World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lexlutor:
Ezt pont a kínaiakkal sikerült összehozni. Velük kezdtem, mert ez tűnt a legnehezebbnek (már azok közül, amiket hajlandó vagyok megcsinálni, mert a japót például tuti kiváltom én is, ha eljutok odáig, hogy csak az fog hiányozni).

Nazarov:
Sőt, délután még össze is kötöm a kellemest a hasznossal: tierlimites prémtank üzemmódra váltok. Sebzéssel jól állok,fragelni meg azokkal is lehet, ha a random is úgy akarja. Közben meg legalább még jobban fejlődnek a legénységek és gyűlik a kredit is az akciós t10-ekre 😊

Egyéb:
FV halálcsillag mennyire maradt használható a HESH nerf után? Tegnap sikerült kifejleszteni (ugyanazon a napon, mint a T95-ből az E3-at --> párhuzamos grind, hatványozott élvezet <#idiota> ) Már csak egy kis kreditet kell gyűjtenem, és 1-2 napon belül meg is veszem az E3-mal egyetemben, csak jó lenne tudni, mire számítsak 😊

Maala
What? CWn kívül alig lövök goldot, szóval nem értem a problémádat a kredittel. Bosszantónak bosszantó, ha rám lőnek azzal, de cserébe örülök, ha lepattannak vele. 😊

Hogy meg mások lőnek goldot, és emiatt kreditgondjaik vannak? Leszarom, így járt.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na igen, 8 csata 1 győzelem, még szerencse hogy ehhez a küldetéshez nem kell nyerni...

WoT: Nishizumi77

mondjuk ez egy japan vagy kinai agnal lesz vicces, ahol eleve kevesebb tankbol valogathatsz 😊
ez eleve igy volt kitalalva, h 2-3 nemzetet penzert kivalts szinte biztosan.
a problema az, h a jatek atment abba az iranyba, h arrol kezd szolni, ki birja jobban a minuszos koroket, van-e premed ahoz h fullba nyomjad a goldot. celozni meg minek. gyakorlatilag ugyis atlosz mindent ami szembejon.
Nos, úgy érzem, igaza volt azoknak, akik azt állították, nem a sebzés, hanem a kill lesz itt a szűk keresztmetszet:
10 csata, 24k sebzés --> 8 kill
Ami most a játékban megy, arra nincsenek emberi szavak :'D

Maala
Miért gond az neked, hogy goldot tol bárki más is? Az ellentől úgyis kell számítani rá, a csapattársaknál meg úgy kell ütemezni a lövésedet, mintha amúgy is beütné, golddal, vagy gold nélkül.

Tehát még egyszer megkérdezem: Miért fontos az, hogy bárki rajtad kívül goldot használ? A lényeg az, hogy te sebzést vigyél be a megfelelő pillanatban.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Nem, én is jobban örülök egy kínai prémtanknak, mint egy t6-nak, amivel valszeg sosem mennék. Ha orosz legénységhúzó med kell, akkor - reményeim szerint - arra ott lesz az O. 907.

Igazad van valószínűleg TigerII volt ami kiverte a biztosítékot. Mondjuk azóta volt egypár nulla sebzéses IS-3 zseni is az oldalamon.

tigrincses
SMS- arany rendelésnél nem érkezett meg a goldom... mi a szösz lehet a hiba , én mindent jól írtam be, le is vette a pénzt.... másnak is volt ilyen jellegű problematikája?

