418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#353006 Hú ez izgi volt,egyedül maradtam 3 ellen,igaz mindenki 1 lövéses volt,köztük én is,de a hellcat szerencsémre igazi balfasz volt,3 lepattanót lőtt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tarathiel2 #353005 Ó hát elégedett ügyfél az van bőven, csak mindig elfelejtem screenshotolni a röhögéstől...
-
yossarianHUN #353004 - "new GW E-100" (replacement?) will have bad accuracy and huge alpha
toma77 #353003 -
yossarianHUN #353002 AW Q&A-ból:
Question: Do you plan to avoid monsters with very large guns, such as the FV215b project with its 183mm cannon?
Answer: Yes. We have no interest in implementing inherently imbalanced vehicles into the game – vehicles that have one extremely strong element (such as the massive gun in your case) while being poor in everything else. We also do not plan to add large gun tank destroyers with automatic guns.
#353001 Menyi agyatlan van ma is
Sokszor elfelejtem,hogy Ilyenkor csak át kell ülnöm ebbe
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És egy elégedett ügyfél
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.05.04. 22:00:30 -
Pares #353000 #352992 #352994
Még ilyet, ha van még! -
#352999 Red Orchestra szerintem. -
#352998 ezmiez? -
#352997 -
Simulacrum #352996 Nagyon tetszik az új térkép. Kb. ötször voltam rajta, de hogy ebből ötször ment a lemmingvonat a partra, hihetetlen. Olyan jókat lehet játszani fönt, dombos, épületes, izgalmas, erre mennek lentre, aztán persze mikor veszítünk fönt a túlerő ellen, ők már onnan nem érnek vissza. -
lexlutor #352995 mennyi kiloja? -
#352994 -
Toweliee #352993 :)))))) -
Simulacrum #352992 Napi WoT humor.
-
#352991 Ezekkel a rangsorolt csatákkal van valakinek tapasztalata? Csináltunk egyet próbából, de elég bugosnak tűnt, most meg már feloszlatni sem tudom, nem tudom kirakni az embereket. Ez bug vagy fícsőr? :D -
Tessellia #352990 Ami szerintük nem létezik, az nincs;). -
madmanic #352989 a lövések 30% eltűnik.. ezt mikor javítják..? -
kopaszeger #352988 köszi akkor ezekkel próbálkozom -
Tessellia #352987 Holnap micropatch. -
András77 #352986 Ahogy besti írja, cromwell abszolút jó. Most hogy visszavettem, minden csatában gyullad valaki, igaz direkt rá is megyek. 2x még sajnos nem sikerült, a másodikat nem akarja beadni. Amit besti írt célpontok, azon kívül T25 (ez gyakorlatilag 5 lövés 5 gyulladás eddig, ha a seggét éri), cromwell, jpz4, bulldog (seggbe lövés szinte garantált gyulladás) nagyon gyulladós tankok, de leginkább a kv1, kv85 és kv3 a célpontjaim.
A német vk3001d is jó lehet, ha németet szeretnél, mert jobb a gun depje, nagyobb az átütése valamivel, hajszálnyit pontosabb, cserébe kisebb RoF.
Illetve a táras medek jók lehetnek, megsorozni az ellenfél seggét, hátát, begyújthatják. -
besti #352985 6-os angol med, Cromwell - 3-4 másodpercenként lehet próbálkozni. Nem árt kb. 20 goldot sem vinni, az nagyobb eséllyel gyújt szubjektív tapasztalatok szerint (meg ugye, ha nincs átütés, nincs kigyújtás sem). Célpontok: KV széria, német nehezek oldalról/hátulról, az új papír német TDk tudnak még szemből is gyulladni. T29/T34 nehéz tankok oldalt az utolsó 2-3. futógörgő fölötti területen (meg persze hátulról). Azért emeltem ki ezeket a célpontokat, mert ezek nem futnak el könnyedén, lehet próbálkozni bőszen.
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.05.04. 17:01:48 -
kopaszeger #352984 Hali!!!!
t55-a med küldin belül melyik med tankkal lehet kigyújtani 2x az ellenfelet? -
Az eddig legjobb a buzigéppel ...
-
lexlutor #352982 bocs, a 3k sebzest nem lattam. az ugy necces. az IS 2k-ig hozhato biztosan. -
lammaer #352981 Őszintén szólva a foglalós sztem bármilyen nagy tankkal meglehet, mert nem igazán rajtad múlik hanem a csapatodon és a kialakult szituáción. Nem hiszem hogy számítana hogy T9-T10 tankok közül mivel mész, mert a foglalás tökre nem rajtad múlik. Nyilván a gyorsabb tankokkal esélyesebb, de simán láttam én már Maust is foglalni :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.04. 15:35:34 -
András77 #352980 Kösz mindenkinek, hasznos ötletek. Akkor kell egy gyors nagy nehéz tank. Éreztem, hogy nehéz lesz a foglalós az E100-al. Csak az a gondom, hogy fényévekre vagyok az amx50b-től, esetleg a kínai 113 érhető el belátható időn belül, ami még nem lajhár stílus. Addig is próbálom a mostani nehéz tankjaimmal, aztán talán összejön, mint most az m103-al a 3k sebzős.
