418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #352846 Bár a tied nem encounter volt, de én azt bírom azon a pályán a legjobban, mikor encounter módban BÁRKI is a bal oldali mocsaras részre megy. A gyakorlatban pedig ez sok esetben a csapat harmadát is kiteheti. Pedig szerintem encounterben az égvilágon semmi értelme nincs ott a mocsárban, az elszeparált sávban nyomulni. Támogatni nem tudja a másik két területet (a középső utat ill. a várost) a hegylánc miatt, foglalni nem tud, mert az egyetlen bázis a városban van, az okosabb artik meg többnyire szintén nem a mocsár felső/alsó végén helyezkednek el, már ha vannak egyáltalán.
Szóval sztem a térképnek az a bal oldali harmada encounterben teljesen használhatatlan. -
Gyuszopapa #352845 Lakewill.Fogyatékos E-100-unk beírja "med go city".Ő a másik 3 top HT-val elindul a kanyonba.Már itt tudtam hogy bukta van.A következő jel a buktára a saját scoutjaink elhelyezkedése.Az ellennél volt egy lila Ru-251 ránézésből tudtam szilánkosra van felhúzva spotra 3.jel.
Végkifejlet:Mivel egyedül én mentem a medekkel mint HT(ST-I) a városba nem számítottam semmi jóra.Természetesen a 10 HT-nak vacsorák voltunk.
A baromarcúak átverekedték magukat nagy nehezen a kanyonon és elkezdtek foglalni esélyük nem volt 4-üknek 12 ellen.
De ismét hatalmas taktikát mutattak be a nyomorékok.Az ellenség Ru-ja majd 7000-et spottolt. -
Simulacrum #352844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a Fáklya hadműveletet hoztam példának, azt se Torch-ként ismerjük. Abszolút megszokás kérdése szerintem is. Valamit így, valamit úgy használunk.
Korábban írták, hogy ha már lefordították, akkor lehet a Normandia jobb név lett volna.
-
pecaboy #352843 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát ha egyszer azt jelenti :) Viccesen hangzik, de ez van.
A Forgószélnek ('56-os szovjet támadás Mo. ellen) pl. az orosz nevét nem is tudom.
A Fall Weisst is inkább Fehér tervnek ismerjük, bár inkább is-is.
Wacht am Rhein - ennek még a jelentését sem tudom magyarul, de a Rajnához van köze :) (ardenneki német támadás)
Tavaszi ébredés - ezt így szokták használni, a német neve kevésbé ismert: Frühlingserwachen (német támadás a Balaton és a Duna között)
Market-Garden - na ez nagyon furcsán hangzana Piac-Kertként, pedig ezt jelenti :D A Market, azaz Piac volt az ejtőernyősök bevetése a német vonalak mögött, a Garden, azaz Kert pedig támadás frontból az ejtőernyősökig.
stb.
