418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #352605 és ti mint felvilágosult népek, így hogy elolvassátok a többi régió event-jeit, mennyivel vagytok előrébb mint aki egyáltalán nem teszi?
András77: nehogy azt hidd, hogy nyugaton minden háztető mézeskalácsból van. Igaz, hogy ott többet keresnek mint a magyar átlag és talán könnyebben is költenek ilyen játékokra, de azok az országok nem azért tartanak ott ahol, mert ilyen nem törődöm féle emberek lakják, mint amit írsz. Sokkal jobban megtervezik az életüket, pénzüket stb.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.04.29. 13:23:18 -
#352604 Dehogy haragítja magára... A nagy többségnek fogalma sincs arról, hogy mi folyik a másik két régióban. Ahhoz fórumokat, híreket kellene olvasgatni, amit viszont csak kevesen tesznek meg.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.29. 13:01:45 -
András77 #352603 Azt nem tudom, hogy mennyire általános, de vannak távoli rokonaim németben és ők odab.sznak a kis hanszikának heti 20eur zsebpénzt, amit arra költ, amire akar és tudatosan nem is szólnak bele a költésbe. Állítólag ezzel önállóságot tanul a gyerek. Hát nem tudom, hogy ez tényleg hasznos-e ilyen formában, de csak az általános iskolás gyereknek a heti zsebpénze több, mint amit én tudok a hobbimra költeni havonta. Egyébként WoT-ozik a gyerek és elég sokat költött már rá. Van olyan haverja, aki heti 100eur zsebpénzt kap és az is WoTozik, szerintem már minden megvehető prém tankja megvan neki.
Ezek ráadásul gyerekek, ami abból is látszik, hogy a prém előfizetés nem nagyon érdekli őket, pedig ők megtehetnék, hogy folyamatosan prémjük legyen, de a prém tankok már igen, hogy dagadjon a mell, amikor kigurul a löwével például és azokkal nyomják és rengeteg konvertált szabad xp-ből jutnak előre leginkább. Még azt sem mondanám, hogy bűn rosszak, a sárga sáv aljába befért mindegyik (ez tavaly volt, szóval a mostani logika szerint lehetnek már halványzöldek is, de most nem tudom megnézni, mert nevet változtattak - gondolom valami aktuális szuperhősre , fasza 2500 aranyért, biztos megérte nekik), de szóval legalább az alap dolgokkal tisztában vannak.
Most ezek után egy jól kereső 20-30 éves német mennyit tud(na) költeni a hobbijára? Szerintem jobb is ha nem gondolok bele.
Egyébként mindig is USA volt a legjobban fizető terület, csak ott kevés játékos van. Ott szinte bármekkora ajándékot adhatnának, ha sikerül új játékosokat csábítani vele, mert megtérül hamar. -
#352602 Te hol élsz?Ez egy profitorientált cég,mint a többi multi.Itt sose volt barátság. :) Ahol a név maga eladja magát oda nem költenek,ahol kell egy kis reklám egy kis tuning oda benyomnak egy ilyet és kész. :) itt arról is statisztika van,régiókban hogyan változik a fizetési hajlam.Rólad nem ugy vezetnek statisztikát,hogy mennyi a wn8-ad.Arról,hogy adott régióban mennyit és milyen gyakran fizetsz.Milyen akció során döntesz prémiumtank vásárlásáról.Itt elölre le van zongorázva mint egy forgatókönyvben mikor mivel tudnak élénkíteni egy régiót fizetésre.EU jól fizet oda még nem kell semmit költeniük.Az amcsi szerver halott,az oroszok nem tudnak fizetni,hát akkor nyomjunk egy picit bele,hogy a WOT életciklusát meghosszabbítsák.A Gauss görbe alapján itt mindent számba vesznek.:) -
lammaer #352601 Akkor viszot nincs szargaming, EU ember fizet anélkül is hogy különösebben kéne jutalmazni érte. Ez pedig színtiszta üzlet, nem barátság kérdése :) -
Simulacrum #352600 Szerintem ez a helyes magyarázat. Valószínűleg az EU-n költenek a legtöbbet, bőven jön a zsé tőlünk, nincs szükség nagy akciókra. -
