World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt kérdezem én is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

patchaou
Az miért van hogy éjjel sokkal több a seggbuta játékos?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tono34
+ a winter csak kis tierben lesz.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Antimat
Elvileg a Ruinberg on Fire-t kiveszik a havas miatt.

@337264:
Sokat számít, hogy mennyi ellenséget segítettél a túlvilágra, nekem csak 4 lett meg -> 1077 alap xp

cyka blyat

De a Winter Ruinberg megjelenésével a RoF kikerül a játékból.

Antimat: én az Obj. 430-on csodálkoztam teszten, 6200 sebzés + 500 spot dmg arra is csak 2. osztály. Ráadásul a teszten T10 csatában nem nagyon van nem T10 ellenfél.
Sztem az a pálya nagyon adja a téli hangulatot(+fázós szutyok időt), nem úgy mint az Arctic Region vagy a Winter himmelsdorf. Nekem tetszik.
joe662
Micsoda kreativitás a fejlesztők részéről,van Ruinberg,Ruinberg on fire és lesz WINTERBERG B+ WINTERBERG<#wilting><#wilting>
Legalább a bázist tették volna odébb vagy valami,de nem,ugyan az mint a másik kettő,csak HAVAS!!!
Bár lehet vannak új madárhangok,azt nem figyeltem<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel a "ronggyal" sincs meg 5 k+ 1 k-ra még az első osztály se. Grrrr, jujj de mérges vagyok. :-) Drága lenne a 25 arany is, ha meg akarnám szerezni, ne adj isten.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.09. 23:15:48
Antimat
Tök szopás, hogy 5.3k sebzés + 1.3k spot damage csak 2. osztályhoz elég egy nyertes csatában Obj. 140-nel.

cyka blyat

xotyi
Ma kínosan ügyel a MM-arra hogy a lehető legjobban kiválogassa az én csapatomba a legjobb esetben is narancs/piros játékosokat, ami még elfogadható, de ne bassza már meg hogy 9 csatán keresztül csak úgy tudja összerakni a dolgokat, az ellen csapat meg túlnyomó többségben sárga/zöld és akad köztük kék vagy netán egy unicum platoon... a 3. meccsnél még röhögtem rajta a 9.nél már nem, meg a kettővel több top tier tank az ellen oldalán ,de nembaj kapunk helyette egy low tier platoon-t, nesze játsszál.. A másik ami rettenetesen bosszantó amikor esetleg karelia támadás módban ti támadtok de van 9 TD 3arty 1 heavy és 2 med, nesze támadj, de közben spottolj is és ja, ha még ráérsz védd a szárnyakat a feltóduló hevyktől.. (picsogás off ,de ez most nagyon kikívánkozott)

Trance&Friends nothing more..

Nincs mentség rá. El kell adni. Volt nekem is olyanom...
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.09. 22:38:18
Egy kérdés...
Ha elméletileg egy átlagos tanknak 33 % esélye van a 3 lehetséges tierbe kerülni,akkor ez hogyan működik a tierlimites tankoknál? 50-50 %

Csak én érzem úgy, hogy a t14 és az excelsior 10-ből 7 szer tier 6 ban játszanak?
Jó, hát akinek nincs érzéke a finomkodáshoz😄
27,3 % a WR ma. :-) Csak ennyit tudok rá reagálni.
Count Adyn
Én meg t71 el kiszedtem egy ilyen fáklyát full hp ról egy tárral, a 6 lövésből 4 gyujtotta😄 szóval reggelire ja😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Maala
Hát vazz, én alsó sávok helyett inkább lövöm a löveg mellett, oszt' akkor is sebezve van, és még célozni sem kell annyira. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Gáz csapatod volt. 10:4-ről 10:15-re bukni... jájj 😊
Nem csak, a felső részébe igen. De ha eltalálod a nagyon vékony, alsó sávot (kvázi ahol "kiemelkedik" a torony síkjából), ott bizony sebezni is lehet. Nem könnyű ellőni, de közelről, pontosabb ágyúkkal meg szokták oldani. 5-ből 2 lövés általában sebzi közelharcban, ami az én fogalmaim szerint pont arra elég, hogy ne lehessen megbízhatóan a hulldownra támaszkodni. Ficergetni meg lehet a tornyot, csak akkor a pofazacsikat lövik be rajta.
Azt írja, a verziója nem egyezik. Lehet a tesztszerver kavar be?
Maala
Mondjuk a viewport pont olyan része, ahol 0 dmg-eket lehet lőni bele csak. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mindkettőt. Fél órája volt ez a csata. Annyira nem régi. Nem baj, ha nem tudod lejátszani. Durva szakmai hibákat követtem el benne. Ergo én is balfasz voltam.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.09. 22:00:09
Régi a replay, nem tudom lejátszani. De egyébként a két totál degenerált paradicsom E-100 közül melyiket szedted szét? Én is tudok mutatni olyan replayt, ahol T32-vel lövök ementálivá egy autista 7 éves szintjén mozgó E-100-at, de ez nem jelenti azt, hogy a T32 jobb tank, mint az E-100.
Én elhiszem neked, hogy az E-100 nagyon jó tank. Reggelire... :-) FV215b vs. E-100
Maala
Vagy folyamatosan viszed T5-től a legénységet, és a megtartott tankokba új legényeket raksz, vagy a megtartott tankban hagyod a legényeket, és az új (1 tierrel nagyobb) tankokba új legénységet fogadsz.

