World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T-25-el sikerült 11 csatából egy 72%-os wr-t és kék/lila statott mellé összeszedni.
a héten kb 3 külön nap vérvörös stattal és 30-40%-os wr-el zártam a t-25,kv-2 kalandokat,t-25-el ey csatát nem tudtam nyerni ez idő alatt...😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Legalábbis személyes tapasztalat alapján.M4-el max 1 lövés kell bele.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De nem kell parázni, más nem lát téged kéken már az eset után 2. csatától, ez inkább neked figyelmeztetés, hogy még ne nagyon TKzgass.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Másrészt pedig, kb fél évig lehet húzni az első küldetéssorozatot, szóval lesz rá időd, nem fontos az ünnepeket ezzel tölteni. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
No meg így is sírnak az emberek, hogy milyen mák kell a küldetéshez, hát még úgy mi lenne...
T110e5-öt seggbe lőttem t34-el kigyulladt és meghalt,erre kiderült hogy magyar,mert k anyázott,meg autoloaderes gcinek nevezett.<#idiota>#idiota>
Mondtam neki hogy ebben csak egy lőszer van,erre meg le lettem cigányozva meg gold noobozva.<#nyes>#nyes>
Sima lőszer volt.<#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: SASA86, 2014.11.29. 09:31:32
Mondjuk ez nem mindig igaz,mert általában tojok rá ha valaki nekem beszól vagy piszkál,inkább hagyom magam megöletni csapattárssal,de nem lövök vissza.Viszont ha találkozom egy RESO feliratos tankkal,akkor gold ammo be és agyonlövöm.Nem használok goldot soha,de nekik tartogatok párat.<#mf2>#mf2>
A másik meg strongholdos bónusz,ha belogolsz játékba vagy mész egy csatát kiírja hogy még mennyi ideig kapsz több xp-t vagy pénzt.
2 kérdésem is lenne . Az első kérdésem az első lesz <#hehe>#hehe> kb 2 hete kénytelen voltam valakit kilőni , mert csak nélküle sikerült nyeri . Meddig leszek még bekékülve ??? 2. Kérdés a képen csak hogy ne bonyolítsuk túl " 2 " számmal jelöltem . Gondolom a strongholddal kapcsolatos valami lesz ( nem volt még türelmem javítani ezt a cset hibát ) . Reload ..... Mit használtam én fel ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt csináld meg 3X(stug 4,t28),5X(t55,objekt) egy hónapba minimum 2 tank osztállya(stug 4),3 tank osztállyal(t28),4 tank osztállyal(t55),5 osztállyal(objekt)
Minden tankra lenne 1 hónap teljesítendő idő(értelemszerűen 1-1 hónap lenne minden tankra), aztán ha az 1 hónap alatt nem sikerül teljesíteni onnantól kiestél.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Nagyon szeretem az M41 táras ágyúját.Gyors fürge kis genyó.Vajon a T49 is lesz ilyen jó?

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.28. 20:55:40
Saor Alba
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
100 mm vs 122 mm?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Zárd be a játékot
World of Tanks / res / scripts másold : Worls of Tanks / res_mods / 0.9.4 / scripts
Ez vajon miért van és mit tehetek?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Trance&Friends nothing more..
Toggal kész kínszenvedés nekem 😊
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Egyébként ezek leginkább úgy igazak, hogy főleg jó lövegsüllyedésű tankokkal jó a legtöbb pályán harcolni.
pl prohorovka egy olyan tankal aminek jó a lövegsüllyedése és vagy jó a torony páncélja nagyon sokrétű(ha van arti akkor persze nehezebb), de egy olyan ami ezek hiányába van vagy td, na azokkal kb az úton kívül nincs nagyon helyed.
nehéz tankok elmehetnek még a hegyre, de igazából ott is eléggé megvagy lőve a fenti tulajdonságok nélkül, pontosabban a csapatra vagy utalva.
Hogy lehet valaki ilyen szar alak??? Szar ember!
- Storm’s opinion is that 40 maps in the game is too much, it would be perfectly fine to remove 10 of them, the game would only improve
- Storm confirms that “bad” maps will be deleted from the game (VÉGRE VÉGRE VÉGRE)
- Severogorsk was removed because according to WG heat maps, it turned out to be extremely bland
- Prokhorovka will apparently not be removed from the game, the “copy” of it (Fiery Salient) only had its probability reduced
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spigot ezredes: a számos epizódban megjelenő, vadkanok lakta Thembria (ejtsd: Szembria) nevű katonaállam egyik vezetője. A diktatórikus ország párhuzamba állítható az egykori Szovjetunióval, nevét Szibéria és Szerbia összekapcsolásából alkották valószínűleg. Spigot maga roppant alacsony (napóleoni hasonlat), örökös kisebbségi komplexusban szenved, ezért igyekszik mindenki fölé helyezni magát, azt terror alatt tartani. Alapvetően azonban mégsem mondható negatív szereplőnek, mert, bár csak kompromisszumok árán, de ha úgy adódik, még segíteni is képes a főhősöknek. Alacsonysága mellett legfőbb ismertetőjegye még jellegzetes pöszesége, selypítése, melytől karaktere csak még komikusabbá, parodisztikusabbá válik – Balu ezért sokat is gúnyolódik vele.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2014.11.28. 18:04:46
Egyébként még egy csomó más (félvárosi, sok fedezékes) pálya is élvezetes tud lenni ha nincs arti...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"