418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #352645 Elég lassú, valahol egy gyors heavy, és egy lassú med között. A páncélzata T8-ban elég kemény, majdnem pedó, volt, hogy körbevett egy másik T-54 Protkó, egy Hellcat és egy VK 3001 P, de én jöttem ki belőle jól, és végül mindhármat elintéztem, úgy, hogy még maradt is kétszázvalamennyi HP-m, mert kb. a lövéseik kétharmada lepattant. T9-10-ben már szétszedik, a tornya viszont még ott is egész kemény, ha nem találják el a közepét, szinte tuti a bounce. A gun depje elfogadható, 6 fok, orosz medek közt császár, egyébként épp elég ahhoz, hogy ne kapj minden második meccsen idegbajt tőle (mint mondjuk a T-54/T-62 párosnál). Az ágyúja a gyenge pontja, a 2,6-os szűkülés nemtom melyik univerzumban igaz, a T34 meg a KV-2 hamarabb beszűkül mint ez a mordály. Himmelsdorfon sarok mögül kikukkantva, majd pár másodpercet várva 6 lövésből 4-szer mellélőttem egy IS-8 seggének, 100 méterről. Mondjuk stab/EGLD még nincs rajta, úgyhogy ez persze javítható. A DPM se első rangú, ehhez az alfához kicsit hosszúnak érződik a töltés (rammerrel és 100-as legényekkel 7 másodperc), de nem vérlázítóan. Összességében olyan, mint amilyennek egy prémnek lennie kell, nem rossz, de nem is fun.
Ja és elég jól hozza a pénzt, érzésre egyértelműen jobban a T-34-3-nál, és valamivel jobban a CDC-nél. -
András77 #352644 Cromwellel sajnos több kell az ászhoz, ahogy a Bulldöggel is csak első osztály 1404 alap xp. Mikor tier8 ellenfeleket kapok maximum a bulldöggel, már előre mosolygom a vérengzésen, amit ez a tank tud művelni.
Victory!
Battle: South Coast
Vehicle: M41 Walker Bulldog
Experience received: 2 808 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 33 698
Battle achievements: Mastery Badge: "I Class" -
#352643 T-54 First Prototype, erről valakinek tapasztalat? Tervezek beszerezni egy 8as prém medet ezért kérdezném. -
yossarianHUN #352642 Miért nem lepődöm meg, hogy a (full goldos) artyban találtad meg a számításod? -
Ma csak ennyire tellett ...
-
vasasgabri #352640 Mintha kevesebbet pattanna.
P2
Chi-Nu
Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2015.04.29. 18:44:27 -
vasasgabri #352639 Miért nem lett ász? Pedig örültem volna!
Cromwell -
#352638 Feheroroszorszag a ruszkik huberallama btw. A devek nagy resze meg ruszki. -
Kryon #352637 A WG fehérorosz, Putyin-nak nem sok köze van hozzájuk.
Egyszerűen csak tojnak az EU-ra amíg dől a pénz, de ez minden játékban így van. Mindenütt az újaknak és visszatérőknek osztogatják az ajándékokat, nem a hűséges játékosoknak. Ők örüljenek, hogy játszhatnak... -
#352636 Van már valami értelmes modpack amiben minden működik és esetleg szerver oldali célkereszt is van benne? -
madmanic #352635 Szívni akarsz? gyere haza... -
yossarianHUN #352634 Én iszom, bagózom, és időnként még a WoT-ra is költök. Tud valaki valami jobbféle szipunak való ragasztót?:D -
#352633 Hehe -
madmanic #352632 Köszi, visszatettem. -
#352631 Úgy néz ki, wotlabs-on bugzik az AMX 30 Proto, mert 45 csatára valami 8147 wn8-at ír.... -
yossarianHUN #352630 88. T6-ban még elég az a pen. -
madmanic #352629 30 01 P re melyik ágyút használjátok? 8,8 vagy 7,5? -
#352628 Pedig nekem is tetszik, adtam neki 50k free xp-t, így 2-3 csata után rajta volt a top ágyú (persze kellett hozzá a plusz felfüggesztés, szerencsére volt elfekvőbe), de én élveztem vele a játékot. A nagyágyú nagyon jó, kicsit pontosabb, és kicsit jobban szűkül, mint a Batchat top ágyúja, csak hát nem táras. -
Plata #352627 Max sárga. -
rudii #352626 Sziasztok! Ma lekaratézunk mindenkit!!! :D Akit nem az meg majd jól megver... :ASD Gyertek nézzetek be, vajon meglesz-e a fekete öv. ;)
LIVE STREAM
-
#352625 A light biztos és állítólag az arty mm is bugos, mint az állat. Az előbb is 600 light és vmi 250 spg volt a várakozóban. Arty nem gond, bár a várakozóban rohadnának életük végéig, de a light már más tészta. -
Simulacrum #352624 Addig nem is megyek női csapattal, ez így nem korrekt. -
Oddball29 #352623 Mondjuk ez feltűnt nekem is, hogy hiába duplázgattam a Stug IV-ben a női legénységet, elég nyögvenyelősen haladtak. Pedig prémium tank.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.29. 15:39:22 -
