418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MuldR
    HOAXosokhoz kerdes> Tervezzuk, hogy CW 2.0 ban indulunk?
  • Kryon
    Nem rossz, egész pihentető wothoz képest. Néhány csata miután felidegesített a sok idióta wotban és teljesen lenyugszom, lehet visszalogolni.
  • Toweliee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tetszik, nagy tapasztalatom még nincs benne, de tetszik.
  • popey8
  • patchaou
    Nincs ehhez a játékhoz valami fps limiter? Nagyon zavaró tud lenni néha amikor 60-ról 30-ra esik... ennél az is jobb lenne ha fix 30 lenne...

toocha - szívesen :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.27. 16:08:55
  • Sherman0070
    9.7 már kijött?
  • Solten
    Gyonyoru, szepen forgatja, nem hagy sok tamadasi feluletet. Igazan tanulhatnatok tole... :))
  • toocha
    ..és neked/nektek hogy tetszik a hajókázás? Én még nemrég kezdtem (3-as szint).
  • toocha
    A Rapture volt ....köszöni szépen.
    Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.04.27. 15:51:07
  • Toweliee
    Baszki 2 :)) de kár, hogy mostanában hajózgatok, ez hiányzik.
  • Bingisz
    Óóó, tudja ő forgatni az igazi nagyvadat is...

• lammaer

Hát, más -rctankos- fórumon azt állítja csernobil előtt született... :) és mivel magától hozta fel - másokat akart fikázni vele - sanszos hogy túl van a 30-on.
    Van ez igy, a természet néha kegyetlen :)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.27. 15:13:36
  • kHares
    Valóban az egyetlen magyar wot celeb, mindenkinek mondanám aki bannolni akarja szerintem szórakoztató, bármikor meglátom a nicket már tudom valami oltári nagy baromságot fogok olvasni. Egyébként lehet tudni hány éves az úriember? Mert nehezen hiszem el az sg profilon föltüntetett 31 évet. Esetleg ez csak erre a célra fölépített faék egyszerűségű személyiség és csupán egy érzékeny, intelligens embert takar?
  • lammaer
    Vannak is más dokumentumok is, mint amikor például egyedül tartotta fel királytigrisivel az ellenséget :D
    Úgy tudom már akkor olyan ász volt, hogy a meccset le is hozta, mert ösztönösen tudta hogy be kell forgatni a királytigris elejét és akkor legyőzhetetlen lesz.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.27. 15:01:10
  • Toweliee
    Baszki :)))
  • lammaer

Emlékszem, ott rendesen ki is akadtam erre a kis görényre, azt ki is lett rugdosva a fórumról de hát visszajött. Azóta simán ignorálom csak, pont úgy ahogy anyu meg apu teszi vele otthon. Azért jön ide be néha, mert igénye van arra hogy foglalkozzanak vele.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.27. 14:57:33
  • ilsalon
    És tényleg így volt, de sajnos a szavát nem tartotta meg. :-)
  • lammaer
    Történelmi dokumentum - a mártyásfight hiteles leírása avagy A bukás :)

Sajnos Tigrincsesnek már akkor sem volt gerince, ugyanis a fogadás úgy szolt hogyha veszít örökre eltakarodik a fórumról, de hát egy szkíta mélymagyar utánzattól ennyire tellik.

Ha jól rémlik az még 7.0 előtt történt, amikor nem volt még replay funkció, szóval max ha rendesen felvette valaki akkor van némi esélyünk a vizuális orgazmusra. De erre sztem 0 az esély, ugyanis tudom hogy én nem láttam az esetet, ergó a forumra nem posztolta senki sem, csak szemtanűk beszámolóira hagyatkoztunk.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.27. 14:51:13
  • Tarathiel2
    Lolcamper med noob utolsó másodpercben nyer

