World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, 20 perc tépelődés után elindítottam az éles szervert. Nevetséges ez a játék.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
5200-at sebeztem, és elnyeltem 10 700 sebzést enszken.
Enszken sidesreappel kidugtam a seggemet a hosszú pályán, le is láncoltak, majd aztán a romok között kukucskáló vagy 3-4 Td össztüzet nyomott az oldalamra. Csak álltam, láncot vissza se tudtam rakni. Én is lőttem, ők is, ez lett belőle. Persze a küldi során nem lesz ilyen.
Én azért még reménykedek benne, hogy nem kell artyzni és az csak elírás, és magára a tankra vonatkozik nem pedig az egész ellenséges csapatra, hogy nem sebezhetnek. Aránytalanul nehéz lenne bármelyik másik küldetéshez képest is. Még a legutolsó küldetések is jóval könnyebbek, pl heavyvel sebezz/pattints le 14 000 Dmg-t.
Persze egy egy idealizált dolog, ez nem így ment, de ilyenné alakult. Voltak viták,egyezkedések, de csak révbe értük. A legfontosabb, hogy megértse, azért mert egy pár vagytok, mindkét fél külön Individuum, ennek megfelelően vannak igényei. Az ő érdekét is szolgálja, ha nem egy üvöltöző, agyonhajszolt férj jön haza a munkából, akinek nincsen ideje levezetni a gőzt.
Annak nincsen értelme, hogyha belekényszerítenek egy olyan dologba, amit nem érzel sajátodnak. Egyszerűen, ha csak a Maslow-i piramis felső fokát nézzük is, igen egy fejlett felnőttnek is szüksége van az önmegvalósításra. Mivel én nem tudok festeni, korongozni, így élem ki magam, hogy jó legyek valamiben, még ha ezt csak virtuális térben is tudom megtenni.
Bocsánat, hogy elkanyarodtam a fórum témájától, csak a példámon keresztül szerettem volna rávilágítani, hogy igenis, ésszerű keretek között megfér egymással a hobby, és a család.
Elnézést, ha untattam volna valakit.
Ui: Mocskos artyk és goldspammerek.........
Pl. 15 cm sIG 33 auf Fahrgestell Panzerkampfwagen II (Sf), esetleg még elé a gyártót, mondjuk Alkett 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Megegyszer mondanam, hogy nem konkretan a te felesegedrol van szo.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
PzKpfw. II Ausf. D
Tier: 2 (prémium).
Életerő: 210.
Súly: 11 tonna.
Motorerő: 140 Le.
Lóerő/tonna arány: 12,73 Le/t.
Maximális sebesség: 55 km/h előre, 20 km/h hátra.
Talajellenállás: 0,863 / 1,151 / 2,014 (jó / közepes / rossz minőségű talajon).
Fordulás: 45 fok/mp.
Látótáv: 320 m.
Rádió hatótáv: 359,8 m.
Páncélzat - test: 30 / 14,5 / ? mm.
Páncélzat - torony: 14,5 /14,5 / ? mm.
Löveg: 20mm KwK.
Átütőerő: 23 mm.
Sebzés: 11 hp.
DPM (damage per minute): 1373,5.
Lövedék egy tárban: 10 db.
Lövések közti idő: 0,214 mp.
Teljes tár újratöltési ideje: 2,87 mp.
Tűzgyorsaság: 124,863.
Pontosság: 0,53.
Célzóidő: 1,4 mp.
Lövegsüllyedés: -10°.
Torony forgási sebessége: 44 fok/mp.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ennyi elég is, más ugyanennyit eltölt a kocsmában, a vízparton. Engem ez nyugtat meg, ez kapcsol ki, nekem ez oldja a napi streszt. A párom is tisztában van ezzel, eleinte nem örült neki, ne belátta, hogy jobb ez így, mintha távol az otthontól oldanám a streszt.
Igaz, hogy 22 óra és éjfél között a gépnél ülök, de ilyenkor már csendes a ház, s ha gond lenne, akkor "kéznél" vagyok, s nem részegen kéne hazarángatni a kocsmából.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2014.12.13. 12:48:20
én már elterveztem.... kezdem az orosszal, mert az a legkönnyebb....
ha megvan az orosz akkor megyek tovább, szerintem az elején kivégzem gyors a könnyű nemzeteket... orosz, usa, német, uk, francia
majd jöhet a végén a szopacs a kínaival meg a japánnal 😊
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.13. 12:26:30
Őrülők ha meglesz a tizes Angol med februárra, igaz a mi babánk még csak 8 hetes. Az meg megint egy másik kérdés, hogy lesz meg a hozzá tartozó küldetés.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.13. 11:37:22
Nekem a kihívás teljesítése a lényeg, no de nem minden áron. 10 dollárt vagyok hajlandó áldozni rá, többet nem. Nem fog az ünnepek, és a családom rovására menni, de igyekezni fogok teljesíteni, 40 000 csatám van, már nem a tank grind hajt a játékban, hanem a társakkal való közös játék, de az ilyen kihívások meg tudnak még mozgatni.
Szóval bejelentkezés, my replay kiválaszt, utána kiválasztani amit módosítani akarsz majd törlés.

Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.12.13. 10:30:04
wot nick: PsychoTrooper
Aztán kipróbáltam az IS-4emet egy ilyen "full repair" builddel: Nagy javító, Harci ellátmány, és szerszámosláda. 2 csata alatt 8k dmg, 8 kill (és 1 win, de ezt ki nem tojja le őszintén). Az Is-4 5mp alatt rakja így fel a láncát kb, de még csak 80% körüli a javítás rajta, BIA meg még nincs is. OP dolog ez a full repairség, csak sokat kell sebezni. Mondjuk nem is olyan nehéz. Valahogy jónak tűnt most az IS-4, pedig vagy 1,5-2 éve csak a garázsban porosodott. (Nem mondom, hogy OP, mert az E3-ammal utána szétszedtem egyet - igaz felülről -, de akkor sem annyira rossz, mint egy FV, vagy 113. 😄
Lett volna 2 arty killem már csak ők maradtak 2-en az ellenséges csapatból,de a nyomorult gusztustalan fogyatékos lelkük ezt nem bírta volna elviselni így az egyik odaballagott a másikhoz beletolta a csövet az oldalába és mindketten jobblétre szenderültek.Gyáva szarok voltak mindketten,még elpusztulni is csak gyáva gusztustalan módon tudtak,ennyit az artyjátékosokról.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png