Oddball29 #352622 Az nem a játék, hanem a hangok a fejemben! -
lammaer #352621 Mer sose szoktak kompenzálni igaz? :) -
#352620 1 hete kint van ez a hiba....látom jó gyorsak a hibajavításokkal... -
#352619 Nos, Putyin eleg EU-ellenesnek agymosta a birka nepet. Hagyomanyosan jenki ellenesek de a kis letszam ellenere onnan dol a le. Talan jobban mint az EU-bol. Ezert kell kicsit nyalni nekik nehogy lelepjen az a par jol fizeto. Ha annyian lennenek mint az EU-szerveren, SerB mar epitene a holdbazist. -
#352618 Nem feltetlen, a jatekszenvedely egy rakas mentalis-szomatikus problemat okozhat. -
Simulacrum #352617 Lehetséges, hogy a női legénység képességek hibásak a 9.7-ben az első képesség nem "nulladik
Ilyen hibát benne hagyni valami hihetetlen. Remélem ezt javítják egy micropatchban. Most direkt a hölgyek húzására mentem és látom, hogy brutál sok xp kell, gyanús is volt. Utána láttam meg a hírekben. Gondolom kompenzáció nem lesz majd...
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.04.29. 15:13:28 -
András77 #352616 Kitárgyaltuk ezt szerintem, egy a lényeg a WG EU szépen feji a játékosokat és valóban g.ciség, hogy itt van bevétel, jön a lé, nincs gond, de a ruszki szerver megrogyott az árfolyam miatt, akkor nosza adjunk nekik t34 grindet, az amcsi meg ázsia szervereknek meg van növekedési potenciálja, akkor ott meg szintén spéci akiót adunk.
Na ettől viszont nekem is tele van a búrám, még akkor is ha csak a fizetők alsó csoportját képviselem, de legalább van jogom háborogni, mert valamennyit áldozok a játékra. EU szerver kapott egy nagyjából semmire nem jó chi-nu-kai grindet, ami tier5-ben még elmegy, de nincs játékélmény vele és a japán ág amúgy se nagyon érdekel, elakadtam tier9-ben már jó ideje, talán jövőre lesz tier10 tankom, talán, egyszóval ott fog figyelni a garázsban. Egy T34 például már más téma lenne... -
lammaer #352615 Sztem elbeszélünk egymás mellett.
Én úgy olvastam te sérelmezed hogy hanzikának van 20 EURja amit arra költ amit akar mert szted az sok pénz. Erre írtam hogy szerintem NEM baj az.
Egy szóval se írtam semmit a zsebpénz WOT beli felhasználásáról, szóval azt nem tudom honan vetted hogy én bármit sérelmeznék.
"ingyen játék nincs"
Globálisdan persze hogy nincs, de lokálisan (azaz személy szerint neked) minden további nélkül ingyenes a WOT ha van elég önuralmad. Semmi nincs megvonva a free playerektől.
-
Oddball29 #352614 Azt még mindig nem értem, miért tartozik, hogy ki mire költ, vagy mire ad pénzt. Még mindig jobb, mintha bagózna, inna, vagy ragasztót szipuzna. -
András77 #352613 Ez a téma feljön újra meg újra és láthatóan még mindig sokan nem értik, hogy ingyen játék nincs. Az van viszont, hogy a költségeket aránytalanul teríti szét a WG a játékosok között, azaz van aki fizet, van aki sokat fizet és sokan meg nem fizetnek.
Belemehetünk a részletekbe, hogy a WG-nek feltehetően kevesebb bevétel is elég lenne ezért a szolgáltatásért és akkor nem lenne új székházuk meg az űrporgramjuk is lelassulna, de ez tisztán piaci termék, úgyhogy fölösleges ezen agyalni, amíg van vásárló, addig lesz termék is.
Én tényleg nem értem azt a részét, hogy mi a probléma azzal, ha a gyerek a zsebpénzét WoT-ra költi? Magyarázd el kérlek, mert nem értem vagy az a problémád a) irigyled tőle úgy általában b) miért nem költi nyelvtanulásra a zsebpénzét, mert csak az a felelős gondolkodás
Komolyan nem értem, ebbe miért kell belekötni és amúgy a WG-t szerinted hol érdekli, hogy a gyerek zsebpénze volt a forrás, ha megvett egy prém tankot? Játszik, szórakozik, csinálja, mi ezzel a gond? -
#352612 de azért a hübérúr pályán játszani picit mókás,legközelebb bejöhet a jobbágy vagy az érsek.Szerintem vannak szavak,amit jobb nem magyarosítani,annyi szót átvettünk már. -
Simulacrum #352611 Éppen a kláncseten jeleztem, hogy a Torch hadműveletet azért mi is inkább Fáklya hadműveletként ismerjük. Szóval szerintem is fordítható, az más kérdés, hogy azt Overlordként használjuk inkább. -
lammaer #352610 Tudod, hanszikának a 20 EUR zsebpénzt kell megtanulni kezelnie, függetlenül attól hogy neked ugyanerre az időszaka csak 1000 HUF jut.
