World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak összegzem az itt elmondottakat a régi innen származó emlékeimmel. Az e5 überbrutál mert nagyon jó meg minden. Legjobb tank. Az angol az egy félelmetesen szar tank, ég mint a karácsonyfa, lőszerrekesz állandóan sárga. De az angol jobb mint az amerikai társa. Wat? Most akkor menjen el rajtatok az ember... Egyébként meg ne szidjátok, főleg úgy hogy ma még black prince-zni is akarok és egyedül ez a 10-es fv tartja bennem a lelket már több tier óta.

Egyébként meg jópár tag is ezt állította, még a régi hunsból...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.09. 18:21:40

Sunsetjoy
Én már a karnevált sem vittem végig, ahogy hallottam a következőről 😊
De így, hogy megvan/vagy kifejlesztve van 3 másik t10 heavy, nem is sóvárgok az FV-ért 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

voivod32
Még 1500 XP kell hozzá, ez legalább 10 meccs, de már fizikailag rosszul vagyok tőle. Forog a gyomrom. Nem tudom, ki volt az az idióta ökör, aki azt gondolta, hogy T4-5-ben egy scoutnak bármiféle hasznát lehet venni?!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Miért az orosz hajók messze földön híresek voltak. Csak lehet nem úgy ahogy szerették volna. Ott van Csuzima. 😄 Szerintem mindenki hallott arról a csatáról. De aztán összeszedték magukat a szovjetek és a második vh-ra akkora flottát terveztek meg és kezdtek el megépíteni, hogy a németek szerintem ezért menekültek vissza 44-re a saját határaik mögé mert tudták, hogyha az a sok ócska hajó megépül nekik végük. Akkora vízkiszorítás kerülne a tengerbe, hogy vagy 40 méterrel emelkedne meg az északi tenger vízszintje és ők megfulladnának.
Viccet félretéve az oroszok szerintem tele lesznek obj. nevezetű fantázia szörnyekkel, amik csak papíron léteztek, de ott olyan jól néztek ki, hogy szerintem a játékban is op-k lesznek.
A német hajók (különösen az 1.vh, de még a 2. is) minőségben sokkal többet tudtak az angoloknál. Csak az angoloknak egyszerűen több volt mindenből. Kíváncsi leszek az erőviszonyokra....

"hogy a legjobb nem táras heavy tank"

Wuuaaaaaaat? Meséld már el, ki mindenkitől hallottad ezt 😄
Ja, múltkor Object 416-tal vertem ronggyá egyet közelharcban (komolyan), South Coast-on az északi bázis alatti kanyonban. Egy óvatlan forgatáskor az oldalába lőve besárgítottam a lőszerét, aztán a hasát lőve kétszer felgyújtottam😄 Képzelem, hogy szentségelhetett szerencsétlen.
Akkor miért hallom minden pro játékostól, hogy a legjobb nem táras heavy tank? Egyébként meg szerintem minden paraméterében durván odavágja az e5-t.

Antimat
De bezzeg a messze földön híres orosz/szovjet hajók tuti benne lesznek.

cyka blyat

Antimat
Köszi, így tényleg ment még nekem is!
Ezer hála!

cyka blyat

Van már valami infó hogy milyen nemzetek lesznek a hajósban? Ilyen osztrák-magyar csatahajók, mint gondolom a Tegetthoff osztály, gondolom ne is keressünk majd benne...

Ha szereted a retro discot, akkor nyomathatod vele az égess el című számot. Garantált a siker 😉

Amúgy nem csak nálam van foszforból a páncél anyaga, direkt szoktam figyelni. Múltkor is első lövésre gyújtottam T110e5-el, igaz automatája volt 😄

Vicc az a tank, messze a legszarabb 10es heavy, de talán a legszarabb 10es tank is 😄
patchaou
Még mindig?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

voivod32
Dögöljön meg az M5 Stuart- ot , a játékba implantáló, tetves köcsög!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

WOWS off:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akinek van Invite kódja, az itt még tud csatlakozni a hétvégi bétához:
http://worldofwarships.eu/betaweekend/

Először a "join now", utána meg "with invite code"

Kb. 10 perccel ezelőtt nekem összejött.
Csak aztán nehogy csalódj <#nevetes1>
És az is hogy a lepattanó he lövedék megöli a csapattársad.<#hehe>

patchaou
Annyira rossz szögben kapja el, hogy szinte lecsúszik a lövedék. Megesik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