Más alternatíva nagyon nincsen. Segítenek még a prém tankok, orosznál pl. 3 prém heavyvel eléggé lehet húzni bármelyiknek a legénységét...

De pl van, amikor érdemes előre dolgozni. VK, KT legénységnél pl. a töltő 1. perk (BIA) aktiválása után új töltőt fogadtam, hogy a Maus, és E100 (meg az E-75) a két töltő miatt már egyből teljes BIA-val indulhasson. Van még pár ilyen ág (IS-7, e3, e4...), ahol előre kell gondolkodni.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.09. 21:06:50

Pl. megtartod az Rhm-et, teszel bele 75%-os legényeket, a T9-be pedig mehet a skilles csapat. Néha tolod T8-ban is, gyorsan fognak fejlődni. A Ferdi lehet még jó választás, jó TD és 6 fős a legénység.
Op tankokban húzom őket

Sziasztok!

Legénység fejlesztés nálatok hogy zajlik,ha nincs az adott nemzetnél prém tank?Tegyük fel én ki akarok húzni egy Német TD ágat és a legnagyobbakban lenne a legtapasztaltabb legénység.Persze ha tetszik az ág akkor meg is tartanám 5-től felfelé őket.Ezt ti hogyan szoktátok megoldani?

Köszi!
Sziasztok!

Valaki ért ezekhez a tárgyakhoz?

Azt akarnám megkérdezni, hogy - ha jól értelmezem - hogy ez az eredeti óraszerkezet, csak új testbe téve, új szíjjal?

Régi vágyam ez az óra, de az eredeti 120 000 Ft felett van ami doxa. Lehet spórolok még rá.

http://www.ebay.com/itm/Vintage-military-style-Germany-vs-CCCP-WW2-WAR2-watch-Panzertruppen-/301430499029?pt=Wristwatches&hash=item462ea866d5
ajánlott olvasmány Sztálin csatahajói a Zoli hajói blogon.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

FV 215B-nek az igazi ellensége az SPG, de az súlyozva. Ha az nincs, akkor elég jól lehet vele darálni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

USA, japán, orosz, angol, német biztosan, ebben a sorrendben. Ha sikerül elég tervrajzot összeszedni magas tierű hajókhoz, akkor francia és olasz. A francia esélyesebb de ott is problémák vannak.

Amúgy van saját topikja. Szerintem inkább oda írkáljunk.
voivod32
Van Isten! Holnap kipróbálom. Most irány a munka!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

kb olyan negyven masodperc.
De az a szélesített rész már nem a felfüggesztés mögött van. Hanem a felfüggesztés felett, csak ládák textúrái kitakarják. Szóval azon nem segít az erősített felfüggesztés.

A britek heavyknél nehéz kiválasztani az alkalmas gépet. A Conquerort megtartottam, de én se szeretem. Chieftain mindenképpen kell, de mivel maradt a Conqueror nem volt hozzá legénységem. Maradt a Black Prince és a Caernarvon. A BP-vel szebb emlékeim voltak úgyhogy azt választottam egy új crew fejlesztésére. Mindjárt meglesz a 3. skill, de nem ezt kellett volna választanom. Caernarvonnal jobban jártam volna.
Brit tier 7-8-9 annyira nem buli. Bár a conqueror már 10-es ágyúval megy, nagyon nem bírja lövéseket. Nagyon nem szerettem. FV-el 3500 sebzést kiosztani gyerekjáték, ha nem az arty elől bujkálok. Az erősített felfüggesztés rengeteg sebzést felfog. -50 %-ot ír és ezt érezni is.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.09. 19:20:32
Met
A B-C 25 t mennyi ideig tölt? Csak azért kérdezem mert kezdés után 54 mp-et éltem.
South Coast-on lentről kezdtünk, beértem a hegy alá és már lőtt engem és fel sem spotolódott.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

BooMiller
De persze az update könyvtárat nem pucolja szóval csak 8gb.

