418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#353927 Kell még bizonygatnom az FV heavy használhatóságát?
-
MrSnail #353926 FosTalicska Foch-ja gyári hibás volt mindig is, be voltak borozva a franciák mikor összehegesztették + még le is nerfelték rendesen. -
besti #353925 R3nton elvből nem játszik annyira OP tankokkal, nem fogja kihúzni :)
Egyébként nem tudom mi lesz a baj a X-essel, a IX-es Foch nekem tetszik. 60%-ot nyaldossa a szóló winrate-m és 0.94 az armor use efficiency, ami azért egy TD-től nem rossz.
Más, ha az RNG eldönti, hogy nyerni kell, akkor nyerni kell. 15-ből 15 találat és 14 sebez is - mindez WZ-120 lézerágyújával.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#353924 Hát lol
-
FosTalicskaa #353923 Gondolom a hihetetlenül OP, a wot-be bekerült legbrutálisabb tank, ami miatt 1312 milliárd fórumnyi hozzászólásban sírtál, a francia Foch155-öt még azóta sem próbáltad ki... -
R3nton #353922 Főleg, hogy mostanában TD-kkel szoktam játszani :D Angol felépítményes TD-ket húzom, és tetszenek képzeld el, baromira tetszik az AT-15 ott tartok most. Előtte meg a obj263-t húztam kis és az összes TD tetszett a vonalon, főleg a 7-es és a 8-as, de a su-122-54 is baromi jó. -
R3nton #353921 Ironikus volt... -
FosTalicskaa #353920 Látom nem változtál semmit. Nyilván az fel sem tűnt neked, hogy a TD-ket még csak meg sem említettem.... Csak valami kattant az agyadban, jött a vörös köd és megszületett egy tipikusan rád jellemző hozzászólás.
Lefogadom az unbalanced OP medjeidben még mindig nem tudsz mit kezdeni a páncélvadászokkal. Biztos nehéz lehet túljárni az eszén egy lassabb, pontatlanabb, úgy nagy általánosságban gyengébb tanknak. -
Oddball29 #353919 Melyik light hugyozza keresztül a heviket, mesélj már? -
#353918 "Igen persze, de a TD-vel soha semmi baj nem volt"
WTF???? Ezt komolyan mondod? Netalán emlékezetkiesésed van? Nem is tudom ki volt itt az egyik legnagyobb síró a TD-k miatt anno:) -
#353917 A gold ammo penjét is nerfelik. -
R3nton #353916 Igen persze, de a TD-vel soha semmi baj nem volt, szokásos hülyeséged. Egyébként most tényleg sok a med és rájuk férne egy nerf, de nem ilyen. Ha 15-t elvennének átlagban a penből bőven elég lenne. És mondjuk korlátoznák a gold ammo számát. Nagy sebesség? Hát max a bc25 gyors meg a leo1 most az új francia még, a többi már átlagos vagy inkább szar. M48 végsebessége 44 az angolé 40, átütés nélkül elég érdekesek lesznek :D
AW-t én már leszarom, ez az első és utolsó MMO amivel játszok, túl sok időt vesz el. Majd gépet újítok és megveszem a Battlefrontot! -
FosTalicskaa #353915 Az aw miatt néztem ezt a fórumot is és ha jól olvastam a siránkozás áradataból, a gold ammot nem nerfelik, tehát, ugyanúgy goldot fognak lőni a playerek, tehát gyakorlatilag nem fog változni semmi. Miért játszanának a páncél miatt a heavykkel az emberek, ha ugyanúgy keresztülhugyozzák őket még a könnyű tankok is? A mednek és lightoknak továbbra is ott van a nagy sebesség, lézerágyú, rof, camo és a legtöbbnél még az erős torony is...
Nem mellesleg sokkal jobb volt a játék amikor 15 tankból 12 heavy tank volt egy oldalon, mert őket legalább meg lehetett látni, ha lőnek, nem úgy mint egy mednél, hogy 6 sec-enként tolja az arcodba a 3-400 dmg-et, zéró távolságról te meg csak gurulsz előre mert a játék 100 méter felett ki se rajzolja őket. -
#353914 APCR, csakis APCR. -
Userx2 #353913 Pofátlanul kempelni kell a havykkel is ha sok az arty, persze néhány pályán semmi fedezék. Vegyék már észre magukat a bokor lakók. Bárhogy is alakul a csata és bármit is firkálnak chatbe, egy fucking artyval elintézem.
Ha kijön az AW, megint léphet a wot a játszhatóság irányába, és talán pont az arty utálókat próbálnák vissza csalni, ki tudja? Álmodozok. Nyomattam is egy alap csomagot az AW-be, biztos ami biztos.
-
R3nton #353912 Viccen kívül, kijön ez a patch gomba mód fognak elszaporodni az artyk :D -
R3nton #353911 Na hát akkor mégse lesz neked olyan jó ez a patch, mivel az borítékolható, hogy milyen tankokból lesz több: 1. heavy mert van páncélja 2. arty mert annak aztán tök mind1 milyen az átütése, illetve így, hogy sok heavy lesz már most dörzsölik a markukat az artyk. 3. talán közvetett módon lightból is több lesz.
TD-t meglátjuk mennyire fogja őket visszavenni ez a nerf, de medből mindenképpen kevesebb lesz.
