World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pfff ma nap 23% winrate....kell még valamit mondanom?

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Ez milyen skacok? 😄

R/C tankcsata
Tono34
Kár, hogy a vonat a másik oldalon volt és nem bírtam végig.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Gottfried
ja,nekem is olyan volt a WT után,valamiért mégis megfogott.Így most simben megy a WT,ha élethűséget és igazi tankos feelinget akarok,árkád lövöldözésre meg ez a böngészős izé. 😄

Mint írtam,az első reakcióm nekem is az volt hogy mi ez a szar wot utánzat.Aztán úgy 1-200 csata után megszerettem és most már kimondottan élvezem vele a játékot.A wottal szemben,egyetlen egyszer sem idegesített fel sem az idiota csapat,sem a random,sem az arty,sem semmi más. Talán ez az oka hogy szórakoztat.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Tono34-el csapatban, szerencsét hozott. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2014.12.15. 22:29:47

★★★★★

Solten
Nos a WOT is mar korosodo engine-re epul, de ez a bongeszos ize.. Olyan erzes vele jatszani a WOT utan mintha a Porschebol ulnek a ketutemu Trabantba... 😄

Saor Alba

Esetleg család 😊

Na jól gondoltam a dolgot.3 csata 1 kill ST-I-vel mind vesztes.Csudajó agyonpáncélozott csillagrombolók és táras szarok ellen játszani.Persze jött az arany is dögivel nehogy már pattintsak valamit.Ismét jól kivetkőztek magukból a játékosok egy tetves tankért.Jó hogy 2 hét szabin leszek megint nem lesz értelme játszani pedig most időm lenne rá.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Maala
Öcsém 120k-s most vett gépén WoT 50-60 fps közt fullon, 70-110 közt minimumon. Azért az meg annyira nem drága, és nem is rossz fps.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

+1 😊))
mijki
Jeee, ismét vita 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mondjad csak, kisfiam.
Egyébként mit panaszkodsz mint a fürdős qrva?

A tiedbe is!

Loool, látom elkezdődött a WZ event😄 Csöffivel láncolva tartva 15 HP-ra lőttem le a Stugot, a GW Pancserünk gondosan kivárta, és kicsapta. Nem mintha nem tudta volna oneshotolni fél perccel korábban😊 Mennyi sunyi barom van a világban. Na mindegy, nem cél a WZ.

patchaou
Megcsináltam sz IS-6-ot, az SP-t, anno vettem akciósan Type-59-et. Így ez a mostani akció nem ér annyit amennyit menni kellene érte. Inkább majd kihúzok egy 10-est egy kis accon és egy havi prém árából megszerzem a 4. nyolcast.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.15. 21:08:51

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor neked már nem nagyon kell aggódni, hogy fogsz-e végezni időben 😊
Grat!

Kubukli:
Norbival klántársak is voltunk egy ideig, és nagyon jó játékos, ezért nem feltételezem róla egyiket sem. Inkább örüljünk a másik sikerének! 😉

Tudod, egy dolog lehülyézni egy (több) lengyel játékost, és egy másik olyanokat mondani, hogy ciánt kéne önteni Varsó vízkészletébe. Te retardált.
Lódít vagy jól megvette neki apu.

Kolléga ITT_NEM_SZABAD_SZIDNI_A_ JACEK_VILÁGOT!
Értem?

Count Adyn
Igen belegondolsz hány "munkaórát" kell beletolni a retardfest közben mire megvan lehet jobban jár az ember ha vállal egy nap hétvégi tulórát és kifizeti ha kell neki a tank😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zegi Norbi HUN
Kicsivel több, mint 9 órát, de fogalmam sincs hány csatát 😄 A 2 E100-zal mentem 😊

Tono34: természetesen nem 😊 Mikor indult élesben, akkor fizettem először és utoljára is ezért a játékért 😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Tono34
Csak nem megvetted: ? 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Lehet, hogy elkezdem a wzz111-et, majd a végén kiderül mennyire jutok, bár az szinte minimum, hogy a japán ágat meg kellene vennem.

