418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tarathiel2 #353647 Egy újabb elégedett ügyfél (most kivételesen nem én voltam):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
AlucardHuN #353646 Arty nerf? hol éltek ti,.mindig visszabuffolják azokat a szarokat. -
MrSnail #353645 Értelek én értelek, nyugodtan szarozhatsz is, végül is ezért vannak a fórumok + én is szoktam sírni, néha egy kicsit bár engem csak az ilyen borzalmasan hihetetlen egybeesések szoktak felkavarni mint pl: kicsi VK28.01-be csokit adok a fiúknak, na most 90-csata alatt 1x gyulladt csak ki, tegnap elfogy az "ingyencsoki" készlet, egye fene veszek 50 db-t akciósan 500.000.- ezüst: következő 2 csata=porig égés... visszaváltás tűzoltó készülékre... a 48 csoki meg majd elfogy. DE ezektől függetlenül és annak ellenére, hogy egy viszonylag elfogatható gépen játszok és nyomhatnám a "legújabb" game-ket én is mindig itt kötök ki, pedig még tank fetisiszta sem vagyok. -
Kryon #353644 Én úgy vagyok vele, hogy az említett okok miatt nekem nem sürgős a váltás, jól szórakozom WOT-ban is, minden problémája ellenére, türelmes vagyok. Ha mégis annyira jó lesz az AW, hogy érdemes átmenni, az 2-3 év alatt kiderül. Addigra meg már egy prémtank árában dobálják majd a fullos accountokat, akik már arra is ráuntak és meg lehet úszni az újrakezdés nehézségeit.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.11. 15:00:27 -
Angelus1991ster #353643 Gondolj úgy rá , mint a WoT modern tankokkal.
WoT 2.0-nak nézem , ahol hidegháborús tankokkal lehet menni. Avagy a tier 11-20-as tankok. Mivel a szargaming cseszik behozni ezeket a tankokat ( és oly sok mást ) ezért mindenképpen megéri játszani vele.
Bár ez az early acces csomagos lófasz is buziság. Abból a csomagból csak az MBT-70-es érdekelne.
Ha ennyit elkúrok egy játékra. Pl.: 70 eurót, akkor had kapjak már valami kézzelfogható dolgot. Pl. egyedi AW-s 1/72-es kis modellt vagy pendrive-ot. -
bornofakone #353642 Nekem az csak jó hogy WOT koppintás, mert alapjaiban a játék zseniális szerintem. Viszont ott legalább hallgatnak még most a játékos közönségre, egy bizonyos idő után, miután majd ott is szaladni kezd a szekér, biztos ott is megrészegülnek majd a sok pénz miatt, de addig is (1-1,5 év) lehet élvezni 1 olyan játékot ahol ELVILEG normálisabb minden. (azért elvileg mert ott is sok dolog képlékeny még, de ígéretes az egész, nem úgy mint anno a WT)
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.05.11. 14:50:01 -
bornofakone #353641 Nem véletlenül nem csökkentették érdemben a gold átütését egyik komolyabban nerfelt áldozatnál se.
Biztos hogy a bevétel növelésére megy ki az egész humbukk dolog, az meg h most a medek/tdk/heavyk estek ennek áldozatául a "páncél fontosságának a növelése" érdekében, pont leszarják Serbék :D
Lényeg h vodka legyen, aztán dáváj. -
Kryon #353640 AW-val az a bajom, hogy akárhogy nézem az csak egy szebb WOT, de amúgy olyan szinten koppintás, hogy semmit se látok benne, amiért érdemes lenne otthagyni a WOT-ot amibe már nem kevés időt és pénzt öltem, és elkezdeni nulláról egy tök ugyanilyen játékot. -
Oddball29 #353639 Az utolsó időszakban elég jókat pusztítottam a JP2-vel, de követve ezt a trendet előbb-utóbb "növelniük" kell a páncél szerepét tier8-ban is, mert 20-ból talán kilőttem átlag 1 APCR-t. Egyszerűen a fejesek nincsenek megelégedve a kilőtt goldszázalákkal, a többi maszkirovka. Szerintem tier9-10-ben 50% körüli arányt céloznak. A mostani talán 15-20. -
Kryon #353638 "az biztos hogy azok akik t8-t9-ben játszották a gazdasági menekültet (mint én, no prémium, semmi forint ráköltve erre a szarra), nos azok ellen ki fognak találni vmit."
