418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#353887 ezt lehet tesztelni most is gyakorlóban t44nek 235 apcr a goldja -
yossarianHUN #353886 Na jól van, nyugodj le, a szájkaratét fejezzük be, mert csak teleszemeteljük a fórumot. Én örülök a nerfnek, te nem, én hülyeségnek tartom amit mondasz és vice versa, egyszóval mindenkinek nyilvánvaló az álláspontja.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.05.13. 18:48:28 -
Oddball29 #353885 Szemből értem, de pl egy E-100-at 230-240 APCR-el már nagyon oldalról se fogsz, hacsak nem áll közel merőlegesen, de 30-45 fokokból szerintem már nem. Meg lehet próbálni kikerülni a kötényt a láncfeszítő görgőn keresztül, de erősen az az érzésem, hogy ennyivel már inkább elakad, és csak critical lesz.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 18:32:06 -
Oddball29 #353884 Artin kívül minden osztályt rendszeresen játszottam, ezért inkább valami ésszerű balance-ot szerettem volna látni, nem pedig azt, hogy egyoldalúan favorizálunk egy osztályt. Hevikkel utolsó időszakban mondjuk kevésbé, mert "unalmas". De hát ez van. -
András77 #353883 "weakpsotoknál mérhető eséllyel sebezni a heviket, ha éppen nem tudod őket megkerülni, "
Ezt mindenki olyan természetességgel írja le, aztán szerintem a gyakorlat merőben más. Ha az oldalát vagy a hátát érted weak spot alatt, akkor ok, de próbálj meg szemből meglőni egy relatív kis területet, ha mozgásban van a célpont, ha rángatja, rázza a tankot stb. Az RNG meg még egy járulékos probléma, mert célozhatsz te oda, de kis %-ban fog tényleg oda is menni a lövés, ahova szánod. -
Simulacrum #353882 Akkor neked kell a legkevésbé aggódnod, hisz a nehezek profitálnak ebből a legjobban. Mivel én goldammot tuti nem fogok ezek után se használni legfeljebb az eddigi medes játékomból heavy-s lesz. Van az is bőven a garázsban.
Ettől függetlenül nem örülök én sem ennek, mert a közepes tankok voltak a kedvenceim, de várjuk ki a végét, hogy egyáltalán megcsinálják-e. -
Oddball29 #353881 A számok nyilvánosak, takargatnivalóm nincsen, osztani meg szorozni meg mindenki tud, ha akar. Egyébként nekem alapvetően már mindegy, ugyanis kb. egy hónapja uninstalláltam. Viszont a hülyeség az még mindig irritál.
Az igaz vicc az, hagy számon kéred rajtam, hogy fejlődjek. Ok, éppen lehet, mindig lehet meg kell is, csak éppen az a helyzet, hogy pont a heviket tekintve te valahol egy jóvál korábbi fokozatnál megragadtál a fejlődésben, és onnan próbálsz generalizálni. Aztán lehet, hogy az orosz szerveren a tömeg pont ilyen, és az ilyen igényeket kell kiszolgálni.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 18:27:12 -
yossarianHUN #353880 Szórakoztató, ahogy rendszersen egy hsz-en belül váltogatsz az önajnározás, és a nerf miatti hiszti között. Ezt nevezem én demagógiának -
Oddball29 #353879 Vagy azért, mert nem hajlandó ebben a goldfosásban részt venni, mert szerinte árt a játékmenetnek. Az szerintem nem nagy elvárás, hogy anélkül is lehessen legalább a weakpsotoknál mérhető eséllyel sebezni a heviket, ha éppen nem tudod őket megkerülni, vagy csak úgy, hogy közben valami nevető harmadik szétlő. Márpedig többnyire ez a jellemző. És azt ne próbáld bemagyarázni, hogy a 230-240 apcr pen arra elég lesz, mert kurvára nem lesz. Csakis optimális körülmények között, és megbízhatóság nélkül. És még mindig weakspot-célzásról beszélünk álló cél ellen, közel nem egész tankról
Szerinted eddig leálltam egy hevivel párbajozni szemből, ha éppen jobb pozíciót is felvehettem? Ilyen szemellenzős demagógiát azért nem kéne nyomatni, ha már hevizni t10-ben nem tudsz rendesen. Magasan heviben van a legjobb szóló WR-em és túlélési arányom az összes tízesem közül. Milyen hátrányban voltak eddig? Leginkább semmilyenben.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 18:12:08 -
Angelus1991ster #353878 -
yossarianHUN #353877 Azért nem a normalizációt macerálják, mert 10 átlag paradicsomból 9-nek fogalma sincs róla hogy mi az, úgyhogy menne a hiszti, hogy "a játékban ugyanannyit ír, mégse ütök át semmit". Mint látjuk, így is megy.
