418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MrSnail
    Eleve heavy fölényben volt a másik csapat így esélyetek sem lett volna tartani a J4-et, ha esetleg ott van az az E100 akkor max 1-2 percel tovább bírjátok, de akkor is lenyomtak volna sztem.
  • plutoka
    Ehhez? Sebzés ennyi elég, de még kell WIN + 4-5 kill + még 1k assist sebzés és meg is van :)
    Utoljára szerkesztette: plutoka, 2015.05.15. 11:35:21
  • Simulacrum
    Nekem az 9-es brittel sincs még meg az ász. Magam is csodálkozom rajta, mert egyrészt alig látok a csatában, ha meg látok is full piros játékosok játszanak vele.
  • Userx2
    Mi kell a tank ászhoz??? Nagy részt epic játékosok nyomják vele?
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.05.15. 11:29:56
  • Userx2
    Minek az ilyennek E-100? E-75-el mentünk a havy oldalra. Ti mit tennétek? Mindenképpen baromnak érzem magam.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.05.15. 11:27:08
  • popey8

• plutoka
    Azért nem csak 2 páncélozott nehéz tank van a világon :)

A küldetést én IS-7 el csináltam, az szépen nyeli a lövéseket, csak ne legyen a csatában arty :)

De meg lehet csinálni IS-6, WZ-111 el ha megvannak, amikor top tier. Sőt t6+ fölött van még pár, DE tényleg a megfelelő csillagok állása kell hozzá (hülye ellenség, nincs arty, jó pálya).
    2 példa:

IS7 - Mountin Pass - nincs arty, sok t8 --> hídhoz kimenni, és lövetni magad. Itt sajnos legutóbb csak 5k lepattanó volt, de egy t32 + t54e1 kombo állt szemben, és pár kb 40x meglőttek, sokat a lánc nyelt be

IS7 - El-Halluf - nincs arty, főleg t9-t10. Dühöngő résznél a saroknél lévő szikláig gyorsan el kell jutni (1 lövés biztos kapsz oldalba med-től addig). Utána orrát el tudod viszont rejteni, és jöhetnek a lövések. 6-7 tank állt szembe vele, teljesen hülye is7, Wt, és hasonlóak. Eredmény 11k lepattano
  • Tarathiel2
    Ez már megszokott, a piroskák jelentős része képtelen elviselni ha nem ők maradnak utoljára, és megy a hörgőkórus. Lassan nekem is kinéz egy nap ban, amióta megvettem a T49-et, már az első percben megy a köpködés hogy 80% legénységgel hatodik érzék nélkül nem rontok előre nekik.
  • Userx2
    Én fejlesztett felfüggesztést raknám a Bélára, csak a misszió kedvéért. Sok hp vesztéstől kímél meg érzésem szerint. Brit tankon az a 3. a szuper repesz páncél és CO2 mellett. De ez csak az én véleményem, és nem bizonyítható. Az okosok megmondják, ha butaságot beszélek.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.05.15. 10:32:18
  • mordawn
    Obj 260-nál is 3x blokkolás kell, a kiosztott sebzést növelték meg 3000-re.
    Amúgy szintén +1 a Bélára.
  • Nazarov77
    mert nem orosz...

Ugye mondták azt is, hogy a kiegészítő lánctalpak + páncélként fognak működni a HD tankokon, ez így is van az IS-3 és 4en, na de a Panzer IV ausf.H-n persze csak dekoráció az egész, arra nem jár + páncél mert nem ruszki gondolom.
  • DasIsFuck
    Amúgy a SU-85B ugyan ez, ha megnézed, piszok op kis genyó azzal az ágyúval amik rajta vannak...
  • DasIsFuck
    Ha jól tudod használni akkor jobb lesz mint a VKB csak a kupolát kell majd rejteni ahogy lehet.(bár valószinű sok hp-ja lesz szóval, erre a misszióra lehet mégsem lesz jobb)

A vk csak szemből nagyon erős, maussal lehet jóval agresszívabb szögeket is felvenni.