Szóval inkább megszokás kérdése, mikor mit érdemes használni. A Hűbérúr esetében a fordító biztos azt az utasítást kapta, hogy legyen minél "magyarabb" a szöveg :)
-
Simulacrum #352842 Malinovka encounter szintén. Nézem nincs arty, na akkor irány a hegy. Erre senki más nem jön fel. Hihetetlen. T10-ben.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.05.02. 12:13:50 -
András77 #352841 Malinovka encounter, 1 perc után 4:0 az ellenségnek, mert az idióták nem mozdultak meg csak tornyot tekertek illetve előre mentek kb 20m-t és felspotolódtak. Mindez tier7-9-ben, tehát nem lehet arra fogni, hogy szegíny agyhalottak még nem ismerik a játékot, pontosabban nem is ismerik, de elméletben már ismerniük kéne legalább az alapokat, ha tier7-9-ben játszanak. -
madmanic #352840 istenem... ennyi agyatlan hétvégi csicskát megint... -
#352839 jójó, de nem azért, mekkora poén így lefordítva :D -
Nazarov77 #352838 Még nem tudjuk, oroszéknál elcsúsztatták 1 héttel azok megjelenését. -
#352837 Na milyen a Cromwell Berlin? -
técs #352836 MA van a kompenzáció a 2 napos Conquerorral való mélytorokért. Kb mindent megnyerek amit meglehet. Még ennyi év után se tudom elfogadni, hogy a játékos teljesítménye ennyire a manipulált MM-en múljon.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.05.02. 01:21:33 -
lammaer #352835 Először én is lagra gondoltam (a billentyűzet után), de nekem se piros, meg ugye körülöttem rendesen zajlik az élet, kapom a skulókat meg nézik a csapattársak hogy mit csinál ez a jóképességű bajtársuk :) -
lammaer #352834 Hülyén hangzik, de végülis ha a Desert Stormot mindenki elfogatja Sivatagi Vihar hadműveletnek akkor az Overlord is lehet Hűbérúr... :) -
stork13 #352833 Még meg tud lepni a játék. Sikerült látnom 2 kiosztott confederate medált egy csatában, egy oldalon. :) -
besti #352832 Megváltozott a makró parancs a konfig fájlban. Rating kifejezéseket winrate kell cserélni. Nekem most így néz ki pl. {{c:winrate}}'>{{rating%2d~%|--}}. Így 2 számjeggyel írja ki és hozzáírja a % jelet is. Ezer bocs a kései válaszért, nem voltam gép közelében :)
Szerk: ez Savarannak ment volna.
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.05.01. 23:18:09 -
Toweliee #352831 Nekem meg pont az kéne :)
mordawn átrakom eff-re, hátha. -
mordawn #352830 Az a 4 számjegyű a WG Rating. A http://www.modxvm.com/en/ -re logolj be, és a Settings menü Rating részénél tedd át wn8-ra. Ezután már jó lesz a játékban is.
szerk.: látom, közben rájöttél :)
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.05.01. 22:30:29 -
#352829 Közben meglett.
v4.3.3 (27-04-2015):
removed rating type selection from installer (now you can set it on XVM website http://www.xvmmod.com)
Majd ott a settingbsen wgr-ről átraktam wn8-ra. -
#352828 Köszönöm ,még meg gondolom ...
@lexlutor
mivel nem állt szándékomban klánba állni így nem volt elegendő ...
de mivel hoax osok felajánlották anélkül hogy kértem volna a meghívó beszerzését gondoltam viccbűl beírok ide ...
-
#352827 Szintén Aslain kérdés, de az xvm ratinget megint el***ták.
4 számjegyű wn8 értékelést látok mindenkinél. A paradicsomok is 1000-túl kezdődnek.
Ez mi és hol tudom nagyon gyorsan visszarakni a régi értékekre? -
Toweliee #352826 Az Aslain modpacknál hol találom meg azt, hogy játék közben a tank fölött lássam az ellen ratingját? -
#352825 Tessék. -
#352824 Ma vettem meg a 120-at, erre első csaták egyikére bedobja az új pályát...váá mondom mekkora királyság
aztán fentebb csúszott a szemem a képernyőn..HŰBÉRÚR
Hát én azt hittem lefordulok a székről :DD
-
stork13 #352823 Mod nélkül 4-5 másodpercig megy egyirányba és nem reagál semmire. Lagjelző nem piros. -
vasasgabri #352822 Ja meg minden napi első meccsem csak a csata felénél lép be, van mikor már addigra kilőnek. -
vasasgabri #352821 Nekem is pont ezt csinálta vagy 2 percig köröztem de szerencsére szikla mögött. Csak xvm célzó meg a napi wn8 van fennt. -
yossarianHUN #352820 Érdekesen hangzik. Én valami modra gyanakodnék, elképesztő dolgokat tudnak csinálni még a legjelentéktelenebbnek tűnők is. Én épp most egy sima, halál egyszerű hitlogot szedtem le, és totál meghülyítette a játékot, pár csata után elcsúszott sniper módban a célkereszt, a töltésmérő hol eltűnt, hol megbolondult, a garázsban nem tudtam mozgatni a kurzort, csak "odaugrált" ha kattintottam valahova, és még ilyenek. -
lammaer #352819 Másnak is van mostanában furcsa laggolás? a játék nem reagál a billentyűzetre, mintha beragadna de azért közben kapom az ívet (pl látom hogy az ellenfelem 2-3 lövést is lead rám....) Ma szinte minden második csatában bejön ez, ha szerencss vagyok csak a csata elején jön akkor, megyek körbe körbe miközben látom hogy a többi csapattárs erőteljesen bámul hogy mi az istent csinálok... -
yossarianHUN #352818 - 121B will also appear only on Chinese server;
Hát erről ennyit, CW betyárok:) -
yossarianHUN #352817 Armored Warfare staff reacted on WG censorship of any topics concerning AW on WG RU forums by publicly announcing that discussing and comparing AW to other games is welcome on AW forums.
