418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    A tier4-es light tankok többsége scout besorolású (a képeden látható T-50 és Lucks is) és így +/-3-ban mennek, mint a magasabb szintű lightok. Van egy pár kivétel pl. az AMX40.

Besti: Köszi szépen megnéztem és ugyanazokat írtam át én is. Mondom van egy kis időm szopatom már magam ezzel a hülye configolással, hátha összejön:D Aztán nézegettem az újat meg a régimet, gondolkoztam, aztán rájöttem miket kell átírni, h a régi formában jelenjenek meg a számok. Próbáltam a tooltipet is implementálni és sikerült. Mutatja most már nekem is. Egyedül ezt (defaultBoughtForCredits) a funkciót nem tudtam még kipróbálni, h működik-e, mert még nem vettem új tankot. A beállítást/sort beleraktam a megfelelő xc-be, szal működnie kéne. Most jut eszembe a T1-ek ingyen vannak, kipróbálom azokkal:)

Szerk: Működik:)
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.05.04. 10:42:56
  • vasasgabri
    Igen közben rájöttem csak telóról már nem tudtam javítani. De kár hogy akkor nem mentettem képet.
  • Tarathiel2
    Az egy könnyűtank, nekik 4 szint különbség a maximum...
  • vasasgabri
    Szia!
    Sikerült egy képet lőnöm ma 3 szint különbségről és nem voltak szakaszban.
    4-7 tank különbség
  • lammaer
    "Russian player reaction on the news was overwhelmingly negative"

Gondolom repkedtek rendesen a "jab tvaju maty"-ok mint a MEanwhile in russian videókban :)

Mindamellett a WGnek tényleg igaza van, a chat tényleg tele van szarral a csaták közt, a jókis battlemessenger mod nélkül nem is érdemes bekapcsolva hagyni. És tényleg ragályos, mert a 0k-s kezdő is pillanatok alatt elkezd noobozni meg tomato teamezni...
  • besti
    Megvan közben a tooltip is szerintem:

Némi plusz rejtett infót ad a tank leírásához. Szerintem ez neked is működhet, ha bemásolod a tooltips file-t.
  • András77
    WG-féle ballanszolt MM: 4-el több több tier10 tank van az ellenfélnél, ugyanannyi tier9 és mi kaptuk az egyetlen tier7-t is. Elhiszem, hogy elfoglalt az MM-et fejleszt egyetlen? alkalmazott, de kéne már neki egy kib.szott nagy körmöst adni, amit csinált eddig, gyakran egy trágya.
  • Angelus1991ster
    Manni71-hez hasonló okádék férgek miért vannak még életben? Nem lehetne ezeket egy vidámtáborba deportálni? Vagy meszes gödörbe rúgni?
    Miért kell elrontani, azt a minimális játékélményt is amit a szargaming még nem vett el?

• besti
    Jókor, most fejeztem be éni is :)
    módositott fájlok
    Csak amit módosítani kellett azt raktam bele. Tooltip nem tudom mit takar pontosan, talán a hangárban adhat olyan plusz infókat a tankok leírásához, amit az alap kliens nem jelez ki.
    Mik azok az értékek amit a konfigod altra kiír?
  • viper07
    szvsz is jó tank, nekem tetszik, jó vele játszani, javaslom, hogy nézegessél replay-eket. Nincs azzal az ágyúval semmi baj, kicsit lassan céloz, rakjál bele jó embereket . Ha orosz med legényeket kell húzni, akkor nem is kérdés.
    Esetleg nézd meg ezt >>
    Utoljára szerkesztette: viper07, 2015.05.03. 22:16:26
  • popey8
    Tárgytalan. Sikerült megcsinálni.
  • Tarathiel2
    Ha rámutatsz a kérdéses alkatrészre, akkor a súlyt piros számokkal írja, ha nem fér fel.
  • Oddball29
    Álljgyereálljgyeregyereállj...

• stork13
    Lol, QB-ék TOG-oznak platoon-ban. Erre a meccsben 15! TOG van összesen (8:7). :D
  • popey8
    Nem biztos, h tudsz vele vmit kezdeni, mert 1 fájlból konvertált configot használok. Egyébként mire írtad, h át kell írni, mert én a default mappában lévő összes fájlban átírtam a ratingeket winrate-re. Azért feltöltöm, ha lesz időd légyszi nézz rá, előre is köszi:)

Nem tudod véletlenül (v vki más?), h ez a tooltip funkció micsoda az xvm-ben? Érdemes miatta órákat eltöltenem, h vképpen beépítsem a saját configomba?

