418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pales27
    látom a lényeg átjött, de nem lepődök meg sg fórum
  • András77
    Ha az ellenfélnek kell nyerni, akkor az RNG pofátlan látványos módon elkezd az ő javukra dolgozni. Párbajoztam egy pzivh-val, ő troll ágyúval én kv1 85mm-es, ami nyilván nem a legpontosabb, de könyörgöm egy troll ágyú ellenében Megnéztem utána, neki 0.55 szórása van, nekem 0.42. A csatában ez úgy jelentkezett aztán, hogy ő minden lövésével eltalált és nem splash, hanem eltalált, ahogy kell. Nekem minden lövésem mellé.

Szóval én értem, hogy most nekik kellett nyerni és ez az RNG-ben is látszódott, de basszus, ne már hogy ennyire bunkó pofátlan módon eltérítsék az RNG-t és gyakorlatilag elcsalják a csatát. Ha kilövöm a pz-t valószínűleg nyerünk, de nem lehetett kilőni.
  • yossarianHUN
    Arany 264 penes APCR mellé? Há oszt mí, Móni?
  • Pales27
    ügyes, de ha elfogatsz egy tanácsot max 3 HE, de pl én egyet se viszek orosz medben, mert kevés a lőszer és az arany se árt, ha úgy van. 40-10-0 az én javaslatom, de legalább 40-7-3
  • Tarathiel2
    Á igen, a jó öreg hétvégi meccsek, amelyek azzal kezdődnek hogy két ökör belelő egymásba...
  • Lucifer001
    Szívesen látnánk , de még a cimborám sincs fenn .
    Lulubell2
  • Nesuten
    szakasz valaki
    könnyű tier VII -ig
    és
    medium tier X -ig
    Nesuten a nevem a WoT -ban
  • Jeffjohnson
    Igazad van de az elvárás az, hogy mindent fordítsunk le. Egyébként szívesen látjuk az észrevételeket a fordítással kapcsolatban. Ha bármit találtok akár itt, akár privátban, nekem el lehet küldeni.
  • Simulacrum
    Nem gondoltam, hogy pont azzal a tízes meddel fogom életem egyik legjobb meccsét futni, amit a legkevésbé szeretek. Eddig nem tudtam a dpm-et kihasználni, de most aztán igen. Kezdem megismerni, kitapasztalni, hogyan kell ezzel játszani. Amikor a végén rámjött a full hp-s IS-7 természetesen már temettem magam és hibáztattam, hogy nem jöttem el gyorsan onnan a kill után. Ha van hiba a meccsben részemről az az, hogy a T110-et ha kicsit hamarabb megyek föl a kishegyre, akkor lehet meg tudom menteni, de valamiért mind a három tank, aki ráment őt lőtte. Mintha én nem is léteztem volna. Nagyon ritka az ilyen, általában mindenki engem lő. Valamiért most nem léteztem senkinek. Nem figyeltem az IS-4-ünket meccs közben, de a végelszámolásnál meglepett, hogy full hp-n fejezte be, de semmit nem sebzett. Érdekes. :) Vicces még, hogy ez a teljesítmény csak első osztályt ér. Amikor nem is olyan rég az ászt megkaptam vele, fele ennyit sebeztem, de volt mellé 3000 spot is, 100 xp-vel kaptam többet akkor. Brutális mennyivel többet ér a spot, mint a sima damage xp-ben. Jó lenne, ha ezt a jövőben a wn8 is tudná majd kezelni.

Object 140 - 8000 sebzés
  • Mardel
    Olyan jól sikerült a patch, hogy egy uninstall megoldotta minden bajom. link

Többet a merevlemezen nem akarom meglátni ezt a fos bugos random *** kupacot.

Tegnap SU-100-al kétszer nem tudom átlőni az ARL-44-et, 0-ás crit.

St. Emil 6 lövés 0 sebzés 850 spot dmg.

