World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jézus,hagyj már ezzel az ostoba és fos böngészőből futó szarral.Ennyi erővel elővehetném a szekrényből az ősrégi de még működő 8 bites konzolomat és játszhatnék azzal tankosat.Ez a World of Tanks és nem a World of Tanks ócska klónjai topic.

<#eljen>

Most ennek kicsit olyan szaga volt, mint amikor a vasárnapi sziesztád közben becsönget két törpenövésű, keléses arcú 120kilós cigánynőstény hozzád, hogy rádsózzanak 4 nagy szatyor ízléstelen dunnát, 3 lepedővel....
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.15. 15:55:18

Gottfried
Ja,el is felejtettem,a német TD ág vége a jgpzE100 Krokodil. 😊
-a prém tankokat lehet bérelni az áruk 10-ed részéért,így ha csak pár napunk van grindelni,ezt ki lehet így használni
Talán nem hagytam ki semmi fontosat. 😊

Ha valaki elkezdi,olvassa el a kezdőknek szóló jó tanácsokat itt az SG-n a játék saját topicjában.Sok hasznos infó van ott a kezdeti kedvezmények kihasználásáról.Rengeteg mindent adnak a kezdőknek az első héten.
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.12.15. 15:41:23

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Már ezer éve nem írtam ide mert nem wotozom már. Mivel a WT fejlesztése is elég lassú,új játék után néztem. Találtam is egyet,ami szerintem sokaknak tetszeni fog akik szeretik a wotot,ezért írok róla pár sort,hátha még nem tették itt meg.(lusta vagyok visszanézni)

Egy wot klónról van szó,ami első látásra nekem sem keltette fel túlságosan a figyelmem,mivel szinte teljesen olyannak tűnt mint a wot,jóval gyengébb grafikával. Aztán valamiért megfogott és ma úgy 800 csata után ott tartok hogy csak azzal játszom ha tankozni van kedvem.

A játék a Ground War: Tanks

A facebokon keresztül is játszható,nem kell hozzá letölteni semmiféle klienst.
Szinte mindent megoldottak benne amiért a wot userek egy jó nagy része évek óta sír. Igaz hogy egyelőre kevés a pálya,egyszerűbb a grafika és egyelőre nincs század vagy cw,a játékélmény nekem mégis sokkal jobb mint a wotban volt. Hogy miért?

- Nincs arty
- 7 vs 7 csaták vannak,ami miatt az agyhalott csapat szinte áldás.Nem egy csatám volt már ahol mind a 7 ellent egyedül lőttem ki,úgy hogy a csapat szinte semmit nem sebzett
- a 7 vs 7 miatt gyorsabb játékmenet
- 5-ös szakasz is lehetséges prém nélkül.(nem kell mondani hogy 7 random ellenféllel szemben ez mit jelent.Gyakorlatilag olyan mint itt a század csak random ellenfelek ellen 😊)
- változó időjárás a csata közben ami a látótávolságot jelentősen befolyásolja
- sokkal kevesebb random.Ami elvileg átüt az többnyire gyakorlatilag is.Az ágyúk sokkal pontosabbak,tehát ha tudod mit kell lőni egy tankon,azt el is találod
- a fun tankok nem lettek elcseszve,a t18,Kv1,KV1s sokkal ütősebbek mint itt a wotban.
Itt egy táblázat a gyözelmi arányról amit némi tapasztalattal teljesen egyedül(0 csata szakaszban) el lehet érni.

Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek akinek elege van a wot hibáiból de szereti ezt a stílust. Próbáljátok ki!!!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

A WT-t hagyjuk, abban is az átütések kb egy rossz vicc szintjén állnak. A lövegek/lövedékek nagy részénél legalább annyira ha nem jobban el vannak írva az ártütések mint a WoT-ban. A lövedékenkénti 6 értékből kb 2-3 ha jó, valamikor annyi se... A linkelt 7,5 cm PzGr40 kivételesen azok közé tartozik amik nagyjából jók, úgyhogy ott a WoT-os 158 mm az irreális.

