418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    De ezek APCR-lövő tankok, nem AP, az egyből 15-25 mm mínusz ugyanolyan átütésű hevihez képest tier9-10-ben. Egy Is-7-re, forgatott E-100-ra, E-75-re, ST-I-re, stb, ez kb. veszélytelen szemből.

Történelmi HEAT átütés olyan 300-310 körül lenne 30 fokra, az pont korrekt is lenne Wot-ba. Nem ezzel van a gond. Hanem hogy nem olyan a maptervezés és a játékmechanika, hogy csak úgy flenkelgetni lehessen. Ezen felül hogyha a konkurencia a másik oldalon elkezd goldozni, azzal már nagyban növeli a csapatja nyerési esélyeit, mert te közben keresgéled a helyed, és effektíve közben nem csinálsz semmit. ez főleg top tankként húsba-vágó.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 13:13:55
  • Kryon
    Nemrég volt itt szó róla, hogy az inkább buffot kapott mint nerfet, a kredites gold bevezetése miatt érződik csak gyengébbnek.
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.13. 13:11:43
  • DasIsFuck
    Ne beszélj már hülyeséget, amerikai heavy a toronyról szól, teljesen mindegy mekkora az alja páncélja.
    És minden pályán el lehet rejteni az alját és minden pályán igen erősen ki lehet használni az ágyúsüllyedést, szóval még akkor is jobb tank lenne a löwétől, ha kissebre tennék az átütését.

A példa meg legyen a t32 és a 198mm-es átütése, ha ehhez viszonyítanák akkor kb lenne 225-ös átütése és még így is jól járnál vele mert 1 szintel jobb átütés,nagyokat lő és ugyan úgy kőkemény torony.
  • FosTalicskaa
    "amit pénzért vettél, az már termék, ott ez már a fogyasztó megkárosítása lenne"
    *köhöm-köhöm* type-59
  • DasIsFuck
    Érdekes, hogy 246mm-el meg valahogy csak el lehet lenni t10-ben, sőt e-100-ak 232-vel is elvannak, de 240 az használhatatlan lenne, egyébként szerintem minimum ilyen 245-250-es szintre raknák, kb a német és szovjet régi alap átütések közé.
  • Kryon
    Ha cserébe körbepáncéloznák az alját, de legalább az elejét, akkor valóban nem. Most egy játékmódra nagyon jó, de semmi másra, ha azt elveszik, akkor csak a semmi más marad. A Löwe meg egyébként is egy hulladék, remélem nem az lesz a minta.
  • DasIsFuck
    Nem feltétlen lesz ezek után sem közepes tankokkal játszani, ha majd kevesled az átütést.

Szerintem semmi gond nem lenne azzal, ha a szovjet medek 228-235-as átütést kapnának, elvégre azok a leginkább közelharci flank medek.
    Olyanoknak meg min E 50M,Leopard,Amx30 meg 240-245 közötti, mert ezek vagy abszolút papír medek, vagy gyenge a rof, illetve nem annyira mozgékony mint társai.

Bat chatnek, illetve a jövőbeli autoloaderes medeknek kellene az abszolút legrosszabb átütés és a legrosszabb soft statok is.
    220-228 között.

az arany átütés meg legyen minden tankon egy 20mm-el több és akkor az korrekt lenne, nem lenne autopen a 330-as átütés miatt és lenne esély mindent beütni weakspoton.

• Kryon
    Tegyenek rá, csak akkor kérem vissza az árát. Szerintem nagy hiszti lenne a fórumokon, ha nerfelnék.

Gyuszopapa: T34 inkább tornyos TD, mint heavy. Ha nerfelik az átütését, akkor már annak se lesz jó, gyakorlatilag törölhetnék is a játékból akkor.
    Ja, és IS-4-ért nem kértek pénzt, de ezért igen, nem is keveset. Ha azt nerfelik, az max ígyjárás, de amit pénzért vettél, az már termék, ott ez már a fogyasztó megkárosítása lenne.
  • András77
    Elméletileg ugye lehet még gyenge pontot lőni, amivel az a gondom, hogy mozgás közben nagyon nehéz. Sokszor már annyi is elég, hogy kicsit rázza a tank a tornyát pl és akkor lehet ügyeskedni mondjuk egy bélával, hogy belőjük a belépőt.

Más téma, hogy van 10 csatám eddig a t54light-al és azt kell mondjam, hogy a legjobb light tank ever, ennyit már a 10 csatából le tudok szűrni. Nem csodálkozom ezek után, hogy a WGL-re ezt vitték tömegével. Több az átlag sebzésem vele, mint a tiger2-vel, jó tudom, ez magas labda (hogy sz.rul játszom a tiger2-vel), de mégsem, hiszen mindegyikkel én megyek/mentem.

Több csatában is kifutottam a lőszerből vele, annyit lőttem. Mindenhova odaér flankolni és a tornya elég jól használható, pattognak róla. Persze nem fogok nekiállni tornyozni, azért arról nincs szó, de ha tudom, hogy rám fognak lőni, akkor próbálom ezt mutatni.

