418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #352726 Ha valakinek holnap van kedve a T55A szakaszos küldetéseket csinálni , az írjon rám .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tarathiel2 #352725 ... és öt perc múlva folytatódna valami más miatt?
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.30. 17:53:46 -
madmanic #352724 nem.. az volt, hogy vegyék ki őket a f@szba mert csak szétqrják a játékot...
Ha megtennék abbamaradna a sírás... -
Angelus1991ster #352723 MT - 2,3,8,9,10,12,13,14 - Ebből a lőj ki 3 medet és 2db 1 tierrel magasabb nehéztankot megvariálhatnák.
T28 MT-8-ban az a rohadt 3 med kill-el baszakodok, már egy fél hónapja. -
Tarathiel2 #352722 Ma még nem. De emlékszem tavaly meg az volt mindennap, hogy vegyék el tőlük a műholdnézetet és csak TD módjuk legyen. Hogy nektek sose jó semmi... -
madmanic #352721 az már volt ma, hogy szakadt volna az anyjába a feje amelyik kitalálta a TD modot a patkányoknak..? -
yossarianHUN #352720 A garázs csata? Hát akkor abbahagyom az izgulást. Egyébként az állítólag csak 9.9-ben jön be.
Szerk.: Vagy valszleg csak elírta Rita.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.30. 16:27:48 -
#352719 Na végre. Am Májustól-Júniusig naponta max 30 goldot lehet majd szerezni. Na most gyűjtök 900 goldot :D -
Lucifer001 #352718 Igen ahogy elnézem ez az . Köszönöm a segítséged . -
lexlutor #352717 mivel szerjozsaek 90% ugysem vesz premiumot, nem hinnem h ez lenne a NAGY bejelentes.
inkabb az az uj csodas jatekomod lehet majd. -
Myke28 #352716 Talán ERRE gondoltál :) -
yossarianHUN #352714 - contrary to previous reports, the new special tanks will not have limited MM (at least some).
Meg is lepett volna.
- Added individual discounts to premium account
Ez vajon mit takar? És mi az a nagy durranás, amit már hónapok óta mondanak a 9.8-ra? -
yossarianHUN #352713 Nerfed following tanks:
* Conqueror Gun Carriage
Lucifer001 #352712 Sziasztok .
Egy modot keresek , amit az előző pachoz linkelt be egy fórumozó társunk . Lényege az volt , hogy nagyban megkönnyítette az automata célzást . Köszönöm
-
yossarianHUN #352711 Én is szeretem. Persze hosszútávon idegőrlő tud lenni, de nem kell vele zsinórban 50 csatát lenyomni, és akkor fun. -
lammaer #352710 Én a seggét szoktam lőni :) -
Tarathiel2 #352709 Ilyenkor patch idején eléggé le van terhelve, de innen leszedheted mindet gyorsan. -
#352708 A legfrissebb xvm-ben mi ez a tooltip cucc? Én régi configot használok és ezért nem látom az új funkciót. A leírásból sem derül ki számomra, h ez konkrétan mire való és miért hasznos. -
LeviWot #352707 jah,nekem szerszamoslada,toltes,venti,4 skilles fiuk
-
András77 #352706 Ki kell fullozni rajta a javítást és akkor csúnya meglepetéseket tud okozni. Mindenki a láncát lövi elsőnek, aztán pofára esnek, hogy 4-5 sec körül már fenn is van. -
LeviWot #352705 hy,2 napja vettem meg a t95 ot,eddig 9k lepatano volt vele NEKTEK? feltem tole de nekem bejon csak menni kell vele ha lehet jo helyre persze, szerintem kozepes jatekos kezeben lehet vele trolkodni :)
-
Malachit #352704 Nem a klánlogókkal szenved, hanem kronkrétan valamennyi modot ennyivel szedegette + megszakadt sokszor. Gondolom a sok letöltés miatt lehetett lassú. Na mind1, majd ma nekiugrok megint, mert modok nélkül elég információ szegény a kép :D -
#352703 Jobb mint a Hűbérúr.
Ez a küldi nekem sem akar összejönni sehogy sem. :(
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.04.30. 12:11:23 -
Plata #352702 Érdekes neve van az új pályának.
