kockaság hozzá, a fele idő elég volt hozzá, mint amennyit adtak.
  • Kryon
    Ezért kell előtte kipróbálnod és olyat venni amivel szeretsz játszani. Vannak nagyon jó prémiumok, így a játékélményben sincs hiba és ha 1-2-5 év múlva mégis kedved lesz visszatérni, vagy akár csak 1-1 hétvégén játszol, akkor a prémtankod ott lesz. Ha így nézed egyáltalán nem kidobott pénz.
  • Kryon
    Ahhoz azért eléggé kockának kellett lenni, hogy azokat valaki megcsinálja. Akinek kevesebb ideje van, vagy kevés nagy tankja, annak csak pénzért van lehetősége megvenni.
  • Adjunktus
    Aham-Szerintem több volt az.No mindegy.Azért köszönöm!:)
  • lexlutor
    az uj szabalyok szerint csak akkor foglalkoznak evvel, ha az eladas nem volt 3 honapnal regebben!
  • voivod32
    Menj be a res mods , 9.6 mappába, töröld az összes modot és indítsd a játékot.
    Utána,kezdd el egyesével visszarakni a modokat, és mindegyik után indítsd el a játékot. Amelyik után nem indul, az okozza . Töröld az összeset, és hagyd ki a "ludast".
  • voivod32
    Én inkább megcsináltam a Super Pershing, IS-6, WZ111 missziókat, így van három 8as prémtankom, (méghozzá, nagyon jó) , és mindez egy huncut vasamba nem került, ellenben nagyon jól hozzák a creditet.
  • Adjunktus
    Üdv!Jaj de rég jártam itt! Szeretném visszakapni a SU 122/44 prémium tankomat.Minden accon van rá lehetőség 1x ha jól tudom.Csak nem igazán tudom a menetét,meg a supportnak küldendő szöveget sem.Ha valaki lenne oly kedves és felvilágosítana,netalántán még az angol szöveget is leírná,annak nagyon szépen megköszönném!
  • Angelus1991ster
    De van aki, még ezzel sem tud játszani.
  • Count Adyn
    t8 felett:D addig obi:D
  • lexlutor
    meghogy az arty a nooboknak van sikerelmenynek..

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.26. 12:52:14
  • besti
    Köszi szépen! Ezt hol találtad?
  • bekescsaba
    Igen. De akkor kiadja a menüpontokat, és nem tudok parancsokat osztogatni.