World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mint írtam,az első reakcióm nekem is az volt hogy mi ez a szar wot utánzat.Aztán úgy 1-200 csata után megszerettem és most már kimondottan élvezem vele a játékot.A wottal szemben,egyetlen egyszer sem idegesített fel sem az idiota csapat,sem a random,sem az arty,sem semmi más. Talán ez az oka hogy szórakoztat.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2014.12.15. 22:29:47
★★★★★
Saor Alba
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.15. 21:08:51
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Grat!
Kubukli:
Norbival klántársak is voltunk egy ideig, és nagyon jó játékos, ezért nem feltételezem róla egyiket sem. Inkább örüljünk a másik sikerének! 😉
Értem?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tono34: természetesen nem 😊 Mikor indult élesben, akkor fizettem először és utoljára is ezért a játékért 😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Hány csata kellett a 150 killhez? És mikkel mentél? 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ha meg is csinálom, akkor a kínait meg a japánt kiperkálom mert nincsenek ilyen tankjaim. 20 jurót meg megér a dolog. Angol viszont megint necces, csak Cometem van 55k xp-vel. El kéne jutnom a Centurionig amíg befejezem a maradék nemzeteket. Nemtom... egyenlőre tolom aztán majd meglátom.
A fő vonzerő nálam az h így lenne egy 8-as kínai tankom ami később jól jönne az ilyen beteg grindeknél. Ami ráadásul prémium. De most kiderül h lehet nem is jön be ez a grindelés... 22-es csapdája 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"alpha": "100",
"color": null,
"font": { "align": "center", "bold": true, "italic": false, "name": "Wingdings", "size": 10 },
"format": "{{turret}}",
"name": "stock turret",
"shadow": { "alpha": 100, "angle": 0, "color": "0x000000", "distance": 0, "size": 2, "strength": 400 },
"visible": true,
"x": 32,
"y": -14
},
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Rogan99: igen, egy idő után kicsit idegőrlő lehet majd 😊
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.15. 18:50:58
Én összesen kb 4 óra játék után tartok most 20-nál, és kezdenek komoly kétségeim támadni, hogy fogom-e ezt bírni 30 napon keresztül idegekkel 😄
// true - use standard client vehicle markers.
// true - использовать стандартные маркеры клиента.
"useStandardMarkers": false,
// {{turret}} marker display strings.
// Отображаемые строки {{turret}} маркера.
"turretMarkers": {
// Subject has stock turret and top gun can not be mounted. Subject is
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
A grafika elsőre tényleg gyengécske,bár a wot is csak erőműveken fut normálisan fullon. Viszont a grafikát egy rövid idő után megszokja az ember,aztán marad a játékélmény ami nekem sokkal jobban bejön mint a wotban.Talán pont azért mert wot klón,a wot hibái nélkül.
Szóval lehet szidni,lehet engem is a bóvlit áruló cigányokhoz hasonlítani,ettól ez a játék még megéri hogy kipróbálja az aki szeret tankozni.Ha nem tetszik,nem kötelező vele játszani.Nem árulok semmit,csak fel szerettem volna hívni a figyelmet egy érdekességre.
Nem egy régi wot-os játszik vele és hasonló a véleménye róla mint az enyém.
Te pedig szeresd csak az artykat! 😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Csak sajna izgat a WZ 111 😛
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tetszik a GWT-nél , hogy egyből belerakták a kaott-adott sebzést, a minimap módot és a jimbo célzót.
2600 játékos mellet a szervert azért igazán megcsinálhatnák végre.
angelus1991ster.blogspot.hu
Szóval innentől kezdve a funkcionalitást lehet érdemes megnézni, jha továbbléptünk attól hogy nincs 2Gigás standalone kliense.
Pehelypaplant vki?
★★★★★