418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malachit #353767 Panzer IV Schmalturm-ot sniper-ként kell használni. Másra nem jó :/ A feje még kibír valamennyit, de a teste mintha csak karton lenne. Mozgása meg csiga. Tényleg TD-ként jobban funkcionálna. Érdekes lesz :D Ilyen gyorstüzelő puttyogtató td lesz? :D -
#353766 Azért a JT88 nem olyan rossz tank és még egész szépen hoz is. -
#353765 Kiváncsi vagyok mik lesznek helyette.
Mert t7-ből már kivették az e-25-öt és azt tudjuk, hogy nem az a wt a 8.8-as ágyúval lesz helyette, kivették a m/10 párducot és most kiveszik a pz4 s-t is.
jt8.8 is ki fog kerülni, de azért nem kár, sőt annál rosszabb prémet nem is lehet szerintem jelenleg venni.
Szóval lehet lesznek fun német prémium gépek...
p 8.8 elég király meg fun, de azért az mégis csak egy párduc t8-ban és ez is jól mutatja, hogy hogy is állnaka német oldalhoz, hogy amíg az amcsik egy t9-es szintű nehéztank frontal elátott pershinget kapnak a szovjetek egy t-54-et addig a németek egy párducot t8-ra...
Legnagyobb vicc az egészbe, hogy a prémium párduc jobb mint a Párduc 2.
Akkor a Párduc 2-vel nem akarnak valamit kezdeni?
Azt is kivehetnék, mert történelmietlen meg szar is és ráadásul a prémium lealázza a simát.
Simán jöhetne oda az e 50 a 120-as frontpáncéllal, történelmileg is tervezett top ágyúval, P2 meg mehetne t7-be történelmileg pontos ágyúval és így a Párduc is mehetne t6-ba a történelmi tornyával és ágyújával.
Ferdivel is az a baj, hogy kamu az egész az ágyúja maitt és még így is gyengébb mint a JP2 ami legalább csak ilyen terv szintig jutott.
Itt sem értem miért nem a JT-t hozzák le történelmi beálítással,fegyverzettel a ferdi helyére ami meg mehetne t7-re a tiger p mellé a történelmi fegyverzettel, igaz úgy sem lenne sok értelme, mert a jp jobb lenne tőle mindenképp, de így sincs.
Jt helyére meg mehetne vmi e 75 alapra épített td, az sem lenne nagyobb elrugaszkodás mint a JP2 pl.
Egyedül a KT az ami korrekt ebben a formában t8-on, a VK45a helyett sajnos előbb utóbb jönni fog a mamut ami páncélzatban egy fokkal nem lesz jobb a vk45a-tól csak lassú lesz mint a maus(pedig ez lehetne a német kv4, de itt nagyon fognak ragaszkodni majd a történelmi hitelességhez meg a fos páncélzathoz). -
#353764 Visszajátszás -
#353763 Az igazi mocsok artik azok az ilyen 5-6-os francia,brit rohadások amik mindenhova be tudnak lőni és ráadásul gyorsan lőnek...
egy lassabb tankba, ha egy fv304 kipézézik magának onnan te baszhatod, mert semmit nem fogsz tudni ellene csinálni.
És hiába sebez viszonylag kicsiket, gyakorlatilag nem lehet elbújni előle és sok esetben kb olyan gyorsan lő, hogy a láncot fel sem tudják rakni..de ha fel is rakják szinte azon gyomban jön.
Én kapásból felszoktam minden emberkét jelenteni sportszerűtlen játékért akik fv304-ben vannak...
is-3,wz-111 féle tankokból számtalanszor jártam már úgy, hogy egy nyomoronc fv304 egy lövésből kilőtte a töltőm,vezetőm,lövészem,ágyúm,lőszerekeszt,motor,lánctalp.
Nem egyszer,többször előfordult már ezekben. -
#353762 szovjet tankról beszélünk, persze hogy buffolják... -
Simulacrum #353761 Szerintem az IS-7 a legnépszerűbb tízes tank így sok piros játékos is tolja vele, ezért lehet rossz a statisztikája. De én is rögtön jeleztem mikor megláttam, hogy érdekes, hogy egy OP tankot még buffolnak is. -
lexlutor #353760 milyen meglepo, h nem az.. ehhee.. hiszen gyakorlatilag a regi pz4et felnyomtak t6ba.
nem is ertem ezekutan avval a tohonya mozgassal, es gyatra toronyforgassal, miert is nem nepszeru :)
jah, es most kezdik el igergetni, h ha majd hd-lesz, akkor az oldalpancel vegre spaced armour lesz..
nem is ertem, ezekutan miert is nem nepszeru.. -
#353759 S-51:
+hatalmas sebzés
- kiérhetőség, lassúság, rld time, pontosság, szűkülés, stb.
