World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicces, legalább lesz mivel kihúzni 3 skillesre a 113 legénységét, ha már a 110 megkapja az övéit... Irgum-burgum.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WoT: Nishizumi77
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mondjuk xp grindnak jobban örültem volna de ez van, legalább azoknak akiknek kevés tankjuk van könnyebb lesz a küldi. Nem rossz ez a küldi, a killeket gyorsan le lehet rendezni tier 6be, utána már csak sebezni kel T10el.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.12. 07:54:50
WoT: Nishizumi77
Meddig tart? meg milyen tankokkal lehet megcsinálni?
Ha jan 15-ig, az akkor napi 5000 damage és 5 kill nemzetenként.
köszi
Nem xp-t kell gyűjteni, így akik nem használnak premiumot, azok sincsenek hátrányban ebből a szempontból.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A 2 szovjet 10-es vmi kegyeteln durva, t62 mondjuk nem fogott meg de a 2 objet...pff
E-50M...komolyan nem gondoltam volna, hogy ennyire jó, mindig is azt gondoltam, hogy jó az az E 50, de 10-es szinten már nem az igazi...hát ilyen mozgékonysággal nem hiszem, hogy igazam volt😄
Leopárd és STB páros is érdekes az STB baromi jó a tornya miatt, de a Leopárdról nem gondoltam volna, hogy jónak fogom érezni, nagyon gyors ez is és nagyon jól lehet vele hátulról supportolni.
Az AMX 50b és T57-et is kipróbáltam, ahhoz képest hogy nem igazán kedvelem a táras tankokat ezek bejöttek.
Jól mutatnak,gyorsak és ha nem feltétlen táras tanként próbálok velük játszani kevésbé ellenszenvesek.
AZ ÚJ brit td ág eléggé hidegen hagy eddig, annyival jobb az előzőnél, hogy a top tankja legalább jól néz ki.
Viszont az előtte lévők eléggé hidegen hagnyank.
Ami negatívum benne, hogy előlről kell kezdeni és nem lehet t5-t6-ról átmenni rá egy másik ágról.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Addig is: rég tesztszervereztem. Ha a mostani CT után nem törlöm le a teszt klienst, akkor a legközelebbi (9.6, 9.7, vagy aminek lesz tesztje) tesztnél elég peccselnem azt, vagy mindenképp le kell töltenem újra az egész 8-10 gigás cakkumpakkumot?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Dehogy... Pozz!
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
kb 2hetente ir ide mar csak. ennyire hianyzik a flameles vele neked?
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.11. 21:33:11
de lehet te is lossz zarotuzet es az megmagyaraz mindent.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ursiten!! mi lehet az a zarotuz??😄DD
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.11. 20:56:30
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"