World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt hogy érted? Csontra ugyan az az ágyú mindhárom orosz T10 meden.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Tudom játéktípus függő, ágyú ugyanaz, de érzésre melyik jobb szerintetek?
Szeretem, ha egy tanknak jó a gun depressionja, az oroszoké nem túl jó. A kettőé ugyanaz?
Megéri megvenni rá?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A végén a kettő ellenfelet nagy áldozatok árán legyűrték és maradtak 4-en a kv2 ellen. A vége természetesen borítékolható. A kv2 sorban megölte az összeset, azok kivárták a fedezékben, hogy betöltsön mindig. <#falbav>#falbav>
A kv2 szerzett egy pool medált meg 1400 feletti alap xp-t úgy, hogy én a kv1-el hármat belelőttem, kb fele hp-ját már a csata elején elvesztette.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.16. 15:22:03
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majdnem 10k csatája van artyval... no komment. Mondom én, beül artyba, szatellit nézetből könnyű pötyögtetni a fél tanknyi hp-kat, aztán ha beül egy rendes tankba, akkor meg nagy lófaszt tud felmutatni a bambája.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
van most ez a WZ-111 misszió wot-ban.... tegnap kezdődött
erre ma War Thunderben kijött a kövi peccs az amcsi tankokkal 😄 amiket ha jól emlékszem csak jövőre ígértek 😊
csak jó, hogy van konkurencia.... mindkettő gamenek jót tesz
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.12.16. 13:46:12
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ha a 112, az IS-6, vagy bármely másik olyan prémtank lenne a küldetés jutalma, ami szabadon beszerezhető a mi szerverünkön is, akkor valószínűleg én sem gürcölnék miatta. De így, az exkluzivitás ígéretével(látszatával) valahogy sikerült lépre csalniuk, és megmozdítani bennem valamit, amiért szeretném, ha állna egy ilyen tank a garázsomban.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Azért ez nagy pozitívum a korábbi küldetésekhez képest, hogy legalább prémtankok is beleszámítanak. Nem a legjobb sebző, és nem is a legjobb fragelő, de 4-5 nap alatt azért így is meglesz vele a küldi, és közben legalább dől a lé 😊 Próbáltam előtte a WZ-111 1-4-gyel is, de azzal még ennyire se jöttek a killek, a T-34-2 meg szóra sem érdemes... 😄
Az a 70 euro meg nekünk sok, de ha azt vesszük, hogy a többi t8 prémtankért is elkérnek egy 50-est, ez meg csak 20-szal több, és legalább különleges... pár pénzesebb külföldinek simán megérheti a zsebbe nyúlást 😊
Ezek meg azt hiszem, jól fognak jönni a sebzés farmolásához 😊
Purchased:
'FV215b (183)' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.
Purchased:
'T110E3' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.
Tegnap mivel német T10ekkel 80k sebzésnél hagytam abba most csak Panzer V/IVel meg E-25el megyek, velük jön a leghatékonyabban a kill.
Nevetséges amúgy mennyire megy a kill steal és a szabotálás, pl leszorítanak direkt úgy állnak az ellenség elé, hogy te ne lásd tőle meg a klasszikus várjuk meg míg mások lesebzik és majd 100-200 hpnál lelövöm.
És ha ez még nem lenne elég RNG és szívat rendesen, pl panzer V/IV minden lövése átlőtte a kv-1st, de mikor 83hpja maradt nem bírtam átlőni még golddal se, 3 pattanás után lelőtte más. Vagy mikor szintén kilőhetnéd de helyette epic miss lesz, szóval csupa móka és kacagás az event 😄
Amúgy ma malinovkán a csapatunkba egy kék játékos már a wz-111el nyomult, hát végül is 70 euro egy prém tankért... amúgy azt mondta nagyon állat és jobb az is-6nál.
WoT: Nishizumi77
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
T32 "másképp"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
WoT: Nishizumi77
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
IS-2 25 csata, T-34-1 12 csata, wr: 68%, WN8: 2547,
Sebzés: 54.554, Kill: 54,
És Maó megadta a 2. vörös csillagot az IS-2 csövére. 😊
Ma nem panaszkodom, majd holnap.
Ha egyszer top tier voltam akkor meg én voltam a fő célpont mindenkinek....elkeserítő volt
Orosz event rész pipa 😊
holnap jöhet a német 😄
hm karácsonyra meg is lesz ez az izé kínai cucckombó ! 😄 XD
Ui.: remélem az artyistáknak rémálmaik lesznek és a karácsonyfa alatt nem lesz nekik semmi ! -.- rendesen elbasszák az ember játékát ! -.-
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
szerencsére itt nem kell benne lenned a top 10-ben...
a damage meg úgy is jön magától, a kill a fontosabb
szóval kempelj baszod!!!!!!! 😊
★★★★★
oroszoztam..... 29 kill 30k damage, ez eddig fasza
T-34/85 elég jó választás mert elég OP... mentem vele egy 6 majd egy 5 killes kört 😊
Damagera meg ott van az ISU-152