100 lövésből jó ha van ilyen 10-20 alkalommal hogy 1 hitel nála nagyobb tankot. Ez szerintem bőven ritka alkalom.
Szopás persze mikor fél hp-dat lecsapja, de nagyon ritka (EZ most csak az S-51-re vonatkozik, vannak valóban piszok/szemét artyk, főleg az amcsik ) -
besti #353758 Nem érzem, hogy többször csapna ki belőle arti, mint a nagy átlag (pl, Maus, VK Béla sokkal rosszabb). Ezzel azért nem áll egy helyben az ember. Bár az is igaz, hogy még a nyolcas Lorraine arti is képes 1000 fölött sebezni rajta.
Folytatva a múltkori "arti is fair and balanced" képsorozatot: a nyolcas heavy-k HP-ja rendben van hetes arti szemszögéből :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tarathiel2 #353757 Talán azért, mert bepottyan felülről egy arty lövés abba a szép nagy nyitott dobozba és máris vége a dalnak. Miért kék a neved, csak nem betalált egy vérpistike?
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.13. 01:48:26 -
#353756 Én sem használok, akkor előttem is le a kalappal már
Meg én már alapjáraton ezt szoktam meg és még ha lenne olyan gépem ami alatt a modok nem tennék még játszhatatlanabbá a gamet akkor sem szarakodnék már vele. -
#353755 Storm confirms: Panzer IV Schmalturm will be removed from sales because it's not popular
hahahah
akkor miért nem adják ki ilyen togféle misszióba?:D
de ez is jó:
IS-7 buff in 0.9.8 is based on its statistics
mi a retkes fasznak buffolni azt?
-
besti #353754 Nem tudom miért van ilyen kevés belőle, de ez az Object 263, nemcsak a Tier X, de úgy általában a játék egyik legszórakoztatóbb tankja - a medeket/lightokat is beleértve. Aki szereti az ilyen Stug, E25, ELC, stb. dinamikus TD játékot, annak kötelező - de itt még kapunk hozzá egy igen jó páncélt és egy kompromisszum nélküli gunt. Ez a kör elég jól jött ki (persze az enemy is asszisztált). 22 lövésből 20 talált és 15 sebzett is (persze AMX 13 valagáról pattant:). Most csak 3350 blokk - azért a HT15 meglett volna :)
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.05.13. 00:28:57 -
Angelus1991ster #353753 Egyébként mi van a régi tagokkal? Rókamóka és Ahmed "I kill you!-s faszikkal?
Régen egyszerre ellettem küldve a büdös picsába: ha leírtam a laggaming-szargaming és egyébgaming szidásaimat. Na meg a navajon milyen tankot. Aminek nickképét az sg.fórum sem bír :D -
Angelus1991ster #353752 Na erről replayt kérhetek? Szép munka! Gondolom féltek a kutyától:) -
Simulacrum #353751 Óriási ez a tag! Ez a játéktudás az, amit sosem tudnék elérni. Brutálisan jó tolja. Ha nem magyarul káromkodnak nem igazán szokott zavarni, de hogy neki minden második szava fuck, shit, cunt, retard, faggot kicsit zavaró.
Nem tudod véletlenül, hogy az IS-7-en, az FV215b-n milyen skint használ? Ez a barna camo nagyon tetszik. Gondolom ez valamilyen skin packból lehet, bár állítása szerint semmilyen modot nem használ, emiatt is le a kalappal amúgy előtte. -
Oddball29 #353750 Amikor azt meg tudja tenni, akkor általában már úgyis b@szhatom... -
#353749 Nekem is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.05.12. 22:47:52 -
Mára ennyi a vége
-
#353747 Pedo day
Simulacrum #353746 Messziről nem nagyon lövök vele és persze nem úgy kell vele játszani, mint egy lighttal, hanem mint egy meddel. Megyek a főerővel aztán odadurrantok mikor lehet vagy keresem a magányos ellenséget, a végén pedig az artykat.