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Ezt a küldetést úgy érdemes megcsinálni ha van prémed és 10-esekkel tolod, mint állat. Abból is inkább tárassal és meddel vagy TD-vel. Egyszerre 1 nemzetre fekszel rá. Eljutsz ameddig eljutsz, és ha a végén marad mondjuk 1-2 nemzet ami nincs meg el lehet gondolkodni, hogy megér-e neked ez a 8-as prém tank 2-4000 Ft-ot!!???
Mondjuk nem mindegy mikkel rendelkezik a játékos.Kinai csak Type 58 van.Na most volt 2 olyan csata ahol 4-et bírtam lőnni ugyanis a fogyatékosokat letarolta az ellenfél(a bolondok háza még el sem kezdődött),4-ből 2 sebzett így összesen 300 körüli sebzés volt.Kiszámoltam ha jó csaták is lesznek közben akkor is 8 csata minimum kell és ez csak 1 nemzet.Majd 1 óra.
Köszi nekem van ezen kívül életem is.Ha bemegyek 8 óra túlórára dolgozni tisztán kapok 15 ezret.Inkább veszek tankot nem fogok majd ilyen szarokkal szenvedni ilyen játékosfelhozatal mellett.
Ha nekem is tele volna a garázsom minden nemzetből 10-es tankkal akkor belevágnék de így esélytelen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DasIsFuck
Mondjuk annyira nem, mert még mindig jobb sebzést és kill farmolni mint xp-t.
xp mennyiséget kegyetlenül befolyásolja a győzelem.
Álítom hamarabb össze fog jönni a napi 4,5k dmg és 4 kill mint az, hogy beduplázz 3 tankot egy nemzetből.
Zgye az xp-s grind ennyiből lehet könnyebb, hogy van min 3 tankod nemzeteknként de legalábbis 1 vagy 2 és akkor duplákkal hamar összejön...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Jó de nekem még 3 nemzethez tankom sincs.Orosszal én se lennék bajba.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ma volt 60 killem, 44 k alap Xp, csak orosz tankkal. Három négy nap alatt meglenne az orosz nemzet. Legyen 4 nap. 7 nemzet *4 nap=28 nap. Ennyit játszani képtelenség.
7,5 másodperces töltés 390 burst damage-hez? Ugyan. Azon a szinten az IS több mint 12 másodperces töltéssel tud ilyet.
Legalább volt kit támogatnod mert ez erre jó.De ha én beülök ilyen támogatóba csak nyomorék top tankokat kapok.
Valamelyik nap is Chi-Nu-val engem mocskoltak hogy láma noob vagyok mert nem megyek neki a 6-os HT-nak,de az nem volt baj nekik hogy az A1-ben ott reszketett a nyomorék piros játékos a KV-85-ben.

Ezt múltkor néztem. Tog II a végén necces volt.
De egy kibaszott buff nem ártana neki, ahogy a nagytesójának sem.
Chi-Ri 8,25 mp-s töltését levihetnék 7,5-re. Chi-To-ét meg 2,7-re.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ja majd ha lopják a killjeid akkor leshetsz mint maci a málnásban.Én már kiszámoltam hogy a jelenlegi körülmények között nincs rá esélyem sem.Nemhogy majd mi lesz akkor ha beindul a buli(föleg hogy az ünnepek miatt rengeteg lesz a Tajgetoszi)a sebzés végett a sok hülye majd nyomja a goldot hogy több legyen.
Úristen milyen kabaré lesz.
Amúgy már elkezdték a birkák,tegnap az egyik csatában valami epic gyerek beírta hogy ő ezt közvetíti erre beírta neki a nyomorék agyhiányos cirkuszi művész hogy ezt figyelje és kibaszta fullról az egyik csapattársát.

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Mondjuk igaz, az elkövetkezendő időkben nem tudok olyan sokat játékra fordítani. Viszont normális keretek közt még épp meg tudom csinálni, cégnél leállás lesz, a vizsgák meg csak január közepén kezdődnek. Kicsit kimatekozva nem egy olyan vészes akció, csak a killekre kell rágyúrni, a sebzés úgyis jön magától
Úgy látszik. Arra talán lett volna időm/energiám, erre nem lesz. És nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen. Elvégre karácsony lesz, vagy mi a frász.
voivod32
😄 Kár , pedig álomszép lett volna! Dog eat Dog!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Kedves Attila! az a 7-szer 50 ezer xp lófasz a Wz-111-hez képest.

voivod32
Szörnyű ez a chet ban! Mindenki akadályoz, blokkol, nem enged előre spotolni, kerülnöm kell őket, közben ez miatt belém basz az ellenfél, kilőve a sofőrömet+motoromat , és én nem tudom őket elküldeni a jó kurva picsába!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.14. 23:32:37

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Csak úgy megkérdem már, én vagyok itt az egyetlen aki jobban örül a wz111-nek, mint annak a szutykos T-34-85M-nek?
Reménykedtem elősször , hogy egy jó vicc. De sajnos nem. Tier 5-től lenne értelme, de így sokunknak szivacs ez az event.
IS-6-nak több értelmét látom, mint ennek ami már tier9-es tankként bennt van a játékban. Ahogy a Párduc II 8,8cm és a Tiger esetében is.
WG nem tudott mit kitalálni és előhozta a porból.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.14. 22:56:56

Akciók átláthatóbban. Év végi akciók és küldetések
Engem sem érdekelt különösebben, de most legalább megtudtam, hogy a két jelölés nem az alap tornyot és az alap ágyút jelöli, hanem, hogy az alap toronyba berakható-e a top ágyú, vagy sem. 😊

