World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg jópár tag is ezt állította, még a régi hunsból...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.09. 18:21:40
De így, hogy megvan/vagy kifejlesztve van 3 másik t10 heavy, nem is sóvárgok az FV-ért 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Viccet félretéve az oroszok szerintem tele lesznek obj. nevezetű fantázia szörnyekkel, amik csak papíron léteztek, de ott olyan jól néztek ki, hogy szerintem a játékban is op-k lesznek.
A német hajók (különösen az 1.vh, de még a 2. is) minőségben sokkal többet tudtak az angoloknál. Csak az angoloknak egyszerűen több volt mindenből. Kíváncsi leszek az erőviszonyokra....
Wuuaaaaaaat? Meséld már el, ki mindenkitől hallottad ezt 😄
Amúgy nem csak nálam van foszforból a páncél anyaga, direkt szoktam figyelni. Múltkor is első lövésre gyújtottam T110e5-el, igaz automatája volt 😄
Vicc az a tank, messze a legszarabb 10es heavy, de talán a legszarabb 10es tank is 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akinek van Invite kódja, az itt még tud csatlakozni a hétvégi bétához:
http://worldofwarships.eu/betaweekend/
Először a "join now", utána meg "with invite code"
Kb. 10 perccel ezelőtt nekem összejött.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Repesz romboló irtó random,e100-ba többet sebeztem vele mint artyba.
Közelről papír. Távolról semmit nem sebez. 20(!) km/h val hasít. Ha ellövik a motort, 8..
Ebből freexp lesz.. <#lookaround>#lookaround>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
WoWP-ban azért van átlag 2-6 ezer játékos.
angelus1991ster.blogspot.hu
" Dear Tono34!
Congratulations! You have been granted access to the World of Warships Beta Weekend and become a Closed Beta tester. You can now take command of a huge fleet, testing legendary vessels while honing your tactical skills in intense naval combat. "
Nem volt kódom, még délelőtt jelentkeztem rá.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Valaki fogadás 5 fillérbe?
#337187: Idén decemberre ígérték...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.09. 16:58:52
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Remélem lesz valami hasonló akció, mint a repülősnél volt a nyílt bétában, jól jött anno az a 180 nap prémium (persze a wot-ban, repülöst akkor el is felejtettem) 😄
On December 13 and 14, you will have plenty of time to play World of Warships and upgrade any ships. After that, access will be temporarily closed. However, you will be automatically accepted to the next Beta Weekend and the World of Warships Closed Beta.
Szóval aki most bekerült az már a rendes zárt bétában is bent van majd ha jön.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.09. 16:45:03
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.12.09. 16:11:14
cyka blyat
!Forza Ferrari!