World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán összejött.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.04. 19:09:37
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Azt szeretném tőletek megkérdezni hogy ki ez a cDa nevű emberke a wotban ??????
Általános Chatba magyarul kiírtam hogy miért fagy ki folyton a játék (olyan szitukról van szó mikor éles helyzet van , vagy tartani kell bizonyos pozíciókat , mert az ellen épp arra rohamozik ) ,erre ez a cDa gyerök írja hogy van a WOT Hungary chat ott beszéljek magyarul .Gondolom oké hátha ott több szerencsével járok , erre mikor írnék abba a chat szobába kiírja hogy nem tudok írni , mert Chatban-elve vagyok ! 😮 INDOK : refusing to speak english by cDa !
MONDOM MI A F.....!? Miért ?! akkor hogy kérjek segítséget !? Ilyenkor mit lehet tenni ?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ettől a fél vagy inkább egy éves arty modtól nem lesznek pontosabbak és jobban használhatóak az arty-k. 😄
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hol tudom megnézni a fő accomon, hogy , hogy hol tart a meghívott "kis tesó" acc?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
<#falbav>#falbav>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Eddig csak pár körre vettem elő és nem is nagyon néztem milyen statokat hoz de most jóval több figyelmet fog kapni, a 9.5ig tudom már mivel fogom jól érezni magam.
Murrica!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Victory!
Map: Prokhorovka
Vehicle: M4A2E4 Sherman
Exp: 2 954 Credits: 78 489
Battle achievements: High Caliber, Defender, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Repairs: -1 832
Ammunition: -54 040
Consumables: -6 000
Total: 16 617 WN8: 15 065
Igen, tudom a lőszer ár 😄

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.04. 17:22:30
WoT: Nishizumi77
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Ha bejön akkor napi duplázással legénységhúzásra jó lesz az SP-vel együtt.
Köszi!
Megnyugodtam, azt hittem elfogyott a gyűlölet a td-k iránt, de szerencsére olyan mélyen gyökerezik benned, h az kiirthatatlan 😄
Vmekkora nerf volt azért, ha más nem placebo, 1 ideig mennyire jól elvoltunk artyk nélkül 😄
Egyébként a wg meg bekaphatja. Bármit is kommunikálnak a userek felé, ezzel az ál-arti szarakodással fényesen bebizonyították, hogy annyira lehet bennük bízni mint egy féllábú tolvaj etióp kurvában. A legtisztább a checkbox lenne, amit biztos meg is lépnének, ha az emberekben lenne annyi tartás, hogy nem fizetnek/lépnek be egy hónapig így üzenve ezeknek a komcsiknak, hogy ha szart árultok akkor szart sem kaptok a felhasználóktól...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.04. 15:10:04
Mennyire igényli a goldot?
Btw remélem most a próféta szólt belőled, és tényleg nerfelni fogják őket újra 😄
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A vége az lett, hogy beraktam a wot-ot steam alá, akkor megkapta a steam overlay-t és úgy neteztem, hogy valójában le se kellett tálcára tenni a játékot sőt fél szemmel még láttam is mindent... Szóval lehet bármilyen op attól számomra még semmilyen játékélményt nem közvetít. De, hogy valaki még ezt az unalmat még élvezze is. Na az már no comment.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
T6 csatába majdnem 2k sebzés T5ös M4A2E4 Shermannel (92mm ap, 127mm pen apcr)
Defeat
Map: Arctic Region
Vehicle: M4A2E4 Sherman
Exp: 1 332 Credits: 50 155
Battle achievements: Mastery Badge: "2nd Class" WN8: 9 371 (100)
Amúgy a hellcatek frontját jól esik HEvel lőni 180-200 sebzés 3 másodpercenként és még ki is gyulladhatnak jó eséllyel. 😊
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.04. 13:33:46
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.12.04. 13:01:46
Trance&Friends nothing more..
<#banplz>#banplz>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.04. 12:16:42
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha nem is mindig full t10, de az a 6-7 td alap volt oldalanként..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
A stronkhold-edzesek komoly rutint adtak ugy tunik 😄
"A játékosok 90%-a azért lépett be a HOAX-ba mert semmi kötelezettsége sincs. Se Stronghold, se CW, semmi."
Pont ezert, a tarsasag laza, felszabadult, a hangulat remek, kelloen erett, jo arcok roffenek ossze csoportharcra, nem hisztizo statpadder primadonnak.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.12.04. 11:08:20
Saor Alba