418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#353447 Ez valami körforgás? TD<Med<Light<Heavy? És előrről az egész? -
#353446 Ahahaha. :D Ritán már megindult a nyavalygás, hogy "senki nem fog már medekkel menni", meg mindenki átül heavykbe. :D Beszarás ez a WoT-os társadalom, muhahaha. :D -
#353445 Épp úgy válna pay to winné. -
yossarianHUN #353444 "Ha ezentúl csak goldot kell tölteniük"
Oszt miért kéne goldot tölteniük? Aki 240 pennel nem tud érvényesülni, az 260-nal se fog. -
#353443 Nem. Úgy lenne korrekt, ahogy régen volt: Csak VALÓDI pénzért lehessen kapni. Aki pénzt áldoz rá, annak legyen előnye. Így a wg sem járna rosszul, meg mi sem. -
lexlutor #353442 mindjart masmilyen lenne a gyerek fekvese! -
#353441 Fordítva látod a helyzetet. Az 1000 körüli népség azért nem 1500-as, mert nem használ goldot, vagy csak ennyire képes. De legalább sportszerű. Én pl közel 4 év alatt nem lőttem el 20 gold lőszert. Az olyan lenne, mintha géppuskafészkekkel verném vissza a tatár lovasság támadásait. Hatékony, de nem igazi dicsőség. -
ilovearty #353440 Irogass te nekik ha unatkozol. Ha engem arannyal lo hat en is odabaszok neki. Ha o nyef akkor gold gay ha en akkor meg fuksz king vagyok :D -
#353439 Igaz. Ha feleannyit sebezne mint az AP akkor lehet hogy korrektebb lenne. -
lexlutor #353438 attol mert a wg leszarja, ettol meg a goldammo jelenleg formajaban nem jo.
-
ilovearty #353437 Na jo lehet hogy csak a 89%-uk... -
#353436 Akkor írd meg a WG-nek hogy vegyék ki a gold ammot azok kedvéért akik szerint unfair. Biztos megteszik. -
#353435 lol, a meleg nem fog hurrogni a melegekre -
ilovearty #353434 Meg jo hogy nem.. 99%-uk csak csak azzal lo mar t6-ban is. -
#353433 Népharag? Szerintem csak a low 1000 alatti/körüli tomato népség sír a gold ellen. Még nem láttam Verygood/Epic/Unicum-ok közül egyet sem aki sírt volna amiatt hogy golddal átlövik. -
#353432 Tier10-ben ígyis only gold van... Akinek van esze az nem játssza el azt normál lőszerrel hogy minden 4. átütő.
Ha meg valaki elmegy ez a kis nerf után az remélem a sok lengyel tomato lesz. -
WoT Military Parade Trio Élőben ,ha van kedved nézz be
-
rogan99 #353430 Max majd én is full gold üzzemódba váltok h növeljem a népharagot és a Wg elgondolkozzon kicsit :)
Mindent az egyetemes jóért ;) -
rogan99 #353429 + elég frusztráló lehet vékonyabb pénztárcájú embereknek h leírtják őket aranynal gyengébb játékosok pl. ez így eléggé elmegy pay to win felé.
Ez nyilván most is megtörténik, de durván fog emelkedni ennek az aránya így.
De lehet h tévedek. -
lexlutor #353428 szerinted az a lila, aki csak azert kezdett uj accot, h 300al tobb legyen win8a, ezen egy pillanatig is gondolkodni fog? -
técs #353427 Sztem még tőlünk nyugatabbra sem engedhetik meg maguknak a legtöbben, hogy tier10-ben only gold üzemmódban játszanak. Minden nap nézem a kül unicum játékosokat streamen, de prém accal is nagyon sok esetben gold nélkül is mínuszos a végelszámolás. Ha ezentúl csak goldot kell tölteniük, ez sokszorosára fog emelkedni. Lehet majd elgondolkoznak, hogy ez így megéri e- -
#353426 M103 heavyvel , top tankként ,beálltam a domb mögé tornyozni, szedtem a Löwét, T34-et, (ki is lőttem), erre a kék VK3002-nk belém lő. Az volt a baja, hogy nem futottam előre. De ennek a tanknak a tornya erős, ezt statpadder köcsögként illene tudnia... Nem lőttem vissza, mert már így is kék vagyok két köcsög Amx 1375 miatt, akik azzal szórakoztak lakevillen, hogy a meccs elején, a városba menet, nem engedtek áthaladni a mezőn és az ellenség folyamatosan lőtt. Megpróbáltam megkerülni őket, de nem engedték.Amikor a fél HP-m elfogyott, belebasztam egyet az előttem állóba, de ő akkor sem engedett , még egyet erre megdöglött, a másik meg elkezdte lőni a seggemet, kigyújtott , én meg megpusztultam. Ez IS-8-as 5-szöröző meccs volt, amit aztán megnyertünk, én 0 sebzéssel....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#353425 Jaja, ott tolják a csőrüket :D -
#353424 Elő a Maus al:) -
lexlutor #353423 tier9-10en kivul is van elet. -
yossarianHUN #353422 Miért hagynák abba sokan? -
rogan99 #353421 Ha ez így kijön sokan lehet abbahagyják a játékot. De lehet még így is megéri nekik ha a maradék meg only gold üzzemódba vált. -
lexlutor #353420 es nem csak a kapu, meg a zaszlok vannak arra, hanem ha jobban megnezed, ott megy egy diszfelvonulas is a hatterben.. -
rogan99 #353419 Tényleg ennyire hülyének nézik az embereket? Lenerfelnek minden AP-t h pattogjon az ember, de a goldot csak épp annyira h azért mindent átvigyen szemből. Elég olcsó trükk h rávegyék az embereket a költésre.