Config fájljaim
  • Kubukli
    Jól számolom, hogy a T28 protóra felmegy a 2. gun az alap felfüggesztésre?
  • Kubukli
    Asszem' barátok leszünk Mr. Slow úrral.
    Majdnem full stock (rádió kivételével).
  • yossarianHUN
    Olyasmi, keményebb páncélzattal, rosszabb mozgékonysággal, és pontatlanabb/lassabban célzó ágyúval.
  • McFrost
    Akkor ez egy felhizlalt T-44?
  • yossarianHUN
    Nem rossz. Engem T10-be nagyon keveset rak vele, a döntő többség T8-9. T8-ban a páncélja még elég jól működik, de azért közel sem T-54 szint, úgyhogy feljebb könnyen szétszednek. Mednek lassú, és az ágyúja stab és EGLD nélkül használhatatlan (utána is kaparni fogod tőle az arcodat gyakran), de mindent egybevetve kellemes vele a játék, és érzésre jobban hoz, mint más prém T8 medek (CDC, T-34-3).
  • Angelus1991ster
    Fizika teszten végig ez ment: putin lover vs. putin 4eva.
  • Oddball29
    Aztán ez lehet azért van, mert az oroszok és az ukránok verbálisan is ölik egymást a RU szerveren.
  • rudii
    Sziasztok! Ha vasárnap akkor, másnapos stream. :D Kicsit megnyúzva és fáradtan, de annál több motivációval. :) Gyertek és nézzetek be ha van kedvetek! ;)
    LIVE STREAM
  • McFrost
    Ez a T-54 proto milyen lehet?
  • Angelus1991ster
    Sajnos önmaguk likvidálásával nem.
  • lexlutor
    azert az megnyugtato, h a fontos dolgokra mindig jut kapacitasuk..

- Wargaming RU announced a new initiative to fight ingame chat toxicity. From the announcement, the punishments for violation of chat rules will be longer and stricter. Wargaming introduced a new automatic system that detecs profanities and punishes the players accordingly. The punishments however still consist of chat bans only and not game bans. Russian player reaction on the news was overwhelmingly negative (RG: Bring it on!)
    - It's "completely possible" that Wargaming will introduce a message system that will announce you that "player X was banned after your report" for players to understand that their reports have meaning (RG: oh... please do!)
  • joe662
    Biztos volt benne nèmi szinesfèm:-)
  • lexlutor
    rosszul lattad! :D

- The bug where shells are flying through enemy tanks (ghost shells) in 9.7 is not confirmed according to Storm, that's why there's nothing to fix (RG: and what about the bug where my tank fires and no shell comes out?)
  • Simulacrum
    Vajon 11:40-nél, a gránát, amit kilőttem hova tűnt? Beraktam a szerver oldali célkeresztet is, de oda mutat, ahova lőttem. Szóval?

Hopp egy lövés hova lett?
  • Pales27
    vagy mész egy kört modok nélkül és a replayen teszteled a modokat
  • Angelus1991ster
    Total Commanderrel is lehet társításos dolgot variálni, hogy utána sima windows intézőbe lehet társítani.
  • patchaou
    Arra nincs ötlet, hogyan rendeljem hozzá a replay file-okhoz a worldoftanks.exe-t? Hiába tallózom be és okézom le, nincs ott a listában és nem választódik ki.

Megvan! Beszarás... de leírom hátha valaki másnak is van ilyen gondja. Szóval wot mappa megnyit, másik ablakban replay mappa megnyit és szépen rá kell húzni egy replay file-t a worldoftanks.exe-re...
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.03. 17:47:39
  • yossarianHUN
    Vegyél egy T1 tankot 50-es emberekkel. A még kipróbálatlan modokat én is így szoktam tesztelni. Ott 3 perc alatt úgyis lemegy egy meccs, az meg pont elég arra, hogy lásd, mi változott.
  • patchaou
    jove's és az aslains fekete képernyőt produkál, el sem indul a játék, az omc meg bevariál olyanokat amiket nem választottam ki..,

Egyesével bepakolni meg nem tudom, mivel a win valamiért nem hajlandó a replay file-okhoz hozzárendelni a wot-ot, minden egyes mod berakása után elindítani a játékot és futni egy szar csatát...

Mi a faszért nem rakja be a wg a legnépszerűbb/leghasznosabb modokat a játékba? Vagy miért nem csinálja úgy a szaros frissítéseit hogy ne kelljen ezekkel szopni napokig?
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.03. 17:38:43
  • mordawn
    OMC vagy Aslain a két legismertebb. Valaki erre, valaki arra esküszik :)
  • yossarianHUN
    Jove's
  • patchaou
    Valaki linkelhetne már egy értelmes modpackot mert az agyam már eldurran.
  • joe662
    Háát ahogy azt a szerencsétlen E25-t is használtad,abban a videóban nem is csodálom
  • Sherman0070
    WoT-ot nem a WoWS-osok csinálják. Gondolom WoT-nál csak fogyatékos munkaerőre telt.
  • Nesuten

Na ez a második vagy harmadik az Oroszlánnal ...