World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Ez a része mindig is valid volt. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nem ugy volt, hogy ez nem valid mar?
Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Nincs hely a betétnek a pelus mellett? 😄

Maala
Csak belépsz a linken a steam accoddal, majd megadod az e-mail címedet, és voilá. Nem nehéz.

Vagy csak nézegesd itt a HSZ-eket, néha nyomatnak más régióból EUs kódokat.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.09. 15:46:54

amugy kerdes: jol lattam h a hetvegeig csak a 25 aranyas akcio lesz, es semi mas?
te tenyleg fullba nyomod a retardot 😄
popey8
Sztem ennél nincs jobb magyar nyelven, bár attól függ mit keresel inkább. Történeti vagy technikai jellegű? Ebben van mindkettőből. A pekos könyvek nekem nem igazán jöttek be. Néztem 2-t az Alexandrában múlt hónapban, de only kép+minimális szöveg. Képekből is csak archív felvételek semmi más.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Nekem is megjött 😊 Helyet kell csinálni...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JeffDunham
Hogyan? Nehéz? Jó lenne nekem is.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Mnemomic
thx 😊

Maala
Hepi bday.

Ha itt lenne mellettem ez a játékos, olyant lebasznék neki, hogy a fal adná a másikat. Foglalok Pearl River-en, ott kavart nem messze két ellenség, egy is6 meg egy t34. Az is6-t nagyon nehezen némi szerencsével kilövöm, de közben folyamatosan rimánkodtam az amx1390-nek, hogy jöjjön már foglalni ő is. Nem, azért sem, csak azért sem. A t34 elindul, mondom, hogy itt hulldown-ból szétszed, nem tudom befejezni a foglalást, de még ekkor is lett volna elég időnk, ha az amx segít foglalni. Nem, azért sem. Elindul, hogy fogadja a t34-t. Mondom, ez még működhet, ha elémegy és lelassítja, kis szerencsével ki is szedheti, de persze nem, azért sem. Leáll ott, ahol a t34 fogja majd a fejét kidugni. Mondta neki egy cifrát magyarul meg angolul is a csetbe, aztán abba kellett hagynom a foglalást és hátba kerülnöm a t34-t. Ha hulldown-ból támad semmit nem tudok vele kezdeni. Kiszedtem végül a t34-t, sőt a nyomorék patkány arty-ba is belevágtam egyet, mert az is nyomorgatott, de közben az ellenfél befoglalt. Az amx természetesen a t34 első lövésére meghalt, miközben ő próbálta lőni a tornyát, nulla sikerrel.

Tényleg, azt megértem, ha valaki hülye, még azt is, ha nem hülye, de valami hülyeséget csinál, de ekkora hülyének lenni, ahhoz már tényleg tudni kell valamit, hogy még foglalni se tud a barma, hanem a körtől kb 10m-re lövöldözzön mindenfele. Akkor már miért nem a körből? Nem lenne mindegy? Vagy azt hitte, hogy majd ő megöl mindenkit?
Helyes. Akkor péntek este már lehet hajózni. Navigare necesse est, vivere non est necesse.(Hajózni kell, élni nem muszáj)
Arra nekem is fáj a fogam egy ideje, lehet nekem is az lesz karácsonyra.
Hát igen, a stílus maga az ember...
Az értő olvasás még mindig nem megy, de tőled nem is elvárás. Kár, hogy rajtad kívül senkit sem "osztok", téged is csak azért, mert kötekedtél.
16,7k csatámból 600 artys, juhúúú, de gáz... Ez valamivel több, mint a sárga (narancs?) accodon az artys csatáid száma.
Mindegy is, túráztasd csak magad. Csak a xanaxot el ne felejtsd bevenni.
Mnemomic
Az elsőt meg is rendeltem 😊

Maala
És meg is jött a kód. -.-

30 GB szabad hely. :o Ejha. 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.09. 15:06:01

Maala

patchaou
A korhatár nem számít, mint ahogy a játékban sem. Mindegy mikor született az illető ha fullba nyomja a kretént...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

McFrost
Angolul nagyobb a választék sajnos. Típusonként érdemes a Panzertrack füzeteket keresni.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

oneal1
köszi srácok, ez gyors volt!

