418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrSnail #353687 Rekord gyanús, először azt hittem, h kilőtt egy 1hp-s tankot, de látom nem... na itt jön képbe a tehetség! -
#353686 Az IS-7-ünk azért odatette a vasat! Nem szarozott, tudott lőni! Kikereste a célpontot és megszórta, na itt jött képbe a tehetség! Ahogy Mátyás mondta volna!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #353685 Emberek, megtaláltam a jó beszólást ezeknek a debil arany spammer idiótáknak. Egyébként egy Bromwell-el volt és nem tudom, mikor a tankot veszik, kapnak egy javaslatot, hogy arannyal javasolt használni? Mert mondhatom nyugodtan, hogy az összes f.ssa az aranyat, mintha muszáj volna, mindegy milyen tank ellen.
Na szóval, megjegyeztem neki, mikor jött a nagy szöveggel, hogy ne sírjak, hogy igazából sajnálom, mert nehéz élete lehet, ezzel az aggyal Nem tetszett neki. IS-el voltam, szóval totál értelmetlen arra aranyat f.sni, adtam is neki egy szép válasz puszit, amit nem köszönt meg, ráadásul nyertünk is. Amikor belelőttem, megírtam neki, hogy így kell sebezni arany nélkül, erre elkezdett ugatni a chat-ben és a csata után tudtam csak megírni neki a véleményem.
(10:16:26) I sorry you
(10:16:32) vas te faire *******
(10:16:33) your life would be hard with this brain -
András77 #353684 A következő top of the tree a t57heavy vonal lesz. Nagyon jó hír ez nekem, mert kb 50e xp kell még hozzá, úgyhogy biztosan meg tudom majd venni akciósan. -
lammaer #353683 "ergo ha épp arrafelé nézel amerre áll, már láthatod is, hogy hova kell lőni."
Oszt addig a hegyet is szétnyitják nekem hogy rálőhessek az artira? :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.12. 08:47:23 -
#353682 Egy pillanatra azt hittem, hogy én voltam az! -
86 Meccs után itt is járt a madár ...
-
#353680 6os tár, epic camo, mozgékonyság rossz is az -
kHares #353679 "AMX 30 1er prototype researched. Undistributed experience spent: 197300. Free Experience spent: 0. "
Végre megszabadulhatok ettől az iszonyatosan szar light tanktól. Még napi duplázókkal is alig volt elviselhető. A worst5 listám előkelő tagja. -
MrSnail #353678 Ilyesmi lehet artyzni, szegény :( :P
#353677 Bocsi de dolgoztam,most akartam írni de már megtaláltad -
bekescsaba #353676 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hali. Van egy optikai egerem, Zahlman ZM M400. Milyen anyagból legyen hozzá az egérpad? Ruggyanta, textil, gumi? Találtam egy ilyet, ez jó lenne alá? http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Wholesale-Luxury-Print-World-of-Tanks-Logo-Game-Gaming-Durable-PC-Anti-slip-Mouse/32317325250.html. Köszönöm ha segítetek.... -
Simulacrum #353675 Majdnem. Nekem Locastan féle volt, abban nincs benne, de megtaláltam közben. YasenKrasen stat mod a neve. -
yossarianHUN #353674 Nem, nem csinálják meg jobbra. Ha utánaolvastál volna, tudnád. Először is lehet hogy pontosabbak, de jóval kevesebbet sebeznek, és nem röpködnek tőlük a modulok, mint a WoT-ban. Jelzi a játék ha becéloznak, és a térkép mutatja a zónát ahonnan lőtt, egyre szűkítve azt, úgyhogy folyamatosan mozogniuk kell. Ezen felül lövés után fel is villannak az artyk pár másodpercre, még ha a marker és a HP nincs is ott fölötte, ergo ha épp arrafelé nézel amerre áll, már láthatod is, hogy hova kell lőni.
"Egyébként van a 70usd amiért kapsz is valamit" - Oszt mér, 4 prém tanknál, 90 nap prémnél, majdnem 10k forintnyi goldnál és még egy rakás más biszbasznál kezdődik az élet? Na ne röhögtess már. Egyébként is, most mondtad, hogy neked zsákbamacska, akkor meg miért akarsz ennyire "kapni valamit"?
