World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
@337264:
Sokat számít, hogy mennyi ellenséget segítettél a túlvilágra, nekem csak 4 lett meg -> 1077 alap xp
cyka blyat
Antimat: én az Obj. 430-on csodálkoztam teszten, 6200 sebzés + 500 spot dmg arra is csak 2. osztály. Ráadásul a teszten T10 csatában nem nagyon van nem T10 ellenfél.
Legalább a bázist tették volna odébb vagy valami,de nem,ugyan az mint a másik kettő,csak HAVAS!!!
Bár lehet vannak új madárhangok,azt nem figyeltem<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
cyka blyat
Trance&Friends nothing more..
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.09. 22:38:18
Ha elméletileg egy átlagos tanknak 33 % esélye van a 3 lehetséges tierbe kerülni,akkor ez hogyan működik a tierlimites tankoknál? 50-50 %
Csak én érzem úgy, hogy a t14 és az excelsior 10-ből 7 szer tier 6 ban játszanak?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.09. 22:00:09
Más alternatíva nagyon nincsen. Segítenek még a prém tankok, orosznál pl. 3 prém heavyvel eléggé lehet húzni bármelyiknek a legénységét...
De pl van, amikor érdemes előre dolgozni. VK, KT legénységnél pl. a töltő 1. perk (BIA) aktiválása után új töltőt fogadtam, hogy a Maus, és E100 (meg az E-75) a két töltő miatt már egyből teljes BIA-val indulhasson. Van még pár ilyen ág (IS-7, e3, e4...), ahol előre kell gondolkodni.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.09. 21:06:50
Legénység fejlesztés nálatok hogy zajlik,ha nincs az adott nemzetnél prém tank?Tegyük fel én ki akarok húzni egy Német TD ágat és a legnagyobbakban lenne a legtapasztaltabb legénység.Persze ha tetszik az ág akkor meg is tartanám 5-től felfelé őket.Ezt ti hogyan szoktátok megoldani?
Köszi!
Valaki ért ezekhez a tárgyakhoz?
Azt akarnám megkérdezni, hogy - ha jól értelmezem - hogy ez az eredeti óraszerkezet, csak új testbe téve, új szíjjal?
Régi vágyam ez az óra, de az eredeti 120 000 Ft felett van ami doxa. Lehet spórolok még rá.
http://www.ebay.com/itm/Vintage-military-style-Germany-vs-CCCP-WW2-WAR2-watch-Panzertruppen-/301430499029?pt=Wristwatches&hash=item462ea866d5
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amúgy van saját topikja. Szerintem inkább oda írkáljunk.
A britek heavyknél nehéz kiválasztani az alkalmas gépet. A Conquerort megtartottam, de én se szeretem. Chieftain mindenképpen kell, de mivel maradt a Conqueror nem volt hozzá legénységem. Maradt a Black Prince és a Caernarvon. A BP-vel szebb emlékeim voltak úgyhogy azt választottam egy új crew fejlesztésére. Mindjárt meglesz a 3. skill, de nem ezt kellett volna választanom. Caernarvonnal jobban jártam volna.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.09. 19:20:32
South Coast-on lentről kezdtünk, beértem a hegy alá és már lőtt engem és fel sem spotolódott.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ezen a képen tökéletesen látszik a szélesített test a torony alatt:
A homlokpáncélja a löveg magasságából csak 250-230 mm effektív védelmű a homlokpáncél egész felületén. Míg a T110E5-nél a homlokpáncél a két lámpa közötti és a sofőr középső periszkópja alatti kis részen 240-250 mm effektív védelmű (ez maximum a homlokpáncél 1/3 területe), a többi területen 280-320 mm effektív védelmű az elliptikus öntött orr miatt.
A legénységhúzás pedig nem igazán szempont a tier 10 gépeknél, mivel nem igazán jók benne. Ha legénységet akarsz húzni magasabb tierben akkor az tier 7-8-9. A tier 10-esek jóval kisebb xp szorzót kapnak mint a fent említettek. Nekem egy olyan tier 9-10 páros van (T30 - T110E4), ahol a tier 10-essel nagyobb az átlag xp-m mint a 9-essel. És még talán kettő lenne ha megvenném a 10-est is a 9-es után. Ezt úgy hogy a tier 10-esek közül sokkal akkor játszok ha van premiumom (vagy event van rájuk).
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.09. 19:02:37
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A Warshipsben konkrétan a 3. nemzet lesz az orosz. A japán és az amerikai után a következő a nemzet lesz (a hazai piac miatt). Rögtön utánuk jönnek az angolok.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.09. 18:34:08
Olyan írják itt le a brit tankot akik 100 csatát se mentek vele.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Több hp, pattogósabb páncél, kevesebb nyilvánvaló weak spot. Magasabb rof, pontosabb. Ami gyengeség az az e5-nek ugyanúgy az. Egyszerűen nem tudom megérteni ezt...