418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #353847 Hadd rinyáljanak, amíg nincs flame, addig én direkt támogatom a konkurencia (legyen az WT vagy AW) elemezgetését. -
yossarianHUN #353846 Oszt kocsmába voltál-e má ma? -
#353845 És rinyált is itt miatta a sok fanboy
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.13. 16:29:47 -
yossarianHUN #353844 Látom a WoT-osok bőszülten próbálják letolni a WoT hidegháborús tankjait az Obsydian torkán:) Én mindenesetre örülnék, ha nem egy az egyben a WoT top tierjei lennének ott a belépő szintek gépei. Lássunk valami újat. Már ahol lehet, mert hogy az oroszoknál ott is T-62/64/72-kkel fogunk Dunát rekeszteni, az hétszentség. -
#353843 más a beszélgetés, és más az amikor foxy beböfögi hogy "wt 1000x jobb :)))))))))" -
yossarianHUN #353842 A konkurencia megvitatása miért lenne off? A WT-ről is beszéltünk eleget, amíg aktuális volt:) -
CsakegyN00b #353841 Üdv! :)
Én ugyan csak olvasgatni szoktam itt, de gondoltam ezt a csatát azért közszemlére teszem, hátha akar valaki egy jót nevetni. Így kezdeni a napot... :)
Replay -
#353840 lassan elérkezik az idő a váltásra, amiért a wg sokat tesz -
#353839 megy ám az off :D
ezek már benne lesznek -
yossarianHUN #353838 Az ilyeneket hagyjuk meg a Hélónak meg a Krájzisznak:D -
Kryon #353837 pl. ez :)
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.13. 16:04:11 -
yossarianHUN #353836 Talán még az Altay, esetleg a Merkava Windbreaker.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.05.13. 16:00:13 -
#353835 orszoknál T10-11? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #353834 Erre én is gondoltam:) A kamója biztos fasza lesz, és gyárilag fognak járni hozzá a PL noob anyázások Az Armata asszem például T10 lesz, de a többiről fogalmam sincs.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.05.13. 15:55:47 -
#353833 ez ni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #353832 Így is játszhatsz, ha kiválasztanak. Viszont ha veszel csomagot (bármelyiket), akkor garantáltan bekerülsz a 27.-én induló zárt bétába. -
#353831 Én feliratkoztam az AW-re, de most nézem, hogy játszhatnék ha veszek csomagot? -
András77 #353830 Bátyám mesélte, hogy volt egy srác még a freeware korszakban, aki poénból beleírta a több oldalas feltétel listába, hogy bla bla, ha elfogadod ezt a szoftvert és legalább egyszer elindítod, akkor köteles vagy átutalni 100 dodót 15 napon belül. Akkor még csak korlátozott internetezés volt, vagy nem is nagyon volt, szóval nem volt nagy történet belőle, de írtak az email címre, hogy magyarok és nincs pénzük, de kéne a szoftvert használniuk a vizsgához és visszaírta a srác, hogy nyugi csak poén volt, mondjuk tuti nem fizettek volna, de mégis fősulin, nem akartak nyíltan kalózkodni.
Azt mondta a bátyám, hogy az egész évfolyam volt vagy 120 ember, abból jó, ha 5 olvasta végig és az 5-ből is csak 2-nek volt annyi agya, hogy megértse, azt írják, hogy fizetni kell(ene). Ezek főiskolások voltak, ha nekik ennyi a sütnivalójuk, akkor mit lehet mondani úgy egyébként.
