418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#352926 Nálam még mindig nagypapibedugtaapopimba a favorit :) bár már nem aktív. -
TiborTamas #352925 Nem tudom, hogy fejlesztettem van-e ilyen, mert az én laptopommal is csak full minimumon lehet játszani. Bár tegnapelőtt került bele egy SSD, ami kicsit megdobta a teljesítményét. Azóta szinte fixen 30 felett van az fps (eddig meg örültem, ha éppen elérte :D) és nagyon gyorsan elindul a játék + a csata is. Persze ettől még nem fogok tudni jobb grafikán játszani, de már én is hozzászoktam a minimumhoz. Nagybátyámnál már próbáltam a csilli-villi változatot, de annyira nem jött be. :) -
Simulacrum #352924 Jók!
Nekem a kedvencem, amikor egyik hazánkfia így indított a chatben: Bojler van eladó, ha érdekel meccs után írj rám!
-
yossarianHUN #352923 Én a spéci nickneveket gyűjtöm szenvedélyesen évek óta. Sok mindent láttam már, volt Népművészetibolt (nepmuveszetibolt), Tebuzi, Mostszarokbe, de a kedvenceim a hármas szakaszban bandázó KanosKarfiol, RetardRetek és ZakkantZeller voltak. -
Pares #352922 Én is készítettem néhány "vicces" képet az évek során
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
besti #352921 Töltsd fel valahová, ha gondolod, ránézek. A biztonság kedvéért én a default mappában lévő megfelelő file-okban is átírtam. Nem tudom ez kell-e, de valamelyik fórumban javasolták. -
#352920 Ez se rossz
Nekem amúgy azt hiszem,9v10 nullás a rekordom
Csak a megdöglött laposba van még a vinyó,amin a kép van. -
#352919 Én átírtam, amit mondtál de nekem még mindig ilyen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Simulacrum #352918 Ha fölé viszed az egeret nálam kiírja amúgy.
Ami fontos, hogy legalább egyet menni kell a tankkal az adott legénységet használva, utána "menti el" és tudja automatikusan pakolgatni a járművek között az embereket. -
técs #352917 Mutatok én is egyet tegnapról.
kép
Steppes térképen É-i oldalról indulva jónak tűnt a kezdet, mert az összes heavy a jobb oldali folyósóra indult, gondoltam ezt még meg is nyerhetjük a 38% ellenére. Az E100 meg az fv215b nagyon küzdöttek, sikerült is 0 meg 1 lövéssel elhullaniuk akárcsak a többi botnak.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.05.03. 12:55:49 -
#352916 Oké, most téptem le az arcom -
yossarianHUN #352915 Többmagos CPU? Folyamatban van. Ahogy 4 éve is folyamatban volt. -
yossarianHUN #352914 Ja meg azt is mondták, hogy miután rájöttek, hogy az épületrombolás megvalósíthatatlan (2 év után), filóztak rajta, hogy csak a tankokon mozgó alkatrészeket tegyék be, de úgy döntöttek, hogy nem, mert az magában kevés. Érted, beígértünk két fícsört, ebből csak egyet sikerült megcsinálni, úgyhogy nem tesszük be egyiket se. Fuck logic. -
#352913 Istenem...orosz kapitalista g.cik
Többmagos cpu támogatás? Arról is lemondanak mert buzik hozzá nem? De a TV-be meg a reklám az a lényeg!
Sose gyűlöltem még ennyire "multi" céget mint ezeket a patkányokat
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.03. 12:52:28 -
yossarianHUN #352912 Konkrétan azt mondták, hogy ha lesz, akkor még a nagyon távoli jövőben, de valószínű, hogy nem lesz, hanem kitalálnak helyette valami mást. Lefordítva soha az életben nem hallunk róla, vagy bármilyen más fizikai motorról:D -
#352911 nem rég tértem vissza vagy 4 hónapos szünet után (minek, én hülye???)