#352599 Hidd el azt is vizsgálják ilyen döntéskor hogy a régi játékosuk mennyire fizetőképes.Ha már van elegendő tankja és nem fizet prémiumot akkor leszarja és azokra fokuszál akik még hajlandóak fizetni a jobb tankokért a játékért. -
Angelus1991ster #352598 Válasz: szargamingosok mind pszichopaták. Gondolok itt az IM miatti hányingerre, üzleti politikájukra stb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!á faszom, inkább megyek dolgozni, ne feledjétek: egy fillért se ezeknek a mocskos buziknak -
Nazarov77 #352597 Viszont hosszútávon az se jó nekik, ha a jól menő régió játékosait magára haragítja WG pont ezek miatt, hogy csak másoknak kedveznek. -
#352596 Egyszerű statisztika.Hol kell a piacot megmozgatni,hol vannak bevételi elmaradások,s az ilyen akciókkal lehet felélénkíteni az érdeklődést a fizetés iránt.Lehet itt annyira megy a WG-nek,hogy nincs szüksége ilyen lépésekre. -
Nazarov77 #352595 Szerintem az előbbi, EU PRnek lenne a dolga csak inkompetensek. Minden részleg a saját szerverével foglalkozik, Serb meg nem hiszem hogy foglalkozik ilyenekkel. -
lammaer #352594 Nekem a mai napig nem világos hogy minket vajon csak a saját EUs PR részlegünk hanyagol el ennyire vagy szergej ott fenn a WG tetején vész igy bosszút az Európai Unió lakosságán... -
Angelus1991ster #352593 Szargamingosoktól mit várjunk? Ócska riherongy banda, kár , hogy a WoT az ő kezükbe van. -
Nazarov77 #352592 1 hónapja volt (és még tart) az amerikai és ázsiai szeveren, az a lényeg hogy minden napi bejelentkezésért kapsz valami ajándékot. 30. napnál egy T7 combat cart ad, 60. napnál meg Su-100y-t.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.04.29. 12:03:38 -
Oddball29 #352591 Custom skinnel is meg lehet éppen csinálni. -
Thomasovics #352590 milyen " login reward"? meg mikor volt? -
#352589 Majd meglátjuk mit találnak ki az okosok,ha limites lesz mind akkor ezek tényleg pay to win tankok lesznek és akkor KELL.:) -
Nazarov77 #352588 engem a megfogalmazás zavar:
on 1st of May, new premiums will be available on Russian server in 4 bundles:
- ISU-122S - 19 USD
- IS-2 - 21 USD
- T-34-85 "Rudy" - 14,2 USD
- All the above, garage slots + 2 weeks of premium - 54 USD
Premium Cromwell "Berlin" will be sold only on EU and NA server for 15 USD.
A következő tankok lesznek elérhetőek május 1-től az orosz szereren, és utána van írva, hogy a Cromwell Berlin az csak EU és NA szerveren lesz árulva, ez úgy hangzik, mintha a fenti tankok lennének csak az orosz szervernek egyedinek, nekünk meg csak egy cromwell.
Hát ha tényleg így lesz akkor gratulálok nekik, végül is nem cél a több bevétel. De majd kiderül, nekem az IS-2re fáj a fogam, elég jól néz ki. -
#352587 furcsa lenne ha az európai háború vége ünneplésére az EU szerver nem kapja meg.Mekkora hogy csak az orosz szervereken lehet olyan tankot megvenni,amit nem is ott ünnepelnek... -
Nazarov77 #352586 Már ha mi is 2 nap múlva kapjuk, ha egyáltalán kapunk valamit Cromwell Bn kívül, WG EUról beszélünk :D
Nevetséges volt, mikor NA login rewardot kapott (su-100y a végén) oroszok, T34 grind missiont, Ázsia meg mind a kettőt (csak nekik 112 volt T34 helyett) mi EUn semmit se kaptunk, és mikor hőbörögni mertünk, a hülye Ectar letolt minket, hogy milyen szörnyűek vagyunk, mindig többet akarunk, meg a szomszéd fűje mindig zöldebb és ha adják az egyiket a másikért panaszkodnánk... így gondolom számukra az volt a legjobb megoldás ha semmit se kap EU, végül is fizetünk mi rendesen és van elég játékos, nincsenek anyagi gondok mint az oroszoknál, nincsen kevés játékos mint NA szerverén...
