418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Ez valami körforgás? TD<Med<Light<Heavy? És előrről az egész?
  • Maala
    Ahahaha. :D Ritán már megindult a nyavalygás, hogy "senki nem fog már medekkel menni", meg mindenki átül heavykbe. :D Beszarás ez a WoT-os társadalom, muhahaha. :D
  • Sherman0070
    Épp úgy válna pay to winné.
  • yossarianHUN
    "Ha ezentúl csak goldot kell tölteniük"

Oszt miért kéne goldot tölteniük? Aki 240 pennel nem tud érvényesülni, az 260-nal se fog.
  • voivod32
    Nem. Úgy lenne korrekt, ahogy régen volt: Csak VALÓDI pénzért lehessen kapni. Aki pénzt áldoz rá, annak legyen előnye. Így a wg sem járna rosszul, meg mi sem.
  • lexlutor
    mindjart masmilyen lenne a gyerek fekvese!
  • voivod32
    Fordítva látod a helyzetet. Az 1000 körüli népség azért nem 1500-as, mert nem használ goldot, vagy csak ennyire képes. De legalább sportszerű. Én pl közel 4 év alatt nem lőttem el 20 gold lőszert. Az olyan lenne, mintha géppuskafészkekkel verném vissza a tatár lovasság támadásait. Hatékony, de nem igazi dicsőség.
  • ilovearty
    Irogass te nekik ha unatkozol. Ha engem arannyal lo hat en is odabaszok neki. Ha o nyef akkor gold gay ha en akkor meg fuksz king vagyok :D
  • Sherman0070
    Igaz. Ha feleannyit sebezne mint az AP akkor lehet hogy korrektebb lenne.
  • lexlutor
    attol mert a wg leszarja, ettol meg a goldammo jelenleg formajaban nem jo.
  • ilovearty
    Na jo lehet hogy csak a 89%-uk...
  • Sherman0070
    Akkor írd meg a WG-nek hogy vegyék ki a gold ammot azok kedvéért akik szerint unfair. Biztos megteszik.
  • Master91
    lol, a meleg nem fog hurrogni a melegekre
  • ilovearty
    Meg jo hogy nem.. 99%-uk csak csak azzal lo mar t6-ban is.
  • Sherman0070
    Népharag? Szerintem csak a low 1000 alatti/körüli tomato népség sír a gold ellen. Még nem láttam Verygood/Epic/Unicum-ok közül egyet sem aki sírt volna amiatt hogy golddal átlövik.
  • Sherman0070
    Tier10-ben ígyis only gold van... Akinek van esze az nem játssza el azt normál lőszerrel hogy minden 4. átütő.
    Ha meg valaki elmegy ez a kis nerf után az remélem a sok lengyel tomato lesz.
  • Nesuten

WoT Military Parade Trio Élőben ,ha van kedved nézz be

• rogan99
    Max majd én is full gold üzzemódba váltok h növeljem a népharagot és a Wg elgondolkozzon kicsit :)
    Mindent az egyetemes jóért ;)
  • rogan99
    + elég frusztráló lehet vékonyabb pénztárcájú embereknek h leírtják őket aranynal gyengébb játékosok pl. ez így eléggé elmegy pay to win felé.
    Ez nyilván most is megtörténik, de durván fog emelkedni ennek az aránya így.
    De lehet h tévedek.
  • lexlutor
    szerinted az a lila, aki csak azert kezdett uj accot, h 300al tobb legyen win8a, ezen egy pillanatig is gondolkodni fog?
  • técs
    Sztem még tőlünk nyugatabbra sem engedhetik meg maguknak a legtöbben, hogy tier10-ben only gold üzemmódban játszanak. Minden nap nézem a kül unicum játékosokat streamen, de prém accal is nagyon sok esetben gold nélkül is mínuszos a végelszámolás. Ha ezentúl csak goldot kell tölteniük, ez sokszorosára fog emelkedni. Lehet majd elgondolkoznak, hogy ez így megéri e-
  • voivod32
    M103 heavyvel , top tankként ,beálltam a domb mögé tornyozni, szedtem a Löwét, T34-et, (ki is lőttem), erre a kék VK3002-nk belém lő. Az volt a baja, hogy nem futottam előre. De ennek a tanknak a tornya erős, ezt statpadder köcsögként illene tudnia... Nem lőttem vissza, mert már így is kék vagyok két köcsög Amx 1375 miatt, akik azzal szórakoztak lakevillen, hogy a meccs elején, a városba menet, nem engedtek áthaladni a mezőn és az ellenség folyamatosan lőtt. Megpróbáltam megkerülni őket, de nem engedték.Amikor a fél HP-m elfogyott, belebasztam egyet az előttem állóba, de ő akkor sem engedett , még egyet erre megdöglött, a másik meg elkezdte lőni a seggemet, kigyújtott , én meg megpusztultam. Ez IS-8-as 5-szöröző meccs volt, amit aztán megnyertünk, én 0 sebzéssel....
  • Sunsetjoy
    Jaja, ott tolják a csőrüket :D
  • Count Adyn
    Elő a Maus al:)
  • lexlutor
    tier9-10en kivul is van elet.
  • yossarianHUN
    Miért hagynák abba sokan?
  • rogan99
    Ha ez így kijön sokan lehet abbahagyják a játékot. De lehet még így is megéri nekik ha a maradék meg only gold üzzemódba vált.
  • lexlutor
    es nem csak a kapu, meg a zaszlok vannak arra, hanem ha jobban megnezed, ott megy egy diszfelvonulas is a hatterben..
  • rogan99
    Tényleg ennyire hülyének nézik az embereket? Lenerfelnek minden AP-t h pattogjon az ember, de a goldot csak épp annyira h azért mindent átvigyen szemből. Elég olcsó trükk h rávegyék az embereket a költésre.