+ mi lesz a többi tierrel? a 8as tankoknak akkora átütése lesz mint a 10-eseknek?:)
-
lexlutor #353418 t30at es t95ot en sem ertem.. sot, a jagdpze100at sem.. az kb fel orankent tud egyet loni, akkor legalabb usson mar at, ha lehet..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.05.10. 13:13:01 -
#353417 A segget mutató tank nem direkt van? Bármiféle garázsmod nélkül is úgy jön be, nem?
Konspiráció szempontjából nézve: minden tank a brandenburgi kapu (Berlin és a németek egyik fő jelképe) felé néz, ahol a lobogók vannak felrakva. Elöl (az irányunkból nézve elsőként) pedig a szovjeteké van. -
András77 #353416 Ezzel csak annyit érnek el, hogy eddig a játékosok egy része gondolkodott, mielőtt aranyat töltött, most már senki nem fog gondolkodni rajta. Nagyobb kredit igényűek lesznek a tier9-10 csaták, ami több prém előfizetést és prém tankot igényel, hurrá. -
Simulacrum #353415 yossarianHUN, ilovearty egyetértünk. Én már akkor medes játékos voltam, mikor még T10-es medek nem is léteztek, szóval nem fogok kétségbeesni, ha szemből nem mindent lövök majd át. Meglátjuk mi sül ki belőle. -
TiborTamas #353414 Ezek alapján néhány 8-as heavy-nek nagyobb átütése lesz, mint egyes 10-eseknek. :D Well done! -
rogan99 #353413 WZ-120: credit ammo from 249 to 220, gold ammo from 340 to 331
113: credit ammo from 249 to 220, gold ammo from 340 to 331
Ki volt az a barom aki pl ezt kitalálta?
30mm-el csökkentik az ap-t és 9-cel a goldét??? hát grat bm.
Utoljára szerkesztette: rogan99, 2015.05.10. 12:51:01 -
madmanic #353412 A T30 majdnem 3 CENTIMÉTER??? a 17,33 seces töltésel mi?? nyomorultak.. -
Angelus1991ster #353411 Ja , amikor a WZ-120-nak 250-es átütése volt:D AMX-eknek 260, bár az annyira papír , hogy megértem. -
ilovearty #353410 Nekem csak azzal van bajom mikor a medek beallnak "hevyzni". Pl a t54. Kidugja a tornyat meg max a test elejet beforgatva es fossa a goldot amivel szinte barmit atut mig rola pattognak. Vagy goldot toltesz te is vagy eselyed nincs ellene. Tobbet ernek mint egy heavy. Nincsenek rakenyszeritve hogy mediumkent hasznaljak a gepet mert brutal atutesuk van. Bar lehet hogy ez csak engem zavar.... -
yossarianHUN #353409 Ezt ne med nerfnek fogd fel, szerintem a hightier medeket eleve ezekkel az átütésekkel kellett volna berakni a játékba. A heavyk mondjuk szerintem jók voltak ahogy voltak, szerintem minimum annyi átütésüknek kéne lenniük mint a medeknek, de inkább többnek. A medek elvégre mégis flankelésre vannak, a heavyk szemtől szembeni iszapbirkózásra. -
madmanic #353408 majd veszi a sok csicska a goldot... ukrán medvebaszó cigányok..