A WoT-ban alig van HEAT lövedék aminek jó az átütési adata, többnyire a kisebb kaliberűek jók. A nagyobbak mind nerfelve vannak. Az APCR-ek nagy része meg nem is létezett. Például az oroszoknál 85 mm-nél és németeknél a 8,8 cm-nél nagyobb lövegekhez nem volt APCR. Van pár olyan APCR is ami a valóságban nem is az volt, hanem valamilyen teljes kaliberű AP, pl a német 12,8 cm-esek gold ammoja. Vagy APDS volt mint az angoloknál majdnem minden APCR-nek nevezett lövedék.
Az amerikaiaknál meg kész parádé a lövedékek nevei és az átütések párosítása. Még véletlenül se jók. 76,2 mm M1A1-nél az M62 megkapta az M79-ét. A 90 mm-eseknél mind M77 van, különböző átütésekkel, miközben a Pattonok már nem is használták azt a lövedéket.
Nemhogy az átütési értékek reálisak, de még a lövedékek neveit se tudták rendesen kimásolni. Az oroszoknál ez az UBR jelölés nem tudom honnan jött, csak simán BR volt. De még ha cirillről fordították akkor se jó, mert úgyis csak két betű a lövedék neve, nem lehet UBR.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.15. 14:24:18
van nekem is.
tudom milyen.
op 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.15. 14:16:38
Hát bakker mekkora mákom van,csináltam replayt,mert képeket akartam készíteni a T49-ről ahogy randalírozok vele terepen.És annak ellenére hogy csak ökörködni akartam egész jó csata lett.Ha valaki meg akarja nézni akkor itt a link.
Nagy csatát ne várjatok,csak szórakozásra használom T49-et meg M41-et.

Így igaz, de tegyük azt hozzá, hogy mióta használom (mert ennyi előnyöm legyen nekem is) ezt a modot, simán belövök artyval pl egy ablakon, vagy két ház résén, stb. Nagyban javult a félig fedezékben lévő célok eltalálása. Nem is beszélve a gyenge pontok becélzásáról. Sokat nem artyzom, de egy páran már biztos a pokolba kívántak. <#mf1>

Wt Pz4-et full hp-ról durrantottam el.Nem tudom mennyit sebeztem bele,pontosan de utána leégett.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 13:53:31

Bazzz.
Győzelem!
Csata: Sand River
Jármű: T49
Szerzett tapasztalat: 1 501
Szerzett kredit: 44 436
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Sínai oroszlán, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Nem, egyáltalán nem nevezném OP-nak. Legalább ugyan annyi gyenge pontja van, mint erőssége, és körülményes tud lenni, egyáltalán nem könnyű használni. Gyakran látok noobokat E25-el szerencsétlenkedni. Ahhoz, hogy igazán megtapasztald, kell hozzá egy pár száz csata. Persze az emberekben jobban megmarad, ha egy lila E25 szakasz lemészárolja őket (legyen ez akár mennyire ritka eset). Viszont prémium tanknak lehet, hogy túl jó, mármint van olyan jó, mint a nem prémium társai, habár szerintem a Panther/M10 is sokkal jobb, mint a sima Panther, legalábbis élvezhetőségben...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A gold lőszerek átütése egyáltalán nem irreális, hanem pont ellenkezőleg: reális

WoT: Nishizumi77

Dehogy is, nem szoktam replayeket nézni.

Én is az Is ágat szeretem.Én nem szoktam aranyat lődözni,de Kv3 így sem gond,Is már macerásabb.

mindig meglepődök amikor a páncélzat a téma 😄😄
nem sok értelme van már páncélról beszélni sajna 😞 sok kis idióta benyomja a gold ammót.. aminek annyira irreálisan magas a pen-je, hogy bárhol átlövi a tankot....
szóval inkább a mobilitás fontosabb, így én inkább az IS-re szavazok 😊 nekem örök kedvenc az a tank, így 535 csata után is minden kör élvezetes vele
Kv3 tohonya tehén nagy páncélzattal,az Is kicsi páncélzat cserébe mozgékony.Kv3 előnye hogy vastag a páncélja de cserébe úgy mozog mint egy vemhes lajhár,artyk emiatt szeretik is,de hiába a nagy páncélzat mert goldal úgyis át lő bárki.
Véleményem szerint a Kv3 ág T10-ig elég szar.Az Is ág sokkal közelebb áll hozzám.

