World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De hát ez egy buherált kép.
Nem sorrendben vannak a tankok hanem összevissza.

Önmagukkal játszanak új MM besorolás <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Neveket kitakartam , mert magyar nevek is vannak , és nem akarok sértődést <#smile>
De megvan kitakarás nélkül is , ha érdekel valakit a kép ! <#hehe>
?
Artykkal nem lesz gond 😊 9.6 ban kapnak egy új csata módot . Vége a <#kocsog> nek <#hehe>
Buffot a Chi-Ri-nek!

angelus1991ster.blogspot.hu

T49-el már csak ökörködök,de még így össze jön néha szép kör.
De igazából csak rallyzni akartam,olyan jól sikerült lavírozni az ellenség közt hogy a vége ez lett.

M41 és T49 azért jó mert tényleg lehet velük ökörködni,és ez a pálya még jó is volt,szép nagy nyílt területek lehet száguldozni.<#vigyor2>

hetvege van. semmi uj nincs ebben.
Sajna a replay sosincs bekapcsolva,pedig M41-el jó lett volna néha,olyan eszetlen poénok voltak vele,Siegfried Line-on ráfutottam vele a tankakadályokra,ettől nem össze tört hanem repült egy marha nagyot,és sérülés nélkül értem vele földet,még a beton bunker felett is át repültem vele,Live Oaks nevű pályán a város mögötti csatornára ráfutottam teljes gázzal,erre berepültem a házak közé első és második emelet magasságában,és azt is túlélte a kicsike minden gond nélkül.Épp most próbáltam le duplázni.

M41-el olyan hajmeresztő dolgokat éltem túl hogy azt el sem hitem volna.

M41 elég sokszor került t10-be,de ne bánd,az a tank egy állat,úgy fordul mint álom,irtó gyorsan megy irtó gyorsan fordul,t10-ben a táras ágyúval könnyen szét lehet rúgni sok segget.Ha a tárassal akarod használni,én azzal szeretem.T49-et úgy vettem meg hogy az M41-et meg tartottam,csak a legénységet raktam át.Az M41 nem az a tipikus passzív scout,isteni jó vele hergelni a t9-10 nehézfiúkat.Vertem már vele bat mobilt is,volt hogy kettő nem tudott legyűrni.<#szeret>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.14. 19:23:39

popey8
Nekem ritkán, hála az égnek, de azzal T10-ben is durvát lehet alkotni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Pales27
nekem hétköznap délelőttönként megy legjobban, egyébként meg 3as unicum szakaszba kell menni.

voivod32
Azt a nyomorult Bulldogot gyakran teszi 10-be? Mert akkor beleverem a botom az egészbe! Már okádnom kell ettől a rohadék T37-től. Állandó T8-T9. Az átlag csatahosszam nem haladja meg a 2 percet.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

T49-el T9 csatában nekem lett a legtöbb sebzésem.

Néha egész jó tud lenni ez a kis taliga.

voivod32
Ja, hajnalban ráadásul holtfáradt agyhalottak vannak!

popey8
Hajnalban is túl sok az agyhalott, csak ezért ne maradj fent😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

voivod32
Igen, elég jellemző a tier 8 , és a 96-os pennel nem sokra lehet menni vele, ráadásul még rohadt lomha így stockon.

Üdv mindenkinek ! 😊
(előre is bocsi egy-két szóért ! )
De kérdem én mi a faszom van most a wottal ? Tirpáknál tirpákabb játékosok vannak benne egyszerűen katasztrófa ! úgye az event miatt kéne a 6os britt cromwel a Tog mellé , de egyszerűen nem lehet játszani tier 5ben 😞 pedig szuper a Crusader ! Egyszerűen nem tud az ember mit kezdeni a tétókkal ! -.- tartok egy oldalt kiosztok 1000-1500 sebzést ezzel a légypiszokkal , és egyszer csak azt veszem észre a csapatom elhullott és csak én lőttem ki ellenséges tankot ! mondom jólvan menjünk nagyobb tierbe , Tigrisbe beülök elindul a csata elfoglalom a pozíciómat , és a semmiből az arty 1300at belém rak szóval ez a csata is kuka ! (persze az artyis röhög meg írja a chatbe hogy lol stb ! -.- hát kösz mondom remélem hogy a isten is ennyit pakol beléd ! -.- persze a csata bukó úgyszintén ! akkor megyek az ELCvel hát menet közben (65km/h) az arty kilő XD vicc XD pedig városban voltam xD (tier 10et meg már megse merem próbálni xD )no de mind1 lehet én vagyok a béna stb de azért ez kicsit gusztustalan , a játékosok egy aranyhal memóriájával vetekszenek ami 3 másodpercig tart ! -.- és persze az artyisták , undorító hogy a WG kedvez nekik , főleg ezzel a legális cheat moddal ! ( nem tagadom nekem is van artyim egy amx 13 f3 , mert úgye majd kelleni fog az eventhez :/ ) de inkább levadászni szeretem őket , jó gyűjteni a buziverőmedálokat (pascucci) XD
no akkor felteszem a kérdést mit lehet tenni ilyenkor ? mert hát hajnalban biza nincs kedvem játszani , mert akkor jobb szeretek aludni XD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Köszi az infót, elolvasom! Régebben amúgy olvasgattam ezekről, csak akkor még olyan lassú volt a gépem, hogy alig tudtam játszani is. Nemrég kezdtem bele újra a játékba, persze még elég kezdő vagyok a 2k meccsemmel tudom. 😊

