World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

March of Nations

Enjoy sweet discounts on all vehicles – one nation at a time!

Ez szerintetek mi lesz ?
T1-T5 50%
T6-T7 30%
T8-T10 15%?

Kár az SPért nekem az egyik kedvencem lett, nagyon jó köröket lehet vele menni.

WoT: Nishizumi77

nekem ennyit nem er a wz111. is6om mar van, azt sem nagyon hasznalom. sp-vel mentem 5 kort osszesen.
Sheltem
Csodálkoztam is amikor megláttam.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A kiszivárgott lista hamis volt, nem lesz 9 nap ajándék prémium.

Ilyen förtelem lassú HEAT-et spammel a halál, még E-100-nál is pontatlanabb lesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sheltem
Viszont lesz 15% engedmény a féléves prémiumra(amiről nem volt szó) .
Na ez viszont jó hír.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

voivod32
Ismét csodálatos a játékosállomány.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Sheltem
Sziasztok

Csak én vagyok vak, hogy nem látom kiírva a worldoftanks.eu ünnepi akciói között az ajándék 9 nap prémiumot amiről szó volt korábban ?

Még mindig nevetséges vagy, de már nem érdekel a vergődésed, artyféreg. Óhajod teljesül. +tiltólista

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem mellékesen én pl nagyon szeretek obj430al vagy stb1-el játszani, jó vannak 8asok között is jók, de 10essel mindig legfelül vagyok 😉
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.12. 11:49:30
Nekem jönnek a killek is. Legmagasabb kill átlagom WTE-100al van, szóval...😄 És a 10-es medekkel is többnyire 1,5 felett van, de van amelyikkel 1,6-1,7. Én a 10-esekkel például több tankot lövök ki, mint a többivel 😄
Tono34
"és csak le kell vadászgatni szépen a 4-500 killes tankokat "

Ilyenkor jönnek szépen a didnt penetrate, mellé, alá, fölé lövések, hogy a crit hit 0 damage-t már ne is említsem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Egyetértek. Ezen felül rohadt idegesítő mikor szoporollerre tesz a játék, és mondjuk egymás után megyek jó köröket de alig ad rá valamit. Így sokkal jobb, a lényeg hogy öljek és sebezzek, és ha jól tolom, megkapom amit érdemlek a sok vérpistikétől független is. Ha xp-t kéne grindelni akkor tennék rá magasról. És szerintem 6-7 es tierel is teljesen jó ez, a sebzés hamarabb meglesz még ott is mint a kill.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

a sebzés lehet, hogy gyorsan fog menni, de a kill nem 😊
úgyhogy felesleges a tier X...
én inkább nagyobb alphás tankokat választok... mármint adott tierben a legnagyobb alphával rohangáló tankokat.... ISU-152, Sturer Emil... és csak le kell vadászgatni szépen a 4-500 killes tankokat amiket a csapattársaid nem tudnak kicsapni egy lövésből 😊
a damage nagyon hamar meglesz....
Mnemomic
hát a prémiumokra lehetne nagyobb is a kedvezmény. reméltem, hogy a tier8-asokra lesz 30% de ez a 15%..

Így értem.

Nem a szart nem 😄 Amíg te szépen tier7-ben meg tier8ban próbálsz prém nélkül a víz felett maradni, úgy hogy még értelmes sebzést és killeket is gyűjtened kell. Addig én szépen a prém fiókommal beülök a 10-es medjeimbe (meg a T57 WTE-100 kombóba), és sokkal gyorsabban lesebzem a kötelezőt 😛
Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A TOG-nál volt kill gyűjtő küldetés?
Emlékszem hogy nem lehetett magasabb tierben killt szerezni csak szerencsével mert mindenki csak a killre ment és nem törődött mással.
IS-3-ba csak az utolsó lövést nem vittem be mert arra már több killlopó jelentkező is volt és stb.
VI-os tierben viszont elég jól lehetett killeket szerezni mert olyanokkal játszottál akik nem vettek részt a küldetésben viszont ott meg nem tudsz annyi sebzést kiosztani.
Tono34
112 a mai adventi tank.