Még csak ráadásul 2 skilles banda van benne, szóval van még lehetőség látótávra gyúrni, de már most is nagyon jó spotter. Utolsó csatámban prokhorovkán csak 1,5k sebzés, de 3,2k spot és 3 frag a termés. Annak külön örültem, hogy egy conqueror + 2 arty kemper brigádot szétsz.vattam egymagam. Ott köröztem köztük, lőttem a conqueror, mivel elsőnek a legveszélyesebbet, a nagy DPM/RoF ellenfelet kell kiszedni, a két nyomorult arty próbált autoaim-el leszedni, nem sikerült nekik, sőt az egyiket én szedtem ki, a conq-t meg a másikat meg a spotom alapján a társak.

Ez tényleg iszonyatosan fun tank, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó, de egyszerűen brutálisan jó, pedig a kínait kivéve teljes minden light ágam, de ez a legjobb tank jelenleg mind közül. Képzettebb legénységgel meg még csúnyább dolgokra lesz képes.
  • DasIsFuck
    Ha löwe szintjére levinnék semmi probléma nem lenne vele.

• técs
    Nahát itt azt is írják, hogy a playerekkel egy felmérést végeztetnek, mi a véleményük az arty problémával kapcsolatban. Kíváncsi vagyok hozzám el fog-e jutni ez a kérdőív.
  • técs
    Sajnos nem tudom, de ezzel a két tankkal még nem is láttam hogy tolja, pedig nekem is ez a kettő a köv amit meg fogok venni. Mostanában Anfieldet nézem, ő sokat magyaráz a játék mellett, Orzy pedig többnyire az I kill u bitch vagy a többi jelzőt használja amit leírtál vagy románul kárél.
  • Oddball29
    240 az egy enyhén elforgatott IS-7 ellen kisebb távolságból már lófasz. A feléd néző fele a csukaorrnak még mindig inkább megfogja, az orra meg 3-ból átlag 2-őt pattintani fog.

Az lesz a vicces, ahogy két AP-s IS-7 cicaharcol majd egymással fél meccsen át.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 12:35:10
  • patchaou
    Nagy ívben tesznek rá hogy fizettél érte :)
  • Gyuszopapa
    Az kicsit gusztustalan szemétség lenne ha hagynák neki a 249-et.az IS-4 meg csak 240 T10-ben.Az akkor arany nélkül használhatatlan lesz majd flankelek vele persze egy 10-es HT-val.
  • Oddball29
    De még ez is kezelhető lenne, ha levinnék cserébe a randomot olyan 10%-ra.
  • Kryon
    Az a lényeg, t34-et ne piszkálják, mert azért mégiscsak fizettem és a mostani átütése nélkül semmire se lenne jó, farmtankon meg ne kelljen már goldot tölteni. A többivel meg legfeljebb beállok a goldnoobok közé, ha WG ezt akarj...
  • DasIsFuck
    Nem mintha alapvetően 7-8-tól több kellene bármibe is.
    Nagyon ritka az, hogy egyáltalán 4-5-től többet lövök el, már amikor szükséges.
    De az a 4-5 elég arra, hogy egy kv-4-est simán mattoljak egy sp-be.

Igazából az lenne a legjobb megoldás, ha határvonalon lenne az átütés és nem olyan lenne, mint a super pershing vagy kv-4,kt,is-3.stb.stb, hogy az arany gyakorlatilag biztos átütést biztosít.

• Count Adyn
    Ezt se hittem volna hogy megérem:DD
  • András77
    Nézem a térkép változásokat és westfield-en (újra) átjárható lesz a híd. Jónak tűnik, volt is valami assault módban ilyen korábban, de azt kiszedték, viszont most újra átjárható lesz.
  • Oddball29
    Nem tudom, ám lehet ez egy természeti fejlődési szakasza a legtöbb f2p játéknak, hogy előbb-utóbb átfordul p2w-be. Gyakorlatilag tier8-as hevis átütéssel szenvedő medet tier10-ben legázolják, komolytalan. Tier9-10 az ilyen goldspam vagy GTFO élmény lesz.
  • popey8
    Nem mondom, h minden kör ilyen (mint ahogy a többi tankkal sincsenek egyforma csaták) és hogy tökéletes volt "mutogatás" szempontjából, de azért sztem elég jól mutatja, h mennyire használható ez az FV heavy

Replay

• DasIsFuck
    És t6-okon meg othagyják majd a 200+-os retardált átütéseket...
  • András77
    Szerintem két értelmes dolgot tehetnének az arany lőszerrel, egyrészt a vihető arany lőszer számot csökkenteni arányosan 10-15-20% körül és max 5-8 darabra (kell némi finomhangolás nyilván, halálcsillagra több lehetne stb), másrészt a sebzését szépen visszavágni felére, kétharmadára. Esetleg még az árát is növelni valamennyivel.