Mert ilyen alapon ugye téged is meg lehet ám szólni, hogy mi az hogy te heti 1000 HUFot költesz el hobbira, miközbena világ 2/3-a 250HUFból ÉL naponta.
A gyereknek a zsebpénz fontos, segit neki megtanulni hogyan prioritizáljon, kialakuljon benn egy egészséges értékítélet, lássa azt hogy a rendelkezésre álló erőforrrások nem végtelenek (kivéve ha felcsúti gázszerelő a papa), tudjon dönteni hogy valóban mi az amit szeretne és azt vegye meg, tanuljon meg gyűjteni-spórolni.
Nekem pl nagy öröm volt a hétvégén, hogy a 9 éves fiam rendőrnapon szeretett volna venni sültkrumpli csipszet. Mondtam itt egy 1000es azt vegyél, aztán visszajött a pénzzel mert mondta hogy látta hogy 800HUFot kérnek egy kis adagért, de szerinte az tökre rablás, nem éri meg.
Az hogy egy országban ez a zsebpénz több vagy kevesebb, annak nincsjelentősége.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.29. 13:47:26 -
Gege00 #352609 Nem igazán értem mi a baj ezzel a szó szerinti fordítással. Viccesen hangzik, és? Angolul nem hangzik viccesen? Mellesleg nagyon sok történelmi könyvben is Hűbérúr hadműveletnek írják, vagy legalábbis zárójelben odateszik az Overlord mögé.
Vagy akkor szerintetek pl. a Sivatagi Vihar is hülyeség? -
András77 #352608 Én itt is ismerek sok olyan családot, akik 500-1000 forint zsebpénzt adnak a gyereknek, igaz nem hetente, havonta. Van olyan, aki sokkal többet. Ettől miért lesznek nemtörődöm fajták? Láthatóan nem érted ezt. Azon lehet vitatkozni persze, hogy ez jó vagy rossz, én pl nagyjából egyetértek vele, hogy legyen a gyereknek valamennyi pénze és ne szóljak bele, mire költi, jó persze ne füves cigi meg pia, de amire szeretné nagyjából.
Tényleg nem tudom ezt, de van egy érzésem, hogy nyugaton ez még gyakoribb lehet, hogy tudnak zsebpénzt adni és heti 10-20 EUR az nem a világ csodája. Nyilván a pénz ott is pénz, de ezek inkább csak nekem/nekünk nagy tételek.
A WoT meg szépen le tudja fölözni a gyerekek zsebpénzét, az mindegy, hogy magyar vagy német szerintem és főleg a prémtankok formájában, mert akit én ismerek a tág ismeretségi körömben, szóval van ismerős ismerőse is közöttük, akivel kb 1x beszéltem az életben, de szóba jött a WoT és játszik, kb 8-10 gyerek, akiről úgy tudom WoTozik és 10-16 éves korban van, (16 felett már komolyabbak azért szerintem, 10 alatt meg síkhülyék ehhez, lövöldözni akarnak, hagyjuk is). Ezek mind a prém tankokért vannak oda, arról pofáztak a legtöbbet, de nem szeretnek fejleszteni (bot mehet ugye?), de szeretnek nagyobb tankokkal menni. Van köztük tényleg sík hülye is a játékhoz, akinek én árultam el, hogy át lehet képezni a legénységet a következő szintű, nagyobb tankba és ezzel egy teljesen új világ nyílt ki neki, de van aki egész jó dolgokat mondott. Ideális célcsoport, bedobni nekik egy prém tank grindet, tokent venni hozzá, prém előfizetést stb stb
Azzal sem értek egyet, hogy a hobbijára aki költ, az felelőtlen. Egyáltalán nem az, ez szórakozás, miért ne költene rá?
Az EU szerintem mocskos nagy fejőstehén ilyen szempontból. Érted, ha én, aki tényleg szűken van eleresztve, 500-1000-t tudok rá költeni havonta, akkor el nem tudom képzelni, mennyit költenek azok, akiknek van rá keret. Nagy számok, rengeteg játékos, iszonyat bevétel, de a fejőstehenet etetni kell, reméljük ezt nem felejti el a wg eu részlege. -
#352607 Semennyivel, de nem is ez volt a lényeg... legfeljebb a játékosok egy elenyésző része hőbörög a másik két régió akciói miatt, mivel a többi nem tud róla. -
#352606 "lehetséges, hogy a T-50-2 alternatív alvázként visszatér;"
YEAAAAA