Ezt meg már leírtam párszor, de akkor leírom mégegyszer. Aki megengedhette magának, az eddig is goldot fosott, aki meg nem engedheti meg, az pár hét után ki fog kopni. És nem az átlagjóskák fogják tudni megengedni maguknak, hanem a profik, akik nem viszik magukat csődbe vele fél nap alatt, és akik anélkül is belőnének. Vagy ezek szerint mégse? -
rudii #353876 Csúzli mindenkinek! :) Vajon mit tartogat mára nekünk az RNG? :O Legyen bármi is, nem adjunk könnyen magunkat! ;)
STREAM LIVE
-
#353875 Azért vicces. Kétlem, hogy az előző 3 kommentelő közül akármelyik is több goldot lőne majd ezek után, mint eddig.
Az pedig, hogy rájuk mivel lőttek eddig? Az elkövetkezőknél nagyobb átütésű lőszerrel. Ezután valamivel jobb lesz a páncél. 1 az 1 egyben. Abban talán van igazság, hogy ezután nem 15-ből 6, hanem 10 enemy fog goldozni. De eddig is lutri volt, ezután is lutri lesz, amit előre nem tudhatsz, hogy golddal fognak-e rád lőni a nemlilák.
Egy ideig gyakrabban vesztesz rajta, aztán megtanulsz hátul maradni. A lenerfelt viewrangeddel. :D -
yossarianHUN #353874 Istennek hála. -
davidbog #353873 Jah. Még a 9.7-re ígért átütés változtatás volt a legjobb: Tier 10 közepeseknek 250-260 mm közötti APCR, tier 10 TD-knek 270-280 mm közötti AP, a többi marad. Ez teljesen jó lett volna. De inkább globálisan nerfelnek mindent... Csak azt nem értem akkor miért az átütésekhez nyúltak? Nem lett volna egyszerűbb a kompenzációhoz nyúlni úgy, hogy a mostani 5°/2°/0° helyett lenne 0°/-3°/-5°? Nyilván sokkal jobb ha átírkálják egyesével minden tier 9-10 löveg átütését, mert úgy hosszabb a patch note, úgy tűnik mintha többet dolgoztak volna...
Ha ez így tényleg kijön ebből tényleg nagy prem ammo spam lehet a tier 10 lövegekkel. Az eddigi alap lőszeres átütésekkel még el lehetett boldogulni mert -5% vagy esetleg -10%-os RNG esetén is 50%-os eséllyel lehetett beütni a harckocsik gyengébb részeit. Olyan nagy hátrányban nem volt aki végig alap lőszert használt. Most már mínuszos RNG esetén gyenge pontról is lepattanás lesz.
