418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tessellia
    Idő kérdése és újra látni fogjuk az SU-85-t 107mm-es ágyúval;).
  • Angelus1991ster
    Na ne:D:D:D T35-öt még mindig nem képesek kiszülni magukból.
  • yossarianHUN
    Régen ugye ez alapból rajta volt a T-28-on, csak aztán elvették tőle, mert OP volt. Mostanáig.
  • lexlutor
    a kv1 agyuval 120 pen 160 sebzes.. csak gratulalni tudok..
  • yossarianHUN
    Egyébként T-28E, leendő T4 prém.
  • yossarianHUN
    WG ismét meghúzta a kreativitásbutykost. Kezdem azt hinni, hogy direkt csinálják.

• patchaou
    Ja, akkor nekem nincs... oké.
    Akkor máshogy fogalmazok. Ha betiltaná, akkor ki modot használna az már csalna. Aki pedig nem hajlandó csalni (a gerincesebbje) nem játszana tovább csalókkal. Az összes fps-t ezért hagytam ott..

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.14. 20:31:35
  • FosTalicskaa
    "a gerincesebbje itthagyná a játékot"
    A játékosok annyiszor de annyiszor bebizonyították már a WG-nek, hogy ha pl odaállna mindenki elé SerB és arconcsapná őket egy péklapáttal, lehuggyozná őket miközben játszanának, akkor sem történne semmi. Kis sírás, kis anyázás a fórumon, majd 1-2 hét alatt mindenki lenyugszik és újra kinyílik a pénztárca, veszik a prémium 30 napot, a prémium tankot, a prémium lőszert, a prémium prémiumot... akiknek volt gerincük azok már 7.0 után leléptek (kb az auto-loader franciska easy mód után). :P
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.14. 20:23:45
  • patchaou
    Ha betiltaná, azzal csak azt érné el, hogy a gerincesebbje itthagyná a játékot, mert a görények a tiltás ellenére is tovább moddolnának.
  • Pares
    Pont erről van szó, akkor kéne, ha a WG-t izgatná, de mivel magasról szarik az egészre, ezért mindenki azt csinál amit akar. Úgy is néz ki az egész játék.
  • patchaou
    Szerintem is jó megoldás lenne, azzal együtt, hogy a népszerű és hasznos modokat pedig a wg rakná bele a játékba.
  • Pares
    Ki mondta hogy gond? Ha valamivel gond van, akkor az a WG modokkal és csalásokkal kapcsolatos politikája (vagyis inkább annak hiánya). Remélem az Obsidian és a my.com máshogy fog hozzá állni (személy szerint alapból modolhatatlanná tenném a játékot)...
  • Userx2
    Én nem lövök aranyat, csak aranyra válaszként. Ahogy Yoss írta, a világ nem rólunk szól. Arról ami a zsebünkben van.
  • TiborTamas
    Akkor kellene mindenkinek úgy játszania, ha a WG nem tenné lehetővé szabadon a játék moddolását. Innentől meg mindenki eldöntheti, hogy használ-e kiegészítőket vagy nem. Ez ugyanígy igaz az aranylőszerre is. Ha ezt mindenki el tudná fogadni, akkor sokkal kevesebb vita lenne belőlük, de hát viták nélkül ugye dögunalmas lenne az élet.
  • Master91
    lol, kurva inkorrekt ha a 8as gépemet egy 2 szinttel kisebb szarrá lövi az arany lőszerrel....minek akkor a tier limit?

• patchaou
    És? Nagyobb lesz a farkam ha mod nélkül játszom? Nem. Amíg nincs megtiltva addig mi a gond?
  • yossarianHUN
    Miért lenne inkorrekt? Épp az lenne rohadtuk inkorrekt, ha egy 50 HP-s hatos eséllyel indulna 400-800 HP-s nyolcasok ellen. Lássuk már be, hogy nem körülöttünk forog a világ, és nem mindig mi vagyunk nyertes helyzetben. Bizonyos vert helyzeteket meg vissza lehet hozni, elég sokat viszont nem, és akkor így jártunk. Deal with it.
  • Pares
    Mi ebben a tehetség? A játékot eredetileg így kéne játszania mindenkinek, nem? Csak nagyon sokan már olyan régóta használnak olyan sok modot, hogy nélkülük le vannak bénulva.
  • Userx2
    Nem kell legyőznöm egy 8-ast hatossal. Mégis ha megélem végét 50 hpval mehetek 400 800- hp-s páncélozott gépek ellen. Incorrect és kész. Statomról: nem is kell mindenkinek jó játékosnak lenni, hisz ez mégiscsak játék. Megpróbálok kockázatos vagy eszetlen dolgokat. Máskor meg pont nem. Sokszor ráfázok, ez van.
  • TiborTamas
    Amikor valaki a szinkront pozitívumként hozza fel. :D (Najó, ebben a filmben még csak elmegy, de nagy általánosságban sokat el tud venni egy filmből a szinkron. Legalábbis számomra biztos.)