• DasIsFuck
    A t28E legalább p2w is lesz...

ezek után nem igazán értem a panzer 3 K miért t5-ös pl...
  • András77
    E75-el nagyon nehéz, nekem 1x sikerült ilyen pattintás, igaz akkor még csak dupla kellett, de tripla is meg lett volna. Egy időben figyeltem folyamatosan a random csatákban, ha jó kört ment valaki, hogy mit pattintott, illetve az acélfalat néztem és akkor ránéztem a részletezőre.

E75-t 3-t láttam, bélát kb 10-t, ebből 2 volt 4x, tehát obj260-ra is elég. Mást semmit. Maus-t, E100-t láttam sokat pattintani, de ezeknek nagyon sok a saját hp-ja, azért nehéz velük, én nem láttam olyan csatát, ahol mással sikerült volna a 3x. Szóval igen, böszmeteg egy küldetés, ráadásul az van, hogy a stug, t28 még teljesíthető, de igazából a t55a szint az ami eléggé kihívás.

Ki kell fejleszteni a bélát, nincs mese, még mielőtt lecserélik, mert a kismaus nem tudni, mennyire lesz használható, meg mennyi saját hp-t adnak neki.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 09:39:39
  • voivod32
    Ilyet sem igen tapasztaltam még: Egy meccs alatt kétszer is beadta a maximum sebzést KV-2-vel. Ráadásul baromi messziről. Bár, azt hiszem, a HE lőszernél nem számít a távolság.
  • Simulacrum
    Én E-75-tel csináltam meg a halálutcában, magam is meglepődtem. IS-7-el szerintem nem annyira nehéz, én azzal próbáltam volna, ha nem jön össze.
  • Sherman0070
    Sajnos nem így van. A kis Churchill III-at sosem fogják HD-ba tenni
  • Sherman0070
    Azon kívül nagyjából semelyik tank sem alkalmas arra a misszióra (szerintem). Maximum még E75 talán de ha ezen kívül van még tank ami alkalmas erre azt kérlek mondjátok, mert az biztos hogy egy misszió miatt nem fejlesztem ki azt a szaros VK ágat.

Egyáltalán hogy jutott ilyen user misszió az eszükbe? Hisz kb. 2 tank alkalmas erre....
  • viper07
    Hát nekem megvan mindkettő, és úgy érzem a kép árnyaltabb. A T34 -85M ágyúja átütésre, pontosságra, célzási időre valóban gyengébb, viszont nagyobb a DPM, emellett releváns előny az M részére a sokkal erősebb orrpáncélzat. És - bár lehet csak az én pechem - a Rudy nagyon sokat megy T8-ban , míg az M elvétve, és ez a nagyon nem mind1. Talán emiatt is az M átlagsebzése nálam 20% -al több, szívesebben hajtom.
  • ilovearty
  • lammaer

Nem WG specifikus, lásd early access meg preorder. Egyszerűen ilyen a mai játékosréteg, megeszik mindent és fizet előre. Kap egy teasert amiben egy fia álló vagy mozgókép nincs a játékból csak szöveg,és anyi már elég.
  • Nazarov77
    T-55 küldetésnél HT-12es küldetésre ( blokkold a tankod HPjának háromszorosát) melyik tank lenne a legalkalmasabb?
    VK4502B-vel próbálom már egy ideje, többször kerültem közel a célhoz ilyen 5300 körüli blokkolásokkal, de nagyon nehéz úgy, hogyha meglátnak azonnal kapom az aranyesőt.
  • Nazarov77
    Azért mert az orosz szerveren elérhető sima prémiumként, csak EU / NA szerveren nagyon ritka mert zárt bétásoknak volt ajándék.
    Én nagyon szeretem, jól pattint és a löveg is tűrhető, mellesleg 900-1000 körüli sebzésre már lila WN8at ad, amit nem nehéz összehozni :D
    Ezt produkálom vele (287 csatából):

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.05.15. 07:57:06
  • András77
    Hát ja, ha nem kempel közel a kiindulási pontjához, soha nem találom meg. Arra számítottam egyébként, hogy nekiállnak foglalni és akkor rájuk rontok egy váratlan irányból, de máshogy alakult. A 3 artynak nem megyek neki hatodik érzék nélkül, az nettó öngyilkosság még akkor is ha a csapatom hajtana előre meg gondolom páran riportoltak jó szokás szerint, amiért nem rontok rá a 3 artyra egyedül egy lassú tankkal érzék nélkül, de tehetnek egy szívességet.