Phara: Lehet, hogy a "useStandardMarkers": false kapcsoló a kulcs. Nézd meg légy szíves, hogy nincs-e truera írva!
Van egy cikk a wotinfón. Maratoni küldetés: WZ-111
patchaou
Most hogy mondod, valóban a markersben lesz, de ez a rész annyira még nem érdekelt hogy foglalkozzam vele. Ha látom az enemyt akkor azt is látom milyen torony van rajta és hol lehet lőni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Erről hallottatok már?
Nézd a BDR 1 G B neve mellet azt a kis torony ikont. Az jelzi. Egy modpackban benne, nem tudom a nevét a modnak. Solo's Easy ModPack Installer Nem kell felraknod telepítőnél kis felugró ablakokban mutatja, mi micsoda.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.14. 22:41:01
Ha minden igaz, a config fájlok között között van egy markers.xc nevű. Ebben vannak a jelölések és talán itt kellene valamit okozni, de még nem találtam meg mit.
patchaou
Erre sajnos nem tudom a választ 😞 Lehet hogy egyszerűbb lenne egy olyan xvm konfigot letöltened ami ezt mutatja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ma volt idő és kedv a wothoz. 48 csata ebből 40 csöcs3 többi KV-4. Nettó 1,1 milla kredit, és 87 % az első skillekre. Mit tud ez a tank 3-4 skillel, meg egy ügyes játékos kezében?
Írjunk néha pozitívat is, mert a laikus fórumra betévedő látogató azt fogja hinni, hogy milyen sz*r játék a wot. :-)

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.14. 22:15:16
Az a gond azzal amit írsz, hogy csöffi max t8-ig mehet 😊 E75-el akkor találkozik ha "ügyesen" viszed be platoon-ba. Amúgy én nem tudom miért sírnak az emberek a csöffi miatt, alapvetően maga a tank eszméletlen jó, igaz h nincs meg a régi jó gun-ja, és nincs is annyi hp-ja, de gyorsabb, agilisabb lett, jobban fordul, jobban manőverezhető mint anno volt, és a mostani gun-ja se olyan rossz, oké t8-ba kell gold, de simán jó kis ketyere. Az tud csak beb.szni, ha folyamatosan városi mapra dobálja az mm és t8-ba. (light event idején jártam így, azóta azért be-be dobál t6-ba, normális nyílt mapokra is, amikor nagyon egyszerű mészárlást csinálni vele 😄)
A mocskos qrva anyját a lengyel légiónak! E-100 és T-28 egy platoon-ban? Komolyan ciánt kéne önteni Warsó ivóvíz vezetékébe...

joe662
Gondoltam gurulok párat meló után,ez volt az első.

És az utolsó is<#sir>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Én személy szerint imádom az STA-1et. Kellően gyors, flankelni ideális de supportnak is beállhat. Viszont én nem tapasztaltam a modulsérülést, amit itt elég sokan mondogatnak
Én is szerettem. Egy dolog, hogy a végsebessége nem a legjobb, cserébe pörög-forog, igazán agilis. Hamar odaér vele az ember a térkép bármelyik pontjára, ahol épp be kell segíteni. Engem jobban zavart, hogy jó japán szokás szerint baromi modulsérülős.
a tank meg kurva mobilis.... szerintem egy álom az a tank.... én imádom nagyon!!!!
Az STA-1 ágyúja minden, csak nem rossz. Olyannyira, hogy talán a legjobb T8 med ágyú, a Centurioné mellett. Baromi pontos, gyorsan céloz, gyorsan tölt, remek átütéssel, és átlagos alfával.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.14. 21:36:24
Aki tudni akarja mi a szopóroller az vegyen egy Chaffe-t. (Bár a Stuart se kutya...) csak T8-T9 ben megy és amikor egy 300 eff E-75 a top tank az PRICELESS.
Nézem a spotting damage-t... soha nem több 200-300 HP-nél.

STA-1 vicc????????????????????

erre inkább nem válaszolok 😊
xotyi
A japó hetesre hogy érted h alkalmatlan, ha killeket akarsz lopni arra tökéletes, 3 lövedék 1 másodpercenként szórja, a tár újratöltés meg 8 sec körüli,bár flankelés pöppet nehézkes vele és az artyk imádják😄

Trance&Friends nothing more..

És azt még meg tudnád mondani hol kell beálítani?Úgy érzem nálam sehol sem jelzi alapból...
Igen az . Csak viccelődtem <#smile>
Nekem se kínai se japán se angol,se francia.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.14. 21:01:23

Próbáltam a Japán VI-os VII-es és VIII-as medet a küldetés miatt. A VI-os jó csak kicsi a sebzése de a killeket azokat hozza. A VII-es imádnivaló de a küldetés teljesítésére teljesen alkalmatlan. A VIII-as egy vicc lassú, rossz ágyú és páncél. Semmiben sem kiemelkedő de mindenben átlag alatti. Ezzel az egy nemzettel kínlódás lesz a küldetés. Mehetnék másik ágra is ha lenne. Megoldás lenne kisebb követelmény erre a nemzetre mert elég gyenge belőle a felhozatal. (Álmodik a nyomor)