Ezek a pontos német lövegek....
    Utoljára szerkesztette: Mardel, 2015.05.02. 20:53:44
  • lexlutor
    hetvegi veglenyek garmadaja.. jatszhatatlan szar..
  • viper07
    Csak sikerült, nem adta könnyen

T-54 Proto Ace
  • Toweliee
    Az létezik, hogy az aslain modpack-től fps esésem van, vagy csak befeszültem?
  • Trentaro
    Szabadból kifejlesztettem, gyors és gyorsan lő, ha ezzel sem tudom megcsinálni akkor... ugyanott leszek mint most... idegesítőek ezek a személyes küldetések....
  • Rammsch31n
    Nekem lenne. :)
  • Lucifer001
    Leszek
    Esetleg csatlakozhat hozzánk valaki 3 nak E-25 el trollkodunk .
  • Trentaro
    Amúgy köszi a linkeket, volt erő a kis dögökbe. :)
  • Trentaro
    Remélem tier limites lesz... tekintve, hogy ágyúja sincs és a rammoláshoz a sebessége is kevésnek tűnik. talán egy lassú passzív scout? :)
  • ximix #352868

Sztálinról elnevezett Sz-65 lánctalpastraktor, utódja lett a "esz százas" Sz-100-as hasonlít a T-100-ra csak míg annak a szélvédője döntött emezé egyenes.
  • Oddball29
    Ha megtaláljuk Grisát a spájzban.
  • joe662
    Köszi!
    Làtod gyakoroltam az estère:-)
    Leszel?
  • Pales27
    Nem az a lényeg, hogy mivel, hanem az hogy mit lősz! Orosz, kínai és német tankok segge gyullad leginkább, a többi kevésbé.
  • Trentaro
    Hát, ha ilyen lesz, én nem fejlesztem azt az ágat.... :)
    (okés, több képet linkeltél, de ez megfogott. :)

• ximix #352863
    Csak aztatat szeretném megkérdezni az itt egybegyűlt fórumozóktól, hogy mikor lesz Magyar ág...
  • Gyuszopapa
    Szerencsétlen tankot nagyon nem szeretem,de mégis nagy ritkán meglep egy ilyen örömmel.Biztos érzi is.

Type-58 Tank Ász
  • Lucifer001
    az ellenfèl össz hp-nak kell a 50%àt sebezni
  • Trentaro
    a belevágok-at egybe írják. ma is tanultam valamit.... :)
  • Trentaro
    Köszönet, hasznos tippek, bele vágok! THIS IS SPARTAAA!!! :)

• bornofakone
    én is sokat szenvedtem vele, de végül 1 másik küldetés miatt visszavettem a sherman-t (vmi ölj meg 1 nagyobb tierű heavy-t v ilyesmi), de léyneg h utána vele csináltam meg ezt a nagyobb tierű kigyújtós mission-t is.
    Az említett kv85-t, t150-t keresd vele, illetve jpz4. Jpz4 szemből oldalról, de legfőképp hátulról gyullad elég könnyen, és ég ahogy csak tud, de a legbiztosabb mikor a motort úgy találod el h a tank leáll, és nekem vmiért olyankor mindenképp gyulladt, ha nem elsőre, másodsorra mindenképp égett már szegény jpz4.
    T34-85m-el nem tudom mekkora az esély h összefuss 1 bulldog-al, de igen, ahogy már említették a bulldog ég mint ha muszáj volna, 1 időben szerettem vele úgy beállni a bokrokba h seggel betolattam, ezért ha futni kellett, nem kellett tolatgatni és forgolódni csak press w és kész.
    Na most erről letettem, mert minden (tényleg minden) segglövés után égtem....1 időben prémium tűzöltót és simát is vittem magammal, csak mert hamarabb égtem és többször mint hogy kilőtték volna a lövészem v a driver-t v egyéb crew tagot.
  • joe662
    Amugy a T55a td küldinèl,ott mihez kèpest kell a % teljesiteni?
    A csapatsebzès,vagy az ellenfèl össz hp-nak kell a 50%àt sebezni?
  • Tarathiel2
    Válassz egy gyorsan tüzelő tankot, tegyél fel egy gyengepont-modot és lődd a piros részt.
  • joe662
    GG team
  • András77
    Egypár gyors tank elmehet arra, de ha komoly ellenállás van, akkor rükverc kéne, nem ott bohóckodni. Encounter-ben imádom, mikor "győz" az ellenfél a kanyonban és nyomulnak alul a város felé szépen az oldalukat mutatva és én ilyenkor mindig bemegyek az ösvényre, hogy legyen takarásom de tudjam lőni őket. A t62a-val egy 4-es falkát kaptam így, lassú dög nehéz tankok, fel sem bírtak spotolni csak mikor egyiket leláncoltam és szerintem a binoja bekapcsolt. Volt is kőkemény szidalmazás a részükről, mert a ruszki 10-es mednek csúnya RoF-a van, kapták az áldást. Legalább 7-8 lövést leadtam rájuk és mivel oldalukba ment, majdnem mind sebzett is, plusz a csapattársaim is osztották őket és utána már esélyük nem volt alacsony hp-val a városban.