Nem a felfüggesztés miatt nem lehet vele. Hanem mert a test torony alatti része szélesebb mint a motortér. A toronygyűrű majdnem akkora vagy nagyobb átmérőjű mint a test szélessége, ezért a torony alatt meg kellett szélesíteni a testet. (Hasonlóan mint a Vk72.01-nél.). Ez a szélesebb rész csak 102 mm vastagságú szemből és sidescrapeben a döntöttsége is szinte elveszik, így lesz kb 115 mm-es effektív védelme. Akik ismerik a harckocsit ott fogják lőni. De véletlenül se nehéz eltalálni.
Ezen a képen tökéletesen látszik a szélesített test a torony alatt:

A homlokpáncélja a löveg magasságából csak 250-230 mm effektív védelmű a homlokpáncél egész felületén. Míg a T110E5-nél a homlokpáncél a két lámpa közötti és a sofőr középső periszkópja alatti kis részen 240-250 mm effektív védelmű (ez maximum a homlokpáncél 1/3 területe), a többi területen 280-320 mm effektív védelmű az elliptikus öntött orr miatt.

A legénységhúzás pedig nem igazán szempont a tier 10 gépeknél, mivel nem igazán jók benne. Ha legénységet akarsz húzni magasabb tierben akkor az tier 7-8-9. A tier 10-esek jóval kisebb xp szorzót kapnak mint a fent említettek. Nekem egy olyan tier 9-10 páros van (T30 - T110E4), ahol a tier 10-essel nagyobb az átlag xp-m mint a 9-essel. És még talán kettő lenne ha megvenném a 10-est is a 9-es után. Ezt úgy hogy a tier 10-esek közül sokkal akkor játszok ha van premiumom (vagy event van rájuk).
voivod32
A Chaffee ma már nem lesz meg...
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.09. 19:02:37

patchaou
tas

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

BooMiller
Szerencsére csak 4GB töltött le és 12 telepítve a csónakos..

Majd ha eljutok odáig akkor végre kipróbálhatom én is. De ellenfélként azért kemény dió tud lenni és hiába szoktam a hasán keresztül átlövöldözni én még egyet sem tudtam kigyújtani... na mindegy.

Sidescrapelni is lehet vele, mert erősített felfüggesztés van fent nekem. CO2, és szuper repesz páncél is ajánlott rá. Ilyen felszereléssel tökéletes legénységhúzásra, amíg nem jön a csere tank.
Nekem meg 2300 körül, mégis azt mondom, hogy az eddigi leggyengébb tízes tankom. Még az 50B is jobban bejött, az E-100 pedig köröket ver rá. Az meg, hogy nem szenved modulsérülést, több szempontból sem igaz. Ugyanúgy, mint a két elődjének, az oldalát érő lövés nála is szinte garantált lőszersárgulás. Egy csatában kétszer felgyújtani gyakorlatilag gyerekjáték, csak a hasát kell lőni. Azt meg, hogy mi mindent pakol szét egy artylövés, ami a szép nagy, papír, frontális motorháztetőt találja el (és üti át), már hadd ne részletezzem. Harcmodorból meg a támogatón kívül másra nem alkalmas, alkalomadtán egy kis hulldownozoásra, de arra is csak minimum középtávról, mert közelről szétlövik a viewportot a torony tetején. Sidescrapelni hátsótornyos mivolta ellenére szégyen szemre nem lehet vele, head-on támadni a papírsága miatt szintén nem. Artynak meg csemege, lásd fent.
BooMiller
Én délután bereggeltem a hajósba code nélkül, most jött mail hogy na tolhatom a hétvégén😊

Lassabb mint az E5, sidescrap-re alkalmatlan, a hátsó torony miatt rosszabb a löveg negatív irányú kitéríthetősége ráadásul ebbe eleve rosszabb is, jóval gyengébb homlokpáncél, kategóriákkal gyengébb teknő front páncélzat.

A Warshipsben konkrétan a 3. nemzet lesz az orosz. A japán és az amerikai után a következő a nemzet lesz (a hazai piac miatt). Rögtön utánuk jönnek az angolok.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.09. 18:34:08
Jó tank az FV. Lőszer rekeszt az E5-nek lövik el állandóan. FV havy kevés modul sérülést szenved. Ezért szeretem, meg a jó DPM-ért. Hulldownban péppé veri az E5-öt is. Sajnos a hasi tasit meglőve gyújtható. Átlagsebzésem E5-el 1950, FV-vel 2000 felett.
Olyan írják itt le a brit tankot akik 100 csatát se mentek vele.
voivod32
Bosszúból, felváltva artyzni kezdtem, GW Pantherrel. 3év alatt nem artyztam annyit, mint az elmúlt 3 napban! Szado-mazo! 😄

Neked meg van mind2? Áruld már el miért nem jobb?
Több hp, pattogósabb páncél, kevesebb nyilvánvaló weak spot. Magasabb rof, pontosabb. Ami gyengeség az az e5-nek ugyanúgy az. Egyszerűen nem tudom megérteni ezt...

Azt, hogy az FV jobb lenne, mint az E5, még senkitől nem láttam itt szerintem leírva. Egyáltalán az FV-t is talán egy ember dicsérte (talán Userx). Az ágyúja tényleg top of the line, de ez sajnos nem viszi el a hátán.