418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    Látótáv kalkulátor
  • Angelus1991ster
    Mennyire röhejes és szánalmas aki ezt jelenti, amikor ezek a riggerek vagy mik éjjel 3-4-5-kor csinálják.
  • András77
    Lehetséges, ez elmélet amúgy is, csak tippelni lehet, hogy a riggerek hogyan gondolkodnak (még, mert ha így folytatódik a dupla gyújtós nyálas sz.pás, akkor bármi megtörténhet ).
  • patchaou
    Ha ez a lényeg akkor sem éri meg hidd el. Én már minden tankban csak automatát használok és jó ha hetente kétszer kigyújtanak. Sokkal nehezebb kigyújtani egy tankot amiben automata van. Ha pedig már úgyis összeszámolnak akkor tisztában van vele mikor fogják meglőni, szóval maximum hármat lángol kézivel is... plusz senki nem tudna meggyőzni arról, hogy automatát tegyek be mikor ki akar gyújtani, 20k kredit egy olyan szar XD De nem akarlak meggyőzni... viszont elhiheted, hogy akik erre játszanak tuti nem automatával bonyolítják le.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.12. 19:32:49
  • András77
    A scout setup, felszerelés elméletileg látóvára van gyúrva, szóval igen. Mozgás közben is jó látótáv kell, ezért van az optika rajta, de ha passzívan kell megfigyelni vagy várni az ellent, akkor meg a bino kell. A kirajzolási / spotolási táv 445m, de ha te egy jobb álcás tankot akarsz 445m-en felspotolni, akkor kell a masszív látótáv, nem fog menni máshogy. Harmadiknak venti mehet a scout tankra, az még hozzáad a látótávhoz 2,3%-t vagy álcaháló, ha szeretsz távolról megfigyelni.

Mondjuk az amx1390-et én személy szerint részben harcra is felszerelném, azaz optika + bino a maximális látótávért és EGLD, mert pocsék a célzás ideje.

Abból indulok ki mindig, hogy a látótáv az egyetlen igazi védelme a könnyű tanknak, más nem nagyon van (vannak kivételek, a t54 light tornya szépen pattint pl), de ízlések és pofonok. Azt kéne kitalálnod, hogy milyen stílusban szeretnéd használni, csak scoutolás, abból is aktív vagy passzív fajta a jobb, vagy azért néha odapörkölnél az ellenfélnek.
  • András77
    Csökken, valóban, de ha kigyújtanak egyszer, akkor utána már könnyen begyullad. Automata tűzoltó mellett nem ég sokáig, egyből lőhető újra. Ha riggerkednem kéne, én automatát kérnék a havertól.

Amúgy ezt már tapasztaltam, mint szenvedő fél, hogy felgyújtottak és nem sokkal utána újra. Amúgy is totál RNG az egész. Egy jobb motornak mondjuk 10-12% a tűz esélye, az automata oltó hozzáad +10%-t a tűzvédelemhez. Ha én jól értem ennek a működését, akkor lesz mondjuk 9-11% esély belőle, na bumm neki.
  • Fulcrum11
    Sziasztok!
    Amx 13-90-re van értelme bino-nak a coated opticson felül? a látótáv így is van450 méter, 500 fölé lehet menni egyáltalán?
    Hirtelen most nem találom azt az oldalt, ahol meg lehetett nézni egyes tankok statjait különböző setupokkal és legénységgel...
  • patchaou
    Húúú... az automata tűzoltóval csökken a kigyújtás esélye...
  • Angelus1991ster
    Azok sem idegesítenek ( csak a bokorban recskázó wot-pedofil Mr. 15 ezer csata 42%).

Csinálják csak, nem jelenteném fel őket, hisz kihasználják a szargaming "nyújtotta" kiskapukat és így hamarabb túljutnak ezeken.
    Remélem nem változtatják vissza ami eddig a 9.8-as teszten van. T28 HTC Stug IV-es erősségű lett szerencsére.
  • yossarianHUN
    Bizony én is így csinálnám, ha érdekelnének hozzá eléggé az IM-ek. De a T28 hidegen hagy, a T-54-et is csak a nagyobb penes ágyúval tudtam megkedvelni, az Object meg még így se lenne meg, akkor meg?
  • András77
    Sok a rigger szerintem, úgy egyszerűbb. Ha nem tudok aludni, néha lenyomok pár kört, de általában annyira későn (korán?) nem szoktam játszani. Hát mit mondjak, láttam egy klánból két szakaszt egymás ellen többet is, de nagyjából l.szarom, hogyan csalnak, úgyhogy nem töltöttem az időt soha azzal, hogy ezeket figyeljem. Szerintem tuti valami okosságra mentek.

