418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Tudom
  • Userx2
    Legalacsonyabb tierben a tankok borzasztó pontatlanok. Nem élmeny. Közép tierben sz*pat az MM pl. 6-os tankkal menj 8-as ok ellen. Jó persze nem ők a te ellenfeleid, de a lényeg +2 tiernél gokdot KELL használni. Nem véletlenül 1100 csak a statom. Átszenvedem magam ott gold nélkül. T9-10 nincs igazán gondom az MM-el. De az cigó artyk azért el tudják rontani a gémet. Ok át mennék a Battlefued hardlinera, ahol az aimbot az úr. GTA 5 játékidő fele loafing felirat. Van ötleted jobb gamere?
  • TiborTamas
    Igen, a Coral-ból megvolt, hogy melyik meme ez :D
  • patchaou
    Játszhatatlan nem lesz, csak egyre több az olyan ember akinek már nem veszi be a gyomra...
    Simulacrum, teljesen mindegy, hogy szerinted csalás-e vagy sem. Amíg a WG szerint nem csalás, addig nem csalás.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.14. 18:36:51
  • Pales27
    wt e100nak mikor volt jó camoja? :D
  • Tessellia
    - There is no final solution as to what to do with gold ammo. Storm is aware of the issue that if they nerf regular gun penetration, it will make more people fire with gold ammo
  • Simulacrum
    Teljesen egyetértek. Míg azon tűnődöm, hogy a lila játékos van-e éppen előtte vagy egy piros addig pont ki is lőnek. Semmi plusz infó így nincs, aki jön lövöm és nem terelődik el a figyelmem. Pár nap után meglátom megérte-e. Egyedül a zoom mod, ami hiányzik, de az tulajdonképpen úgyis csalás szerintem, mert kizoomolva láthatom hogyan áll az ellen, amit egy mod nélkül játszó nem lát alapesetben.
  • Maala

Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.05.14. 18:30:58
  • vasasgabri
    Akkor most mi van? Annyi negatív infót írtatok hogy már követni sem lehet.Eddig lehetett tanulni a hozzászólásokból de mára már inkább az abbahagyni hangulat uralkodik. Van még olyan aki szererti ezt a játékot? Amit kilehetett venni eddig hogy nem érdemes közepestankal játszani, 8-as szintnél nagyobbal nem érdemes játszani, gold nélkül már nem lehet játszani, sőtt már a wottal sem lehet játszani. Tényleg ennyire siralmas? Sokan abba hagyták, vagy más játékot játszanak. Szerintetek tényleg jatszhatatlan lesz a wot,vagy csak rém hírek terjengenek?
  • TiborTamas
    Meghaltam! XD
  • Sherman0070
    Az a 0 kamós tank ér még valamit? Map másik oldaláról az arty is felspottolja olyan 0 a kamója.
    Amúgy mért kellett anno a WT E100-at nerfelni ennyire? Amikor megjött én sosem tartom legyőzhetetlennek. Semmi páncélja nincs de jó camoja, lövege van mellé. Erre az összes camóját elvették tőle így egy rakás szarrá téve. Így kell balanceolni tökéletesen.....
  • patchaou
    Tény hogy nem vagyunk egyformák. Van akinek már a minimampon lévő színes pacák is a "túl sok infó" kategóriába tartoznak :) A fölösleges csillivilli animált, tankokat kirajzoló célkereszteket és a 864 színben pompázó tankikonokat, a "HD felbontású" (felismerhetetlen) lőszerikonokat meg az egyéb hülyeségeket Én is haszontalannak érzem, mivel érdemi infót nem adnak, ellenben egy csomó fölösleges infót kell az agyamnak feldolgozni...
  • András77
    A kérdés mindig az, hogy tudsz-e kezdeni valamit az információval, amit kiíratsz a képernyőre. Most nem arról beszélek, hogy elméletben mindenki iszonyatosan felkészült és másodpercek alatt lereagál minden helyzetet és az ellenfél legkisebb rezdülésére is reagál és párhuzamosan x darab mozgást és információt tud követni, hanem a gyakorlatra. Ezt ugye mindenki maga látja, esetleg érdemes kipróbálni.

