418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #353567 Ja, hát végüli is a pillangókat is be lehet menni bámulni. A nem-prémiumosok meg úgy ki fognak kopni tier10-ből, hogy ihaj. Ki tudja, lehet pont ez a cél.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.10. 21:55:20 -
lexlutor #353566 mondjuk a szorakoztato, gondolkodos jatekhoz, azert nem artana ha nem minden palya 3 utas cso-palya lenne...
mert anelkul picit nehez lesz. -
yossarianHUN #353565 Te az egyszerűbb megoldást választod, mi a (számunkra) szórakoztatóbb, gondolkodósat. Ennyi a történet, felesleges tovább ragozni, itt megint két mentalitás ütközik, az ilyen vitákból meg még soha senki nem jött ki jól (vagy rosszul). -
#353564 hát én kilövöm golddal, ha nem látok egyszerűbb megoldást
ma mentem 17 csatát t10 meddel 1 goldot lőttem el és az hasznos volt (csak nehogy azt gondoljátok h spammelem) -
#353563 Nahh.. találkoztam a statpadderek Mr Bean-vel
Kedvenc tankjával volt,amivel beállt mögém/su122-44/ de úgy hogy mozdulni se tudtam.
2x is odébb mentem,mert hátha a megszokott helyét foglaltam el,El Halufon A2ben a z út közepén,de mindkétszer utánam jött és beállt a seggembe.
Udvariasan felé fordultam,gondolván hátha megérti ez így nem lesz jó,erre belém jött
Kapott 1et az oldalába,majd mikor távoztam ö ,is belém lőtt
Sejtésem volt miféle szerzet lehet az ilyen,de ez wtf
9k csatája van+az az 1 szerencsétlen ásza
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Simulacrum #353562 Mivel med vagyok én látom meg hamarabb. Egyet lövök, majd bújás, tolatás, menekülés, hátha elvéti mert lassan céloz. Aztán irány másik oldalról.
Vagy egy sarok mögött várok és megpróbálom ellőni a láncát. Ha sikerül nyertem, ha nem megyek egy másik tankkal.
M48-al vagy aminek jó csőlehajlása van, azzal még könnyebb egy domb mögül még többet is tudok lőni rá. -
#353561 feladom :D győztél -
yossarianHUN #353560 Ha az E-100 nem játszik jól, akkor simán rá tudod venni, hogy anélkül lője el magát, hogy sebezzen. Sidescrape-pel, lánckerék kidugással, frontlemez ferdén kidugással, ficánkolással, satöbbi. És miután ellőtte magát, bőven van időd célozni.
Ha jól játszik, akkor úgyis beforgatja a tornyát, és vár rá hogy te lőj először, és akkor még golddal se lövöd be a tornyát, vagy ha igen, akkor ugyanúgy hosszasan kell céloznod, mint gold nélkül. -
yossarianHUN #353559 Egyébként erre remek példa az is, hogy hány ember írja le itt napi szinten dagadó erekkel a homlokán, hogy ez meg az az IM küldetés már megint nem sikerült. A WG azzal a célzattal rakta be az IM misiket, hogy mindenki úgy játsszon ahogy eddig, aztán mindenki a képességeihez mérten a megszokott játékstílusával előbb-utóbb ilyen-olyan jutalmakat gyűjthessen be. Ehelyett megint előjött az emberi természet, rájöttek a playerek hogy itt jutalmakról van szó, és kapásból a nagy többség rágörcsölt, és körmeszakadtáig próbálja az IM-ek szolgálatába állítani a játékát, ezzel megfosztva magát a szórakozástól. És ezen a ponton megy át a játék szórakozás helyett letudandó feladatba, munkába, kötelességbe, ahogy tetszik. De ezek szerint sokaknak ehhez még IM-ek se kellettek. -
#353558 arra az esetre gondoltam amikor az e100 vissza is lő rád :D nem hiszem hogy van idő célozgatni mikor 750es alfát lő -
Oddball29 #353557 Ez a játékélmény majd szépen elillan, amikor leesik, mennyire nem lehet majd úgy boldogulni csak alaplőszerrel, mint korábban. Ennek a tervnek semmi köze a balance-hoz, egyszerűen megnézték magas tierben melyek azok az osztályok, amiknél arányaiban a legkevesebb goldot használnak, és hol lehetne legjobban a fizetni hajlandóakat megfejni. Ezek pont a TD-k meg a medek. Előbbinél jogos, utóbbinál nagyon kontra-produktív.