Maala: Jó is volt az a HUNS még akkor. :)
  • vasasgabri
    Sok embernek van szponzora főként a szülők pár ezer forintal.
  • patchaou
    Ez bennem is megvan, de többnyire azért mert az Én topjaim még véletlenül sem arra kolbászolnak amerre találkozhatnak az ellen topjaival :/
  • Maala
    Mert úgy fun.
  • yossarianHUN
    Valaki magyarázza már el, miért van mindenkinek az a kényszerképzete, hogy neki mindenáron az ellenség top tankjait kell egy hősies iszapbirkózás során a földbe döngolnie, mert komolyan nem értem.
  • patchaou
    Ha a saját accommal csak hébe-hóba megyek és többnyire pénzért játszom az ér? XD
  • Userx2
    Jó tegyük félre a goldot. Tv-ben láttam a WG dokfilmet, h ők mennyire figyelnek a ballanszra. Megyek egy 700 HP-és tankkal az 1400-1500 hp 8asok ellen. Nem értem miért jó ez.
  • patchaou
    Azt mindig meg tudják magyarázni.
    -sokáig gyenge géppel játszottam
    -az elején sokat szenvedtem a lightokkal
    -sokat mentem artyval...
    Ezek azok amiket a legtöbbet hallok. Aztán többnyire az utolsó ezer csatájuk sem jobb mint az átlaguk, de ezt már csak akkor említem meg ha rossz passzban vagyok :)
    De a legjobb "azért nem vagyok lila, mert nem kempelek hátul" - többnyire erős narancs játékosoktól hallom.
  • Maala
    Itt senki sem profi. Emelje fel a kezét, akinek van szponzora!
  • Userx2
    Én nem vagyok profi. 16 k csata csak valamennyi tapasztalatot jelent, semmi többet. Még a mai napig is elmegyek másodmagammal üres oldalra megdögleni, ami nagy hiba. Vagy bújkálok az artyk elöl a lassúcska havyvel közben a front elesik, van ilyen. De ha megnézed mit tesznek lilák, a lila statért már téged sem fog érdekelni a győzelem. Egyéni játék(élmény). Elmondom kék vagy lila so mindent nem fog tenni az egyik oldal mentéséért. Tömegben mozognak cél a sebzés maximalizálás. Látom még csapattársakat is beáldoznak ezért. Remélem az AW-ben nem lesz statrendszer. Ne erről szóljon már egy játék. De mobdjuk a pénzt ez hozza igazán. Meglátjuk mi lesz.
  • patchaou
    De nem lehet mindenki ekkora tehetség. :)
  • yossarianHUN
    "+2 tiernél gokdot KELL használni."

Piff, elégtelen. Egyébként egyedül a top tierekben nem fordulhat elő, hogy két tierrel nagyobbak ellen mész, úgyhogy dolgozzuk ezt fel, és lássuk be, hogy erről (is) szól a játék. Olyan tier viszont nincs, ahol "folyamatosan" két tierrel nagyobbak ellen kell menni. Az meg, hogy azért 1100 a statod, mert nem lőttél goldot T6-ban... Hát vagyunk még egy páran akik nem lőttünk, és mégse annyi.
  • Angelus1991ster
    Az egyik legjobb színész. Bár a szinkronok is hozzátesznek. Zorgként, Siriusként utánozhatatlan.
  • Maala
    Jó, hát mindketten HUNSosok voltunk, a beteg WoTosok első kétnyári koncentrációs táborában. (Szigorúan a tömeg/térfogat értelemben)
  • Pales27
    nekem azért van golddetektror, mert tudom az átütését a simának és a normálnak és tudom milyen eséllyel mehetek ki ellene. Látom hogy egy kis tank van előttem, ami már bevert egyszer golddal, akkor a következőre is goldra számítok, holott simával nem ütne be.
    Ritkán hasznos, meglehet enélkül is lenni, de párszor jól jön.
  • vasasgabri
    Az abbahagyást azokra értettem akik már állítólag törölték a játékot de még ide írogatnak.
  • TiborTamas
    Gary Oldman-t is csípem amúgy, de szerintem valahol mélyen ezt is tudod. :D
  • Pares
    Én a f*szverést könnyítő Battle Assistanton kívül semmilyen modot nem használok. Minden, ami a csatához kell fejben is meg tudom jegyezni, így nem vonja el figyelmem semmilyen fölösleges adat a képernyőn. Úgy vagyok vele, hogy csatában a tankokra koncentrálok és semmi más részlet nem érdekel. Az alap HUD is mutat minden létfontosságú információt, ezen felül pedig számomra minden más csak figyelemelvonó csiri-csáré.
  • vasasgabri
    Hát amit most leírtál az egy ideje bennem is forrong de erről azt gondoltam hogy tapasztalat hiányában szenvedek. Ha már a profiknál is előjönnek ezek a gondok akkor mitszóljanak a kezdők.
  • TiborTamas
    Nem csak te érzed a negatív hullámokat errefelé, de azért mások sírása miatt abbahagyni... Ezt komolyan gondoltad? :) Én pl. még közel 40k csata után is élvezem a játékot és nem hinném, hogy játszhatatlan lenne majd ennyi változtatástól (ami még nem is biztos, hogy bekerül...). Tudni kell alkalmazkodni és annyi.
  • Angelus1991ster
    SPG-10 :artyval ölj meg két artyt, ti ezt mivel csináltátok meg?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.14. 18:43:44