na végre egy igazságos tankmisszió!!!!!
buzi prémes statpaddereknek nem lesz most nagy előnyük a normál játékosokhoz képest 😊
Félreértettél. A nyereménytank átlagos bevételét néztem meg, mivel elvileg kreditfarmra kellene használni. De az adatok alapján nagyjából annyit keres, mint egy KV-1 prém fiókkal...
Csak sajnos nem a kreditet, meg az XP-t számolja, hanem a sebzést és a killeket.

Azok meg ugye függetlenek a prém fióktól.

De örülnék neki, ha mondjuk sebeznék 2000-et, és a prém fiókkal azt 3000-nek számolná. A két killemet meg háromnak! <#vigyor0>

Számoltam egy keveset.
Ez alatt az adott időszak alatt csak T8-10-ben játszva kb 650-700 meccs kellene nekem (kill előbb lenne meg), ami napi 18-20 kör 35 napon keresztül (ráadásul japán csak T6 van).
Ennyit nem játszom minden nap (és nem is akarok), így részemről ez a küldetés már kész is. 😄
Hát ez az!

Kicsit túl dimenzionálják magukat.

Ahelyett, hogy az ember örömmel ülne le a teljesíthető, ember léptékű küldetéseket megcsinálni, már az elején rájön, hogy csak az időmilliomos szinglik, vagy az orvosi esetek számára lövik be azokat. Szánalmas.

Lehet elavultak, az első oldal 9500 goldot ír rá míg a másikon már 12 500

Én itt és itt néztem, mindkét helyen limit nélkül jelöli.
Ide írom, mert itt csak többen látják. Este hattól indul a warship szerver. Sokan jöttök majd? Ha esetleg van valami kérdés, a játékmenettel kapcsolatban,(inkább atopic-jában kéne persze megbeszélni) beszéljük meg, bár úgy öt paraszthajszállal bonyolultabb mint a WoT, Azért tapasztalatokról, tanácsokat mondok, ha valakit érdekel.
És bár tényleg nem sokkal bonyolultabb, a WoT is sok embernek túl bonyolult...szóval...
Legyünk nagyvonalúak, és tételezzük fel, hogy az átlag dupláját sebezzük. Így már majdnem 12.000 kredit a nettó bevétel. Ehhez tegyük hozzá az 1,5-ös prémfiók szorzót, máris 18.000 kredit környékén vagyunk. Szenzációs. Mindezért 5 hétig folyamatosan tolni kell a csatákat az akcióra éhes 12 éves, téli szünetét töltő Kevinkék és Rolandkák között.
Nem tudom miért erőltetik ezeket a 8 bites vackokat. Aki minecraftozik, annak talán bejön. De amúgy egy hányinger.
A Karl-al is mentem kb. kettőt, hogy meglegyen a plecsni, aztán csak bosszantott a képe a garázsban.

A T62 sport, és a Chaffe race, azok kifejezetten jók voltak.

1 kill körüli az átlagom csatánként.
Egy csata betöltéssel összesen átlagba mondjuk 10 perc.
7x150 kill kell ami 1050 tank kilövésével van meg pont.
35 napig tart a küldetés ez azt jelenti hogy naponta 30 tankot kell eliminálni átlagban.
30kill x 10perc = 300 perc ami talán kb 5 óra körül van naponta.
( úgy tudom nemsokára a "kill" is SI mértékegység lesz ezért mertem ebben a levezetésben használni)
Kicsit soknak tűnik ha még mindig 24 óra egy nap.
TankInspector szerint tier limites, mint az IS6 és a 112. Kell is ez neki.

És ez az átlagos xd körönként 6000 bevétel, de lassú lehet néhány embernek a grind 😄
Remélem lesznek olyan kedvesek és tesznek rá egy tier limitet 9.5be.