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.27. 14:46:19
  • Tono34
    Ati kártyának van egy kis progija sztem az csinálja. Vmelyik nap kerestem én is hogy lehetne kikapcsolni, de idő hiányában elnapoltam.
  • patchaou
    Az átlag játékos sajnos nem Te vagy.. :(

toocha - ez valami külső program lesz, rapture, vagy az amd gaming evolved.
  • toocha
    Havernál pár napja megjelent ez a felirat. Nem rakott fel újabb modot. Mi lehet ez, és hogy lehet eltüntetni?
  • MrSnail
    A kedves feleségemnek van egy saját acc-ja (nincs rajta 100 csata) mind1 is, nem ment vele sokat nem is mostanában. De kapott egy emailt a Wg-től ez áll benne: "Your tanks are missing you. They are waiting for you. Show them some love."
  • ilsalon
    Hát másfelet. De az egy hetes stat volt, amiben kevesebb volt a damage, ez meg a teljes.
  • Count Adyn
    aza 934 átlagsebzés az az hogy meccsenként 1 találatot tud bevinni, wow:DD
  • ilsalon
    Mindenkinek lehet szar csatája. Kikap az arty egyből, leláncolnak kilőnek fókusszal. Azért van az átlagsebzés, átlagxp. Ez alapján Matyi nem túl acélos. Én egy átlagos játékos vagyok, ezzel a géppel összehasonlításként ezt tudom:

Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2015.04.27. 13:02:02
  • Oddball29
    Hát ha belegondolunk, más streameléssel nem tudta elérni ez az instant wot-celebséget. Matyi a #1 local (anti)hero.
  • Tarathiel2
    Nos igen, a 0-t sebző E-100-akat valóban nehéz megérteni :)
  • toocha
    Matyival kapcsolatban sose kérdezd mit miért csinál..Ő egy meg nem értett tehetség.
  • joe662
    Reméljük előkerül majd valakitől,legalább1replay
    Bár most hogy mondjátok,mintha rémlene valami,Malinovka E75v100 valami wz,vagy type ellen,ott is a med szétszedte a jóembert talán ha 1-t tudott lőni rá.De az lehet valaki más nagyszájú volt,nem tudom.

R3nton
    Azt minek ment ki oda?
    Ott várták a szerelői

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.04.27. 12:24:56
  • toocha
    Na a Matyicsatákból kellett volna YT videót csinálni....
  • patchaou
    Ezért lekapnék egy régi klienst, hogy levideózzam :)
  • lammaer
    ...replayt úgyse tudnátok lejátszani, olyan régi már...
  • R3nton
    Meg volt beszélve himmelsdorf középső tér. Megy a harc, beírja a Mátyás, várj egy percet és kitolat középső részről az utcába fedezékbe. Mindenki azt hitte, hogy telefonja van, vagy jöttek hozzá stb. Erre beírja ammoracket kapott és meg kellett javítani :D
  • ilsalon
    Eszembe jutott a legjobb anekdota az eseményről.

Matyi széjjellőtt minden nézelődőt. Merhát élvezte a vasat. :-)
  • ilsalon
    Nincs meg sajna, de harmincan voltunk benn, mert sok volt az érdeklődő. Lehet valaki még tárolja. T32 vs E75 volt, meg IS vs Tiger, meg már nem emlékszem a többire.

Öt csatából elvileg mindig Matyi robbant, viszont valahogy mégis döntetlen lett. :-)
  • patchaou
    Azt az 1v1-et amíg él nem felejteli el aki látta :)

Szerk, tényleg kellene róla videó. Sajna a replay nekem már nincs meg mert az a vinyóm sajna kuka lett. (lehet hogy nem bírta tárolni azt a komplex adathalmazt amit a replay tartalmazott XD )
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.27. 11:17:24
  • joe662
    Az az aláírás nagyon üt
    Amúgy erről az epic csatáról nincsen valami videó?
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.04.27. 11:15:21
  • ilsalon
    Hát egykomám nagyon nem vagy jó azzal a géppel. Ha még a saját életerőpontodat sem tudod lesebezni (ami kb egy közepes játékos teljesítménye), sőt egy-egy sebző lövésnél többet nem igen tudsz bevinni egy tizes géppel (ami tipikus rednoob forgatókönyv), akkor az barátok között sem jó teljesítény. Persze ettől még érezheted úgy, hogy jó vagy vele, csak légyszi legalább ne hangoztasd, mert azt fogod kapni, amit alant olvashatsz.

Csak egy tanács. Itt sokkal jobb játékosok és az asztalra sokkal többet lerakó emberek is tudnak tisztelettel és kultúráltan kommunikálni. Légyszi tedd te is azt. Köszi
  • FosTalicskaa
    Szerintem keresik az ultimate wonder megoldást, amivel meg tudják különböztetni az általuk csatafeltöltés céljára használt botokat a playerek által használt botoktól, nehogy az legyen a vége, hogy saját magukat is kibannolják aztán a napi csatába kerülhető tankok száma leessen a jelenlegi 10%-ára...