Maala
Azért remélem, a replayeket nem nyitottad meg... kínából jött replay, 3rd party oldalo tárolva. Enyhén gyanús, nem?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hali!
Tudna valaki abban segíteni valaki,h KV-3,v IS?
Melyiket érdemes?
Előre is kössz!
Maala
Nem arra van. Remélhetőleg WG a felületes munkájának köszönhetően csak azt fogja ebből látni, hogy a prém tankok szarul hoznak, és feltolják a kredithozamot, ami nekem, mint goldmellőzőnek mindig jól jön. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Arty modtól nem lesz képes belőni lehetetlen helyre,M41 nagyon jó arty.
Fölösleges ez a hiszti az arty modról,az arty modtól csak jobban lehet célozni,de nem leszel képes a föld alatt lőni meg egyéb ökörségekre.
Arty mod használata nélkül is simán kilehet szedni a tankokat bárhonnan egy kis ügyeskedéssel.Nem kell hozzá se mod se ész csak szerencse.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 12:17:32

Ezt magyarázza meg nekem valaki. M41 hmc b.zi arty az A8-ban dekkol. Kharkov a pálya. Én az E3-F3-n levő U alakú háznál kevertem. Először a jobb oldali sarkon sidescrap-eltem (az f4 bal felső csücskében) és ott meglőtt az arty, amire azt mondom, hogy ok, esetleg, mert a kereszteződés nyílt terület, elcsípte a seggemet.

DE! Bementem utána az ház közepén levő átjáróba és közvetlen mögöttem az F3 cellában az utcán durrant az arty lövése <#conf>. Szerencsére megúsztam a splash-t is, de hogy a büdös a p.csába lőtt ez oda be?????????

Az biztos, hogy arty modot használja, hogy dögölne meg aki kitalálta, de akkor is, ott egy magas ház, hogyan nem véd az?????
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.15. 12:11:50
ftr-en arty cikksorozat indul.. hat, csak gratulalni tudok 😄
A többi paramétere a lényeg, azt nem is figyeltem hogy náluk 300 a heat.

"about 150,000 players obtained WZ-111s , in contrast to 25,000~30,000 112s, about 120,000 IS-6s, 100,000 T34s, 65,000 Lowes and roughly 450,000 Type 59s."

roughly 450,000 Type 59s. - bazzz.... 😄
De ott még mindig 300 heat pennel lőnek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

voivod32
Talán, a némettel sem. Igazából itt a killekkel lesz csak gond. De tier 6 ban talán meg lehet csinálni.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.15. 11:14:33

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nah, jelen állás szerint az Object 430 eladásra kerül, jön helyette a 907. Marad a T-62A és a 140, nem kell 4 orosz med.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Clan wars Campaignért járó jutalom tank.
Ugyan az a lövege mint az E-100nak.

tier 10es cw reward tank - online techtreebe benne van a bannerban.
az agyu ugyanaz mint az e100nak.
Megírom a választ, erre elfelejtem elküldeni. Frissítek egyet és eltűnik az egész... igazán okos vagyok ma 😊
Na mindegy, röviden a lényege az lett volna, hogy papíron a célzásidő és a pontosság is egy szinten van az IS-7 csodás S-70-esével. Meg hogy azért remélem, fog örömteli perceket is okozni, nem csak frusztrációt 😊

Maala: azt én is sejtem, hogy akkora móka már nem lesz, mint eleinte lehetett, de csatánként ha csak 1-2 óvatlan áldozatot is sikerül oldalba durrantanom, vagy átütni szemből, akkor már teljesíti azt, amit várok tőle 😊

voivod32
Srácok! Mi a tököm ez a "VK7201K nevű szörnyeteg? Kettővel is találkoztam az előző meccsemen, egy baráti és egy ellenséges volt. A fejlesztési fában nem találom, de 750-et b*szott belém, heavy létére!

voivod32
Azt hiszem, az amcsi ággal nem lesz gond!

en semmi konteora nem gondoltam kozbe, vagy celoztam ilyenre.
a harom leppatano rng-nel csak azt akartam mondani, h meguntam a pattogast.
a lenyeg, hogy igazabol premmel nem kell sok esz hozza h nullara vagy pozitivra jojjon ki az ember full goldspammal sem. es innentol latom a problemat, h akkor minek toltson egyaltalan sima loszert az egysegsugaru jatekos. es evvel az lesz a problema, h nem a dontoen gold haszanlatra van szerintem kihegyezve a rendszer.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.15. 10:55:37
Maala
Én a type 61-re rakom fel szerintem a nagy dpm-ű kisebb ágyút, aztán hadd szóljon a fesztivál. 😄

Maala
Sokkal használhatatlanabb, mint 275mm pennel volt. 😊 HESH-nél azért számít a pen, pl IS-7nek csak az alját tudod belőni már, az UFP-jét nem. Így már azért van értelme az AP-jának is, ami még mindig odabasz azért 1150 alfával.

