418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #352685 Fenébe, pedig már kialakult rólad bennem egy kép, amint minden reggel hintázol egy pár percet a plafonon - a mellbimbópiercingjeidbe tűzött láncokon. -
Nazarov77 #352684 Igazából van accountom NA szerveren egy skines / modos fórum topik miatt, és bejelentkezésnél nem nehéz észrevenni ezeket :)
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.04.30. 09:26:36 -
Simulacrum #352683 Számomra is ez volt a legszívatósabb. Három hét nekem is volt legalább mire sikerült. Végül meglepő módon E50M-el sikerült egy E100-at kigyújtani oldalról.
A három arty kilövős nem olyan nehéz, ha viszel magaddal két artyt szakaszban szinte mindig lesz három a másik oldalon. Ki kell várni egy 5 percet majd középen elrohanni az ellen bázisáig, ahol ilyen a pálya. Nekem az első csatára meglett mikor vittem két artyt magammal.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.04.30. 09:22:50 -
lammaer #352682 Kezdem azt gondolni, te vmi mazochista hajlamú ember vagy hogy állandóan azt nézet mit kapnak a többi szerveren :) -
András77 #352681 Én most tárassal próbálom és már többször volt úgy, hogy seggbe lőttem az ellent, kigyulladt, utána lövöm a többit, de semmi, csak sebződnek. Vagy megveszem a cromwell berlint vagy visszaveszem a sima cromwellt, mert annak majdnem lightos mozgékonysága van és pötyögős ágyúja. Azzal seggbe lehet kapni az ellenfelet jobban. Még a batchat-ben látok fantáziát, úgyis top of the tree lesz, megyek majd vele többet, mert az is ha hátba kapja az ellenfelet és megsorozza, akkor kigyulladhat, csak ugye tier10-ben összehasonlíthatatlanul nehezebb az ellen hátába kerülni, mint tier6-ban.
Két szívatós med küldetés van szerintem a pascucci medálos meg a dupla gyujtós, meg persze az utolsó, bár szerintem az nem szívatós annyira, csak legyen az ellenfélnél olyan tank, legyen célpont.
Más, azt mindenki tudja, hogy most szabad xp ellenében, 1:5 arányban lehet legénységet xp-t, skilleket fejleszteni? Ha jól tudom május 19-ig. Pl. ha kevés hiányzik a BiA-hoz, akkor nem kell várni, pár ezer szabad xp ellenében megvan. Gazdagabbak persze konvertálhatnak szabad xp-t is. -
#352680 Jó neked, hogy már ott tartsz. Én nem tudok meglőni egyszerre 3 tankot artival (visszavettem ezért a t92-t), megölni 2 heavy tankot ami 1 tierrel nagyobb.. -
LeviWot #352679 Jol megcsinaltak a gyujtos kuldit a t55A nal egy honapja nem sikerul pedig mar csak nehany lenne a med_ig.√ -
LeviWot #352678 hello.aki Aslain modcsomagot hasznal nem tapasztalta hogy sniper nezetben ha zoomol es van bokor a celpontig valahol nem lehet atlatni rajta? jo tippet elfogadnek
-
#352677 Májusi eső aranyat ér! :D -
András77 #352676 Lesz. Már látszik a játékban, jól is fog jönni ez az arany. A top of the tree meg a batchat lesz, ami nem is baj, mert az amx1390-el húzom az új medet.
Na, ez nazarov-nak ment, szóval lesz napi arany akció.
A bugos mm olyan szempontból jó, hogy így ömlesztve adja az artykat és van esélyem a 3 artys küldetésekre. Eddig kétszer volt meg majdnem a könnyű tankos küldetés, de vagy kilőtt a patkány vagy más spotolta a harmadikat. Érdekes tényleg, vagy nincs arty vagy sok van, de 6-t én nem láttam egy csatában oldalanként, 5 volt a legtöbb, de az nagyon ritka, 3 viszont elég gyakori.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.30. 08:13:54 -
#352675 Mutass már légyszíves egy screenshot-ot, ahol 6 arty van oldalanként! -
Simulacrum #352674 Pedig most a bugos MM miatt én alig találkoztam artyval tegnap. Ezt benne hagyhatnák, viszont a női legénység xp "bugját" inkorrekt nem javítani azonnal. -
Nazarov77 #352673 gondolom ilyen goldos event se lesz EUn. -
#352672 Az is lehet,hogy te teljesítesz átlag alatt az adott tankkal.
Játékban mi a neved?
-
técs #352671 Ki akakja megnézni az utolsó 50 csatámat a Conquerorral amit 2 nap alatt játszottam?