#352701 aslain a klánlogók leszedésével szokott szenvedni, probald anelkul -
Malachit #352700 Eddig semmi baj nem volt az OM-el. Nem teljes pakkot kapsz, hanem menüből választod ki a segítségével, hogy miket szedjen le és telepítsen. Megkímél a manuális keresgetéstől lényegében és előnézetet is biztosít az egyes modokhoz, hogy telepítés után hogy fog kinézni, mit fogsz látni. Csak épp tegnap istennek nem akart működni, hiába szedtem le a legújabb telepítőt hozzá :/ -
Plata #352699 Nem ismerem,ilyen packokat nem használok,mert csak galiba van velük.
Inkább egyesével szedem le a modokat. -
Malachit #352698 Valaki tapasztalt olyat, hogy az OM pak nem akar feltelepülni? Eljut addig, hogy előkészítés a letöltéshez és ott megáll. Hagytam futni 3+ órányit és többször is próbáltam rövidebb idővel, de semmi :/ Ezután váltottam Aslan-ra, de az meg valamiért csiga lassan szedett le mindent (10-20kb/s max). Nem is fejezte be mire le kellett kapcsolnom a gépet + meg is szakadt közben vagy 2-3 alkalommal. Net kapcsolattal nincs bajom, próbaképp szedtem le tv sorozatrészt, lejött szépen, gyorsan. Játszottam más játékkal, az i szépen ment. -
Plata #352697 Ismeri valaki ezt a 24mph klánt?
Akár mikor összefutok egy tagjukkal,ezeknek a társalgás az anyázással kezdődik.
-
lexlutor #352696 franciaktol mit varsz? oda volt a toronyhoz kovet cukorspargaval! -
Plata #352695 Bakker mekkora random mákok vannak,T49-el olyan 300 méterről teljes sebességnél auto aim-al sebeztem amx 1390-et,ő is full sebességgel menekült előlem.Szintén T49-el de több mint 400 méterről dombról lefelé robogva úgy telibe csaptam batcsetet hogy lőszerrekesz torony és lánctalpat kiütöttem és még a parancsnok is meghótt.Nulla célzással csak úgy vaktában rálőve.Többiek ki is nyírták.
Fogadok ha álltam volna egy bokorba és kiakartam volna lőni célzással,fix nem találom el.Csak poénból megküldve meg telibe.
Bár ha tornyon lőttem,nem tom a lánca hogy jött le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.30. 10:41:15 -
lexlutor #352694 azok utan h honapokig keptelenek voltak kijavitani a taras tankok reload timeret, nem varsz te egy kicsit sokat?:D -
András77 #352693 Ez akkor lenne jó, pontosabban jobb, mint a mostani modok, ha mutatná a távoli lövések sebzését is meg még esetleg (ha belefér a játék egyensúlyba) a fel nem spotolt ellenfeleken elért sebzést is. -
#352692 Kicsit gyorsabban is átvehetnék a hasznos modokat :) -
lexlutor #352691 aztakurva mekkora fejlesztesekbe kezdtek!!
- Wargaming added panels (bars) into the combat UI that show you your current battle performance right in the battle (damage done and such), they are being tested -
lexlutor #352690 sima ap volt.
amugy csak mazlija volt gondolom, + okosan lehetett rajta egy automata porolto :) -
András77 #352689 Aranyat lőttél? Csak kérdezem, mert azzal lényegesen jobb az esély, legalábbis ezt tapasztalom, meg logikus is, meg olvastam már sok embertől, szóval lehet benne valami.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.30. 10:14:25 -
lexlutor #352688 azert a biztossal ovatosan!:)
nekem volt olyan korom vele, ahol a 400 eff tigris moge alltam be kozvetlenul, es 9 loves alatt sem gyulladt ki, pedig mind a motorba ment :)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.30. 10:08:35 -
#352687 Ezért vettem vissza én is a cromwellt. Beálltam egy T29 mögé és folyamatosan lőttem, biztos kigyulladt ... -
lexlutor #352686 nekem vegul cromwellel lett meg a gyujtogatos, egybol h atkepesztem a loveszt arra a skillre, ami noveli a kritikus sebszes eselyet.