De megint az artyk nyernek a legtöbbet ezzel :D Bár valami artyrebalancot is akarnak, igaz az gondolom 2 év múlva lesz :D -
#353910 Én nemtudom melyik tank hd eddig és meik nem mert rohadtul nem látom köztük a különbséget, főleg játék közben::D -
Angelus1991ster #353909 Nálatok is megvan az az érzés, hogy ha valamelyik kedvenc tankotokat HD-sítik, utána egy csöppet rosszabb lesz vele a játék? -
Userx2 #353908 Nem fog izgatni a gold. Az artykat annyira utálom, hogy a gold már eltörül mellette. 2 hónap szünet cigók miatt volt. Aztán rájöttem, hogy minden játékot szétcsalnak. Aki meg wotban csal, meg is érdemli. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kipróbáltam régebben. Behülyültem a sok infótól és két csata után letöröltem a csalást. Pusztán a statért megéri nekik? Fel nem foghatom. -
#353907 "Aki eddig nem goldozott talán ezután se fog, csak azért mert wg-nek csökkenek bevételei? "
Sablon szöveg, mint a "pistike ap-val se üt át, akkor arannyal se fog"
Fogadni mernék rá hogy meg fog nőni az arany lőszerek használata, és végre itt tömeges hagyják itt ezt a szutykot hogy végleg össze omoljon, vagy én ne legyek annyira barom hogy megint játszani legyen kedvem -
#353906 Én nagyon nem szeretem a HEAT-et, még CW n is inkabb alaploszert hasznalok legtöbbször medekkel:) -
Angelus1991ster #353905 Valahogy én is vagyok vele. Elsődleges lőszer átütését nézem csak, gold lőszerét csak a karcolgató ágyúknál: Chi-Ri, VK3002DB.
Csak a pszichopaták műhelyében gyártott IM-ek miatt lusta vagyok és azt a 4-5 ezer sebzést nem bízom a véletlenre. Bár rengeteg esetben cserben hagyott a szargaming-aranya. -
R3nton #353904 Visszájára fog elsülni...én biztos nem fogok pattogni. Idáig ritkán használtam goldot, csak akkor, ha másképp esélyem nem volt beütni. Így lehet, hogy kevesebbet megyek majd T10-ben, de akkor full gold spamet fogok tolni. Ennyi részemről ;) -
Userx2 #353903 Én azt remélem ha már 264-el nem ütnek át, mert esetleg célozni kellene, akkor talán 300-as golddal sem fognak feltétlenül. Eddig is pattant egy részük. Fizessék a számlát, ha bírják. +1 az átütés nerfnek. Aki eddig nem goldozott talán ezután se fog, csak azért mert wg-nek csökkenek bevételei?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kryon #353902 Még néhány hónap és ingyen is kipróbálhatod. Ez azoknak van, akik nem bírnak addig várni.
Amúgy mivel csak egy kicsit szebb wot2 modern tankokkal, nem is értem ezt a sietséget. Mintha valami forradalmian új játék lenne, pedig csak egy jó másolat.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.13. 22:09:03 -
R3nton #353901 Mondjuk így könnyebb lesz majd megcsinálni Maussal a HT-15-t :D Nem fog semmi átütni :D -
#353900 +1 -
Myke28 #353899 Nos én is beléptem a "fizetők" táborába :) 1 próbát megér(ha a gépem is bírja majd) -
#353898 erre nem is gondoltam -
#353897 5. nagyobb bevétel a prémium lőszerekből. -
#353896 Amúgy miért jön ez az átütés nerf van infó róla?
1. mert miért ne?
2. op medek!
3. gigantikus sírásáradat a fórumon
4. vagy csak mégis lesz tír10+ és ez a kezdő sunyi lépés?
jöhetnek a voksok :)
-
#353895 Manapság már minden játékot elő lehet rendelni és ennyi pénzért nem kapsz semmit. -
#353894 Kár, hogy olyan világot élünk, hogy be kell vásároljam valahova, ha ki akarom próbálni....és ezzel nem az a bajom, hogy 3 ezret nem bírok ki, hanem a lehúzás már elkezdődött, mielőtt kijött volna a gém... -
Angelus1991ster #353893 Sajnos Crysis-WoT-ot is elfogja lepni a b.szott noob armada, Mr. pro_warior2015 és társai. Akiktől már tépem a hajam. -
yossarianHUN #353892 Storm: "Writing shit is funny and interesting. My 'answer' was written BEFORE this test."
Player: "Only poorly educated people swear."
Storm: "Fuck off"
Player: "Storm, go fuck yourself."
Storm: "Right back at you."
Mi van, Storm ugrott be SerB helyett, amíg a főnök Tahitin nyaral? -
#353891 helyesen saccoltad Inspector kb 240et ír a kötény alatt beforgatva -
Oddball29 #353890 Le lehet, persze, a kötény alatt 45 foknál én olyan 50-50%-ra számítanék, ettől élesebb szögnél persze ez rohamosan csökken majd, és az esetleges szintkülönbség sincs benne.
Haspáncél meg 225mm effektív apcr ellen forgatás nélkül, ez már 30 foknál is könnyedén hárít anélkül, hogy sebezhetővé tenné a tank oldalát. De hát ez kell a tömegnek.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 19:07:49 -
yossarianHUN #353889 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Oddball29 #353888 A tények makacs dolgok. Adatokkal, alátámasztott érvekkel, hiteles tapasztalattal szívesen vitázok, csak éppen ilyet nem tudtál felmutatni.