Hát tényleg hatalmas zsákbamacska egy játék, ami egy az egyben WoT koppintás, annak a hibáin próbálva javítgatni. Tényleg el se tudom képzelni vajon milyen lesz a játékélmény, elvégre lehet, hogy lesz benne orbitális Mon Calamari csatacirkáló turbólézer csapás, vagy Mortal Kombat-os módszerrel kell majd párbajozni és kitépni a másik tank gigáját, netán Total War-os RTS nézetből lehet majd spéci fogyócikként ráuszítani a lángoló disznókat az ellenséges tankokra. Bizony nehéz kérdések ezek. -
FosTalicskaa #353673 Az artikat jobbra csinálják meg, szóval gondolom ez azt jelenti, hogy a wot-os playerek 95%-a habzó szájjal fog odamenni, hogy büntetlenül lövöldözhessenek a pálya végéből, sokkal nagyobb találati aránnyal. :P
Egyébként van a 70usd amiért kapsz is valamit, a középső csomag 30usd ami, csak arra jó, hogy költöttél valamennyit, de már alig kapsz valamit, meg van a 15-ös csomag, ami gyakorlatilag egy belépőjegy az early accessbe semmi más... és most az hogy van videó róla az nagyon nem ugyanaz mintha te is játszanál vele.
Venni akarsz egy autót, akkor te is nyilván benne ülve veszed észre, hogy nem férsz el, kényelmetlen az utastér kialakítása, akad a váltó, nyikorog a műszerfal... Egy nyamvadt youtube videóból pont az a része nem jön át, hogy számodra élvezetes a játék vagy sem és így nyilván zsákbamacska lesz, bármennyit is költesz rá, mert lehet 3-4 kör után unottan dobod félre az egészet...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.11. 19:28:10 -
lexlutor #353672 mondjuk erre a legjobb megoldas az lehetne, ha a fejlodeshez teljesitmeny kellene, ne erhessen el valaki t10 csak seggelessel es botolassal.. de ez csak alom.. -
yossarianHUN #353671 Igen, a játékosbázis hígulni fog, és? Ez elkerülhetetlen, és minden MMO megkerülhetetlen része. Engem az érdekel, hogy az legyen jobban megcsinálva, amire a fejlesztőknek ráhatása van, ez pedig egyelőre jóval ígéretesebb a WoT-nál. -
madmanic #353670 Ennek meglesz a böjtje...
Csaták: 16 (20) (80.0%)
XP: 24 749 (1 237)
Szabad XP: 1 221
Ölések: 31 (1.6)
Halál: 7 (0.35)
Találat/Lövés: 280 / 412 (68.0%)
Átütés: 206 (73.6%)
Sebzés: 28 934 (1 446)
Sérülés: 12 719 (635)
Felderítés: 26 (1.3)
Védekezés: 103 (5.2)
Foglalás: 65 (3.2)
Hatékonyság/WN8: 2 362 (100) 3 056 (98) -
#353669 Nem lesz olyan a kezdetekben, majd 4-5-6 hónap után, mikor kell a tömeg, a pénzbázis. Az, hogy 10-20 ezer pro játékos gyakja egymást, annak nem sok értelme lesz anyagilag. -
yossarianHUN #353668 Ha nem lesz feleslegesen nagy, egyértelműen hülyemankó RNG, gamebreaker artyk, egyértelműen balanszolatlan járművek, összecsapott, kotvány mapok, akkor egyedül a hülye playerekkel simán kiegyezek. -
#353667 A gond az, hogy nem hegesztik, csak varacskolnak :) És a legtöbb szar dolog amit az rng-vel magyaráznak valóban azért van, hogy a 8 biteseket játékban tartsák. -
#353666 A gondot ott érzem, hogy oda is be kell csődíteni a hülyéket és az idióta hordákat, mert csak úgy tudnak talpon maradni, ez ugyan is egy üzlet. A WoT hibáit 80%-ban a zombihorda megléte és kielégítése generálja. Persze maga a játék is rejt hibákat, de melyik pc gém nem? Ezt mondjuk mindig hegesztik, függetlenül attól milyen is lesz...... -
#353665 Mindegy, végülis alapjáraton nem eszik többet a vga mint a teknőceim lámpája, játéknál meg ígyis-úgyis felpörög :) csak gondoltam ha ennyit is tudok spórolni már megéri.