én is csak az fv miatt csinálom..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tono34
A BP-t én élveztem, a kanna anniyra nem jött be, a 9es csak mint fullos, de a 10es egyik kedvenc tankom.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Valaki magyarázza el nekem, hogy hogyan pattanhatok HE lövedékkel? Hetzer troll ágyújával rálőttem a StuGIIIG-re, és azt mondja, ricochet, WTF.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tono34
Pedig nem olyan rossz az. Tessék csak végig szenvedni 😊 Esetleg kiadhatod bér grindbe 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Erre mondjuk mindig kíváncsi voltam, hogy mi az az überbrutáls, szuper OP terminátor nehéztank az angol heavy ágon, amiért az embernek annyira meg kell szenvednie ezekkel a szarokkal. Azt hinném, hogy egy ilyen Csörcs I-VII, BP szintű szopószéria után van valami, amiért megéri. De mi is? Caernarvon nem rossz, de meh, Conqueror jóindulattal is csak meh, az FV nagyon nagy jóindulattal meh. Majd a Chieftain? Arra kíváncsi leszek.
McFrost
Churchill Inél feladtam.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

T49 152 milis csúzlijával szerintetek melyik lőszert érdemes használni?Repesz romboló vagy kumulatív?
Repesz romboló irtó random,e100-ba többet sebeztem vele mint artyba.

Én még az elődjénél feladtam.

Ez a Churchill VII büntetés...

Közelről papír. Távolról semmit nem sebez. 20(!) km/h val hasít. Ha ellövik a motort, 8..

Ebből freexp lesz.. <#lookaround>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mi van már mindenki kapott? 😄

WoWP-ban azért van átlag 2-6 ezer játékos.

angelus1991ster.blogspot.hu

Tono34
Vagyis nem délelőtt hanem 13 körül 😊 Munkahelyi időzavar 😊

Grat,én nem jelentkeztem,WoT és WoWP tesztelő voltam,WoT még jó volt,de a warplanes totál kihalt volt,és most is az.Nem tudom mikor lövik le,mert szinte senki sem játszik vele,ezért nem is volt kedvem jelentkezni hajósra.

Tono34
Igen 😊
" Dear Tono34!
Congratulations! You have been granted access to the World of Warships Beta Weekend and become a Closed Beta tester. You can now take command of a huge fleet, testing legendary vessels while honing your tactical skills in intense naval combat. "

Nem volt kódom, még délelőtt jelentkeztem rá.

Maala
Ne már, és még szép Witcher 3-as bocsánatkérést sem kapunk Serbtől? :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Idén december van. Az hogy mit ígértek, lesz abból pár hónapos késés.
patchaou
Kár hogy a repülős annyira gyenge mint játék, hogy lemondtam még az "ingyen" prémről is... 😊

Maala
Tippre jövő hétvégén lesz még 1 Beta Weekend hasonló kódrush-al, aztán rá 1 hétre már closed beta.

Valaki fogadás 5 fillérbe?

#337187: Idén decemberre ígérték...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.09. 16:58:52

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

No de, hogy a zárt béta mikor jön ,hát arra lehet egy évet is várni kell.
Nah, ez jó lesz.
Remélem lesz valami hasonló akció, mint a repülősnél volt a nyílt bétában, jól jött anno az a 180 nap prémium (persze a wot-ban, repülöst akkor el is felejtettem) 😄
Ez a legjobb része az egésznek:

On December 13 and 14, you will have plenty of time to play World of Warships and upgrade any ships. After that, access will be temporarily closed. However, you will be automatically accepted to the next Beta Weekend and the World of Warships Closed Beta.

Szóval aki most bekerült az már a rendes zárt bétában is bent van majd ha jön.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.09. 16:45:03

WoT: Nishizumi77

Senkinek se lehet, én is azt terveztem, kedden és szerdán majd játszok, de most ez van.
patchaou
Nyalják meg akkor a zacsim 😊 Most akartam.

Warship szerverre? Nem is lehet, péntek este hattól él a szerver.
patchaou
Tökömbe, nem lehet belépni a serverre... :/

16:10kor kaptam meg a kódot de én be tudtam aktiválni

WoT: Nishizumi77

GabeE3e
Annyin sem, most csináltam meg 10 perce.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

oneal1
ooooh bakker, fél órán múlt 😄

!Forza Ferrari!

oneal1
köszi! ez nagyon jó volna de sehol sincs:S

!Forza Ferrari!

Antimat
Igen, lezárták a jelentkezést, unfortunately én is most kaptam meg a kódot 😞

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.12.09. 16:11:14

cyka blyat

patchaou
Az email-ban amiben a kód jött ne arra a linkre kattints amelyiket logikusnak gondolod, hanem a fölötte lévőre 😊

oneal1
nekem is jött de nincs már ilyen invite rész ahova a kódot lehetne írni. lekéstem róla?

!Forza Ferrari!

jah 😊
patchaou
XD. Rácsodálkoztam kicsit a minimum 30 giga szabad helyre, plusz telepítéshez 13, ehhez képest a launcher 4 gigát szed, nem valami gyorsan 😊