World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Ami itt hiányzik, máshol megvan.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
vagy rárakhatnák az l/70-et és akkor is el lehet mondani, hogy az ágyúja miatt gyengébb a vk3001H-tól😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
WoT: Nishizumi77
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.03. 21:01:52
t5-re egyébként sokkal okosabb lett volna, ha eleve a VK6501h-t teszik be a vk3001h helyett ami mehetett volna prémnek.
Lényegébe ugyan az csak a VK65 80mm páncéllal rendelkezett mindenhol.
De most is bekerülhetne 5-ös szintre a történelmileg tervezett ágyújával ami az l/48 vagy l/43 volt, szóval jóval gyengébb lenne a több páncél ellenére is a vk3001h-tól.
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
én sem vagyok szaki de annyit tudok hogy feltöltésnek semmi köze a multi játékhoz addig még nem te hostolsz
legyen minél nagyon letöltésed és vígan fogsz multizni feltéve ha nem ázsiai szerveren akarsz wotozni 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Az az ágyú minősíthetetlen!
Stug az l/70.es ágyú nélkül annyit sem ér mint egy zsák krumpli.
Meg pl T5-ön is csak 1 német prém van, míg az amcsi,brit,szovjetnél 2,2,3.
Kiváncsi vagyok vajhon bekerül-e prémnek a VK6501H vagy esetleg egy 3.heavy ágra tartogatják?
De nem lenne rossz, ha időszerű lenne már a T9-es vk lecserélése és hátha bekerülne az t6-ra heavynek...
Tudom, hogy errol volt mar szo, hogy a jatekbeli tudas es a valo eletben valo helytallas nem fugg ossze, de azert szivesen megneznek egy olyan statisztikat ami az IQ es a WN8 osszefuggeset mutatna. Persze nem minden piros jatekos hulye es nem minden lila istencsaszar az eletben is, de egy atlagot azert jo lenne latni.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
semmi egy használhatatlan kacat lesz ami még csak emelt kredit szorzót sem fog kapni, mégis kiadják...
Egyébként borzalmas lenne a scorpion..egyrészt borzasztóan unalmas a stílusa, másrész olyan retek,stílustalan fos az egész kinézete, hogy én mint gyüjtögető játékos kijjebb rugdalnám a játékból is.
Haszna lenne, mert az amcsi ágból a td-k legalább t8-tól meglrintik a fantáziám, de a t28 concept annyival jobb minden tekintetbe, hogy nem kérem a skorpiót.
Vmelyik német t6-os kacat lenne a legjobb dickermax vagy panzer 4 S.
Azokon szerintem úgyse vesztene annyit a wg, mert nem hiszem, hogy annyira kelendőek lennének.
Ráadásul fair deal, mert azok prémek a WZ 111 meg reward lenne, így sztem fair lenne.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
- apparently, Scorpion will arrive in the game not in 9.5, but “later”
szóval 9.5 után akarják elérhetővé tenni a játékba. De nem is baj személy szerint én nem örülnék ha az lenne a mission tank.
Az utolsó 3 artyt is és sértetlen maradt.Új arty módos lehetett.
Köszönjük.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha nem nagy fáradtság akkor töltsétek ki!
Periféria felmérés
Köszönöm <#worship>#worship>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ezzel szemben a francia agon van egy fcm, meg a pak low tierben, a japanoknal chinukai, az angoloknal meg tog, at15, amik konkretan hasznalhatatlanok, egyedul a matilda, meg az excelsior amivel meg lehet tier5ben kezdeni valamit.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.03. 19:45:10
I met God. She's black
wz-111be kb semmi fantaziat nem latok. meg megyegy nyolcas heavy. azt annyi. kb megegy is6,ugyanaz a lofasz 122es orosz agyuklon, csak mashogy nez ki.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.03. 19:10:41
Szóval a szovjet med legénységhúzásra értékesebb lenne úgy általánosan nézve.
Én örültem volna, mert akkor talán jobban nekifeküdhettem volna a t34-nek és lett volna egy fasza legénység húzóm...
Kínainak nagyon nem örülnék, mert számomra a legérdektelenebb a francia ág melett:S
Amcsi tanknak sem, mert azok sem nagyon érdekelnek.
Van 3 tankom abból 1 az SP és az us ág az eggyik alap ág...
Nagyon jó lenne egy német, de sajna azt nem hajlandó a wg missziókba rakni, szovjet,brit mindenképp jó lenne.
Vasarolok wot accontot !!!
Az accon legyen - type 59
-fv215b
Ajanlatokat privatban varok
Utoljára szerkesztette: moni1988, 2014.12.03. 18:48:17
Az biztos, hogy nem a kínai nehéztank trainer érné meg szerintem.
Meg a T34-85 elég elég potens tank ott t6-ban, remek páncél,remek ágyú,agilis...
de úgy néz ki az egész decemberi misszió leak kamu volt:S
egy kérdés mert nem olyan régóta játszok, van egy T34-es tankom, ha a legénységet át akarom ültetni egy T34-85-be az átképzés után megmaradnak a különleges képességeik??
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
De legalább már értem, valójában nem a madarakat nézik az emberek feltolt ágyúcsővel, hanem az űrhajókat sasolják...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Amúgy nekem is megvan a T49. Változó, van hogy tűzre kívánom van hogy végigsebzem a fél ellenséges csapatot vele. Azt utálom benne hogy extrém pontatlan, teljesen becélozva is képes iszonyatosan mellé lőni még közel is.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.03. 17:13:55
.
.
.
T49 152mmes HEvel meglőni 😄
Vagy bármelyik más tank HEjével, 20mmes páncél mókás lesz.