Dehogy kell, így is egy pénznyomda. A szerverátlag 48% WR, 1.150 dam, 5991.38 kredit nettó bevétel/csata... <#taps>
Valamiért abban a tudatban voltam, hogy ez is tierlimites...
Azért rendes tőlük, hogy adnak "ajándékba" egy prémtankot, amivel lényegében kötelező lesz goldot lőnöd (már ha sebezni is szeretnél).
Milyen igaz a mondás: óvakodj a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is 😄

Visszaszívom amit korábban mondtam. Jó ez a T34, baromi jókat lehet vele menni. HA tier8-ba rakja, vagy tier9-esből kevés van még. Ennek is kéne a kedvezmény. Hiába jó a pen tier10-ben megrépáznak nagyon hamar.

Aha. Tierlimitje nincs, alap pen 175...
A másik meg az, hogy az obj260 gusztustalanul OP, az egy med mészáros lesz, ilyen sebességgel meg páncéllal.
amúgy már nem op 😄 Amikor kihúztam egyből a WT-t még király volt nagyon, szerintem tekergettek azóta rajta, meg azért használt neki a pályák átrendezése. Na most már nem OP-ok a TD-k el is adom a picsába 😄 IM küldetésekre vettem meg, de majd inkább találok valami más tankot az új britt vonalból alacsonyabb szinten, amikor bejönnek úgyis OP-k. Ja meg marad a WTE-100 meg a T110e4, csak azokkal heavyzek és nem TD-zek szóval elég nehéz lesz az olyan küldiket begyűjteni, hogy ne spotolodj fel stb.

Tényleg ezeket a personal küldiket lehet prém tankkal teljesíteni? E-25-t érdemes ilyen célból megvenni, ha le van értékelve. De amúgy lassan már hajol afelé, hogy leszarom az egész personal küldetést. De amúgy miért kell TD-vel meg artyval szenvedni nem értem. Aki TD-t akar játsszon TD-vel, kai meg mondjuk a T-55-t az meg meddel.
Sunsetjoy
Cseppet sem lesz fragsteal minden egyes meccsen, vagy sokan csak arra fognak várni, hogy valaki lője le egylövésesre az ellent, és mindenki azt fogja várni... 😊
Amúgy meg gáz, hogy japán tankokkal egy ág van, amivel dolgozni kell (persze t6 és felette van több lehetőség, de akkor is).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mai nap első csatája: goldgoldgold, cigányartycigányarty death..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Senkinek sincs mivel idáig csak a kínai szerveren volt elérhető.

Van valakinek WZ-111 tankja? Mik a tapasztalatok vele? Kredit hozam, használhatóság, stb.

A tavalyi IS-6 esemény kapcsán nagyon valószínű, hogy a 24.-i adventi ajándékcsomagban benne lesz, valami brutálisan jó ár-érték arányú körítéssel együtt. Lehet hogy érdemesebb lesz akkor megvenni kedvezményesen, mint végigszenvedni a világtól elvonultan a marathoni küldetést.

A T-34-85M re belengetett küldetés sokkal jobban tetszett. Azt még bevállaltam volna. De ezzel menjenek a francba. Az embernek van élete a WoT-on kívül is. Ezt valahogy nem tudják felfogni.

Na mivan, már nem OP? 😄

Más:
Nagyon örülök a WZ-111-nek. Viszont kb vért fog kelleni izzadni érte az ünnepi retard hordák között 😄
Főleg japókkal lesz szívás, mert csak t6-nál tartok, meg franciáknál, mert azokat meg az 50 100 kivételével mind kiszórtam a garázsomból a horror ágyúkarakterisztikájuk miatt... 😊

Az RHM mikor lett ilyen kibaszott szar? 😄
Nekem élvezet lesz az STB-1-el 😛
Tono34
Japónál meg kell vennem a t61-et.. sajna a prém tank ott sem játszik..

Ez a Wz-111 prémium lesz vagy reward?