Szerintem gyenge játékosok ezt nem realizálják és lightként próbálnak vele játszani, arra pedig nem jó. -
lexlutor #353745 csak lassu es midnen atlovi.. ezenkivul, igen, az agyuja nem rossz.. azt pont baszhatom is. -
#353744 legközelebb inkább lerajzolom:D -
#353743 Nekem pedig nagyon bejön a teknős, 2k-s átlag dmg megvan vele, brutális dpm je van:) -
yossarianHUN #353742 A méh nem is sárga:P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké, abbahagyom:) -
#353741 akkó az, repülő zúgó sárga szar na:D -
yossarianHUN #353740 Átérzem, már többször ki akartam húzni a csillagrombolót, de mindig az lett a vége, hogy végignéztem az oda vezető úton, és rájöttem, hogy nem kell az nekem:) -
Tarathiel2 #353739 http://wotguru.com/weak-spot-guide-tortoise/
A sárga részeket áthugyozza szinte mindenki tier 8-10 között, a zöldeket meg már egy 6 is. Ja hogy nem maradt nagyon más felület rajta? Ez van, lépd át aranyból ha nem tetszik. -
yossarianHUN #353738 Az a méh te bárány:D -
lexlutor #353737 es legalabb alssu melle.. es ez nem tunik fel..mert utana beraktak egy halalcsillagot, azt szopjanak a nepek addig.. nice wg. -
#353736 Jah olyan mint egy darázs, csíp egyet aztán beledölgik:D -
yossarianHUN #353735 150? Azt a vackot 500 méterről belövi minden :D -
#353734 Engem valahogy feltud b.szni amikor egy light tank 50-el száguldva belémver 8-900-at... -
lexlutor #353733 valaki arulja mar el, h a tetves tortiesal megis mit kellc sinalni h a tetves medek, 150metrol ne lojjenek mar be? -
Oddball29 #353732 Érdekes, én szinte bármivel megyek, a T49 az free frag-számba megy. Zúg, nekimegy a falnak, nagyot pukkan, aztán elhallgat. Mindenesetre nem bizsereg tőle a tankösztönöm. -
sempike #353731 Sziasztok,
Van még hely a HOAX-ban? sempike az in-game nevem küldenétek egy meghívót? -
András77 #353730 Engem az örületbe kergetett EGLD + függőleges stabi mellett sem talált el semmit. Van kv2-m troll ágyúval, mostani szerzemény és nekem senki ne mondja, hogy a T49 ágyúja olyan, mint a KV2-é. A KV2-vel általában eltalálom az ellenfelet, ha hagy célozni, a T49 meg lő mindenfele. Ha a tornyot meg kell mozdítani, akkor szétesik a célzókör.
Nekem az idegeimre ment a teljes bizonytalanság, hogy talál vagy sem és ez nem arty, nem kilométerről lő oda, hanem általában közelről, ahonnan büntetni is tud az ellenfél.
Ha kegyes az RNG, akkor lehet vele jókat menni, röhögtem, mikor célzás nélkül is telibe talál, de nem ez a jellemző. Egyszóval én eladtam és inkább a bulldogot tartom meg hosszabb távra. -
Simulacrum #353729 Bár a Leo1 továbbra is a kedvenc tankom, most van egy trónkövetelő (ha jön a pennerf lehet át is veszi a top1 tankom helyét). Mondjuk már a húzásakor biztos voltam benne, hogy nehéz lesz letennem. Érdekes, hogy itt alig olvasok róla. Ha valami OP a játékban, akkor az a T49. Több sírás jön a csetben, ha lövök vele valakit, mint ha arty lőné őket. Jön egy Batchat bátran, hihetetlen, hogy nem ismeri, könnyű prédának néz, aztán már csak a füstölgő roncsot szemléli pislogva, hogy akkor mi is volt ez. Azt is szeretem benne, hogy kiáll a T110E3 pattan róla minden csapattárs, odasózok neki, persze csak 200-300 sebzés, de már megy is vissza és sajátjaink tudnak menni előre. Ez persze sehol nem jelenik meg a csatajelentésben, de mégis egy ilyen dolog dönthet el egy csatát. Brutális gép.
26 és fél ezer csatánál járok és még nem volt Orlik medálom, amit szégyelltem is, mivel nagyon szeretem a lightokat. Erre ezzel a bestiával könnyedén jött, van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz vele az utolsó.
#353728 Mi is szoktunk összeszámolni bár a cél nem ez. Viszont volt már olyan, hogy klántárs szemben volt és mondtam neki, hogy ugyan pattanjon már vagy hármat a tornyomról. Erre b+ az "rng" behúzta kétszer is a lövedéket az IS-7 kupakjára... amit még véletlenül sem céloz meg senki E100-al 200 méterről.