World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyilván mindenki arra költi a saját maga által megkeresett pénzét, amire akarja, ehhez senkinek semmi köze. De személyes véleményem szerint azért a 70 euró egy darab prémium tankért, ami még csak nem is OP, egy kicsit meredek... Azon a pénzen már két teljes értékű AAA minőségű játékot lehet venni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

egy élmény volt popey 😊

az sg fórum annyira 2014

xotyi
Imádni való a wot közösség, az utolsó kill-t és az első (Radlye-Walters medálomat) már nem hagyták, inkább befoglaltak...<#sir>

Trance&Friends nothing more..

JeffDunham
Félreértesz. Engem az tett taccsra hogy ennyi pénzből 2 db tier 8-as tankot is vehetett volna. Pl egy FCM és egy Jtiger 8.8.

Ráadásul meg sem próbált egy nemzetet sem kihúzni, amivel súlyos ezreket spórolhatott volna. Én is gyűjtő vagyok, de józan ember nem vesz 23.000-ért akkor sem egy kvázi "sz@r" tankot. Értesz? Soha nem adnék ennyit ezért.

A fogyatékos lehet kicsit erős volt... gazdag kis csírát kellett volna helyette írnom. 😄 (nem Vipernek szól, mielőtt megint megkapom a maggamét)

Viper használd egészséggel csak azt kívánom, remélem nem fogsz csalódni benne. Drága tanulópénz lenne. 😊

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hála neked előszedtem az V/IV-et.
2 meccs alatt 6 kill, csatánként 1500 dmg-re 7800 wn8. Sokan nem mennek vele mostanában az biztos. 😄
Count Adyn
btw 31k csatával te sem panaszkodhatsz időhiányra😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

valami pénzes hülyegyerek....
36k csatával van ideje.... és gondolom nem ez az egyetlen tier 8 prém tank amit megvett
Neki könnyű lenne kihúzni és mégis megvette. Na ilyenkor mi van? Tegnapi kép.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.16. 22:45:54
Én már tegnap este is találkoztam egyel, mindenki elfoglalta a helyét az meg össze-vissza rohangált a wz-111-el, ki is lőtték 1 perc alatt. Kár hogy nem csináltam róla képet. De amúgy lehet pont ugyanaz volt aki most itt van.

★★★★★

Sunsetjoy
JD szerintem is a delikvens képességeihez mérten nem odaillő tank használatára gondolt.
Amúgy nem kell olyan messze menni azért a névért 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Viper elég lett volna csak pár ágat kifizetni.

angelus1991ster.blogspot.hu

Maala
Hagyd, neki a családjában valaki fogyatékos, vagy az volt, ezért ugrik észhasználat nélkül minden ilyesmire.

Kíváncsi lennék azért, megy-e a következő 1 hónapban napi 20-25 csatát, amivel már kényelmesen ki lehet ezt a tankot húzni. Mert akkor az egész hsz-ének az érdemi tartalma egy nagy 0.

Persze ehhez kellene egy accnév is. Arra a vonatra meg nem mindenki ül fel ugye. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Én máshogy értelmeztem azt a mondatot. Szerintem nem azt állította, hogy aki 70 eurót fizetett a tankért az fogyatékos, hanem hogy megtalálta az első fogyatékost, aki fizetett a tankért, 853-as wn8-al fél év is kevés lenne neki hogy kihúzza a tankot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mijki
buzi az összes artista

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Gratulálok az ilyen csapattársakhoz.28000 csata 75 wn8 1 top gun.Úristen ezek kikapcsolt monitorral játszanak?
Az össze barlanglakó előmászott csak nem tudom minek,ha 24/24-ben játszanának akkor sem lenne meg nekik a 111.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

jeff meg az intelligencia 2 külön fogalom 😄
(am meg csak irigykedik XDDD)
Maala
Kb mindegyik orosz oldala spaced armor... A lánc mögötti tanktestet kell lőni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