Sejtem is, hogy mit, de remélem tévedek. Elnézve ezeket az eventes prémeket van egy olyan sejtésem, hogy a nagy csere után teleszórják t8-at OP prémekkel, egyben felkínálva a t9-10-nek a nerf után szükséges pénznyomdákat. -
bornofakone #353637 Bocs, nem jól fejeztem ki magam, maga a játék, az alapelgondolás (tank vs tank) tetszik, imádom, gyerekkorom óta rajongok a tankokért, kis szarosként makettoztam, tankokat rajzoltam (főleg tigrist és t34/85-t és m60-t), majd felnőve megláttam ezt a játékot...hmn :D
Szval alapelgondolás, tetszik, viszont a megvalósítással már igencsak gondok vannak, artyk, medek, td-k, heavy-k, light-k. Mondhatni mindennel van 1 kis problémám, de ahogy csak lehet alkalmazkodom, 1 ideje rá álltam hogy mindig az ügyeletes op classokkal játszok, heavy-vel kezdtem, utána td-k, most medek, de már hajlok át light-ba elég erősen. Lassan el kell hogy kezdjek artyzni...bakker :D
Na de lényeg: próbálok vmi idevágó példát felhozni hogy mégis miért játszok ezzel ha közbe szarozom. Imádod a szép, dekoratív nőket, történetesen van 1 jó nőd (amire már régóta vágysz) külsőleg top1, de belülről...hát.... agyilag, felfogásilag kukába való, de attól még meg fogod őt dugni, ameddig csak lehet nem? Persze van 1 határ amikor eléred azt hogy na a belső szarságai ellenére se éri már meg megdugni őt. (kb. ez nekem akkor lesz mikor normális gépem lesz és open lesz az AW). Na és ne mond h nem panaszkodsz arra h jaj az asszony olyan ostoba, de olyan az ágyban hogy ihajj, vagy vmi hasonló.
Na szóval ültesd át ezt a gondolat menetet wot-ba is, ha lenne sokkal jobb jelölt, szívesen játszanék azzal ha a rendelkezésre álló forrásaim is olyanok lennének. De mivel mindennel hadilábon állok, így marad a WOT. De alapvetően nem sírok vele kapcsolatban, vsizont azért le szarozhatom ha akarom ugye? :D
Jaj és igen, számomra jelen pillanatban nincs nagyon más játék, a gépem öreg, régi, (88gt-vel huszárkodok még, amit már 1x be kellett h tegyek a sütőbe), 1 időben nagy fps lan huszár voltam, de cs:go-n kívül nem jött ki kompetitív játék, ahol tudnék lanozni és komolyabban taktikolni....
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.05.11. 14:37:02 -
#353636 arty nerf< td nerf< med nerf< light nerf< heavy nerf< minden visszabuffolása eredetire<OP fest -
Kryon #353635 Csak az az arty nerf jönne már, mert a többivel ellentétben ott még csak a ködösítés megy. Lesz, de nem is nerf lesz, és majd jön, majd egyszer, talán...
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.11. 14:25:36 -
#353634 Erről a med nerf-ről hol lehet részleteket megtudni? Pontosabban miket érint? -
MrSnail #353633 De ha ez egy szar, akkor minek játszol vele? Egyszer elmagyarázhatná már nekem valaki ezt... nincs más játék ezen a földbolygón vagy mi? -
bornofakone #353632 light :D
Jaj komolyan, vége a zh-s heteimnek, 1 picit újra tudok tankozni, és milyen örömhír fogad?! Hát nerfelik a t10-s tankok penjét, főleg a medekét...komolyan ááá :D
Egyedül csóri t95/t30 duót sajnálom, de így rákényszerülők h hosszú idő után újra elővegyem JT-t :D
Jaj...a jó kedv el is illant, hiszen ez még csak szuperteszt fázis....nos 1-2 fórumot elnézve, annyi medes sír (mint még td-s soha), mire kijön, semmi nem lesz belőle, a td-k penjének nerfjén kívül ofc, azt bent hagyják :(
Medek közül egyedül m48-t sajnálnám ha nerfelnék a pent, viszont az meg lehet 1 kis armor buff-t kap :D
Hmn...lesznek itt dolgok :D Amúgy #353627 csak egyetérteni tudok, az biztos hogy azok akik t8-t9-ben játszották a gazdasági menekültet (mint én, no prémium, semmi forint ráköltve erre a szarra), nos azok ellen ki fognak találni vmit. Ilyen láthatatlan módon kicsit megnyomják az MM besorolást, többet fogunk t10-ben szerepelni :DD