Érted, dupla gyújtás például, bejönnek automata tűzoltóval, engedik, hogy seggbe lője őket a haver, ha egyszer gyullad, akkor azonnal eloltja és utána még könnyebben gyullad ki. Szerintem ilyen rigger a dupla gyújtós küldetést 1-3 csata alatt megcsinálja, más meg sz.pik vele nagyon hosszú ideig. Pattintás, nem is kell sorolnom, a legkeményebbek küldetéseket egy éjszaka alatt megcsinálja a kis rigger és utána a többit már valahogy összehozza.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.12. 18:48:05
  • Angelus1991ster
    Rhm-Borsig az egy igazi nyugtató páncélvadász, olyan mint a KV-1 és KV-2. KV-1 főleg amikor csak t3-4-5-ösökkel vív harcot.
  • Sherman0070
    Érdekes hogy spot alatt voltam kb. végig mégis túléltem...
  • Angelus1991ster
    Stug IV megvan, T28 HTC-ével beérem és T95E2 is elég lesz.
  • Angelus1991ster
    HT-12 még mindig "basszák meg magukat" típusú.
    Szerencsére az MT-sek már nem annyira szopatók.

De még mindig mocskos pszichopata álatt lesz az aki ezeket kitalálta. És nagy ívbn leszarom a 100 ezer krediteket. Picsáknak és garázshelyeknek van értelme, a többi körítés, amellyek számomra teljesen fölöslegessé váltak.

T55A-hoz már Wot PhD kell.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.12. 18:29:09
  • madmanic
    "égetőmű" feladat alig másfél hónap alatt lett meg...
  • yossarianHUN
    9.8 IM-ek listája
  • Tarathiel2
    Ugyanolyan a fenét, 22.51 kontra 15.67. Persze még így is elég jó, én is azzal toltam le a TD-15-öket (mondjuk más nagyTD-m nincs is), de kevésbé tud bokorból puffogtatni, kell némi távolság is. Legjobb úgy beállni vele, ahogy meddel szokás, csak a tornyot kidugni egy domb sarkán, úgy néha 100m-ről nyílt pályán se veszik észre.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.12. 16:36:14
  • András77
    A wt auf pziv4-nek elméletileg ugyanolyan a kamo értéke és jobb az ágyúja, a csapatoknak több a hp-ja stb stb. A borsiggal is lehet szépet tarolni, de én már megvettem a pziv4-t a td-15-höz és bízom benne, hogy szállítja. A másik dolog, hogy a hátsó tornyos kialakítás miatt szerintem jobb a sarokharcban meg úgy általában a fedezék harcban, bár meg kell szokni a fordított mozgatást. A borsiggal nehéz, mert ki kell nagyon lógatni az elejét és akkor máris kapja a pofont.
  • joe662
    The A team
  • joe662
    Istenem menyi barom van ma is a csapatomba
    T44ük elmenekül előlem 25 hpval,leabálok egy kv3at+tiger2 fél-fél hprol,a t44 elmegy foglalni közbe.Az idióta arl meg végignézi a cap kör szeléről,hogy befoglal
  • Tarathiel2
    Borsiggal mégis mit gondoltál? Addig él amíg működik a romulán álcázóberendezése.
  • Sherman0070
    Sehol sem találom a replayt...
    Amúgy csak a sínek mellett campeltem ellenség meg össze-vissza jött.
  • Sherman0070
    Ittvagyok. Mindjárt küldök egy replayt róla. Csak campeltem jó helyen ellenség meg csak jött.
  • Angelus1991ster
    Bromwell-el mik a tapasztalataitok?
  • davidbog
    Nekem van FV4004 Conwayem. Nálam a lövés többnyire oda megy ahová célzok ha teljesen össze van szűkülve a célzókör. Tehát pontatlannak szerintem nem pontatlan.

A löveggel kapcsolatban nekem csak két problémám van. Az egyik hogy a löveg negatív kitéríthetősége mindössze -5°. Ezt önmagában már megszokhattuk volna a Charioteeren, mert annak is ennyi, illetve van még pár hasonló paraméterrel rendelkező gép a brit TD-knél. Csakhogy az FV-n löveg nagyon magasan van, egy géppel amin alacsonyabban van beépítve a löveg még a -5°-al is lehet lőni bizonyos célpontokra bizonyos körülmények között, a Conwayel ugyanabban a helyzetben meg már ellőhetsz felette.
    A másik a célzókör szórása. Hát az valami katasztrófa. A maximális sebességnél a szórás, maximális sebességű toronyforgatásnál a szórás és a maximális testfogatásnál a szórás paraméterei nagyon rosszak. Olyan orosz/kínai heavy/med szint, márpedig egy-két kivételes gépet leszámítva általánosságban ez a négy ág a legrosszabb ezekben a tulajdonságokban, illetve most már a brit tornyos TD-k is, merthogy az összesnek olyan szintű célzókör szórása van mint a fent említett négy ágnak. Ezzel gyakorlatilag olyan mintha az aiming time 1,9 helyett 2,5-2,7 körül lenne.