!Forza Ferrari!

És azt megbeszéltük már, hogy milyen magasról szeretnéd hogy leszarjalak artimajom..? <#kocsog>

Legalább bebizonyosodott, hogy ugyanolyan gusztustalan stílusban játszol, mint amilyen hányadék stílusban osztod itt az embereket nap mint nap. ( pontosankiafaszvagyteitt..? )

Na menj szépen, tedd fel a szép új arty nézetet és kúrd el néhány száz ember kikapcsolódását. Kotródj..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Robert Kersahw: Harckocsizók. Ez most jelent meg.
Számvéber könyvek
Turcsányi Károly könyvek

Ami kerülendő mindeképp: Földi Pali bácsi, Kurt Rieder. Őket messzire.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.12.09. 14:52:33
oneal1
bocs az offért, de itt tuti tud valaki segíteni 😊

Tankokkal foglalkozó könyvet keresek, valami komolyabb darabot.

Köszi!

!Forza Ferrari!

Indoklom? Kinek? Neked, aki KV-1S-sel, KV-1-gyel, T-29-cel statpadderkedik, és a kezdőket gyilkolja halomra? Aki rerollal sem ér el 2k-nál jobb eredményt? Aki WTE100-zal b*ssza szét mások játékát? Aki menetrendszerűen sír az agyhalott csapattársak miatt, de 2k átlagsebzést sem tud felmutatni T10-ben heavy-vel annak ellenére, hogy a CW-k és századok nem rontották a sebzésátlagát? Ugyan már. Ha nem akarsz agyhalottat látni, akkor inkább ne nézz tükörbe.

Innentől kezdve, ha ugyanabba a csatába kerülök akármelyik sárga vagy reroll accoddal, csak téged foglak lőni, bármiben ülsz is. Sőt, csak a Te kedvedért golddal foglak lőni, hogy kiváltsam a chat-en is a fröcsögést belőled.
Igen, olvastam, de csak abból lehet kiindulni, ami van. 😄 Majd meglátjuk. 2 hét múlva jön a patch kb., ugye?

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Hali Mindenkinek!Én azért regeltem ide,hogy okosságokat olvassak és alkalomadtán belepofázzak a dolgokba.De őszinte sajnálatomra itt 86%-ban csak egymás anyázása és fikázás megy..de akinek nem inge.....Lehet,hogy korhatárhoz kéne kötni a hozzászólásokat..
patchaou
A tankosnál is így vagyunk 😊

Érdemes hát, hátha behívnak. Hétvégére jobb lesz hajózni. Azért azt elmondom már most: ez alfa. Nagyon alfa. Szóval aki emlékszik a WOt-ra, amikor még 4-5 pálya meg csak az orosz-német tankok voltak benn, és a Ferdinand volt a Top TD, na annál még kezdetlegesebb. De azért mindenképp érdemes, csak lefogadom, sokan húzzák majd a szájukat, mert azt hiszik kész játékba mennek be.
Maala
A honlap él már, regelni lehet, csak nem tudom, érdemes-e úgy, hogy nincs még invite kódom. Mindenesetre beregeltem a főaccommal, aztán majd figyelem a social médiát, hátha elcsípek egy-egy kódot.

De sztem még csak kedd van, és 12-étől lesz a béta.

Maala
Nehogy már az a ... vesse rá az első követ, aki úgy cseszi el mások játékát, hogy kilép minden csatából, amiben az XVM nem 95%-ot mutat neki.

Leállhatsz, mert a gyakorlatban te sem vagy különb az artisoknál, akármennyire is fényes páncélú lovagnak látod magad a tükröcskédben.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.09. 14:11:46

Maala
Igazából az a baj, hogy egyelőre ezek valószínűsíthetően placeholderek, nem lehet komolyan venni őket. Sőt, mivel egy txt file az egész kb, még 9.5 kijövetele után sem, hisz elég egy mikropatch jan 15-én, és máris új feltételek vannak...

Sadly.

arty+gold ennyi vagy te nyomorult...

Leszarom, hogy mivel indoklod hogy szétbaszod mások játékát.

