World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más:
Nem bírtam megjelenésig várni a Sherman Fireflyal, kíváncsi voltam úgyhogy a Girls und Panzeres skint már már meg is csináltam rá, állat lett 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak azt sajnálom, hogy a ritkább M4 sherman Cast hull verziót modellezték le, nem a heggesztett M4A4 hullt ami a legelterjedtebb volt, tipikus WG. Igazán megcsinálhatták volna a gyakoribbat, most lehet várni ki tudja hány évet mire bejön az alternative hull rendszer.
WoT: Nishizumi77
Be tudná linkelni valaki, nem találom meg.
angelus1991ster.blogspot.hu
Csak leadod a küldit, aztán újra rákattintasz, és Improve result. Tökéletes.
Hasznos volt a CT. (Pföjj ezek az FV-k csordákban járnak, mint, mintha bivalyok lennének az oroszlánok előtt.)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 02:23:02
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
IM küldiket meg el kell startoltatni, különben nem számolja. 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 01:40:39
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szerk:
És az új minimap nem működik. 😄 Zsírúj install.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 01:24:56
Azaz összesen 940k kredit (ebből 560k opcionális, 380k fix), és mellé fix 4 prémnap. Mindez csak egyetlen egy ágért, ezekből van 5... Laza 5milla kredit a stugért. Szóval ki is mondta, hogy gondok lesznek a kisaccon a kredittel? 😄
Beszarás, ami itt menni fog goldspam szintjén.
Plusz ugye összesen áganként 1-1 barakkhely, és bele egy női crewmember. Azaz a 4 tankért összesen 20 crewnémbert kapsz. 😄
Szerk: Sajnos csak a STUG küldijeit lehet megnézni, amíg meg nem szerezted, így a többi reward tankról nem lehet egyelőre véleményt nyilvánítani.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 01:13:05
Wow, ez tényleg fog nyerni pár FPS-t. :o
- a player will now recieve 10 percent extra XP for scouting damage for each level of difference between his tank and the target (but no more than 30 percent) (SS: as in, if a tier 8 LT lights up a tier 10 and recieves spotting damage, he’ll get 20 percent extra XP)
Mondom én, hogy Amcsi light vonalon lehet a leggyorsabban eljutni az új accon T10-hez. Plusz XP, plusz kredit (spotolás nem visz kreditet lőszerre)... Sima ügy.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 00:43:03
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
vagy olyat amit eladhatsz utána CW-ni vagy csak simán kelendő.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.12.04. 23:45:27
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
mondjuk en mostanaban huztam ki a tizest ott, ami meg az olcsobb 180k xp kategoria is.
kivetelesen a 9es med is nagyon jol jatszhato volt nem fullosan is.
vagy ha heavy ag, akkor nemet e100 vonal.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.04. 23:01:46

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.04. 22:30:41
MÉG madárhangot!

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
* Havok , FPS , PING , modok , HD modellek , pályák , pálya textúrák , spot rendszer , skill / perk , átütés stb stb .
Miért is ? Mert az egész azt eredményezné , hogy 16 bit en is faszán el lehetne játszani . És csak 1 pálya kellene . El is készült .
Íme a kép , ill. a jövőkép <#hehe>#hehe>

Előkapom én is aztán meglátjuk milyen lesz. Az M4-et imádtam. 😄
lol de csak " ígérik" XD hogy lesz ilyen
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A 9.5-re ígérnek néhány microfreeze/FPS drop javítást. Meglátjuk, lesz-e belőle valami.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
hát ez a cDa gyerek ritka egy p...cs !-.-
9700 wn8-at ért. <#zavart1>#zavart1>
Swamp térképen 5 vs 5 maradtunk, tier10 csata. Bal oldalt spottoltam, mivel az összes heavy jobb oldalt volt. Jön felém a Maus a mocsáron keresztül, de nem én vettem észre a kurva jó kamóval rendelkező Maust, hanem ő engem 400m -ről !!!!!!!!, miközben bokor mögött mozdulatlan voltam. A spoting range az e50-nek 450+m. Arty kilőtte, maradt kb 250hpm, ellennél már csak 2 arty a bázisuknál, egy t57 az oldalamon, de köztünk takarásban egy hegy, nem láthatott. Kb 30 másoderccel később kilő az ellen e4 td-je, aki felspotolt engem pontosan 400méterről, bokor mögött. A t57 továbbra is a hegy túloldalán, takarásban. Ez mégis hogy a faxba?
Többiek - bocsi, de nem mindig jelzi ki a privátot.
Lexlutor - közben összejött. Köszönöm 😊
mondjuk nekem ctrl-el is ugyanugy kiirja mint az alt-al.