Lex: De most az ellen butasága miatt - nem lőttek ki téged - is lett pozitívban a köröd, nem csak az ész nélküli goldspam miatt. Kaptál volna egy fókuszt, vagy lepattan pár, és máris nem vagy pluszban. A goldspam önmagában nem elég ahhoz még prém tankkal sem, hogy pozitívban legyél, szerintem legalábbis.

Persze érzem én, hogy te is beleszőtted az összeesküvés-elméletesek gondolatfoszlányait, de ha nem haragszol, én az ilyen butaságokkal inkább nem foglalkozom. Addig legalábbis érdemben feleslegesnek tartom, amíg egy ilyen konteóhuszár nem villogtat egy ilyen "előre elrendeltetett" köréről replayt is, hogy ő márbizony weakspotra célozva lepattant 5x zsinórban, és a WG így manipulálja a körét.

6300 sebzés E-100al, ugyanúgy vereség, imádom!
Wins/Battles: 0 (6) (0.0%)

voivod32
Az igaz. De kínaival az IS-2-vel vígan megleszek, a japcsiknál azt hiszem, a csiri lesz a nyerő. De , ha nem megy, nem megy! 😄

McFrost
Azt gondolom, hogy ha nézem a 8-as prém tankok árát, hogy ha 7 nemzetből 4-et lepörget valaki a maradék 3at meg megveszi, az kb. 9500 Ft és így akkor megéri. Persze félre kell tenni minden emberi gondolkodást a játékban és darálni 😄
Viszon éppen ez a mézesmadzag a WG részéről, hogy ki lehet váltani a nemzeteket, így simán dől a lé....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DasIsFuck
Kezdem ezt a Type 62-t megkedvelni.
Szórakoztató tank, tetszik az ágyúja is és elég jól is keres a sebzés mértékéhez képest.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

nekem nem gond, mert elve ra sem hajtok a dologra 😊
csak azt akart evvel mondani, h mig mas nemzetnel eleg nagy a valasztek h megtalald a legjobban fekvo tankot a missiohoz, addig ezeknel nem sok valasztasod lesz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.15. 10:23:51
voivod32
Nem értem, miért gond az, ha egy nemzetnél csak egy tankod van. Ha esetleg kilőnek vele, nem várod meg a csata végét, hanem addig mész egy másik nemzetével. Kínaival/ japánnal kell kezdeni az egész eventet, és közben "mellékágon" meglesz a többi nemzet is. Én így csináltam meg az IS-6 -ot és az SP-t is, és gond nélkül, több napos kihagyásokkal is lazán megcsináltam ezzel a módszerrel.

Tono34
Boltban már vásárolhatóak a tokenek. + mai napi akció a 360 napos prém fiók.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

tegnap excelsiorral mentem egy kort, legenyseghuzas: t6 csata - cliff map
eloreszaladtam alul a beugroba - szembe: tog, kv1, wolverine, 6os vkx
most kepeztem at a legenyseget a conquerrorra, dupla xp pont jo, adjunk nekik.
szepen be is kuszott a tog - lottem ra harmat a 91pennel lepttantam.. hmm.. rng nem velem van, akkor hajra gold.
ezutan vegig azt lottem, a fentiekre mind. minden loves ami talalt sebzett.
nyertes csata 1x00 sebzes + parszaz spot, tankasz, 2300xp premiummal - nem dupla
kaptam premiummal 58k kreditet, loszer volt vagy 48k koltseg. plusszos lett.

nah es a problemam, h eleve premiummal esz nelkuli hasznalat mellett plussz lettem.
avval a tankkal amivel erosen taktikazni kellett volna ezekkel szembe, csak bealltam es lottem az egy tierrel magasabbheavyket is.
Count Adyn
Tegnap óta prém nélkül játszok, erősen érzem a manipulációt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ugyanannyira mint a nerf előtt. A 183 mm L4 talán a legrosszabb célzású löveg a játékban, talán csak a KV-2-é rosszabb. Felejthető az egész gép. Szerintem nagyon nem érte meg végigszopni az AT-ket meg a Tortoiset az FV-ért.
T6 és afölöttiekkel igen.

Tono34
Prémium tankokkal lehet csinálni a küldetést ugye? Bocs a kérdésért, de nem vagyok képben.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.