Trentaro: KV1-KV85-KV3-t ajánlom szeretettel. Ezeket igen jó eséllyel fel lehet gyújtani a hátsó részüket meglőve. Inkább tier5-6 meddel próbálkozz. Tog-ot seggbe lőve szinte garantáltan gyullad stb, elég sok potenciális áldozat van, de ezekre fókuszálj. Én kv85-t gyújtottam eddig a hátsó részét meglőve, stug és t28-nál is, ha volt az ellenfélnél, akkor megkerestem.

Amit most vettem észre, mert visszavettem a cromwell és direkt rámegyek a gyújtásra vele, hogy a bulldög is ég, mint a fáklya, ha sikerül seggbe lőni. Két segglövés eddig (külön csatákban sajnos), két kigyulladás, feltűnően könnyű begyújtani.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.02. 15:50:38
  • Trentaro
    Houston, I have a problem.
    A gyújts ki egy nagyobb tierű tankot mediummal-nál tartok. Lassan az lesz, hogy kimegyek az udvarra és magamat gyújtom fel. Legutóbbi csatában T44-el arannyal 2x seggbe lőttem egy T95-öt közelről és semmi.

Kéne egy tipp, hogy az alábbi tankok közül melyikkel és melyik ágyúval a legsanszosabb? (mind ki van fejlesztve teljesen) Hálám üldözni fog. Amúgy tudom, vagy beadja, vagy nem, de mivel sanszosabb a beadás?
    (Had ne kelljen már felgyújtani magam, köszke) :)

• Nesuten

A kis mocskom ...

• csagataj
    Azt hittem, őt betonoznád be valahova!
    Utoljára szerkesztette: csagataj, 2015.05.02. 15:07:54
  • Oddball29
  • Sunsetjoy
    Ha kezembe kaparintanám a WG pályaszerkesztőjét, lebetonoznám Lakeville nyugati kanyon bejáratait- legalább az említett encounterben .D
  • old08
    Sziasztok nem nagyon akarom elrontani a témát de kicsit még friss vagyok a fórumon és nem találtam toborzó szöveges topicot.
    A Magyar Lánctalpasok tagfelvételt hirdet!
    Szeretettel várunk minden aktív és játszani vágyó embert.
    Klánunk élete főleg idősebb korosztályból áll akik a nehéz munka után egy kis jókedvet és Győzelmeket várnak el! Föleg a Stronghold (erőd) csatákra orientálódunk.
    Ha felkeltettük érdeklődésed vagy csak információt szeretnél kapni akkor játékban megtalálod vezetőinket "old08" illetve "odesz"-t.

Tagjaink folyamatos bővülése és a strongholdok sikere miatt feltétel lett a klánunkban a 6-os illetve 8-as szintű tankok megléte a garázsban! Köszönjük mindenkinek a kitartó munkát! Nem szoktuk figyelembe venni de minimum 800wn8
    Minimum 1db 8-as tank a garázsban valamint 6-os.
    Aktív játék!
    Minimum korhatár:18
    Trágár szövegek mellőzése (Szigorúan) kötelező!
    Klán tevékenységnél Ts3 használata kötelező!
  • Gyuszopapa
    Bármelyik játéktípusban azt az oldalt csak elég bevédeni.