EZ most komoly??? azt mondták még sem lesz havok ? -
técs #352910 Ha egy garnitúra legénységet esetleg több tankban használsz (alap+vmilyen prém) akkor nem kell pöcsölni a visszahelyezéssel, hanem kipipálod a néyzetet és automatice visszahelyeződnek abba a tankba. Mondjuk eddig se volt túl bonyolúlt, de most a 2 lépésből álló folyamat leegyszerűsödött 1 lépéssé. Ez az egyik legfontosabb fejlesztés az új patchben. -
yossarianHUN #352909 Pontosabban 2-2,5 évig pöcsöltek, aztán közölték, hogy sorry, hagyjuk inkább az egészet. Best of WG. -
#352908 Mutatok jobbat...
-
vasasgabri #352907 Sajnos nem tudok, nekem nincs beállítva, és képet sem csináltam. Nem tudom bizonyítani pedig tényleg így volt. Csak mióta frissítés volt azóta csinál ilyet sőtt ma az e25 ahogy egy buckán ugrattam elkezdett pörögni mint egy helikopter vagy 5 másodpercig a többiek is csak lestek. Amikor leesett a fél hp lement. Amúgy nem vagyok egy fantáziálós tipus és mese író sem,sőtt még nem is álmottam. -
Iflow #352906 " A legénység automatikus visszahelyezése " opció pontosan mit jelent ? -
kHares #352905 Valami replay-t vagy képet mutatnál a 3 tier különbségről? Mert ha nem platoonba mész nagyobb géppel akkor valamit félreértettél, soha nem fog berakni T8-ba kv1-el. -
Angelus1991ster #352904 Tegyenek bele akkor Simpson motort.
WoWs-ban Havok van. WoT-nál nem értem miért pöcsölnek még ezen kb. lassan 2-2,5 éve.
Nagyon City Interactive szaga van az egésznek. -
yossarianHUN #352903 Nem is lesz Havok motor:D -
Simulacrum #352902 Köszi mindkettőtöknek.
Alappal csak egyet lehet húzni a terrain detailon. Kipróbáltam a fejlesztetten is, nem igazán látok különbséget ebben a dologban, de a laptopom is jobban szereti a sima grafikát, sőt én is. Nekem ez a fejlesztett túl világos, meg olyan műnek tűnik. Mindig alapon játszottam, már így szoktam meg, maradok ennél.
Lehet egyedül vagyok ezzel, de én nem várom a havok motort, félek arra már nem lesz elég a laptop. -
#352901 Terrain detailt vedd fel maxra, es nezd meg uja a replayt. Ha jo lesz, akkor probald ki elesben is. Nemtom, alap graffal is igy van-e, fejlesztettel tuti jo lenne igy. -
yossarianHUN #352900 Ja, biztos. Egyszer... Mikor Stormot megkérdezték miért nincsenek még, azt válaszolta, hogy "ez egy tankos játék, ezért a tankokat HD-sítjuk először". Na ja, nézzük meg vajon mennyit bámuljuk egy meccs közben a tankokat, és mennyit a mapot. -
Angelus1991ster #352899 http://www.fortepan.hu/?tags=&view=query&lang=hu&q=nimr%C3%B3d&x=0&y=0
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Karika FTR cikke szerint egy nagyon OP TD lenne , tier 2-ben. Cruiser IV-et lomhább mobilitással és táras ágyúval képzeld tier2-be:D Statpadderek kezébe biztos fegyver:) 40 mm-s Bofors ágyú még nerfelve is aratna -
Angelus1991ster #352898 Lesz valaha HD pálya, ahogyan HD-k a tankok? -
yossarianHUN #352897 Nincs bizony. Úgy képzeld el, hogy ha van egy gömböd, akkor az fullos grafika mellett tökéletes gömb, butított mellett meg leginkább valami ilyesmi. Legalábbis te ilyesminek látod, szemben a szerverrel, ami tökéletes gömbnek, így ha eltérés van az általad látott, és a valós forma között, akkor elakadhat a semmiben a lövés. -
Angelus1991ster #352896 Fortepan-os képek elég jó mínőségűek. Kár , hogy gyári-üzemi fotók nincsenek. Remélem még idővel kerülnek elő fotók.