Hát mivel nem régen került ki a hír, és mivel lassan dolgoznak a WG-nél, ez még egy kis idő lesz. Sőt, a honlap se él jelenleg, szóval...regisztrálni se egyszerű így 😊
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.12.09. 13:41:11
patchaou
Kapott már valaki e-mailt battleship beta ügyben?

Heavy, med, light sztem teljesíthető lesz. Itt a TD-vel és az Artyval lesznek a gondok.
ja mondjuk a VK beteg, Maussal is meglehet egy jól elkapott körben
A heavy-nél úgy tudom, hogy 14k-ra csökkentik a bevitt/lepattintott sebzést. Klántársam pár hete csinálta meg T9-es VK-val Ruinbergen.
HT:
"Damage or destroy 7 modules, or injure 7 crew members of the enemy vehicle." - Lehet HE-vel lődözni... 😄

"The damage caused, damage received, and damage blocked by armor must be at least 18,000 HP in total. Additional – Survive the battle. Win the battle." - Muszáj lesz megvenni a Masu-t.

Szerintem amúgy nem baj, hogy lesznek jó nehezek is, kell a kihívás, különben nem lenne értelme. Igazából eddig úgy tűnik, hogy csak az Obj. 260-at lesz igen nehéz unlock-olni. Csak jönnének már ki... 😄

Ha nem lennél mérhetetlenül retardált, akkor értelmeznéd, amit írtam. A küldetések között ott az arty is. Ha elindul valaki az IM tankokért, akkor csak egy kasztot hagyhat ki. Mivel a heavy és a TD tűnik a legnehezebbnek, az arty pedig könnyű, ezért nyilván sokan ülnek artyba, még azok is, akik utálják (pl. én).
Goldot akkor használsz artyban, ha nagyobb splash-t akarsz elérni. Mivel bizonyos pályákon az artyk egy kis területre koncentrálódnak, így counter artysként gold HE-t érdemes közéjük lőni (10+ m). Így nagyobb eséllyel semmisíted meg őket. Ha egy gyűszűnyi logika szorult volna abba a morzsányi agyadba, akkor az AP lövedékét jobban utálnád, mert 303 átütéssel gyakorlatilag 1 lövés 1 T8-as tank. De hát tőled a hisztin kívül úgysem várhatunk mást. Buta vagy, és lábon hordod.
Ha valakit esetleg érdekelnek a hajók:

http://blog.worldofwarships.eu/your-chance-to-play-world-of-warships-for-a-weekend/

Nézzetek rá erre.
A lényeg, hogy szerintem van benne pár betegesen nehéz is. Kb ilyen Tarczay medál szintű. Nem lesz könnyű, meg attól is függ, hogy lehet őket unlockolni.
Ez mondjuk igaz, de én most épp a gold HE-re gondoltam. 😊

R3nton: lehet, én nem olvastam még végig őket, csak azt láttam, amit bemásoltál ide és abban nem volt írva, hogy milyen típussal kell teljesíteni. Bee meg az arty-t hozta fel és arra reagáltam. Mindjárt elolvasom őket akkor, hogy ne tudatlanul pofázzak mán' bele... 😄

Tono34
Nagyobb splash, artik könnyebben hullanak. Ha elolvasnád még egyszer amit írt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

várjál itt már te összekevertél két követelményt, az artysnál nem feltétel, hogy nem sebződhet a csapat. Mondjuk durva lenne ha a TD miatt nem lehetne megcsinálni a IM-eket, lehet a végén az arty még könnyebb lesz 😄
Mindenkinek tele a f@sza a turhaszippantó artista szarokkal, erre minden nap bejön egy ilyen kretén flamet generálni..

<#bdead>

Maala
Annyi logika van benne, hogy ha nem artyval lenne ő sem, akkor az ellennél sem feltétlenül lenne arty. Ha egy van egyik oldalon, már a másikon is lesz minimum egy. 😊

Szerintem sem lesz azért ez ilyen egyszerű. Counter arty-hoz kell, hogy lőjön egyet az enemy arty, és akkor valószínűleg már sebezni is fog mire a te lövésed odaér és megöli.

madmanic: még úgy is szánalom, ha éppen arty ellen használja? Ki érti ezt... 😄