Bejön a csatába a lengyel TD osztag: 2x JPZE100 és E3. Sebeznek ÖSSZESEN 975-t és élnek durván 3,5 percig.
Azt meg hogy? Egész nap toltad? 😄
Hány csata kellett a 150 killhez? És mikkel mentél? 😊

Zegi Norbi HUN
Egy már kész is<#idiota>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Az FTR-nek nálam ezennel leáldozott, eddig tudtam elviselni SS faszságait. Ezentúl a Q&A-kon kívül bottal nem piszkálom meg azt az oldalt.
Nekem kapásból az a bajom ezzel az egésszel, hogy kötöttség meg meló szaga van 😊 Nem biztos h így akarom eltölteni a szabadságomat.
Ha meg is csinálom, akkor a kínait meg a japánt kiperkálom mert nincsenek ilyen tankjaim. 20 jurót meg megér a dolog. Angol viszont megint necces, csak Cometem van 55k xp-vel. El kéne jutnom a Centurionig amíg befejezem a maradék nemzeteket. Nemtom... egyenlőre tolom aztán majd meglátom.

A fő vonzerő nálam az h így lenne egy 8-as kínai tankom ami később jól jönne az ilyen beteg grindeknél. Ami ráadásul prémium. De most kiderül h lehet nem is jön be ez a grindelés... 22-es csapdája 😊
Így már oké. Nálam kicsit másképp van, de legalább meg van mit kell csinálni. Kösz!
Sunsetjoy
Melyik oldal, vagy program mutatja meg, hogy pl. napokra lebontva hány csatából mennyi volt a győztes csata? Érdekelne, hogy így hónap közepén milyen szinuszgörbéket mutat a cucc 😄 Negyedik napja van úgy, hogy 6-7 csatából megvan a gold, aztán 15 csatából sincs 3-4 win se, aztán következő nap megint 6-7 csatából megvan, aztán megint nem jön sehogy össze.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ez a fajta markers.xc csak beállítja, mit jelenítsen meg a {{turret}} rész. Ahhoz, hogy lásd is, be is kell tenni ezt a {{turret}} jelölőt a megfelelő helyre. Több fájlos xvm konfignál markersAliveNormal.xc (még élő játékos normál nézetben) fájl az, ami a tank környéki dolgokat jeleníti meg (hp, wn8, név, klán stb.). Ha nem jelenik meg nálad az alaptornyos dolog, akkor valószínűleg ez a rész kimaradt a konfigból. Vagy keresel olyat, amiben van, vagy magad teszed be azzal online xvm szerkesztővel. Így vakon betenni nem egyszerű, hiszen koordinátákkal kell pozicionálni a helyét.. A sajátomból ez a rész gy néz ki:
{
"alpha": "100",
"color": null,
"font": { "align": "center", "bold": true, "italic": false, "name": "Wingdings", "size": 10 },
"format": "{{turret}}",
"name": "stock turret",
"shadow": { "alpha": 100, "angle": 0, "color": "0x000000", "distance": 0, "size": 2, "strength": 400 },
"visible": true,
"x": 32,
"y": -14
},
McFrost
Német 4, kínai 2.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Se japán se kínai se francia tankom nincs.

Hű, szépen nekiugrottál! Én már azzal is elégedett leszek, ha 30 fölé jutok, onnantól a többi "ajándék". Japánok meg no comment kategória nálam. T6-nál tartok, de nem is igazán érdekel az az ág...