Hogy mi hogy volt arról küldtem egy röpke privátot, nem akarom teljesen offolni a topikot :)
Ha jól emlékszem AW-hez 14 euró a legkisebb csomag, igaz ahhoz nincs prémtank, de azzal már elérhető lesz a cucc. /4 doboz cigi/
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.11. 17:42:34 -
yossarianHUN #353664 Láttál róla videókat? Akkor tudod, hogy ez minden, csak nem zsákbamacska. Amit a WoT tud, azt tudni fogja az is, a zsákbamacska része annyi, hogy a WoT hibáit mennyire küszöbölték ki. És még mindig nem értem miért jön mindenki a 70 euróval, a 70 eurós a LEGDRÁGÁBB csomag, a legolcsóbbat 4 rugóért megkapod, a lentebb már általam leírt dolgok társaságában. Ez egy fullextrás ebéd, vagy két mozijegy ára. Nem kell túldramatizálni a dolgokat. -
FosTalicskaa #353663 "Akkor most melyik a félkész?"
Hát, az egyiken beregisztrálsz és játszol, míg a másikon regisztrálhatsz csak utána még várhatsz legalább fél évet mire ténylegesen játszani is fogsz. Ha fizetsz akkor is csak a hónap végén tudod majd meg hogy miért is adtad ki a pénz, mivel se demo, se tört játék nem áll rendelkezésre az előteszteléshez.
Szóval a félkész rossz szó erre. Sokkal inkább azon van a hangsúly, hogy egy nagy zsákbamacska az egész... 70 eur meg rohadt sok ezért így ebben a formában, főleg hogy a gta 5 is 60 euró steamen például. -
#353662 Ugyanaz, csak a reset melletti gombra kell kattintani. -
Simulacrum #353661 Ez melyik stat mod, ami tankonként is kiírja az eredményeket? -
Tarathiel2 #353660 Bizony sok, és nekem jutott a rosszabbik fele:
#353659 What? Kiadott lakásért én fizetek, bemutatom a számlákat az albérlőnek, és ha ő nem fizet, akkor takarodhat a picsába. Vagy nálatok nem így ment?
Nvidiánál tudtam volna segíteni, de Catalyst Control Center-ben már nem tudok, csak 1 hónap voltam illetékes azzal. -.- -
#353658 Megen túl sok a retardált
Elő a trollwagennel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Userx2 #353657 Van ott gyenge pont:lövegpajzs a körül, eff 265 mm körül, talán oda bemákolnak. Rakhatsz fel replayt engem érdekelne. -
DaWe01 #353656 Miért nem lehet a pattintós küldit meddel csinálni?? xD
-
yossarianHUN #353655 És mitől lesz valami félkész? A WoT-ot négy éve ugyanannyira teljes játéknak élted meg mint most, mert fogalmad nem volt még róla hogy milyen lesz ha lesz normális (köhh...) fizika, tízes medek, meg csillagromboló. És ha még több évig fenn fog állni a WoT, akkor 4 év múlva visszanézve tuti, hogy azt fogod mondani a mostani WoT-ra, hogy félkész volt. Egy olyan játéknál félkész/kész relációról beszélni, amit folyamatosan fejlesztenek, eleve értelmetlen. Igen, az AW-ben nem lesz kapásból 400 tank, cserébe lesz normális fizika, jobb grafika, normális optimalizáltság, normális, vagy legalábbis aktívan fejlődő balansz. Akkor most melyik a félkész?