lexlutor: az is jó lehet éppen, de a szakasz sebzése nem adódik össze, jól gondolom? tehát saját magamnak kell 3k sebzést kiszórnom? Ez a gondom igazából, mert tier7-8 tankkal nem lehetetlen persze a 3k, de azért elég jó csata az már és akkor még foglaljak is hozzá. Összejöhet, de mondjuk egy E100-al ki tudok szórni minden 2. csatában 3k-t és akkor utána már csak a foglalás miatt kell izgulnom.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.04. 15:30:18 -
lexlutor #352979 foglalos: 3 IS platoonban.
ha ti vagytoka top, letoltok veluk mindenkit. eleg gyorsak is, a tuzero sajat tierben pedig egyutt lehengerlo. -
Plata #352978 Tud valaki jó és működő hitlog modot?
Kodos 9.6 hitlog tökéletesen ment,de az új 9.7 nekem töröl minden hud-ot. -
Simulacrum #352977 A T28-nál Conquerorral lett meg Sacred Valley pályán normál módban. A T55A-nál 50B-vel Tundrán. Ott konkrétan elmentem balra a szorosba, ott végigtoltuk a többi nehézzel és utána beálltunk foglalni a délen levő bázist. A hegyen voltak az ellen medjei, de onnan a szikla mögé nem tudtak belőni. Két csapattag a kérésemre segített foglalni pedig simán lenyomhattuk volna őket, szóval meg is köszöntem, hogy nem mentek rá a maradék ellenre.
Nagyon undorító küldetés, sokára lett meg. Szerintem 50B-vel van rá a legtöbb esély. A sebzést ki tudod vele osztani és még gyors is, hogy beállj foglalni, míg a többiek esetleg vadásznak a maradékra. -
madmanic #352976 a 3x viszont e100 zal sikerült 9k+ damage de kellett hozzá egy agyatlan fv... -
madmanic #352975 is7 elég gyors hozzá.. -
Tarathiel2 #352974 Keresztülhugyozza minden abban a tierben, inkább várd meg a bélát. -
lammaer #352973 T-150 nem pattint sokat. Legalábbis a fiamnak most szereztük meg, mentünk jó pár kört de nem érzem a vasszörnyet. -
András77 #352972 Sikerült az m103-al a sebezz 3k-t nehéz tankba küldetése, de természetesen leloptak 2 frag-et is, úgyhogy csak 3-al zártam, a mellék küldetés nincs meg. Kb 30-40 csata óta próbálom megcsinálni, volt már 5,8k sebzésem E100-al, de nem volt meg nehéz tankos 3k, hanem mindenféle tankba. Jobban örültem volna, ha mellék küldetés is megvan, most viszont kéne a kredit, úgyhogy mehetek majd vissza javítani. Abban bízom, hogy kb 1 hónap és lesz t57heavy, azzal meg nem gond 3k sebzést kiosztani, főleg ugye ha elkapok egy nehéz tankot, akkor kitárazok bele, jobban lehet válogatni a célpontok között.
Egy kérdés, a foglalós küldetést szeretném következőnek, adjatok már pár tippet, kinek hogyan sikerült és milyen tankkal, mert ez eléggé kihívás, főleg, hogy 3k sebzés is legyen. Maximum azt tudom elképzelni, hogy letolok egy oldalt mondjuk az E100-al és megpróbálok foglalni, de már most látom, hogy ez nagyon durva lesz megint.
A másik meg a 3x pattintós, ami nincs meg. Lesz bélám, de csak kb 1 hónap múlva, lesz viszont t150-em pár napon belül. A t150-el van esély rá? A gond itt is inkább a 2k sebzés, mert még a pattintást talán össze tudom hozni, de hogy mellé ennyit sebezzek... nehéz lesz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.04. 13:35:38 -
András77 #352971 Azt a qrva ezt a rengeteg fogyatékos debilt. 8:13-nál lőttek ki, mondom sima liba, ki is léptem, mentem mással és nézem, vereség. A két megmaradt ellenfél kilőtt 7 tankunkat. -
Simulacrum #352970 Vajon mennyi üzemanyag fogy el egy ilyen bulikor? :) -
ChristianID #352969 Készülődnek a felvonulásra.. :)
Orosz készülődés -
#352968 Valakinek van működő Radial menu -je ??? -
vasasgabri #352967 Ma megint volt két furcsaságom,e25-el száguldok sima lapos terepen Steppes pályán jobbra fordultam és leesett a lánctalp,pedig még lejtő sem volt találatot sem kaptam. Egy hasonló cromwellel csak itt oldalra ment vagy 10 métert mint mikor a hegyről lecsúszik, szintén laposon. Csúszkálni máskor is szokott de oldalra nem ment. Két csatám nem fejeződött be garázsba lépett vissza mintha nem is történt volna semmi. Nyerésre álltunk 13-2-re és a napi 2x is megmaradt. Oldal sem jelzett csatát.