-
Oddball29 #352816 Meg azért is az agyukhoz kaphatnának a WG-nél, hogy hidegháborús ágyúkhoz csak 10-20 éves, világháborús lőszerek vannak még mindig.
Pl. ezt az M82-es akkor már csak bunkerek ellen tartották , mert ez robbant.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.01. 16:40:48 -
davidbog #352815 Nem olyan egyszerű ám használni a szögmérőt egy műszaki rajzon. Arról nem is beszélve, hogy vagy egy tucatnyi áll rendelkezésükre kiállítva...
Viszont a konkurenciánál már ilyen aranyos "átütési mátrix" alapján történik az átütés. Ez speciel az M47 Patton M82 lövedéke:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tisztára mint a táblázatom. :D Csak több adattal amely nagy része nem pontos.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.05.01. 16:29:06 -
Oddball29 #352814 A hasa viszont megint célpont. Kampányra viszont van egy 4skilles, optikás, kötelékvezetésre beállított 110-em, hogy a vakegér IS-3-ak lássanak valamit.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.01. 16:19:42 -
Tarathiel2 #352813 Olyan sok mindent azért nem kell tudni, elég néhány gyakran használt szó: goldnoob, tomato, fucking arty, stb. -
#352812 Plusz végre mass PvP-ben is lehet, hogy lesz értelme 110-et vinni. Lásd kampány, if you know what I mean. -
yossarianHUN #352811 A T-44 elég langyos, a T-54 viszont jó. -
yossarianHUN #352810 Ha a nyelvi problémák miatt nem akarnák, akkor bele se kezdtek volna. Az EU szerveren is 5-ből kb. 2 ember beszél angolul, a többi a saját klingon halandzsáját nyomja nagy lelkesen. Egyébként is ki lehet kapcsolni a chatet, tök hidegen hagyja őket, hogy kik mit és hogyan kommunikálnak a csatában. Egyszerűen a felénél rájöttek, hogy nudlik a technikai megvalósításához (á la Havok), úgyhogy ejtették az egész projektet. -
Tarathiel2 #352809 Na így a grind végére ez is becsúszott, bár persze nyerni nem lehet paradicsomligettel, ahol hiába ölök 5-öt még mindig marad 8.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #352808 Ha egységesek lennének az akciók legalább a ru és eu szervereken, akkor elméleti akadálya nem lenne, de mondjuk a nyelvi problémák miatt nem akarják szerintem. Most az oroszok jól elvannak egymás anyázásával az anyanyelvükön, kár lenne ezt a szép hagyományt felborítani. Van egy régi ru accom, amikor még nem tudtam eldönteni, hogy melyiken menjek, eu vagy ru, mert a ru-n ugye rengeteg játékos van, de főleg a nyelvi problémák miatt nem használom, mert oroszul nagyon kicsit tudok, de ami szövegek ott mennek, nagyjából semmit nem értek belőle. Az eu-n legalább a kulcs szavakat megértem angolul. -
lexlutor #352807 az echte arja, zsebnaci klanokhoz nem volt eleg jo a pedigred?