World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enjoy sweet discounts on all vehicles – one nation at a time!
Ez szerintetek mi lesz ?
T1-T5 50%
T6-T7 30%
T8-T10 15%?
WoT: Nishizumi77
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Na ez viszont jó hír.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csak én vagyok vak, hogy nem látom kiírva a worldoftanks.eu ünnepi akciói között az ajándék 9 nap prémiumot amiről szó volt korábban ?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.12. 11:49:30
Ilyenkor jönnek szépen a didnt penetrate, mellé, alá, fölé lövések, hogy a crit hit 0 damage-t már ne is említsem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
úgyhogy felesleges a tier X...
én inkább nagyobb alphás tankokat választok... mármint adott tierben a legnagyobb alphával rohangáló tankokat.... ISU-152, Sturer Emil... és csak le kell vadászgatni szépen a 4-500 killes tankokat amiket a csapattársaid nem tudnak kicsapni egy lövésből 😊
a damage nagyon hamar meglesz....
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Emlékszem hogy nem lehetett magasabb tierben killt szerezni csak szerencsével mert mindenki csak a killre ment és nem törődött mással.
IS-3-ba csak az utolsó lövést nem vittem be mert arra már több killlopó jelentkező is volt és stb.
VI-os tierben viszont elég jól lehetett killeket szerezni mert olyanokkal játszottál akik nem vettek részt a küldetésben viszont ott meg nem tudsz annyi sebzést kiosztani.
buzi prémes statpaddereknek nem lesz most nagy előnyük a normál játékosokhoz képest 😊
Azok meg ugye függetlenek a prém fióktól.
De örülnék neki, ha mondjuk sebeznék 2000-et, és a prém fiókkal azt 3000-nek számolná. A két killemet meg háromnak! <#vigyor0>#vigyor0>
Ez alatt az adott időszak alatt csak T8-10-ben játszva kb 650-700 meccs kellene nekem (kill előbb lenne meg), ami napi 18-20 kör 35 napon keresztül (ráadásul japán csak T6 van).
Ennyit nem játszom minden nap (és nem is akarok), így részemről ez a küldetés már kész is. 😄
Kicsit túl dimenzionálják magukat.
Ahelyett, hogy az ember örömmel ülne le a teljesíthető, ember léptékű küldetéseket megcsinálni, már az elején rájön, hogy csak az időmilliomos szinglik, vagy az orvosi esetek számára lövik be azokat. Szánalmas.
És bár tényleg nem sokkal bonyolultabb, a WoT is sok embernek túl bonyolult...szóval...
A Karl-al is mentem kb. kettőt, hogy meglegyen a plecsni, aztán csak bosszantott a képe a garázsban.
A T62 sport, és a Chaffe race, azok kifejezetten jók voltak.
Egy csata betöltéssel összesen átlagba mondjuk 10 perc.
7x150 kill kell ami 1050 tank kilövésével van meg pont.
35 napig tart a küldetés ez azt jelenti hogy naponta 30 tankot kell eliminálni átlagban.
30kill x 10perc = 300 perc ami talán kb 5 óra körül van naponta.
( úgy tudom nemsokára a "kill" is SI mértékegység lesz ezért mertem ebben a levezetésben használni)
Kicsit soknak tűnik ha még mindig 24 óra egy nap.
Azért rendes tőlük, hogy adnak "ajándékba" egy prémtankot, amivel lényegében kötelező lesz goldot lőnöd (már ha sebezni is szeretnél).
Milyen igaz a mondás: óvakodj a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is 😄
Aha. Tierlimitje nincs, alap pen 175...
Tényleg ezeket a personal küldiket lehet prém tankkal teljesíteni? E-25-t érdemes ilyen célból megvenni, ha le van értékelve. De amúgy lassan már hajol afelé, hogy leszarom az egész personal küldetést. De amúgy miért kell TD-vel meg artyval szenvedni nem értem. Aki TD-t akar játsszon TD-vel, kai meg mondjuk a T-55-t az meg meddel.
Amúgy meg gáz, hogy japán tankokkal egy ág van, amivel dolgozni kell (persze t6 és felette van több lehetőség, de akkor is).
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A tavalyi IS-6 esemény kapcsán nagyon valószínű, hogy a 24.-i adventi ajándékcsomagban benne lesz, valami brutálisan jó ár-érték arányú körítéssel együtt. Lehet hogy érdemesebb lesz akkor megvenni kedvezményesen, mint végigszenvedni a világtól elvonultan a marathoni küldetést.
A T-34-85M re belengetett küldetés sokkal jobban tetszett. Azt még bevállaltam volna. De ezzel menjenek a francba. Az embernek van élete a WoT-on kívül is. Ezt valahogy nem tudják felfogni.
Más:
Nagyon örülök a WZ-111-nek. Viszont kb vért fog kelleni izzadni érte az ünnepi retard hordák között 😄
Főleg japókkal lesz szívás, mert csak t6-nál tartok, meg franciáknál, mert azokat meg az 50 100 kivételével mind kiszórtam a garázsomból a horror ágyúkarakterisztikájuk miatt... 😊