Rogan99: igen, egy idő után kicsit idegőrlő lehet majd 😊

Sajnos az enyémben is ez van. Nem tudom mi kapcsolja be a jelölést, ha ez nem.
Franciáknál 22, USA-nál 29. Hamar meglesz a japánok kivételével. Ott csak az STB-1 van meg, amit meg utálok.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.15. 18:50:58
Én 28-nál tartok. De nemtom akarok-e erre ennyi időt szánni...
Na, ki hogy áll? Van már valaki 50 kill felett? 😄
Én összesen kb 4 óra játék után tartok most 20-nál, és kezdenek komoly kétségeim támadni, hogy fogom-e ezt bírni 30 napon keresztül idegekkel 😄

De lehet.A markers.xc fájlban ha jót nézek van ez:
"markers": {
// true - use standard client vehicle markers.
// true - использовать стандартные маркеры клиента.
"useStandardMarkers": false,
// {{turret}} marker display strings.
// Отображаемые строки {{turret}} маркера.
"turretMarkers": {
// Subject has stock turret and top gun can not be mounted. Subject is
ma még nem nyertem csatát.....

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Ha nem egy pofátlan klón lenne,és nem kibaszott ruszkik csinálnák még játszanék is vele.Azt mondod WoT klón a WoT hibái nélkl,de vajon hány saját hibával.

Gottfried
Nézd,nem kell hogy mindenki szeresse.Én 30K+ csatát mentem a wottal,nem is rossz eredménnyel,tehát tudom hogy miről írok és van összehasonlítási alapom.Nyilván nem mindenki fogja szeretni de engem megfogott.Ezért vettem a bátorságot hogy itt írjak róla pár sort.
A grafika elsőre tényleg gyengécske,bár a wot is csak erőműveken fut normálisan fullon. Viszont a grafikát egy rövid idő után megszokja az ember,aztán marad a játékélmény ami nekem sokkal jobban bejön mint a wotban.Talán pont azért mert wot klón,a wot hibái nélkül.
Szóval lehet szidni,lehet engem is a bóvlit áruló cigányokhoz hasonlítani,ettól ez a játék még megéri hogy kipróbálja az aki szeret tankozni.Ha nem tetszik,nem kötelező vele játszani.Nem árulok semmit,csak fel szerettem volna hívni a figyelmet egy érdekességre.
Nem egy régi wot-os játszik vele és hasonló a véleménye róla mint az enyém.
Te pedig szeresd csak az artykat! 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

McFrost
A csúcson kell abbahagyni 😄 mára 😄

Csak sajna izgat a WZ 111 😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szeretem az artyt.<#zavart1>

Csak ez meglehetősen ronda és vacakul néz ki,és full WoT koppintás az egész,tech tree és tankok kinézete mind WoT-ból lopva,alig van a Tech Tree-ben olyan tank ami nem egy az egyben a WoT-ból lett lopva.Battlefield Play for free nem néz ki rosszul és jól meg van csinálva,de ez nem.

Nincs arty... hmmmmmmm... akkor előrébb jár a WOTnál 😊

Nem egy rossz játék. Faszbuk játéknak , kikapcsolódásnak kiváló. Langyigaming csöppet meg is érdemli, amiért mostohán bánik a WoT-tal, és lemásolták az egész WoT alphát szinte.
Tetszik a GWT-nél , hogy egyből belerakták a kaott-adott sebzést, a minimap módot és a jimbo célzót.

2600 játékos mellet a szervert azért igazán megcsinálhatnák végre.
De azért ne reklámozd itt, mert egyből jön a wot-prűd gondolatrendőrség.

angelus1991ster.blogspot.hu

Mondjuk youtubeon megnézve egy gameplayt nem nagyon látszik hogy játékmenetben mitől lenne sokkal fosabb a WoTnál. Persze bennem is megvan a browserben játszódó játékokkal szemben egyfajta előítélet, de volt némi technológiai előrehaladás azóta hogy a browser game egyet jelentssen a flashjátékokkal. Pl a Battlefield free 2 play is ilyen és adja ugyanazt az élményt mint annó a standalone BF2.
Szóval innentől kezdve a funkcionalitást lehet érdemes megnézni, jha továbbléptünk attól hogy nincs 2Gigás standalone kliense.

Pehelypaplant vki?

Hmm.. de hisz ez nem is a Wot klónja, hanem inkább az Androidos Wot Blitz-et másolták le. Ott is 7 vs 7 csaták vannak és nincs arty.

★★★★★