Ennyi a megoldás és ezek nagyon egyszerű dolgok lennének. Innentől érdemes lenne ésszel használni az arany lőszert, nem ész nélkül mindenkire azt rányomni, aki megmozdul. Jelenleg csak pénztárca függvénye, hogy ki tud kizárólag arany lőszert tölteni , mert megveszi a blutjürgen a bajnokok csomagját, 10-20millió kreditet és máris van keret az arany lőszerre vagy szintén pénz kérdés, hogy ki tud folyamatosan prém előfizetéssel menni. A játék erősen P2W jellegű most már ezzel a korlátlan arany használattal, bármennyire is igyekeznek ezt cáfolni.

Magát az arany lőszert nem venném ki, hiszen hasznos bizonyos helyzetekben, de be kéne szorítani a használatát a tényleg szükséges helyzetekre.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.13. 11:40:19
  • Pares
    Ez mi? Csak nem megy már annyira rosszul hogy reklámtáblákat kell kitenni a pályára? :D
  • R3nton
    Ezek t10 med és 10 TD előtti állapotok. Hát kevés gondolom a bevétel, nem fogy a prém acc, úgyhogy meg kell növelni a gold lőszer használatát. Itt most már tényleg nem a skill fog dönteni, hanem ki nem sajnálja a goldot...De ezzel szerintem elkezdik beütni a szeget a saját koporsójukba.
  • Angelus1991ster
    Elég érdekes lenne , ha IndiePanzer és STA-1 fegyverét nerfelnék:D
    Az a wg legalja lenne.
  • Tessellia
    Átütésnerfről info. Röviden, T8 és T9 is kap nerfet. T8 alatt nem bántják őket, bár előfordulhat, hogy néhány aranylőszert nerfelnek alacsonyabb szinteken is.

A terv átütésekre:

- TD's are to have 240-250mm and above
    - HT's are to have the second best penetratio between 232 and 250mm
    - MT's are third with 202 to 240mm
    - LT's would be the last with 175-220mm at max

Ezek továbbra sem végleges adatok.

• András77
    Amit leírtak, abból nem jön le a qrva nagy buff azért. Az ágyúját megpiszkálják kicsit, mert a vérpisták meg a blutjürgenek semmit nem találnak el vele, sebezni meg nem tudnak normálisan vele, mondjuk ezután sem. Mondjuk tényleg szenvedős az az ágyú kissé, már közepes távolságra is, csak nagyon közelről megbízható. Persze ezért van neki bika tornya, hogy bele lehessen vele mászni az ellenfél arcába, de mindegy is.

Én azon csodálkozom, hogy a WG logikával nem az arany lőszer átütését növelik.
  • Solten
    9.8 map valtozasok:

• Pares
    Most komolyan buffolni fogják az IS-7-et? Mi a f*sz?!
  • DasIsFuck
    Az jó lenne, mert attól eltekintve, hogy "szar", szerintem egész korrektül el lehet vele lenni.(meg a német t6 ahogy van szar, szóval nem lenne nehéz beleszokni ebbe is:D)
  • DasIsFuck
    Én úgy tudom, hogy az 5mm nem elég arra, hogy aktiválja a lövedékeket.

de lehet wot-ban ez nincs "lemodellezve"

VIszont teljesen mindegy, mert a pz4 oldala 20mm, gyakorlatilag ami rálő az overmatcheli.
  • DasIsFuck
    Igazából ugyan az mint a VK36,Tigris I, hogy tornyos td-k mert másra nem jók.
    Lassúak,páncéljuk nincs és jobb esetben van egy normális ágyújuk, vk36 esetében meg van 2 szar ágyúd amiből eldöntheted, hogy melyik a kisebb szar számodra.
    Lehetsz med, sebesség és rof nélkül vagy nehéz tank páncél és átütés nélkül.
  • Solten
    Lesz majd valamifele "ingyen szart"-misszioban ahogy eddig is tortent.
  • Maala
    Trollágyú. HE-t berobbantja az 5mm, és HEATet is. És azért 5mm az 5mm AP esetében is, forgatással és távolsággal meg még több.
  • DasIsFuck
    De pontosan olyan rossz, ráadásul dögunalmas td.

Ennél rosszabb lehetőség nincs amire kidobhatnál pár ezer aranyat.(kivéve ha a sok low tier vackot akarod egyszerre megvenni, az még ettől is rosszabb választás(Panzer S35 kivétel)
  • DasIsFuck
    5mm nem fog akkora kaliberek ellen.

Maximum abból a szempontból segít, hogy a tankon lesz egy nagy felület amit el lehet találni a test helyett.
    Főleg olyankor mikor nem precíz célzást adsz le, akkor a panzer 4 h-n is elég sokszor előfordul velem, hogy azt lövi el és a test páncélt nem érinti a lövedék
  • Maala
    Azért spaced armorral elég jó lesz trollágyúk ellen. Saját tierjében persze.
  • Solten
    Par ezer csata utan ugy ismerem ezt a sz*rt mint a tenyeremet :D 13 90-el mozogtam sziklarol sziklara (vegul is folyamatosan mozogtam), 100%-ra ereztem hogy az egy darab agyhalott tuzeruknek (212A) lehetetlen szogbol befogja adni a talalatot a RNG termeszetesen ki is szedett a homo.