World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Artyba goldot... azaz te szánalom.. és még le is írod... <#levele>

Őszinte megvetésem <#kocsog>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

igazából lényegtelen ha 2 db elsődlegest nem tudsz megcsinálni 2 külön classból, buktad a tankot
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.09. 12:26:01
sok sikert hozzá
Pedig viszonylag egyszerű küldetés. AP-val a csata elején meghinteni a tipikus TD bokrokat, majd HE-vel counter arty. Lakeville-en még egyszerűbb, ha sok az arty, és délről kezdesz. GW Tiger P-n betöltöm a gold HE-t, és figyelem az északi domb környékét. Egy lövéssel akár 2 férget is kicsaphatsz.
0-24-ig agyhalottak vannak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

2 db 15 perces draw Swampon - ááááá, nem kellene némi rework annak a mapnak.... Mi a p.-nek kellett ezt visszatenni?

McFrost
Agyhalottak tele a délelőtt, azt hittem ez csak délután van, de tévedtem 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

patchaou
Nincs mit 😊 csk egy tipp. A jól működő játék mappájáról csinálj egy másolatot valahova ha van elég helyed 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Piszkos  Fred
Ezer hála 😊

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

ja de szinte kizárt, hogy addig a völgybe lerohanók közül valamelyik bobby nem kap találatot
patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
Ugyan, van egy spotod pl. Mountain Pass átmenőnél, már 1 kill. 13mp múlva még1.

Egy része mák, másik része ütemérzék, és az a másik fajta skill, hogy tudd, merre kell menni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

kell itt majd sakkozni. Lehet meg lehet csinálni ezt a küldit, amit mondtam, hogy előre szaladsz egy e-25 platoonnal és megpróbálod lezúzni az arra jövő tankokat, hogy ti nem kaptok találatot.
Piszkos  Fred
Valaki a res/scripts/client/ mappából az avatar.pyc fájlt fel tudná tölteni nekem valahová?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Maala
Az lesz a lényeg, hogy T5, vagy nagyobb legyen a tank, amiben mész.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Remélem prém tankokat lehet majd használni!
Én nézegettem a másodlagos küldetések nagyon egyszerűek az elsődlegeshez képest. Másodlagos általában ez: win the battle and stay alive

Artyt én el is felejtettem, szedjél ki 3 olyan tankot, amit még fel se spotoltak, meg hasonló nyalánkságok. Persze a warpack modosoknak biztos menne 😄
Maala
Epic mozgékonyság, katasztrófa ágyú (főleg a töltés lassú nagyon a többi lighthoz képest), elfogadható torony.

Úgy utálom az artikat, hogy szavakat is nehéz rá találni, de a küldetések miatt lehet, hogy rájuk fogok kényszerülni. Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy mind az összes egyéb tank típus végső küldetéseinek másodlagosait meg fogom tudni csinálni. Még mindig egyszerűbb lehet műholdnézetes debilséggel bemákolni egy kört 😞

Az előző hsz-edhez meg: szerintem azt úgy kell értelmezni, hogy azelőtt kell kilőni azt a 3 ellenséges tankot, mielőtt az a 3 sebzést okozna bárkinek is.

Bocs a floodért, még annyi, hogy ezt az egészet szerintem úgy kéne, hogy aki a TD-t akarja kihúzni annak TD-s küldetést kéne csinálnia, aki a medet, annak medeset, és aki a heavyt, annak heavyset. Rakjanak be még reward tankokat lightot, meg artyt és akkor azt is lehetne így. Teljesen hülyeség az összes classt belevonni szerintem. Artyval úgyse játszik az emberek 90%-a, én TD-vel se nagyon szeretek.
Olvasgattam ezeket az IM-eket. Ezen megakadt a szemem, ez akár lehetne Mission Impossible:

Main – Destroy 3 enemy vehicles before they cause damage to any of your allies. Additional – Win the battle. Survive the battle.

De most ezt komolyan, hogy gondolják, mindig van pár Bobby, aki előre rohan meghalni egyből 😄 De hogy ne kapjon az egész team találatot, addig te lőj ki 3 tankot, nevetséges. De már a T-55höz is 2-t kell, nevetséges...
jaja, ilyen 6-os, 7-es tankok kisebb átütéssel, simán pattognak 😄
Meg lett rá a top löveg és brutál jó, én is meg fogom tartani. Ez lesz az új kedvencem. 😄 A nem létező gun depression-ön kívül gyakorlatilag nem tudok róla rosszat mondani. Light-okat simán lehet szemből pattintani is vele. Tegnap 3 meccsen 9x lőtt rám Bulldog szemből és csak 3x vittek át. Szegény T37-ről ne is beszéljünk, az egyszer sem, pedig nagyon erőlködött... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

ja azért is megéri kihúzni, mert az LTTB nagy vadállat, én meg is tartottam azt is 😄
1-2 klánt láttam, hogy használja, sztem fasza én szeretek vele randomozni. Torony páncél kurva jó, 30 tonna felett van, ezért a lightokat lehet vele rammolni. Gyors is, az ágyúja talán a legjobb a lightok közül érzésre, viszont a DPM-je nem az igazi.
Szeretem, hogy gyors és nagyon pontos a lövege, nagyon jó vele játszani. Akkor gáz egyedül, ha magadra hagynak. Spotolsz csak nincs kinek. Bár mondjuk én pont az a fajta vagyok, hogy még ezzel is neki állok ágyúzni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dickermaxal robbanó lövedékkel 100-at sebeztem bishopba....szerintetek? második lövés már sebzett vagy 20-at és pont meglett a 8 kill. de majdnem habzott a szám....