Egy hónapja nem mentem egy kört sem, de attól még tudok olvasni a sorok között. -
Angelus1991ster #353556 Vagy prémium fiókhoz kötni az arany lőszert. -
yossarianHUN #353555 "éppen sietek, hogy minél hamarabb duplázzak"
Látod, pont erről beszélek. Kötelező feladatnak tudod be a játékot, kvázi munkaként kezeled, mert "le kell dupláznom", "meg kell nyernem", stb. Nekem soha nem volt olyan, hogy kényszerből dupláztam volna le a tankjaimat ha nem volt kedvem játszani. Majd leduplázom másnap, vagy hétvégén. Ha épp nem megy jól a játék, nem játszom. Az a baj, hogy sokan nem tudják szétválasztani a szórakozást a mindennapi küzdelmektől, és a játékban is ezt a "vérre megy" mentalitást nyomják, ennek az eredménye meg látható nap mint nap a sok, fórumon habzó szájjal kurvaanyázó idegbeteg képében. Jó dolog a versenyszellem, én sem áltatom magam azzal, hogy nem érdekel hogy nyerek vagy vesztek, én is szeretek jó teljesítményt hozni a játékban, de nem annyira, hogy ilyen demagóg módon rágörcsöljek, mint itt egyesek. Mert ezzel pont a játék része szűnik meg a játéknak. -
#353554 Sőt, mondok jobbat, gold lőszer legyen ugyanaz mint a sima, csak a pozitiv rng tartománnyal:) -
Oddball29 #353553 Amire többnyire rá se látsz, legfeljebb másik magas tankból és közelről.
Ezt a játékot területre meg pozícióra játsszák, és nincs annyi, hogy csak úgy fel lehessen adni... -
#353552 Én leszarom mert ugyis batchetezek, megszoktam hogy be kell menni az ellen mellé ha akarok valamit:)
Meg azt ne felejtsük el hogy a HEAT et ugy nyeli a spaced armor mint kacsa a nokedlit, szóval nemigazán jó az mindig. -
Angelus1991ster #353551 És ha a gold lőszer átütését az alapéra csökkentenék, de a sebzést 25%-al növelnék mi történne? Csak kérdezem. -
yossarianHUN #353550 Szétlövöm a tetején a távmérőt, elhúzok és megvárom hogy kimozduljon, keresek más célpontot, satöbbi. Egyébként meg ha elhullott a csapat, akkor golddal se fogsz tudni mit csinálni. -
Oddball29 #353549 Te megteheted, mert más dolgod nincs a játékban egy este. Én éppen sietek, hogy minél hamarabb duplázzak, mert oda kell érnem időben egy csapatválogatóba is.
Illetve már nekem sem. Így csak a goldspam és a pay-to-win lesz több. Az meg nekem nem játékélmény.
Vagy nem randomozunk t10-ben mert kész anyagi csőd. Aztán az jut majd az eszükbe, hogy tier8-ban is túl kicsi a páncél szerepe..
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.10. 21:15:23 -
#353548 márpedig ebből a nerfből pont az lesz, hogy többet lőnek goldot, aminek meg még mindig nagyobb az átütése mint a mostani simának.
Hiába mondják azt, hogy buffolják a páncélt ezzel, csak azt akarják h több gold fogyjon. 235 pennel is be lehet verni csak nem 5ből 4x hanem 5ből 2-3x. Am nem tudom hogy lehetne mindig flankelni ilyen kis pályákon.
Köv szituban mit csinálsz?
senki nincs rajtad kívül aki ki tudná szedni, az amugy hulldownban lévő, golddal simán kilőhető e100at, flankelni már nem tudsz mert a csapat elhullot, vagy bevédték a seggét
-
yossarianHUN #353547 +1
Számomra a játék pont azért játék, mert az élettel ellentétben itt megengedhető a vakmerő kísérletezés, és az, hogy olykor feláldozz egy-egy győzelmet a kísérletezőkedv oltárán. Ha flankelni próbálok és leszednek, na bumm, ez van, de ha bejön, mennyivel nagyobb élmény, mintha golddal szedtem volna szét az ellenfelet. De persze, le lehet darálni mindent szemből golddal, és lehet örülni, hogy 60% WR meg lila stat meg istenkirályság, csak nekem a játék nem az ilyen mérvű teljesítményorientáltságról szól. Valamilyen szinten persze, de nem ennyire visszásan szélsőségesen, mert ez a saját szórakozásom rovására menne.