Nem tartozik nagyon ide, de gondoljunk már bele, a sok devizahiteles felvett milliókat és vajon elolvasták és megértették a feltételeket? Pedig itt nem egy 10e forintos tankot lehet bukni ugyebár, hanem milliókat. -
yossarianHUN #353829 No bekerült az Abrams az AW-ba, mint T8. Mi lesz itt T10-ben -
yossarianHUN #353828 Éljen az AW, a WG végre rákényszerül, hogy az agyának a profitnövelésért felelősön kívüli többi részét is használja:D Ezeknek eleve így kellett volna bejönnie a játékba. Így utólag már persze megint magukkal csesztek ki, mert most irtózatos botrány meg hisztiroham lesz amiatt, hogy a jó öreg, elvetemült átütésű tankokat lenerfelik, míg ha eleve így hozták volna be őket, akkor soha nem is lépett volna fel a probléma. De hát muszáj volt harácsolniuk, úgyhogy most fájjon csak vele a fejük. De legalább már kezdik belátni a hülyeségeiket, és tenni ellene (még ha csak a konkurenciától való félelem miatt is). Már csak arra figyeljenek, hogy az arany lőszereket is ugyanilyen arányban gyengítsék, és szerintem a WoT tesz is öles lépést a jobbá válás felé. -
#353827 Ezek a nyomorek cegek levedik magukat TOS-al meg EULA-val amiket a kutyanak sincs idege vegigszenvedni :) -
Kryon #353826 Akkor cumi. De azért bízom benne, hogy főleg így az AW érkezéséhez közeledve nem merik úgy nerfelni az egyik legelterjedtebb prémtankot, hogy legalább goldban ne adnák vissza az árát, mert abból hatalmas botrány lenne. Ha jól tudom SP-nél is visszaadták, amikor nerfelték.
Amúgy most is befér a 232-250 sávba, és egyébként is arra megy ki a játék, hogy többen vegyenek prémtankot kreditfarmra, ezért nem hiszem, hogy hozzányúlnak, de ha mégis, akkor már inkább vennék helyette valami mást az árából.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.13. 15:01:00 -
#353825 Foglalkoznak ezek is a hőbörgéssel. Szerinted mi volt amikor a Type-59-et erőszakolták meg? Kicsit sem hatja meg őket a dolog. Mondjuk utána amikor az SP-t nerfelték legalább volt lehetőség aranyért eladni. -
lammaer #353824 "de amit pénzért vettél, az már termék, ott ez már a fogyasztó megkárosítása lenne. "
A TOSt te se olvasod mi? :)
You agree that you do not "own" the Virtual Goods and that Wargaming has the absolute right to manage, regulate, control, modify and/or eliminate such Virtual Goods in its sole discretion, in any general or specific case, and that Wargaming will have no liability to you based on its exercise of such right. Wargaming allows you to accumulate and manage your Virtual Goods, and may use terms such as "buy" and "sell" to refer to the grant or transfer of rights to use the Services. Use of terms such as "buy" or "sell" does not indicate any ownership right.
Magyarul itt is mint minden más online játékban, ami a játékban van az nem a tied, hanem a cégé, hiába fizetsz érte. Csá.
De igazából még a szoftvereknél is igy van, pl a windowsba is tuti benne van valahol hogy nem a tied és nem is biztos hogy azt csinálja amire te vetted :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.13. 14:40:10 -
András77 #353823 37EUR? A q fajtájukat, hogy nem képesek emberi áron adni semmit, csak mindig ezekben a csomagokban. -
#353822 Kacat kiárusítás -
Oddball29 #353821 De azt is csak akkor tudod megcsinálni, ha relatíve közelről kvázi lefelé célozva tudsz lőni a homlokpáncél aljára.Ugyanolyan szituban meg lehet ez csinálni 246-os AP-vel is. Ha hülye és nem forgatja. De nem ez a jellemző, átlagokról beszélünk. -
Oddball29 #353820 E-100 toronyfront 240-250, kicsit elfordítod, már 300-as heat-nek is problémás, főleg ha közel van.
Maus Toronyfront 220-240
Is-4 homlokpáncél 58-ról 61-re fokra
IS-7 toronyfront 240-270
+ globál indirekt buff volt a 8.0 -
#353819 Mondjuk nem mindegy, hogy 270-es lövöd a maus alsó lemezt vagy 250 körülivel, azért ilyen helyzetben elég jól megmutatkozik az előny/gyengeség
vagy legutóbb volt egy E 50M-el szanaszét lőttem az is-4 homloklemezt, míg ezt pl egy 12.8cm-es német löveggel a 246-os átütéssel nem lehetne megtenni.