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Tono34
Valamelyik nap én is beszereztem, mocsok kis tank tud lenni, nem is gondoltam volna. Bár még elég stock közeli állapotban van.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ez a WZ-131 nagyon jó kis tank....mindaddig amíg nem találkozok valami táras tankkal :-)

Közben utána olvasgattam, szinte minden szempontból is6. THX

Régebben repülőztem is, mostanában inkább csak tankozom. Túl kaotikus nekem az a légiharc. De a garázsban még ott porosodnak az amcsi, meg brit gépeim.
E100-al megyek, de egyszerűen mintha elfelejtettem volna játszani, vagy nem tudom, engem mindenhol átvisznek akár hogy forgatom, én meg pattogok mindenről, plusz folyamatosan retardáltakkal vagyok körülvéve. Már annyira frusztrált vagyok, hogy csak azért is lejátszok egy jó csatát.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
wt-vel repülőzől is ?
Asszem én be fogok állni arra, hogy a WoT-tal csak teszt szerveren játszom. Bármilyen tankkal mehetek, nem kell idegeskednem a retardált csapatok és a mínuszos számlák miatt... Ez kell nekem😄 A többire meg ott a WT.
Ami most este megy, az leírhatatlan, t10 gyakorlatilag játszhatatlan, totálisan retardált csapattársak, op arty férgek... délután egy csomó győzelmem volt, most meg sorra csak a vereségek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Lehet az előző csatából töltve maradt az ágyúja.<#nyes>

patchaou
Tippelek. 0 - azaz nincs esély sem erre, mert nem tölt be egy másodperc alatt a borsig. <#crazya>

Megvettem t49-re a jobb ágyút.
Bakker,ez 20 méterről mellé lő,vége az 500 méterről full gázzal is halálpontos lövésnek.
Stock ágyú atompontos gyors löveg volt,ez a 152 milis kb 5 másodperc mire becéloz.

Megöltem őt,úgy hogy T34,Is8 és Rhm voltak mellette.És a többiekbe is osztottam egy kis ólmot.

hacsak nem SARCASM: ON

Elismerés.
Nem tudok angolul,az előbb egy ellenséges td írkált nekem,ez most elismerés volt vagy inkább beszólás?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vesztettünk de nekem lett a legtöbb sebzésem,stock ágyúval.

T-54 lightról mondjatok valamit. Hadjáratban bevált? Ha már van Ru, érdemes ezt kihúzni?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Kb én is, de ha kapok medált és loose van, kapok annyi xp-t mintha győztem volna
Mondjuk a medálokat pont lexarom...
Semmi személyes!

Master91
Persze engem is dühít iszonyatosan, hogy kidobtam 10-15 percet azért, hogy kb. én is lófaszt sebzek, mert lemming train volt az ellenfél is, láttam kemény 2 tankot az ellenféltől meg halni, aztán meg vagy maradok egyedül vagy befoglalnak....szar érzés tényleg, hogy lófasz xp-ért kusnyadok negyed órát. Bezzeg én vagyok a csapat hőse, kb. mindenhol voltam a térképen, vagy 6-7 tank ellen harcoltam, és az ellenféltől a paradicsom aki sebzett 500-at több xp-t hoz mint én, ha nem kapok medált 😄

Sta-1el hoztam tegnap 800 xp-t kb. looseal, prém nélkül, medál nélkül. Ellenféltől csávó hozott kb. 30xp-vel többet, úgy hogy ő győzött 😄 akkor azért jó érzések fognak el
nincs. csak a kredit és az xp ugrik.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ez a hozzáállás tényleg becsülendő!
Ahogy írtam, erre nekem időm nincs.
Amennyiben végigszenvedem a csatát, akkor kapok nx10 XP-t és nx100 creditet. Én akkor már inkább megyek egy másik csatát.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.08. 22:56:17

GabeE3e
Csak azt nem értem,hogy akkor miért játszotok?

Mármint mit élveztek a játékban,azt hogyha van 95%-esélyetek a győzelemre és sebeztek 300-at t10-ben?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Master91
Így van, mindenből a lehető legtöbbet kell kihúzni, ha egyedül maradok 7 tank ellen, akkor is azért még "harcolok", meg teszek mindent azért hogy legalább sebezzek még 1-2 lövéssel
Sunsetjoy
Én esetleg olyankor megindulok előre, ha sikerül lövök ide-oda egyet-kettőt, spotolhatok is esetleg valakit. Aztán megdöglök.
De nem veszi kilépésnek, afk-nak, illetve (bár még nem él a dolog) öngyiloknak sem, ergo így semmi büntetést nem kapsz. A tanknak ígyis-úgyis vissza kell térnie a csata után, szóval...talán még a javítás költségét is kibekkelem vele mid-tierben.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...