Ha valami haszontalan, nem használom, sőt legalább annyi hibás döntés és idegeskedés származik a használatából, mintha nem is lenne, akkor le vele.

Az xwm is jó példa erre, már egyáltalán nem hiányzik, sőt szerintem hasznos, hogy nincs. A gold detektor sem hiányzik, egyrészt előre nem lehet pontosan megmondani, hogy mi jön, mert sokan váltogatják a lőszer típusokat (én is), másrészt legalább annyiszor hátráltatott, mint segített. Sokkal inkább arra figyelek és reagálok, ha valaki be tudta verni az arcom, akkor számíthatok a következőre és teljesen mindegy, hogy skillből oldotta meg a játékos normál lőszerrel vagy arannyal.

Lánccal heat-et felszedetni meg erősen lutri, ráadásul nekem nincsenek olyan reflexeim, hogy ezt lereagáljam, de aki képes erre, annak csak gratulálni tudok. Nagyjából tudom, hogy melyik tankok a heat-es arany köpők (t69 pl) és ha tényleg nincs más lehetőség és tényleg nincs más megoldás, akkor és csak akkor megpróbálom lánccal, de én ilyenbe nem fogok máskülönben belemenni, hogy felkínáljam az oldalam, nem érdekel ki lő rám és mivel. Arról nem is beszélve, hogy miért feltételezzük, hogy csak egy ellenség lő rám? Túl sok változó ez, szerintem nagyon kevesen képesek ezt jól lereagálni, a többségnek csak hátrány, de legalábbis semmit nem tud vele kezdeni, akkor meg minek? A lényeg viszont az, hogy ezt sem az arany detektor alapján teszem, hiszen ha már lő rám az ellenfél, akkor késő, előre kell(ene) cselekednem.

A borsiggal csináltam sokat, mert arra gyakori a HE lövés, hogy amikor semmi fedezékem nem volt, keresztbe álltam és néha, ritkán ugyan, de a lánc megfogta. Azzal mást nem lehet csinálni ilyen helyzetekben.
  • patchaou
    Nekem az első szó ami eszembe jut az a fapados.
  • Simulacrum
    A técs által ajánlott román srácot nézve én is lenyomtam minden modot, csak egy hitlog maradt fönt, semmi más. Tisztább, szárazabb érzés.
  • FosTalicskaa
    Ilyet lehetőségeket ne mondj neki. A gold detector tényleg csak a rage miatt jött létre. Ennyi. A gonosz modkészítők csak az emberiség kárára csinálnak mindent.
  • Oddball29
    Másképp forgatom a tankot, ha golddal lőnek.
  • Count Adyn
    pl a heat záporba kiteszed az is7 oldalát az orra helyett:D
  • FosTalicskaa
    Pontosan ezért írtam azt amit írtam. Ott volt egy info a moniton, amivel te nem tudtál mit kezdeni és még csak a lehetőségéket sem láttad meg benne.
  • András77
    Mert ha ap-vel vágnak pofán, akkor kint maradsz igaz? Egészen komolyan, mit változtatsz a játékstílusodon, ha látod, hogy köpi az aranyat a vérpista vagy a blutjürgen? Ha meg nem reagálsz egy információra érdemben, mert ugye mégis mi a f.szt lehetne reagálni arra, hogy arannyal lő valaki, nem ap-val (azon kívül, hogy teleugatja az ember a chat-et, hogy a kis suttyó arany majom), akkor meg onnantól egy fölösleges információ, sőt bosszantó.