A hozzáállásukért és Ectar arrogáns/ostoba válaszai miatt még mindig haragszok. -
Oddball29 #352585 Aztán arra meg a történelmi hűségre már lehet nagy ívben tesznek, csak hogy minél többet eladjanak. -
Angelus1991ster #352584 Kutya tag miatt megéri:D -
#352583 meglátjuk 2 nap múlva,hogy tényleg azt kap,mert ha mind limites lesz,itt be fogok vásárolni.:D -
Nazarov77 #352582 Rita szerint az összes az lesz, de nekem vannak fenntartásaim, mivel teljesítményben mindegyik ott van az eredeti nem prémium verziók szintjén, kivéve a Cromwell B ami jobb mint a sima Cromwell adatok alapján. -
#352581 De ezek annyira hülyék,ezen tankok érik meg igazán az árukat,erre harapnak a potenciális vásárlók,ebből lehet nagy hasznot remélni. -
Angelus1991ster #352580 Ez a T-34 Rudy tierlimites lesz? -
Nazarov77 #352579 Több mint valószínű, hogy balance miatt.
Az ágyút meghagyták történelemhű kinézetén, az átütéshez viszont a Vickersét adták meg, tier 6ban elég vérszegény lenne 91es átütéssel. De ez a helyzet a (túró)Rudi T-34/85-nél is, az adatai a sima nem prémium verzió top lövegé: 85 mm D5T-85BM Közben nem ez van benne (mint ahogy a többi sorozat gyártott T-34ben sem igazából)
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.04.29. 11:02:34 -
#352578 Kell mellé csapat is, mert benyal mindent ami eltalálja, de nekem eddig bejön. 50-100 ágyúja van rajta + lánc, a többit meg erőteljesen fejleszteni kell. -
R3nton #352577 lol ne 6ból 1 csatát nyertem vele idáig 17%-os winrate, 1200 körüli átlagsebzés, holott elég jó legénység van benne. Szerintem egy szar a t-54/55-höz képest. Majd meglátjuk fullosan, nekem lassan fordul nagyon. Meg hát biztos közrejátszik az is, hogy szopórollert kaptam most :D De a lényeg a lényeg annyira nem jó szerintem. -
Oddball29 #352576 Ott valami elírás lesz, a 75 mm QQF Mk.V már benne van a játékban 91/144 pennel. De ezek a Vickers HV paraméterei, ami széria tankban nem volt. -
Tarathiel2 #352575 Nem csak Omaha létezett, volt ott még egy pár beach. Mindig csak az amerikaiak... -
#352574 szerintem elírás a pref mm, pár napon belül kiírják majd hogy normál mm-et kap mind -
#352573 Tegnap megvettem az AMX30 protót :) Döbbenet, megy mint állat (alapmotorral), jó átütés.. talán csak a forgás megy lassan.
Aki teheti szerezze be :) 7/1-et élveztem utoljára ennyire :) -
haflac #352572 én azért az orosz 6-os mini halálcsillagot(su 100y) is ideraktam volna,tier 5-6-ban amikor az 500-as csomagok repkednek az nagyon mókás -
R3nton #352571 lel ha ezt a cromwellt így berakják, harangoztak a többi 6os tanknak :D Sokkal jobb, forgási sebesség és sokkal jobb talajellenállás is wotinfo szerint :D Majdnem 2x olyan jó, mint a sima. A löveg adatai kérdésesek, de a kép alapján, azt tudja, mint a simáé. Ja és pref MM, ez így elég lol. Én amúgy is megvettem volna, mondjuk így mindenki megfogja :D Nem hinném így jönne ki. Meg amúgy nem arról volt szó, hogy nem lesz több pref MM-es tank???? :D -
#352570 de miért nem Omaha beach a pálya neve, nem logikusabb mint az Overlord? -
Kryon #352569 Nem arról volt szó, hogy nem lesz több limites tank? -
Tarathiel2 #352568 Gondolom szegény fordító nem látta működés közben a művét, csak eléöntöttek egy halom ömlesztett szöveget hogy nesze fordítsd le. Vagy csak aludt történelemórán :) -
#352567 Ez jobb, mint az Északnyugat...! :D -
TiborTamas #352566 Na neeeeeeee! :DDDD