★★★★★

Az ratyi tank. Csak szakaszostul erős, egymagában csak idegesítő harckocsi.

Csatánként csak egy van, sőt nem is olyan gyakori. Minden második t7-es csatában látni. Nem értem a langyigamingot, nem akar bevételt? Ennyire ostobenkók?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.14. 18:13:20

angelus1991ster.blogspot.hu

Gondolom azt már pakolja bőven T8-9-be. A Csöffivel szerencsére elég gyakran kerülök T6-ba, ahol tudom fürge, lapulós medként használni. Mivel sosem lightoztam, és nem is nagyon vagyok még képben a megfelelő light játékstílusban, ez így elég emberbarát.
voivod32
Ja, a végére én is egészen megkedveltem. Most a T37-el szopok. Még totál stock.

Vicces ez a Csöffi, a T67 egy lövéssel csapja ki belőle a lövészt és a rádióst. De egyébként egész fun kis jószág, pedig még nem is fullos.
GabeE3e
Grat, a legénységi képességeknél némi zavart érzek az erőben.

Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, itt nagyjából le vannak írva a különböző skillek/perkek,hogy hogyan működnek:
Legénységi képességek

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Addigi legtöbb XP amit kaptam és Tank Ász:

★★★★★

patchaou
Rengeteg beállítási lehetőség van. Ha valaki nincs tisztában azzal mi mit jelöl, az legbiztosabban úgy tudhatja meg, ha megnézi a leírást a zip-ben amit letöltött, vagy rákeres azon oldalon ahonnan leszedte.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sunsetjoy
A prémet a tank nevének színezése jelzi, általában aranysárga közeli színnel.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Többnyire a tank fölött a név/típus után, de bárhova be lehet állítani.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A csillag nem a prémet jelzi?más csillagot én nem látok,pedig a legfrisebb xvm van.Hol van pontosan a csillag?
voivod32
Hát, ez a stock T37 is egy rémálom...

voivod32
Nem hiszem, hogy el tudtam volna menekülni, mert már rám mozdult a TD, benne volt a pakliban, hogy elkap, de a rohadék Type-ra nem számítottam, bár már a meccs eleje úgy kezdődött, hogy keresztbefordított, és tolt maga előtt.

voivod32
Nem jól fogalmaztam. Inkább úgy kellett volna írnom, hogy egy viszonylag gyengébb, vagy kevésbé sikerült kör. Azért nem vagyok akkora májer, hogy ez rossz kör legyen! 😄
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.14. 16:29:37

Megnéztem 16 -od lassítással. Miután kilőtted a TD-t, még éppen betöltöttél, 3.4 sec, és azt követően lőtt ki a Type. Ilyen lassításnál jól látszik a tracer, egyértelműen téged lőtt. Tán nem kéne a nagyok dolgába belepofázni <#ejnye1>, gondolta. Egyébként meg nem megvédted magad - mert simán elvonulhattál volna -, hanem bepróbáltad a killt és be is jött. Ezzel nincs is gond, szépen csináltad. Mi lesz majd ha menni fog a killes event ???
Sunsetjoy
Szerintem ő a T-25 maximum képességeihez (és saját képességeihez) képest gondolta ezt a jellemzést...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
A Tajgetosz lábánál mindenki ezzel a szarral játszik?