Userx2: Az E5-el nekem is van gondom, mocsok egy pattintós a frontja mindenhol. A búbjával meg el lehet szórakozni, ha van annyi esze, hogy nem áll egy helyben és a tornyát sem forgatja, szép kis céllövészet.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 00:27:39
  • Userx2
    Nem érdekelnek már a küldik, erre: Valóban használható gép, ahogy délelőtt írtátok. Viszont a kis domb hátulján pockoló E5 kupolájáról 5X is pattantam. Jó gép lesz az átütés nerf után. Most is az.
  • Tarathiel2
    Szerencséd volt a végén, én biztosan elbújtam volna, hadd egye a méreg a prémtankos disznót :)
  • András77
    Hát igen, de ha jól emlékszem az 30 EUR volt és 1700 arany járt hozzá, meg ugyanígy 30 nap prém, garázshely. Ha az aranyat meg az árfolyamot figyelembe veszem, akkor talán kicsit olcsóbb volt a T34-85M, de minimálisan csak. A Rudy viszont tényleg jobb tank plusz jár hozzá a 4 spéci legény is. Engem idegesítene, ha akkor megvettem volna.

Tanulság, hogy innentől csak olyan prém tankot szabad megvenni, ami megfelel a normál tank szintjének.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.14. 23:37:48
  • Angelus1991ster
    Azt a rohadt ritka M4 prémiumot teszten ki lehet próbálni.
  • lexlutor
    mondjuk az is azert szep, h t4 orosz premnek jobb agyuja lesz, mint a pz4, pz3/4nek..
  • lexlutor
    nekem ebbe a nagy dobas dumaban az a fura, h strom mar masodszorra mondta, h fogalma sincs mirol beszelnek.
  • lexlutor
    mondjuk eppen azon filoztam, h mennyire ette a kefet, aki megvette a t34-85m-et azt par honap es egy nagysagrendekkel jobb rudy-t dobtak ki..
  • Angelus1991ster
    Aki meg még újabb tankokat akar, az megy AW-zni:D
  • yossarianHUN

Az a durva, hogy ebbe most belegondoltam, és simán el tudom képzelni.
  • R3nton
    Ja lehet :D Csinálnak 2-3 skint, amelyik a legjobban sikerül megy prémnek a 2. meg mehet az eredetinek, a harmadikat meg elteszik tartalékba valami reward tanknak :D
  • Angelus1991ster
    Most már minden tankot ha HD-ésítik, egy prémium előzi vagy követi?

T-34-85 - T-34-85M és Rudy
    Cromwell - Bromwell
    T-28- T-28E
    IS-3 - IS-3 Autoloader
  • András77
    Hahahaha, legázoltam a jó népet, pedig ez most ráadásul a gyengébb legénységgel volt, mert a Rudy-val kapott embereket raktam a KV2-re és azokat képzem vele. Ha van hatodik érzékem, akkor a végén bátrabban nekimegyek az artyknak, nem lett volna ennyire necces vagy kiszedtek volna az égi patkányok. Egyébként az arany köpés téma: a T25 tutira aranyat köpött a lepattanók után rám és mi a fenét tudtam volna kezdeni vele? Kicsi tekerem a tankot, picit rázom, ennyi, meg megpróbálom kiütni RoF-ból. Illetve amikor kellett én is aranyra váltottam, kész, ha kell használom, ennyi.

Azért amikor egyedül maradok egy csomó tank ellen, köztük a 3 arty csótány, nem gondoltam volna ilyen befejezésre.

Victory!
    Battle: Winterberg
    Vehicle: KV-220
    Experience received: 5 200 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 61 351
    Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Radley-Walters's Medal, Kolobanov's Medal, Pascucci's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"

KV220 Ace
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.14. 21:43:23
  • Master91
    D:D:D:D:D:D:D:D:DDD:D::::::D:DDD
  • Angelus1991ster
    9.10-ben remélem ez lesz az egyik nagy dobás. a többtornyos és többágyús tankok rendszere. Japán nehéztankok miatt elengedthetetlen.
  • lexlutor
    t28 csak copy-paste.
    minek fejelesztenenek uj tankot??