World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.15. 15:55:18
-a prém tankokat lehet bérelni az áruk 10-ed részéért,így ha csak pár napunk van grindelni,ezt ki lehet így használni
Talán nem hagytam ki semmi fontosat. 😊
Ha valaki elkezdi,olvassa el a kezdőknek szóló jó tanácsokat itt az SG-n a játék saját topicjában.Sok hasznos infó van ott a kezdeti kedvezmények kihasználásáról.Rengeteg mindent adnak a kezdőknek az első héten.
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.12.15. 15:41:23
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Egy wot klónról van szó,ami első látásra nekem sem keltette fel túlságosan a figyelmem,mivel szinte teljesen olyannak tűnt mint a wot,jóval gyengébb grafikával. Aztán valamiért megfogott és ma úgy 800 csata után ott tartok hogy csak azzal játszom ha tankozni van kedvem.
A játék a Ground War: Tanks
A facebokon keresztül is játszható,nem kell hozzá letölteni semmiféle klienst.
Szinte mindent megoldottak benne amiért a wot userek egy jó nagy része évek óta sír. Igaz hogy egyelőre kevés a pálya,egyszerűbb a grafika és egyelőre nincs század vagy cw,a játékélmény nekem mégis sokkal jobb mint a wotban volt. Hogy miért?
- Nincs arty
- 7 vs 7 csaták vannak,ami miatt az agyhalott csapat szinte áldás.Nem egy csatám volt már ahol mind a 7 ellent egyedül lőttem ki,úgy hogy a csapat szinte semmit nem sebzett
- a 7 vs 7 miatt gyorsabb játékmenet
- 5-ös szakasz is lehetséges prém nélkül.(nem kell mondani hogy 7 random ellenféllel szemben ez mit jelent.Gyakorlatilag olyan mint itt a század csak random ellenfelek ellen 😊)
- változó időjárás a csata közben ami a látótávolságot jelentősen befolyásolja
- sokkal kevesebb random.Ami elvileg átüt az többnyire gyakorlatilag is.Az ágyúk sokkal pontosabbak,tehát ha tudod mit kell lőni egy tankon,azt el is találod
- a fun tankok nem lettek elcseszve,a t18,Kv1,KV1s sokkal ütősebbek mint itt a wotban.
Itt egy táblázat a gyözelmi arányról amit némi tapasztalattal teljesen egyedül(0 csata szakaszban) el lehet érni.
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek akinek elege van a wot hibáiból de szereti ezt a stílust. Próbáljátok ki!!!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A WoT-ban alig van HEAT lövedék aminek jó az átütési adata, többnyire a kisebb kaliberűek jók. A nagyobbak mind nerfelve vannak. Az APCR-ek nagy része meg nem is létezett. Például az oroszoknál 85 mm-nél és németeknél a 8,8 cm-nél nagyobb lövegekhez nem volt APCR. Van pár olyan APCR is ami a valóságban nem is az volt, hanem valamilyen teljes kaliberű AP, pl a német 12,8 cm-esek gold ammoja. Vagy APDS volt mint az angoloknál majdnem minden APCR-nek nevezett lövedék.
Az amerikaiaknál meg kész parádé a lövedékek nevei és az átütések párosítása. Még véletlenül se jók. 76,2 mm M1A1-nél az M62 megkapta az M79-ét. A 90 mm-eseknél mind M77 van, különböző átütésekkel, miközben a Pattonok már nem is használták azt a lövedéket.
Nemhogy az átütési értékek reálisak, de még a lövedékek neveit se tudták rendesen kimásolni. Az oroszoknál ez az UBR jelölés nem tudom honnan jött, csak simán BR volt. De még ha cirillről fordították akkor se jó, mert úgyis csak két betű a lövedék neve, nem lehet UBR.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.15. 14:24:18
tudom milyen.
op 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.15. 14:16:38
Nagy csatát ne várjatok,csak szórakozásra használom T49-et meg M41-et.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 13:53:31
Győzelem!
Csata: Sand River
Jármű: T49
Szerzett tapasztalat: 1 501
Szerzett kredit: 44 436
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Sínai oroszlán, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

WoT: Nishizumi77
nem sok értelme van már páncélról beszélni sajna 😞 sok kis idióta benyomja a gold ammót.. aminek annyira irreálisan magas a pen-je, hogy bárhol átlövi a tankot....
szóval inkább a mobilitás fontosabb, így én inkább az IS-re szavazok 😊 nekem örök kedvenc az a tank, így 535 csata után is minden kör élvezetes vele
Véleményem szerint a Kv3 ág T10-ig elég szar.Az Is ág sokkal közelebb áll hozzám.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Tudna valaki abban segíteni valaki,h KV-3,v IS?