Ah, legalább most majd nem kell gondolkodni, hogy töltsön-e az ember premium lőszert egy-egy kínosabb helyzetben és legalább majd lesz mire költeni a 75 milliónyi kreditemet. xD.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.05.13. 17:55:21 -
Oddball29 #353872 Ez olyan szinten nonszensz, hogy kommentet sem érdemel. -
yossarianHUN #353871 Én is azt. Ennyi pénzt még akkor se fogok utólag sajnálni rá, ha végül nem jön be a játék. De be fog:) -
yossarianHUN #353870 Az nem is az a tank, amivel 2-3000 sebzéseket kell összelőni. Háttérből csipegetni, és reménykedni, hogy a csapat nem teljesen analfabéta a játékhoz, ez ilyen. Mondanám hogy fogd fel egy franszi Tigrisként, de sajna a Tigris buffolása óta fasorban nincs a cicához képest:) -
yossarianHUN #353869 Jól van, akkor puffogtasd tovább az emberkedéseket, és kapj szívszélhűdést attól, hogy ezentúl flankelned kell a medjeiddel, nem szemből szétlőni mindent. Ja, hogy nem lehet flankelni? Na erre meg én mondom azt, hogy ha ötezer véennyóccal nem tanultál meg flankelni, akkor magadra vess. Az E-100 oldalát a 230 pen is át fogja vinni, de igaz, szórj inkább hamut a fejedre, és hirdess éhségsztrájkot. Rendkívül fogunk sajnálni:) -
Angelus1991ster #353868 Megvette valaki az early acces valamelyik csomagját?
Egyes csomagot megvettem. Egynapi munkát talán megér.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.13. 17:41:18 -
gabor145 #353867 Rendben. Köszönöm szépen. Igazából a tanknak az Alfa sebzésével nem vagyok kielégülve. Mert már régen megszoktam hogy nincs páncélvédettség, csak valahogy nehezen jön össze a 2-3 ezer sebzés körönként. -
Oddball29 #353866 Ha most nem tudsz támadó éket vezetni IS-4-ben és nyolcasok lőnek ki, akkor benned van a hiba, nem a rendszerben, mivel nekem szokásom rendszeresen ilyen tankokban első sorban rohamozni. Erre most is képesek a hevik még, egyszerűen te nem tanultad meg, hogyan kell. De látom, azért a WG megtalálta a célcsoportját.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 17:36:23 -
yossarianHUN #353865 A 90-est. Az a tank egyébként is support, hiába a 300-as alfa, sosem fogsz vele az első sorban legénykedni. -
yossarianHUN #353864 És? A pénztárcsás paradicsomok eddig is goldot lőttek, a pénztárca nélküliek meg rá fognak kényszerülni a sima AP-ra, mert nem fogják bírni a deficitet. Örülök, hogy te ilyen istencsászár vagy, ettől függetlenül a statisztikák nem köréd csoportosulnak. Hogy hurr durr sidescrape, meg hurr durr hulldown? Megnézem hogy vezetsz támadó éket sidescrapelve, mert nyílt terepen már a nyolc-kilences tankok (és medek, bahh) áthugyozzák az IS-4-ed hasát, akármilyen pengén forgatod. Márpedig a heavyknek az lenne a dolga, hogy támadó éket vezessenek. -
gabor145 #353863 Szerintetek az AMX M4 45-re a 90 mm DCA 45-ös ágyút vagy a 105 mm -eset érdemes használni?
Egyébként most a DCA 45.ös ágyút használom, de valahogy nem érzem magam vele teljesen szinkronban. Kérlek segítsetek.
Köszönöm. -
Oddball29 #353862 Kicsit többet tudok ezekről szerintem minden téren. Pont pénztárcás paradicsomokra lesz az új rendszer szabva, akik a tankforgatásról, helyezkedésről, szögekről nem tudnak semmit, viszont elég lesz, hogy nyomják a gázpedált előre és szórják a goldot.