Ez megint olyan dolog, hogy mindenki ugat az arany lőszer miatt, de ha azt mondom, hogy mi van, ha ki sem íratod, mivel lőttek meg, akkor meg jön a hőbörgés, hogy micsoda hasznos információ? Mégis mire, hogy lehessen hőbörögni miatta? Ha engem valaki meglő ap-val, nem fogok kint maradni, hogy lőjön még egyet, mert jé normál lőszer. A mai naptól már nem íratom ki a lőszer típusát és semmiféle hátrányát nem érzem.

Ez éppen olyan dolog, hogy mindenki rángatja az előb.rt, hogy az xwm milyen fontos, azt is kikapcsoltam a csába már jó régen és rohadtul nem is hiányzik, akkor sem, ha állítólag a szín alapján már lehetne tudni, hogy mekkora idióta az ellenfél. Mert egyébként ilyen módon megfigyelem, hogy mit csinál és az alapján döntök, ami sokkal hatékonyabb, másrészt nem becsülök senki se le se fel, a várható győzelmi esély meg aztán végképpen nem érdekel.
  • FosTalicskaa
    Mondjuk, hogy bujj e vissza a 800 km vastag szikla mögé, míg elmúlik az aranyeső, vagy kockáztathatsz és megpróbálhatod kifilézni a delikvenst...

nullatéhárompé-nek igaza van, az taktikai előnyt jelent, ha minnél több részletet tudsz meg az ellenfeledről és abban is igaza van, hogy hang alapján is be lehet azonosítani a lövedéket. A dmg panel fő funkciója sohasem az volt, hogy idegesítsd magad rajta. Elég szomorú, hogy neked csak ennyi jött át.
  • yossarianHUN
    Hát én zokogtam:D
  • Sunsetjoy
    Hm, ha a delikvens nem vágja miről van szó, elvész az éle a mém-visszavágásnak... :)
  • yossarianHUN
    - Q: "WHERE IS A NEW MAP FOR THE NEW MODE?!!!" A: "IN THE NEW MODE, CORAL, NEW MODE!"

Neeeee xD
  • lacibacsi
  • Mardel
    Én szinte minden csatábam negatív rngt kapok. Sturerben teljesen esélytelen ezt kompemzálni.

El is adtam a tankot mérgemben.

Tegnap pz IVht nem ütötte át a stock cső másodjára meg 0-ás critet lőttem rá.

Plusz olyan pontatlan hogy beszűkülve is a dogfightoló csapattársba lő 150 m-ről.

720 körüli az átlag sebzésem vele, van hogy 0-zok egy csatában mert semmit sem akar eltalálni vagy critical.

Mindezt 1,5 skilles legénységgel.

Tegnap a Rudy csinálta azt velem T8-ban hogy 21 leadott lövésből volt 5 db sebző volt kb 10 arany is benne.

Rengeteg lövésem visszajelzés (crit, lepattant) nélkül eltűnt a semmibe.
  • patchaou
    Nem kell ahhoz gold detektor. Ha nincs akkor is simán hallod hogy mivel lőttek meg...
    Ha valaki ilyen kis kaliberrel HE-t lő rám, akkor magabiztosan megyek rá és kapom szét a picsába... :)
  • joe662
    A mai első csata,ez is lol
  • András77
    Én leszedtem a gold detektor panelt és csak sima sebzés kijelzésem van. Hol érdekel engem, mivel vertek be? Azért nem kell, hogy felhúzzam magam rajta, teljesen felesleges.