Rendszerint ilyen ebay oldalakon, német vaterákon szokott lenni paint-ben kurvára átfirkált szkennelt képek. De felbasz amikor a proli áthúzza lilával, pirosal a képet. Ahelyett , hogy kreténkéje egy homályosabb fotót töltene fel. -
vasasgabri #352895 Ez az érdekes hogy normál csatában rakott és nem szakaszoztam. -
Kronos79 #352894 Hogy tudsz KV-1-gyel 8-as tankok ellen menni? Szakaszozol valakivel? Normál esetben nem találkozhatnál T8-as ellenféllel.
Az ágyúd kilövésére talán az a válasz, hogy minden "szerencsétlen" a tornyot lövi. Nem tudják, hogy hol a gyenge pont. Ha HE-vel lőnek, előbb-utóbb megy az ágyúd. -
ilovearty #352893 Tedd ra a 122-est. Az mindent visz. -
Simulacrum #352892 Igen, még ismerkedem a géppel, most először fordult elő, hogy elfogyott az alaplőszer. Egyedül az egyéni küldetések alatt használtam el pár goldot, mióta megvan a T55A nem és később se fogok. Véleményem szerint minden szituáció megoldható gold nélkül, illetve alap fiók mellett nem szánok rá plusz kreditet. A HE a WTE100-ra és kistestvérére van ennyi. De jogos, ebből csökkenteni fogok az alaplőszer javára.
TiborTamas: Ez rettentő zavaró, én eddig azt hittem, hogy ez csak a butított grafika miatt van. Én nem fejlesztettet használok és minden a minimumon van. Gondolom fejlesztett, fullos grafika mellett nincs ilyen, hogy már nem látom a hegyet, de mégis belelövök. Vagy van ott is? -
vasasgabri #352891 Miért van az, hogy mostanában kv1-el 10-ből 4-szer 8-as tankok közé rak?
Csak egyedüli 5-ös vagyok. Bármire lövök lepattan, nagyon idegesítő. Normál esetben még 7-es tankot is sebez de itt nem. 6-os tankok meg nincsennek.
A másik ami érdekes, ha párbajozok egy kisebb tankal biztos hogy 5-ször kilövi az ágyúmat vagy a tornyot. Meg volt olyan hogy 50 méterről lőttem egy tank hátulját az egeret nem mozgattam és csak minden 3-ik lövés talált.
Így nem igazán lehet wn8-at javítani. Szerintem mostanában nehezebb szinteket lépni mint két évvel ezelőtt. Tudom van sok béna tomátó de nem mindig az ő hülyeségük miatt kapnak ki a csapatok, hanem az ilyen szituációk miatt is. Láttam már unicumot is 0 sebzéssel igaz még csak egyszer. Ha őnekik nem jön össze néha akkor mit szóljanak a gyengébbek. Tényleg ki találhatnának valami megoldást hogy ne sorsoljanak össze tomátót unicummal mert az egyiknek sem jó. Max két szint külömbség lenne mint a tankoknál ami még teljesíthető lehetne, és talán a sok anyázás is kevesebb lenne, és nagyobb esélye lenne a tomátónak is elérni a citromsárga szintet. Egy pirosnak nem sok esélye van egy kék játékosokból álló csapat ellen. Ilyen csata csak felidegesíti, és nem ösztönzi őket. Ezalatt nem a madarakra lövöldözőket meg a tájban gyönyörködőket értem, hanem akik tényleg szeretnének tovább lépni. -
TiborTamas #352890 Látom téged is meg szokott szivatni sokszor a "láthatatlan" textúra. :D Amúgy GG! -
Tarathiel2 #352889 Nekem átjött a lényeg: búza aki 10 HE-t visz egy ilyen tankba. -
yossarianHUN #352888 Öööö oké, akkor vágd be a durcát:D -
#352887 Bakker ez nagyon durva, bevolt kapcsolva a láthatatlanság kód a meccs nagy részén?:D Még rád se fordultak szinte:D is7 tracklock kivégzése tanári volt:D