-
#353818 És melyik 10-est páncélozták fel? -
#353817 Pont az E-100-at mondod aminek pusztán rng-től függően belőhető a frontornya vagy a weakspot a tetején.
De pl én legutóbb teszt szerón a löwével full 10-es közegbe elég jól el tudtam sebezgetni a kis átütésemmel, sőt az e-100-al is.
De pl egy hasát eldugott is7-et meg semmivel nem lősz be jelenleg sem.
Én ezekhez a "kis" átütésekhez vagyok szokva 10-es közegekben is.
Ez is olyan mint a pontosság nerf, engem nem zavar, sőt én nagyon nem is vettem észre, hogy hirtelen full pontatlanok az ágyúk, persze erre mindenki sír a mai anpig miatta, mintha eddig nem full random lett volna az egész... -
Oddball29 #353816 Hát csak közben volt két kompenzációcsökkentés is, heviknél meg + átütés nerf, + több 10-est is részben felpáncéloztak. Írtam már máskor is, tízes medek most kb. olyan szinten vannak, mintha eleve olyan 240-245 pennel jöttek volna ki. És ezt akarják még jobban lehúzni. -
Oddball29 #353815 Még az a 300-as HEAT se valami sok olyan ellenfél ellen, aki tudja mit csinál.
Olyan 255 körüli APCR lenne játékmenet szempontjából az optimális, amennyi most az STB-1-nek van. Ez pl. a legtöbb tízes hevi homlokpáncél/toronyfront ellen már rmost kevés (270 is az), annyi meg elég páncél szempontjából is. -
#353814 Mondom annó még ezek mentem a fórumokon:D
Sokszor még a 240 is kevés rá, de hát az is7 egy op tank, nerfelni kell és probléma megoldva:) -
#353813 Ezért kelelen pl limitálni pl a csatába vihető gold lőszer számát és nem olyan átütéseket adni nekik, hogy alap lőszer 170, gold meg 254.
Minimálisan egyetértek azzal amit mondasz és azt én is érzem, hogy bizony sok esetben nem lesz kellemes, ugyanakkor én nagyon szívesen venném, ha ennek a mindent átlövök című bohózatnak vége lenne és nem lennének 300-as átütések minden 10-es tankon prémiumként meg 270 körüli alapként.
Amket korábban írtam szerintem megfelelő az adott osztálynak, csak ne legyen mellé 290 meg 300-as gold átütés, mert úgy tényleg csak árt az egésznek.
Szóval a prém lőszert kell jól emgoldani és akkor nem probléma, de ha nem jól oldják meg akkor szopás van. -
Oddball29 #353812 De csak akkor lövöd be, ha nem 40 fokozik. Ha igen, akkor 240 APCR már kevesebb, mint 50%-ös a hasa ellen, és a trapézről is inkább már pattan. Egyszerű matek.
Ráadásul már ott van a hasán a pár tartalék lánctag is.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 13:23:05 -
Oddball29 #353811 A francot viszed, max highrollal, vagy ha emelkedőn van, és látod a hasát. Másfél tank távolságból, enyhe szögben már a hasával se tudsz mit kezdeni annyi pennel. -
Kryon #353810 Nerfeljék, bánom is én, akkor megy az uninstall, van még sok játék. :D -
#353809 Kicsit nagyon túlreagálod ezt szerintem:D
pl a mausok sem tudják egymást átütni, ha be vannak döntve csak apcr-el.
Különben régen mennyiszer olvastam, hogy is7...miaz 225-el már simán viszed szemből...:D
-
Gyuszopapa #353808 Hát igen,egy hasát eldugott E-100-at 240-el hányszor lősz be.Az E-100-ak 90%-a arannyal spammel bocsi,nem is tudom miért.
Nem beszélve hiába van az IS-4-nek jó tornya ha lövegsüllyedés lófasz kevés helyen tudod kihasználni a UFP-ről már ne is beszéljünk 8-as HT-k röhögve átlövik ha beforgatom akkor meg a srég trapézlemezt mert akkor az lesz merőleges nekik.