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.05.11. 16:32:14 -
lexlutor #353654 Replay kikapcsolva, mega mikrolaggok idoszaka ota.. sorry
nem hulldown, egyszeruen nem lottek at szembol, pedig egy falka tamadott be, alig gyoztem hatralni. legvegenre huztam meg magam egy szikla moge 300 hp-val.
tipiku god mod:) rengeteg pattant: e100, t57. t69, t32, obj-260-2, is4 - mondjuk ezeknek nem a legizmosabb a penje.
hozzateszem utana megneztem a tamado csapatot, csupa 46-47%os mokus volt.
de igy lett a vegre 5600 lepattano kozelharcban, sebeztem 2900at, es marad meg a vegen 300 hp-m:)
ja a legvegen, egy obj 260-2 jott ram ugy 600 hpval, egy loves lettem volna neki.
elobb lottem, a maradek leegett neki, mielott lohetett volna :)
hulyenek van szerencseje, hat meg nekem..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.05.11. 16:32:13 -
vasasgabri #353653 Na végre sikerült, pedig az előző kör szinte nullás volt mert 2 perc alatt ki kaptunk.
Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2015.05.11. 16:17:07 -
lammaer #353652 Magánvélemény, de én is úgy vagyok vele hogy buziság, ezen nem változtat az a tény hogy a WOT meg a WT is ezt csinálta. Meg a star cititen meg az összes többi :)
Persze ez abból fakad, hogy én lehúzásnak tartom ha félkész termékért pénzt kérnek - kb olyan a szememben, mintha az autószalonban azt mondanák, hogy itt van a félkész toyotám, egy kis felárért mehetek vele pár kört, igaz, ülés nincs benne és még az ajtók is hiányoznak. :)
Félreértés ne essék, tudom hogy ez a trend, és megértem hogy mások azért hajlandóak fizetni mert nagyon ki akarják próbálni a cuccost - a cég meg hülye lenne nem realizálni ebből a bevételt.
Ettől függetlenül az én szememben is buziság :D
Persze mivel engem nem tudnak ilyen módon megfejni, ezért nem zavar ha másnak megéri....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.11. 16:17:44 -
yossarianHUN #353651 Oszt mér buziság? WoT-nak ugyanilyen előrendelői csomagjai voltak az éles verzió kihozatalakor, a veteránok mint én még a mára kihalt M6A2E1-et is láthatták természetes környezetében. A drága csomag megvételére meg senki nem kényszerít, egy fullos ebéd árából már vehetsz garantált béta tagságot, lefoglalt nicknevet, 15 nap prémet, és még kb. 1500-nyi költőpénzt is hozzádvágnak goldban. Szerintem ez elég korrekt.
Az MBT-70-et meg egyébként bármikor meg lehet majd venni külön, ha elindult a béta. -
lammaer #353650 Aztat meg hogy? Beástad magad hulldownba? (privibe replayt pliz ha van)
Olvasgatom a weakspot guideokat meg a sima bemutatókat is az IS7ről, és mindenütt írják hogy a frontpáncélzat felső része (LFP) az szinte az összes T9 meg a legtöbb T10 ellen is véd ha APval lőnek (most az ilyen monstrum JPZket hagyjuk) és azt írják hogy az alja a weakspot.
Ehhez képest engem úgy ütnek át felül (a tfrontpáncélzat "csúcsa" felett közvetlenül) hogy öröm nézni. Pedig nem forgatom, szemben állok. Senki nem lövi az alját ami a weakspot, beütnek szemből felül is.
Majd gyakorolgatok, csak nem vágom mi van nálam ezzel a csodatankkal. -
lammaer #353649 Elkeserítő aza jármű sztem - éppen most tologatom, de mednek lassú, flankolni nem igazán lehet vele (maximum stratégiailag, klasszikus közelharci flankolásra alkalmatlan tohonya busz), ez párosul ezzel az epic pennel.
Plusz ugye 4 skuló a tárban, tehát 1vs1ben minden megesz ha full HPs VAGY nem sebez mind a 4 skuló. Ami nem ritka.
Nagyon erősen support tank sztem, mindig ott kell sertepertélni a többiek körül, és csak akkor kiugrani ha van vmi sebzett nagyvad amit TUTIRA ki tudsz végezni és éppen nem veled foglalkozik.
Amúgy azon ritka tankok egyike nálam, ahol alapból töltöm a goldot, mert anélkül kalap... (utóbbi időben azért már óvatosan szokok vissza az APra, de elkeserítő amikor egy 4es burstből csinálok vele 400 sebzést :) ) -
Kryon #353648 Mondok én ennél szebbeket is a gép előtt, amikor kicsapnak...