46 vereseg és kb ugyanennyi csata 45% win chacne alatt. Rengeteg 20-30% csata, de csak 3-4 ami 50% felett és az is csak 51-54%. Hogy rohadna meg az összes szartúró tetvedék orosz aki a wgnek dolgozik. Remélem egyszer egy elborult játékos kiírtja ezeket a rohadt nyomorultakat. -
#352670 Így van, ph fórumon össze lehet futni vele. -
lammaer #352669 Hát mert még ezzel a patchhal se rakták be az oldalankénti arty limitet :) -
OnkleTonto #352668 de miért csak azt a kettőt?
ja és a patch óta már megint oldalanként 3-6 arty van, ez miez már megint? -
Toweliee #352667 A 8 bites játékmódból kaptad meg azokat a legényeket. -
OnkleTonto #352666 Urak egy kérdés:
Mit keres a barakkomban egy olyan legényséi tag ami egy (nálam) nem létező tankra van kiképezve?
Esetemben T110E5 - re van egy töltő meg egy parancsnok, de attól a tanktól még oly messze vagyok mint makó jeruzsálemtől. -
Toweliee #352665 Nekem vitris van de angol, töröld ki a text mappár a res modsból, hátha. -
vasasgabri #352664 Igazából nekem is csak akkor sikerül jó kör ha csipegetek a többiek után,de ritka a jó csapat mivel én is benne vagyok:) -
Pares #352663 Vajon mennyi HP-t sebzett? Vagy csak 0 sebzés + leláncolás volt ez is?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.04.29. 21:08:17 -
lammaer #352662 Ezek szerint Mr Vitiris az hazánkfia? -
Kubukli #352661 Ez megvolt? Állítólag T-55 -
Kronos79 #352660 Vitirisből nem találtam én sem angol verziót, de erősen hasonló hozzá a YasenKrasen statisztika mod. Pár hónappal ezelőtt ajánlotta valaki innen. -
lammaer #352659 Mind1, felraktam a locastant... -
lammaer #352658 ah, köszi fenébe, igy töltse le az emberfia a modokat egy magyar siteról :)
Van ebből a Vitiris stat modból angol vhol?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.29. 20:25:43 -
#352657 Ezt hol találom? Már kigúvadt a szemem. -
#352656 Heavy-kel menve második vonalból középtávra el lehet vele szórakozni, 2300 az átlagsebzésem vele, de nagyon szenvedős tud lenni az biztos, elég lassan szükül és a kis kitérithetőség megöli ezzel, viszont közelharcban jó ha támogatnak rendesen a csapattársak:) -
yossarianHUN #352655 Valamelyik magyar nyelvű mod okozza, meg nem mondom melyik, talán session statistics. -
vasasgabri #352654 Hát akkor én is szüneteltetem talán egyszer még jó lesz pedig nem volt egy olcsó tank és elég hosszadalmas a kifejlesztése. Sokat küszködtem érte még meglett,sajnálnám eladni.Ha esetleg nagyon jó napom lesz néha megyek egyet vele. -
lammaer #352653 Másnak is mindenáron magyarul akar menni a WOT?
Hiába van angolra állitva a launcherben a loginnél már magyarra vált.. már próbáltam oda-vissza váltogatni a nyelveket, de nem akarj az angolt. Játékon belül ha jól láttam nem lehet állítani... -
Simulacrum #352652 Nagyon nagy nerfet kapott szegény. Én nem is játszottam vele anno, de én most csak egy közepes tanknak tartom T10-ben. Egy-egy jó kör befigyel, de nem olyan élvezetes játszani vele. Nekem úgy jönnek jobb körök, ha rambó stílusban nyomom vele érdekes módon. Csak az egyéni küldetések miatt játszottam vele, azóta nem. -
yossarianHUN #352651 Keskenyebb sáv a teteje mint az SP-nek, messziről marha nagy (bal)szerencse kell hozzá hogy beverjék, közelről meg van annyi eszem, hogy ne dugjam ki olyan hosszan, hogy becélozhassák. Ennek persze némileg alávág az ágyú fos célzási ideje, de ez ilyen, hozzá kell szokni. -
vasasgabri #352650 Van aki object 268-al is játszik? Kellene egy két jó tanács ha nem gond. Nem vagyok egy jó játékos de azt már kapisgálom hova kell célozni, de 10 lövésből 6 pattan. Ez csak az én bénaságom vagy ez a td ilyen? 8-as tankokkal többet sebzek 10-ben mint ezzel. Ritka ha egy jó kör összejön. Ma is volt 0-ás köröm vele pedig 8 találatom volt, igaz 4 perc alatt kikaptunk. -
Oddball29 #352649 Amíg rá nem jönnek, hogy a tetejét kell lőni, mint az SP-nél. -
András77 #352648 Jó lesz a bulldög, meglátod. Lehet kapott titkos buffot a cromwell? -
vasasgabri #352647 A bulldog az nekem is tetszik de még csak a t37-nél tartok. A cromvell mintha jobb lenne már messzebbre is jobban talál és kapásból is jobban talál. -
yossarianHUN #352646 Ja és csak 34 lőszer fér bele, úgyhogy a hozzám hasonló vaktában, mozgásból, meg eltűnő tankokra lövő trigger-happy emberkéknek bírniuk kell a vérükkel, mert elég nagy slamasztikában vagy, ha a végjátékra elfogy a muníció.