Na nem baj, van még t6-t7 :D
-
R3nton #353631 heavy nerf->...-> a végén a t1 cunningham erősebb lesz a 10-eseknél, annyira lenerfelik őket :D -
MrSnail #353630 arty nerf -> td nerf -> med nerf -> folytassa kérem -
Kryon #353629 Ennél jobban már nehezen kúrhatnák el, de szerintem is kap majd később t8 is némi "törődést". Ez a t9-10 nerf most akár egy t7-8 buffnak is felfogható, mert egyrészt kevésbé szívnak, ha feldobja őket az MM, másrészt ritkábban is dobja fel, ha több lesz a t8-as. -
#353628 T54E1-nek komolyan gondolták T9-ben a 173 penes ágyút? -
Oddball29 #353627 Előbb-utóbb valahogy rászállnak majd a tier8-ba húzódó "gazdasági menekültekre is. Ha máshogy nem, sutyiban jól elkúrják nekik az MM-et. -
Kryon #353626 Amúgy t8-at (még) nem piszkálják, t9-10 meg eddig is csak annak érte meg aki CW-zik. Ezzel a nerffel tulajdonképpen az előző réteget szívatják meg/húzzák le, akik meg eddig különösebb cél nélkül normaloztak t9-10-ben azok majd szépen kikopnak a nerf után, mert még annyira se éri majd meg nekik fenntartani azokat a tankokat mint eddig. Részemről is összesen van vagy 5-6 tank t9-10-ben amit kíváncsiságból kifejlesztek, de tartósan t8 fölött nem játszom az biztos. -
Oddball29 #353625 Eddig is weakspotra kellett lőni, homlokpáncél/toronyfront az 90%-ban no-go. -
AlucardHuN #353624 Igen az E 50M-nek annyi van de ezeknek ilyen 240 250 körül, úgy már fájóbb negatív csőlehajlás nélkül. -
AlucardHuN #353623 Szerintem ezeket pont hogy egetrengetően nagy hülyeség kb 20 mili pennel nerfelni. Ha már szerencsétleneknek nincs negatív csőlehajlása, akkor legyen átütése. Ráadásul kevésbé pontosak meg lassabban céloznak mint az oroszok. Én pont hogy az identikus lövegeik meg a t34-1 miatt mentem az ágra.
Igazán bekaphatja a WG hogy mire elérek valamilyen tankot azt "szétcseszik". Mire lesz ISU-m azt is nerfelik, de én még szophattam mikor 280-al átkúrtak. Goldozni meg írtó ritkán szoktam. -
Tarathiel2 #353622 Nem lesz az olyan vészes, csak a medeknek is meg kell tanulniuk célozni, nem elölről áthugyozni mindent a 270mm átütésű kredites lőszerrel. -
#353621 Nagy ritkán az én blogom is előfordul ott, de semmi 'celebbuzulás'. Szimplán a látogatottságnak örülök, nem a hirdetőtáblás környezetnek :) -
Kryon #353620 Azokat is nerfelik, de azért használhatatlanok nem lesznek, ezért kár lenne abbahagyni az ágat (többit is nerfelik), csak jobban kell majd figyelni hova lősz (vagy goldozol). -
AlucardHuN #353619 112 francokat 121 a neve... -
AlucardHuN #353618 Wait a minute, olvastam hogy lesz medium pen nerf, dek akkor a Wz 120-at meg a 112-őt is nerfelik??? Mert ha igen hagyhatom abba az ágat... -
Angelus1991ster #353617 KV-5-el mentél. -
#353616 Ezt nekem is írtad egyszer :) -
csagataj #353615 Csak egyszer? -
csagataj #353614 Westfield IS-2. Pedig írtam is: "ó egy fórumhuszár!" :) -
Angelus1991ster #353613 Én meg kilőtelek egyszer -
#353612 -
#353611 Remélem nem káromkodtam, mint a kocsis! :D Amúgy , mivel voltam?
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.05.11. 11:08:38 -
#353610 Akkor gyűjthetem a kreditet, mert E100-al tegnap vagy 600k kreditet elkúrtam :D -
csagataj #353609 VoiVod32 találkoztam veled! :) -
#353608 amd (msi r7790) - mondjuk lehet hogy majd elcserélem egy kicsit gyengébb 2gigásra...
Igazából azért szopok ilyesmikkel, mert anno fater kiadta a lakást és a villany nem lett fizetve... és amíg nem törlesztjük az egészet addig dupla pénzt kell fizetni az áramért :/
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.11. 11:00:42