+ mi lesz a többi tierrel? a 8as tankoknak akkora átütése lesz mint a 10-eseknek?:)
  • lexlutor
    t30at es t95ot en sem ertem.. sot, a jagdpze100at sem.. az kb fel orankent tud egyet loni, akkor legalabb usson mar at, ha lehet..
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.05.10. 13:13:01
  • Sunsetjoy
    A segget mutató tank nem direkt van? Bármiféle garázsmod nélkül is úgy jön be, nem?

Konspiráció szempontjából nézve: minden tank a brandenburgi kapu (Berlin és a németek egyik fő jelképe) felé néz, ahol a lobogók vannak felrakva. Elöl (az irányunkból nézve elsőként) pedig a szovjeteké van.
  • András77
    Ezzel csak annyit érnek el, hogy eddig a játékosok egy része gondolkodott, mielőtt aranyat töltött, most már senki nem fog gondolkodni rajta. Nagyobb kredit igényűek lesznek a tier9-10 csaták, ami több prém előfizetést és prém tankot igényel, hurrá.
  • Simulacrum
    yossarianHUN, ilovearty egyetértünk. Én már akkor medes játékos voltam, mikor még T10-es medek nem is léteztek, szóval nem fogok kétségbeesni, ha szemből nem mindent lövök majd át. Meglátjuk mi sül ki belőle.
  • TiborTamas
    Ezek alapján néhány 8-as heavy-nek nagyobb átütése lesz, mint egyes 10-eseknek. :D Well done!
  • rogan99
    WZ-120: credit ammo from 249 to 220, gold ammo from 340 to 331
    113: credit ammo from 249 to 220, gold ammo from 340 to 331

Ki volt az a barom aki pl ezt kitalálta?
    30mm-el csökkentik az ap-t és 9-cel a goldét??? hát grat bm.
    Utoljára szerkesztette: rogan99, 2015.05.10. 12:51:01
  • madmanic
    A T30 majdnem 3 CENTIMÉTER??? a 17,33 seces töltésel mi?? nyomorultak..
  • Angelus1991ster
    Ja , amikor a WZ-120-nak 250-es átütése volt:D AMX-eknek 260, bár az annyira papír , hogy megértem.
  • ilovearty
    Nekem csak azzal van bajom mikor a medek beallnak "hevyzni". Pl a t54. Kidugja a tornyat meg max a test elejet beforgatva es fossa a goldot amivel szinte barmit atut mig rola pattognak. Vagy goldot toltesz te is vagy eselyed nincs ellene. Tobbet ernek mint egy heavy. Nincsenek rakenyszeritve hogy mediumkent hasznaljak a gepet mert brutal atutesuk van. Bar lehet hogy ez csak engem zavar....
  • yossarianHUN
    Ezt ne med nerfnek fogd fel, szerintem a hightier medeket eleve ezekkel az átütésekkel kellett volna berakni a játékba. A heavyk mondjuk szerintem jók voltak ahogy voltak, szerintem minimum annyi átütésüknek kéne lenniük mint a medeknek, de inkább többnek. A medek elvégre mégis flankelésre vannak, a heavyk szemtől szembeni iszapbirkózásra.
  • madmanic
    majd veszi a sok csicska a goldot... ukrán medvebaszó cigányok..