Érdekes, CW-n kívül nálam IS-4-nél is ment az 1.4-es lepattintási arány, pedig egyesek szerint annak is túl gyenge a páncélja. Vagy a papír fáklyának tartott FV 215B-vel is közelítettem a 0.9-et. Van páncélnak szerepe, legfeljebb te nem tudod használni.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 17:27:50 -
yossarianHUN #353861 Utolsó mondat is megvolt? Te meg úgy hisztizel az átütések miatt, mint egy ezer csatás paradicsom. Az ember azt hinné, egy lila (vagy aközeli) játékos nem kap rinyarohamot attól, hogy ezentúl kicsit többet kell céloznia. -
Oddball29 #353860 Azt vedd már agyilag, hogy már most annyi van nekik. Nem a normál átütéstől gyenge a páncél, hanem a prémiumtól. Komolyan, úgy sírod vissza betás állapotokat, mint kádárista kisnyugdíjas a szocializmust. -
yossarianHUN #353859 Ezért kell mindkét oldalra lógatni a pecabotot:D -
#353858 Eleinte féltem a Chi-ri-től, hogy nem lesz tartós...De most, hogy meglett a három lövető, nagyon fun gép:) -
ilovearty #353857 Helyesirasom is egy fos.... -
Angelus1991ster #353856 WoT 2.-nek/Crysis-WoT-nak fogom, fel, mivel a wg t11 és a feletti tankokat nem hoz be. Plusz itt már nem kell izgulni, hogy jönnek-e magyar tankok. Mert nem. T-72-es minimum , hogy garázsban bennt lesz. Na meg a lenygel sci-fitank ésaz M1 Amvrams.
WG bővítse csak az 1914-1960-as évek tankjainak palettáját. Úgyis van benne lemaradás.
Rremélem ez az AW tiszta wot koppintás lesz kezelőfelületben meg egyébben, mert így az áttállás is könnyebb lesz.
Nekem mindkét/mindhárom játék interaktív tankenciklopédia. -
ilovearty #353855 Ok. A wt egy fos :). Azt hittem ott nincs kempeles meg artyk . Full kemp az egesz artyk helyett meg repulok basznak szett. Ami vegkep kicsapta a biztositekot hogy kilovik a loveszt es vege a tanknak. Vagy kilovik a motort es allhatsz ott csata vegeig ha nincs javitod vagy mi a fene. Ertem en hogy valosaghubb de jatszhatatlanabb igy. Nekem... Egy baratom adta att par korre de eleg is volt belole. -
Kryon #353854 Arra mindenképp jó lesz, hogy WG kicsit összekapja magát. Remélem sokan átmennek, mert annál "nagylelkűbbek" lesznek a maradókkal. :) -
Angelus1991ster #353853 Kurvakíváncsi leszek erre a játékra. Őrli maceszig még két hét. -
yossarianHUN #353852 Hát jó, én akkor se megyek dunának, ha IS-3-mal meg M103-mal kell játszani T1-2-ben:) -
#353851 Kíváncsi vagyok mikor adják rám a sz..Pó álarcot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Már csak 2,5%kell a második csíkhoz.Mondjuk ha kevesebb búvártanfolyamon vettem volna részt,már lehet meglenne
Azt hogy hogyan ért a bázisunkra full hp-val azt nem tudom
-
#353850 Pedig elég durván elvinnék a high tierben játszó piroskákat szerintem egy ilyen lépéssel.
Mi is nyernénk, és az Obsitos is. :) A WG meg le van szarva. :) -
MuldR #353849 "Nem tartozik nagyon ide, de gondoljunk már bele, a sok devizahiteles felvett milliókat és vajon elolvasták és megértették a feltételeket? Pedig itt nem egy 10e forintos tankot lehet bukni ugyebár, hanem milliókat."
OFF
Tenyleg nem tartozik ide, de nem tehettek mast. Minden banknal ugyanez volt a feltetel es az aprobetu. Valaszthattak, vagy folveszik, vagy nem lesz lakasuk. Hibasak a bankok s, mert tul kapzsik voltak (van olyan bank itthon, aki szarasig volt devizaval, letarolhatta volna a piacot, de csinaltak egy elemzest ami azt mutatta, hogy rohadt kockazatos...nem is vettek reszt a devizahitelezesben, es amikor borult a bili, rohogtek csak.) es hibas a kormany is mert a 90es evekben a bankok pofatlan modon beprobalkoztak, es nem szolt rajuk, ettol meg pofatlanabbak lettek....most meg mindenki sir, mert ugyanazt csinaljuk mint a vilagon mindenki.) Sorry az offert. -
#353848 pedózás hátrányai:D Ezt a pályát még sose láttam viszont:D