Ez nálad egy"egy rosszabbul sikerült, vesztes kör T-25-el"????? Akkor milyen a jó győztes kör?<#confused>
A játékosok 95 % ilyen eredményt győzelemnél sem lát.
Nálam a rossz kör az az, amikor kapok 80 Xp-t meg 4000 Cr-et, mert az első percben kilő egy arty, meg veszítünk 15:2-re, na az rossz kör.
voivod32
Már éppen ideje volt, hogy megszüntetik ezt a hivatalos cheatet.

DasIsFuck
Na végre megszabadulnak attól az egyetlen egy értelmes német prémiumtól is ami bent van a játékba és megéri megvenni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

e25 nem op, ugye?😄

"
Anton “Evilly” Pankov confirms in a video that Wargaming will soon remove one (unspecified) vehicle from the game shop. This is likely to apply to all servers. The reason for the removal is that this vehicle starts to be too numerous and it’s too powerful for a premium tank, so in order not to have to nerf the tank, it will be removed from the shop (like the KV-5, LeFH and Type 59 were before).

There is a very high suspicion that the vehicle to be removed is the E-25, but it was not confirmed yet. It was mentioned numerous times (even by WG staff) to be too good however."
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.14. 15:23:58
Egyrészt az XVM kijelzi(* van a tank neve mellett), másrészt HP-ból(a fejlesztett torony mindig az plusz HP-t), harmadrészt van tank aminek könnyen felismerhető a stock tornya(pl. ARL 44 a tyúkóllal).

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Több magyar videót megnéztem tankokról.És sokakban mondják,hogy alap torony van ezen meg azon a tankon amit lőnek.De néha azt se értem hogy állapítják meg mikor pl elég messze van.Valami kijelzi,vagy már a HP-ról tudják tapasztalatból,h rajta van?
Ha "kicsi", de szórakoztató prémium tankot akar az egyén, ami még keres is, akkor S35, C. III, E-25 és SU-122-44 közül választhat - a franciska T3-as TD már erősen megosztó tud lenni, noha megállja a helyét, még T5-ben is. A többi meg eseti: vagy-vagy.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

voivod32
Ez például, egy rosszabbul sikerült, vesztes kör T-25-el, de még így is tisztán hozott több mint 22 ezret.

t25, dickermax, mindenképp jók, ma calendárban kv220 van :-)

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Ma Churchill 3 nap van. Képeken kapsz infót kredit hozamáról.

11 csata 280 k nettó. Azért az nem rossz.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.14. 13:15:42
tigrincses
Akkor nem csak egy meglepetés tank hanem egy jégtörő is egyben. T14, jól pattognak róla a találatok, úgy tudom. 😊

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Sunsetjoy
Az SU-85 I, nem L 😊 amúgy arról úgy hallottam, hogy elég gáz az ágyúja, lassan céloz és még pontatlan is kissé.

T5-ben inkább a T14-et tudom ajánlani a felsoroltak közül. Olyan, mint egy felhízlalt sherman, lassan fordul, középszerűen gyorsul, de ha gyorsan tüzel (úgyahogy) és t5-ig meg lehet fogni vele bizonyos helyzeteket.

tigrincses
Churchill mindenképp* remélem az is marad. 😄 T-25 elég randa de attől még jó lehet ,bár elég ritkán találkozok össze vele hogy jobban kiismerhetném a tulajdonságait.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.12.14. 13:11:17

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

voivod32
5-ösben T-25 és Churchill 3 erősen javasolt!

tigrincses
Köszi. Tier 5 -nél: Dicker Max ( igaz ez 6-os ) , Excelsior ,T14 ,SU85L* milyenek? Su-85L -t néztem még ki, szerintetek jó lehet? Churchill 3 tier 5 -ben és az alatt nagyon jó választás volt annak idején. Ram 2 is, bár utóbbi már eléggé belekopott a mezőnybe, Churchillnek még az előnyei megvannak. Hasonló remek járműt kellene , szereznem. A Japán Chi Nu Kai-hoz is volt már szerencsém ,volt vele 7 killem is de nem ez számít igazán. Eleinte jó volt de végül is eladtam mert lehúzott teljesen. Nem szeretnék emiatt eladni egy prém tankot , hisz azért veszik őket hogy megtartsák. Nem kredit tankok ezek.... Tier 8 még majd ami vonz , bár ott még ennyire sem tudnék dönteni ebben a kérdésben . 😄
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.12.14. 13:03:58