Épp elég, hogy a hétköznapokban gépiesen is a maximumot kell hozni a túlélés érdekében, aki kikapcsolódás címén is ezt teszi, az szerintem szomorú sorsú ember. Persze csak personal opinion:P
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.05.10. 21:10:21 -
Angelus1991ster #353546 Azért Wz-120-nál a 249-ről 220-ra erős.
OFF: Tudja valaki mikor lesz Tapolcán tankfesztivál?
Tavaly május 24-25-26-án volt, hétvégi napokon volt. -
Oddball29 #353545 Eddig is csak a TD-k hugyozták át mindenkit. Többi ellen most is működik a páncél, még gold ellen is, csak kisebb hatásfokkal. Még a IS-4-é vagy a 215B-é is. -
yossarianHUN #353544 De könyörgöm, mi az, hogy nem ütnek át semmit? A WoT playerek krémje tényleg hisztirohamot kap attól, ha 260 helyett 240 pennel kell medeznie ezentúl? Ne égessük már magunkat... -
yossarianHUN #353543 És milyen jó is lesz, hogy nem fog mindenki mindenkit áthugyozni T10-ben, abban a tierben, ahol elméletileg a legpáncélozottabb csúcsragadozók vannak. Nézd meg mennyi lepattanó van T7-ben, és mennyi T10-ben. Olyan lesz, mint amilyen a béta idején volt, és amit nagyságrendekkel jobban szerettem. Mert nekem egy tankos játékban igenis legyen szerepe a páncélnak, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy én is időnként pattanni fogok az ellenfélről. Elvégre tankokról van szó, nem kartondobozokról.
Ha meg a prémiumos full golddal szétlő, akkor csókolom a kezét, az eddig is szétlőtt, fizesse csak a súlyos tízezreket, én meg majd jókat röhögök, mikor a spaced armorban meg a láncban elakad a lövése. Bizony értelmezem az új számokat, és sikitófrász helyett visszagondolok a bétára, mikor még nem voltak elmebeteg átütésű medek és TD-k, és bizony örülök. Ja, hogy akkor még nem volt kredites gold ammó? És akkor mi van, az első egy-két hónapban masszív goldozás lesz, aztán a full gold és a T10 elviszi paradicsom lajcsikáék kreditjét, és mehetnek vissza T5-be farmolni. Azok meg, akik elég jók ahhoz, hogy eltartsák a goldozást, azok eddig is azt fosták (mint látható), úgyhogy tőlük szintén nem fogok a szívemhez kapni. -
Simulacrum #353542 Otthagyom és vagy befoglalom a bázist, mert a másik oldalról bemegyek vagy miután a másik oldalt megtoltuk visszamegyek és resetelek.
Hogyne lehetne flankelni? Első lövés lánc aztán megyek is mellé.
Összességében azt tudom írni, mint korábban, ha nem győzünk nem dőlök a kardomba, ha nem sikerül a tervem, hát nem sikerül. Ha jól látom akkor annyi a különbség köztünk, hogy te azt mondod használsz aranyat, mert a győzelem fontos, én meg nem. -
TiborTamas #353541 Egyik barátom megszerezte a T95E2-t, de azt akarta, hogy először én próbáljam ki, mert kíváncsi rá, hogy mit lehet vele csinálni. :D Sajnos most csak 2 körre volt időm, de azok "egész jól" sikerültek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay-t elfelejtettem bekapcsolni, nála meg alapból ki vannak nyomva. Engem meggyőzött a tank, ha lesz időm, akkor jobban ráállok én is a fejlesztésére. Kár, hogy nincs emelt kreditszorzója. Így csak 30 ezret kerestem tisztán a 2 körrel, pedig prémlőszert nem lőttem egy darabot sem. -
R3nton #353540 Na ennek a pennerfnek mi lesz a vége? Frusztrálni fogja még a közepes playereket is, hogy nem ütnek át semmit, és vagy full gold lesz, vagy átülnek artyba, mert persze az úgyis sebez. Botrány ez az M55 is, meg még beraknak a németeknek egy 300mm-erest, mindenki azzal fog lövöldözni. Welcome pen nerf, welcome world of artys. -
Oddball29 #353539 Most majd fogsz. Teszem azt Object 140 enyhén beforgatva átlagban a felét le fogja pattintani a saját APCR-ének. Esetleg célozgathatod majd a tetejét, ha megteszi neked azt a szívességet, hogy helyben áll. Lehetsz majd fair, míg a másik prémium fiókos full heat-el a testfrontra random célozva szétlő.