Egyébként azt látom, hogy ebben az aranyesőben az HE méltatlanul alul van értékelve, pedig nagyobb kaliberben egy teljesen jó taktikai eszköz. Pl. wz111-ben én azzal szoktam nyitni, hogy beb.szok az ellenfél ágyúja mellé egy HE-t, ami meglepően gyakran rongálja, ritkábban ki is üti teljesen az ágyút hosszú másodpercekre és utána is baromi pontatlan lesz neki, meg még a legénység sem szokta megköszönni. Ezt nem csak a papír tankok ellen teszem meg, hanem bármi ellen, pl is3 ellen már sok 1:1 harcot nyertem így meg, máskülönben esélyem nem lett volna, annyival jobb az ágyúja. Persze az ágyú rongálásra, kilövésre csak következtetni tudok, mert nincs skill egyik parancsnokomon sem, de nagyon nagy segítség lehet. Tipikus példa, egy érdekesen beállt is6 ellen minden agyas aranyat töltött, de pattogtak róla, amíg én a wz-be HE-t és b.szott az szét mindent benne, modult, legényt, teljesen harcképtelen lett, ágyú és ammo sérült, parancsnok, lövész és végül ki is lőttem 4 HE lövéssel, amíg az "aranycsapat", a 3 agyas játékos sem sebzett többet benne, mint én a 4 HE lövéssel.

Az arany lőszer meg olyan dolog, hogy persze nagyobb átütés, de pattanhat, amíg az HE jóval megbízhatóbban működik, bár érdekes 0 krit találatok ezzel is vannak.
  • Oddball29
    Pár száz csatát lenyomtam vele, de semmi extra. Pénzt nem ér.
  • Oddball29
    Ez gold-probléma, nem light probléma.
  • lacibacsi
    A boltból kivezetendő Pz.Kpfw. IV Schmalturm a kredit és Xp szorzókon kívül jobb valamiben, mint a vele egy tierben lévő német med-ek? VK 30.01 P-t ismerem. Ehhez képest jobb, jobban használható? Ha nem kell kredittermelő tank és nem akarok német med legényeket képezni, akkor érdemes megvenni, vagy tartsak meg inkább valami mást a fejlesztési fáról? Köszi
  • R3nton
    Sutere sztem jó, comet brutál jó (12 fokos dep), type58 teljesen rendben van, t25/2-m nem volt, de állítólag nem rossz.

Lightokkal a legnehezebb játszani...az arany se tesz csodát. Tier8-as lightba többnyire már azért is kell aranyat tölteni, hogy egyáltalán oldalról vagy hátulról tudd sebezni a tier 10 heavyket. Azt hogy szemből belövöd felejtsd el.
  • R3nton
    Még nem érkeztek meg az adatok, amit a kiküldött kutatócsapatuk mért Bowingtonban...Persze ha már a pen lehet balance paraméter, akkor az armor is lehetne...
  • Gyuszopapa
    Hát kb. mindegyik a dolgok jelen állása szerint az elmúlt pár nap alatt az összes light fosta rám a goldot bármiben ültem.
    Ez most a helyzet és nem kell hozzá kék vagy lila szín a pirosak is,nehogy már gondolkodni kelljen.Be van nyomva prémium és kész.
    A játékosállomány egyre a béka feneke alá kerül.Ma is amiket láttam nem tudom hogy sírjak-e rajta vagy nevessek kész voltam agyilag.
    Aki tud játszani a játékkal az OP járművekben kucorog,ha éppen nem olyanban ül akkor fossák az aranyat kompenzálni a hitvány jármüvet.
    Sajnos én épp most 4-5 olyan járművet húzok(Sturer,Comet,Type-58,T25/2,stb.) ami számomra kegyetlen szar,ennek ellenére nem goldozok velük mert nem tehetem meg free-ben játszom.A szopóállarc az rajtam van rendesen.De most ez van majd csak átvészelem őket.
  • MrSnail
    Csak évek kérdése... de akkor minek lengették be már több mint egy éve, kevés csata volt angol med-el és így megpörgették egy kicsit az ágat?
  • besti
    Szerintem előbb még a X-es angolokat cserélik ki ;)
  • lammaer
    Mikor veszik ki, van már ETA?
  • TOMSILENT
    Huh.

Kifejlesztve:
    Waffenträger auf E 100 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 181606. Elköltött szabad tapasztalat: 23 394.
  • Tono34
    Egyik kedvenc tankom, ha sikerül az alját eldugni akkor közelharcban is jól bírja.