Menj az AW-be, felesleges szenvedni egy olyan játékkal ami már csak idegesít. Én is már csak nagyobb eventekkor lépek fel WoT-ra vagy ha nagyon hívnak szakaszozni a haverok. Ha tényleg meglépik azt az átütés nerfet mint amit terveznek akkor nálam jó eséllyel kap egy uninstallt. Felesleges lesz játszani full premium ammo használat mellett.
    Az AW-re én is nagyon kíváncsi vagyok (a másik alternaítva a WT nálam legalább akkora hulladék mint a WoT, ha nem nagyobb...), annak ellenére hogy nem érdekelnek a modern harckocsik. Úgy néz ki jobban figyelembe veszik a játékosok igényeit, visszajelzéseit, balancot mint a WG. És talán az alacsonyabb szintű gépek közt lesznek olyanok is amik kedvemre valóak.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.05.12. 14:23:49
  • Count Adyn
    sniper medál alapján előbbi:D
  • Kubukli
    Replayt tudnál linkelni?
    Semmi személyes és gratula, de ezek egyesével sorjáztak eléd vagy aktívan rájuk mentél?
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.12. 14:01:52
  • Angelus1991ster
    NEm inkább 3. t9-es nehéztanként hoznék be a játékba.
  • Master91
    ja, 10 Bromwellből 8 tuti arannyal lőtt rám eddig
  • técs
    Orzanel, az egyik unicum streamelő player az EU szerveren ugyanezt írta a Conwayről. Össze-vissza szórja a lövedéket, míg papíron halálpontos.Ha már 1 mm-t is mozgatsz az ágyún, tuti elhibázod.
  • Sherman0070
    Az AMX állítólag HD lett volna 9.8-ban de mégse.
  • András77
    - Mäuschen and AMX 50 100 will not come in 0.9.8

Kicsit megnyugodtam, mert még nagyon sokat kell grindelnem a bélához, de ezek szerint van némi idő rá. Azt mondjuk nem tudom, ha a bélát lecserélik majd, akkor mivel lehet ezeket a durva 3x,4x pattintós küldetéseket megcsinálni? Talán a kisegér is jó lesz, de annak meg a búbját fogja mindenki lőni. Az amx 50 100, az mi akar lenni? Így van fent a Rita féle oldalon, de ezt most nem vágom, mit akarnak vele csinálni.
  • Sherman0070
    Ezzel a meccsel 89%-ról 91%-ra ugrott az hogy mennyi % játékosnál vagyok jobb RHM-el.
  • Sherman0070
    NA VÉGRE!!!!!!

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.05.12. 12:57:07
  • MrSnail
    Az is lehet.
  • Sunsetjoy
    Ez nem "ram" volt, vagyis dörgölőztek hozzá és úgy?
  • popey8
    Van itt még vkinek Conway-e? Másnál is szórja össze-vissza a lövedéket és pontatlan, mint a szar? Kemény 62%-os hit ratem (és a pen rate sem lehet sokkal jobb, mivel nem odamegy a lövedék, ahova célzok) van eddig vele. Mekkora fostos egy játék omg, ilyen szintű belenyúlást GG WG. Az FV heavy-n ez a löveg a légy szeme közzé is belő, a Conway-en meg megy mindenhova csak középre nem. Érdekes módon a Charioteer-en is ugyanezt csinálta az elvben halálpontos 105-ös Centurion löveg. De a vicc az, h papíron a Conway-en pontosabb a löveg, mint az FV heavy-n, mégis az utóbbival van 81%-os hit ratem. Manipulált fos game. Ha át lehetne vinni a fejlesztést vagy nem öltem volna bele ennyi időt, itt hagynám a faszba és mennék az AW-be.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.05.12. 11:39:30
  • MrSnail
    Az szinte biztos, hogy HE. VK28.01 HE-je szokot ilyen pici 0-15-et sebezni, ha valamit lövegpajzson találok el, bár az is inkább 0 szokott lenni mint 1. Lehet, hogy HE+valami kemény torony és a motorházba bele splash-elt 1-et.
  • voivod32
    De hogyan csinálhatta?! HE-vel mellélőtt és a splash elkapta az ellent, mint az artyknál? Mert ilyen keveset rammolni sem lehet, ráadásul nem hinném, hogy ismeri azt az eljárást.