418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Legénységet húzni jó a stug iv, ha nincs másik, normális prém tank a garázsban, de ezen kívül semmire nem jó. Ha lesznek majd ilyen x3,x5 napok akkor a legénység képzés miatt le lehet szorzózni, de én pl már az idejét sem tudom, mikor mentem vele utoljára. Semmi érdekes nincs benne, esetleg annyi, hogy az oldalával jól lehet a troll ágyúk he lövését fogni, van is meglepődés belőle ha sikerül beforgatnom és ott kapom a lövést.

A t28htc már jobb, azzal lehet mókázni, csak azzal meg túl agresszív az ember és akkor jön rá, hogy ez csak egy tier7 td, alig van hp-ja
  • toma77
    Én is így állok hozzá, csak hogy a garázsban nálam most kevés a hely.
    Dilemmázok is rajta.
  • Angelus1991ster
    Egy átütés buffot kaphatna az ágyúja. Gondolok itt a 110-es helyett 120-asra. Az a Stuk 40 l/48-as 75 mm-s ágyú még oké tier 4-ben, de afelett nemigazán.
  • OnkleTonto

:D:D
  • Kubukli
    Ez tényleg egy fos... mentünk egyet szakaszban és ennyi lepattanót régen lőttem. Közben a szakasztárs hero lett egy Su-85-ben.
  • Toweliee
    Azért nem adtam el, mert "szenvedtem" érte. A garázsban helyet nem foglal.
  • Toweliee
    Nagyságrendekkel jobb a sima stug. Alap lőszerrel használtam, golddal biztos jobb.
  • Kubukli
    Kösz, a STUG III A G-hez képest is felejtős?
  • yossarianHUN
    Én lelkiismeretfurdalás nélkül adtam el, és egy másodpercig se hiányzott azóta se. Szemétrevaló vacak.
  • Toweliee
    Szerintem egy fos én nem tudok vele mi kezdeni. El nem adom, de elő se veszem.
  • Kubukli
    A STUG IV-ről mi a vélemény? Érdemes menni vele, vagy p_cshosszabbítonak maradjon csak a garázsban?
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.04.27. 21:06:53
  • Kubukli
    Annyira frusztrált már a StugIV LT-15, hogy inkább elővettem a nagy vasat újra.

Természetesen a szakasz küldik és a HOAX nélkül ez nem jöhetett volna létre, köszi.
    Kiemelném a nyerési esélyt. Tényleg úgy indult, hogy epic fail lesz ez is...
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.04.27. 21:01:09
  • MuldR
    Tehat akkor elmondhatjuk, hogy a HOAX menne majd CW 2.0-zni.Hurra vegre hasznalhatom azt a 19 db tier 10es tankom :)
  • Sunsetjoy
    Majd...valamikor.... :)
  • joe662
    Mennèk èn is szivesen,de csak este 9töl tudnèk
  • Maala
    Azért számolj vele, hogy a videókari bottleneckedet majd korrigáld egy kis befektetéssel, Sunset. :P
  • Sunsetjoy
    Mivel a processzorom 2006-os (E6300), a videókártyám meg 2008-as (Geforce9600GT), már ideje volt :D
    Elvileg hamarosan meglesz egy 2013-as proci (i5-4440), meg egy 2014-es videókari (GTX750Ti). Talán azzal is elleszek úgy, mint a jelenlegivel voltam 5-6 évig:D
  • McFrost
    Én sosem játszottam olyat, de mennék. Igazából napok óta nem toltam, várom a peccset -.-
  • Solten
  • Toweliee
    Én szeretnék.
  • Solten
    Mehetunk, tok jokat stronkholdoztunk de a WG tonkretette a mokat a missziokkal :D (szocializalodja!)
  • R3nton
    Meg lehet próbálni legrosszabb esetben nem leszünk meg. Én is inkább kevesebbet tudnék lenni, mint többet de meg lehet próbálni, én támogatom.
  • patchaou
    Most már tudnék, de pár nap GTA V után amikor elindítottam a IV-et teljes volt a fapados hatás :)
    És hogy ne csak off legyen... : A wg pedig példát vehetne a R*-ról. Az elmúlt pár év alatt megtanultak optimalizálni...
  • yossarianHUN
    Na ja, részben nekem is közrejátszott, bár nekem évek óta a legnagyobb álmom, hogy full maxra húzva tudjak játszani a jó szarul optimalizált GTA IV-gyel:D
  • patchaou
    Mivel új gta jött épp ideje volt.Amúgy csak szerencsés véletlen egybeesés, de nálam minden új gta gépfejlesztést jelent XD
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.27. 19:00:18
  • András77
    Múlt héten valamikor a tier8 brit artyt dupláztam, hogy haladjon az a projekt is kicsit, mert kell a CGC. Egy LTTB teljes gázzal rohant egy csapattársam felé, nem volt már idő becélozni, semmi, odavittem a műholdnézetet és ahogy volt, elengedtem a lövést, ami telibe vágta szegény LTTB-t.

Szóval igen, mintha érdekes RNG működne az artyk esetében, ami amolyan bináris logika, teljesen mindegy mennyire van becélozva, vagy eltalálja a célt vagy nem.

Nem először tapasztalom ezt, bár nem vagyok nagy artysta, majd valaki artyb..i megmondja a tutit.

Én olyan RNG összeállítást készítenék inkább az artyk szemszögéből, amikor full gázzal repesztő scoutot kikapnak autoaim-el, bár sejtem serb válaszát: minek mész az arty felé? Ha nem tetszik, ne játsszál könnyű tankkal.
  • yossarianHUN
    Mindenki most fejleszt gépet?:)
  • Sunsetjoy
    Erről jut eszembe, hogy persze hogy akkor csinálják meg a SD/HD kliens váltást, amikor komoly gépfejlesztés jön nálam :)
  • patchaou
    Sokáig Én is így voltam ezzel :) Most a következő cél a fix 60 egy értelmesebb felbontáson és monitoron :)
  • yossarianHUN
    De örülnék ha ilyen gondjaim lennének :D
  • yossarianHUN

Story of my life. De mindig megmondhassák az artysták, hogy mozogni kő:D
  • patchaou
    Engem roppant módon zavar amikor 60+ fps-ről fogja magát és leesik 30-ra. Sokkal kényelmesebb a szemnek és az agynak ha fixen ugyanannyi képkockát kell feldolgoznia. Inkább tolom állandó 30-35 fps-el minthogy 30 és 70 között ugráljon.
  • Pares
    Ha lesz belőle valami, akkor tudok jönni én is. A random csaták már nem nagyon izgatnak.
  • popey8
    Az fps limiter tudom mit csinál, de mire jó?
  • patchaou
    Ha valakit nagyon zavarna az ingadozó fps annak itt egy limiter.
    engine_config.xml
    a res_mods/0.9.6-ba kell másolni. Alapon 60-ra van állítva de igény szerint változtatható.
  • yossarianHUN
    Én speciel legkésőbb 9-ig szívesen beugornék olykor-olykor CW-zni. Csak ne legyen belőle sértődés, ha nem rendszeres a jelenlét:)
  • MuldR
    A CW 2.0 meg csak most indul majd. Tiertol fuggoen valtozik a prime time, de olyan delutan 6-9 ig kell szamolni a kezdessel. Nemtom ugyanolyan tournament lesz-e a landingert mint most, de jelenleg este 11 korul van az utolso csata.
  • mordawn
    Holnap jön.

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/version-97-release/
  • yossarianHUN
    Mikor szoktak lenni a CW-k?
  • madmanic
    Valakinek nincs kedve platoonozni? Küldetéseket csinálnám.