De nem értelmezed a lebegtetett új számokat, csak dobálod a rég érvénytelen közhelyeket. -
yossarianHUN #353538 Érdekes módon nem szoktak letolni a pályáról, és medekről sem emlékszem mikor pattantam utoljára APCR-rel. De biztos csak mer tudok lőni, odateszem a vasat, megszórom, oszt itt jön képbe a tehetség. -
#353537 Az mondjuk 100%-osan igaz, hogy flankelni normálisan nem lehet.
A pályák többségén meg csak van 3 cső és annyi.
-
Oddball29 #353536 Ebből a logikából kiindulva pont hogy neked kell mindent megoldani, és nem számítani arra, hogy a csapattárs megoldja neked, amíg te szépen átballagsz máshova, vagy otthagysz teljesen egy nehéz célpontot, mert spórolni akarsz.
Flenkelés... Ugyan már. Csak akkor működik, ha más leköti neked a kiszemelt célt. -
Simulacrum #353535 +1
Oddball29 szerintem nagyon CW oldalról közelíti meg ezt tudat alatt, egyszerűen azért, mert ő olyat is lát. Én egyetlen CW csatán se vettem részt így csak a randomból tudok kiindulni. Ahogy az előttem levő is írta, én pontosan tudom, hogy randomban senkire nem számíthatok, így nem is a csapatért játszom, hanem hogy élvezzem a játékot és adott tankkal úgy menjek, ahogy szerintem kell vagy ahogy szeretem. Ha ez megvan én már jól szórakozom, vereség esetén is.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.05.10. 20:31:56 -
técs #353534 Ugye az teljesen reális, hogy egy TOG oldaláról Stug3-al 4x pattanok le egy 34%-os csatában?? -
Oddball29 #353533 Igen, az marha nagy játékélmény lesz, ha még némelyik 9-es hevinek se tudsz majd szemből ártani, miközben letolnak a pályáról. Vagy hogy még a medek ellen is HEAT-ot kell majd tölteni, mert a tízes alaplőszer is csak 50%-os lesz ellene. -
yossarianHUN #353532 A csapatom? És az engem miért kéne hogy érdekeljen, hogy a random csapatom hátrányt szenved? Ez nem CW. Engem az érdekel, hogy nekem játékélményem legyen, és nekem akkor van játékélményem, ha a fejemet használva járok túl az ellenfél eszén, nem pedig akkor, ha baromi skillesen szétgoldozom az arcát. De hát kinek a pap... -
Gyuszopapa #353531 Igaz nem nekem írtad de boldogulunk.Kegyetlen odafigyeléssel de lehet,nagyon tudni kell a gyenge pontokat,nagyon kell ismerni hozzá a saját járműved lehetőségeit és az ellenfél járművét is a pályaismeret meg csak hab a tortán.Még így is elég sűrűn szopás van.
Mert freeben játszom így NEM lőhetek goldot. -
Oddball29 #353530 Pont ez a globál nerf lényege, hogy kevésbé lehessen. Vagy lehet makacskodni, meg életművészkedni, de azzal már hátrányt szenved a csapatod. -
yossarianHUN #353529 És az miért van, hogy sokan boldogulnak még most is csak AP-val?:D -
Oddball29 #353528 Már megint hülyeségeket beszélsz.
Igen, le lehetet szedni HE-vel 50-150 pontokat. Ezzel szerintem nem is volt baj.
Csak normalizáció-változtatás miatti veszteség tier10-es APCR-nél teszem az 120/60-as páncélnál 30 mm-nyi átütés, nem 10- meg 15, és ez csak függőleges, pedig változott az oldalszög is. Heviknél AP-átütés veszteség kb. 10mm nerf és 15 mm kompenzáció miatti veszteség 60 fok ellen (ennél csak több szokott lenni tier10-ben). Igen, akkor még lehetett boldogulni az esetek többségében csak AP-vel is. Hát így oldottam akkor meg.
Közben meg ugye E-100, Maus, meg IS-7 toronyfrontot, IS-4 homloklemezt is buffolták.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.10. 20:08:47