Melyiket érdemes?
Előre is kössz!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Fölösleges ez a hiszti az arty modról,az arty modtól csak jobban lehet célozni,de nem leszel képes a föld alatt lőni meg egyéb ökörségekre.
Arty mod használata nélkül is simán kilehet szedni a tankokat bárhonnan egy kis ügyeskedéssel.Nem kell hozzá se mod se ész csak szerencse.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 12:17:32
DE! Bementem utána az ház közepén levő átjáróba és közvetlen mögöttem az F3 cellában az utcán durrant az arty lövése <#conf>#conf>. Szerencsére megúsztam a splash-t is, de hogy a büdös a p.csába lőtt ez oda be?????????
Az biztos, hogy arty modot használja, hogy dögölne meg aki kitalálta, de akkor is, ott egy magas ház, hogyan nem véd az?????
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.15. 12:11:50
roughly 450,000 Type 59s. - bazzz.... 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ugyan az a lövege mint az E-100nak.
az agyu ugyanaz mint az e100nak.
Na mindegy, röviden a lényege az lett volna, hogy papíron a célzásidő és a pontosság is egy szinten van az IS-7 csodás S-70-esével. Meg hogy azért remélem, fog örömteli perceket is okozni, nem csak frusztrációt 😊
Maala: azt én is sejtem, hogy akkora móka már nem lesz, mint eleinte lehetett, de csatánként ha csak 1-2 óvatlan áldozatot is sikerül oldalba durrantanom, vagy átütni szemből, akkor már teljesíti azt, amit várok tőle 😊
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
a harom leppatano rng-nel csak azt akartam mondani, h meguntam a pattogast.
a lenyeg, hogy igazabol premmel nem kell sok esz hozza h nullara vagy pozitivra jojjon ki az ember full goldspammal sem. es innentol latom a problemat, h akkor minek toltson egyaltalan sima loszert az egysegsugaru jatekos. es evvel az lesz a problema, h nem a dontoen gold haszanlatra van szerintem kihegyezve a rendszer.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.15. 10:55:37
Lex: De most az ellen butasága miatt - nem lőttek ki téged - is lett pozitívban a köröd, nem csak az ész nélküli goldspam miatt. Kaptál volna egy fókuszt, vagy lepattan pár, és máris nem vagy pluszban. A goldspam önmagában nem elég ahhoz még prém tankkal sem, hogy pozitívban legyél, szerintem legalábbis.
Persze érzem én, hogy te is beleszőtted az összeesküvés-elméletesek gondolatfoszlányait, de ha nem haragszol, én az ilyen butaságokkal inkább nem foglalkozom. Addig legalábbis érdemben feleslegesnek tartom, amíg egy ilyen konteóhuszár nem villogtat egy ilyen "előre elrendeltetett" köréről replayt is, hogy ő márbizony weakspotra célozva lepattant 5x zsinórban, és a WG így manipulálja a körét.
Wins/Battles: 0 (6) (0.0%)
Viszon éppen ez a mézesmadzag a WG részéről, hogy ki lehet váltani a nemzeteket, így simán dől a lé....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szórakoztató tank, tetszik az ágyúja is és elég jól is keres a sebzés mértékéhez képest.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
csak azt akart evvel mondani, h mig mas nemzetnel eleg nagy a valasztek h megtalald a legjobban fekvo tankot a missiohoz, addig ezeknel nem sok valasztasod lesz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.15. 10:23:51
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
eloreszaladtam alul a beugroba - szembe: tog, kv1, wolverine, 6os vkx
most kepeztem at a legenyseget a conquerrorra, dupla xp pont jo, adjunk nekik.
szepen be is kuszott a tog - lottem ra harmat a 91pennel lepttantam.. hmm.. rng nem velem van, akkor hajra gold.
ezutan vegig azt lottem, a fentiekre mind. minden loves ami talalt sebzett.
nyertes csata 1x00 sebzes + parszaz spot, tankasz, 2300xp premiummal - nem dupla
kaptam premiummal 58k kreditet, loszer volt vagy 48k koltseg. plusszos lett.
nah es a problemam, h eleve premiummal esz nelkuli hasznalat mellett plussz lettem.
avval a tankkal amivel erosen taktikazni kellett volna ezekkel szembe, csak bealltam es lottem az egy tierrel magasabbheavyket is.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"