"Ééééééééééééés igen!!!!! Az első fogyatékos aki képes volt 70 euro-t fizetni a WZ-111-ért."
Ugye nem bánod, ha ezt azért kissé túlzónak találom. Nekem is megvan a wz-111, és nem tartom magam fogyatékosnak. Éppen ellenkezőleg. Szerettem volna ezt a tankot, mert Shopban nem vásárolható, gyűjtő vagyok. Nem vagyok hajlandó árgus, véreres szemekkel killeket lopni, családomat elhanyagolni, 600-800 csatát lejátszani nyomás alatt. Szórakozni szeretnék, és ha 70 Euro az ára, akkor annyi. Ez nincs egy havi cigi adagja a dohányosoknak. Szóval hátrább az agarakkal jóember. Feltehetném ám én is a kérdést : akkor ki is a fogyatékos ? akinek van , vagy akinek nincs erre 70 Eurója?
Egyáltalán nem szeretnék flame-t generálni, de ez kiverte a biztosítékot B+. Megdolgoztam érte.
Eddig 1, azaz 1 csatát mentem vele, annyit látok, hogy jobban agilis, mint az IS-6, az oldala annak sem gyenge, de ezé biztosan erősebb. A T34 ugyanúgy átbasz szemből ... .
Na megyek nyomok még néhány kört.
popey8
Inkább a 3 együtt, mert a jó mozgékonysághoz és tűzerőhöz ilyen nem kicsit jó páncélzat társul.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az előtétpáncélos rész 315-320 mm. Az alsó részt kell majd célozni a lánctalp felső ága környékét ott csak 140 mm-nyi a védelme. A test oldalán a legfelső 150 mm-es rész az olyan 230 mm-es védelmet ad (mondjuk az a sáv IRL csak 100 mm 52° (függőlegestől) volt...), de elég kicsi felület. De nem kell félni, szemből majd szétkapják, Ha a csukaorr feléd van fordítva 220-230 mm-es a védelme, mint a gyengébb tier 9-es nehezek homlokpáncélja. Ha meg nincs beforgatva akkor a teknő ennyi szemből. Nem a páncélzata lesz az előnye, hanem a mozgékonyság és a tűzvezetés, tűzerő.
Eszem ágában sincs.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

popey8
Frissítettem az Inspectort és így is 370😊 Az IS-7-nek nem hiszem, h van ennyi, bár most nincs időm megnézni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Sziasztok!

Látom szóba került a TankInspector, amit én is nagyon szerettem böngészni, de sajnos 9.3 óta nem működik. Amikor kéri, hogy adjam meg a wot könyvtárat, hiába választom ki jól, mégis ezt az üzenetet kapom: "A megadott elérési útvonal érvénytelen, kérlek add meg újra"
Valaki esetleg nem találkozott ilyennel, és nem tudna segíteni?
NA , sok kifejezés röppent fel. Összegezve a 15. nehéz harckocsi misszióhoz a Stug IV esetében kell 8000 sebzés pont amit a páncél felfogott. Ez vagy nem ez?

Pales27
Csak a spaced armour résznél van ilyen, de az olyasmi mint az IS-7nek, csak egy sáv az oldalán.

470 mm biztos hogy nem, az 100%, hogy valami elírás. Maximum 170 mm.
popey8
A spaced armor által elnyelt potenciális sebzést nem számolja bele. Ezt régen tette meg, mielőtt megváltoztatták a kiírást blocked by armorra potencial helyett.

Pales: megnéztem, jól gondoltuk a 140 és a 430 közé jön be😊

Megkukkantottam már ezt az Obj 260-at is. Nem hittem a szememnek. Ezek az adatok véglegesek? Csak vmi hiba vagy elírás lehet... Az oldalának a legnagyobb felülete 470mm körül van, ami azt jelenti, h a T10 TD-k nem lövik be még 90°-ból sem, az rng miatt golddal is csak talán. Sőt nem is talán, mert ez a rész spaced armor az meg nyeli a HEAT-et. A torony alatt van egy vékony csík, ami kb 215 mm. Itt van csak esély átütni. Durva, h a T10 medek biztosan csak hátulról tudják majd sebezni. Oldalt az a 215mm nagyon határeset APCR-el. Golddal biztosabb, mert nem spaced armor. B... meg a szülőanyjukat ha ezt így berakják. Ez tényleg ennyire OP vagy csak régi az Inspectorom és rosszak az adatok?

Solten
Bementek 3-as szakaszban ket T2 lightal es megsoroznak 2200 lovedekkel 😄

Saor Alba

DasIsFuck
Hozzájön, mert vaéószinű elfogja találni a tank tested is a spaced armor mögött.
Láncnál is beleszámolja, ha a eltalálja a tank testét, akkor nem számolja hozzá, ha a spaced armor mögött nincs ott a hull.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

BooMiller
Kozelharcos

Pales27
Itt vannak a 907 9.5-ös buffolt ágyú adatai. A garázs adatokat is ki lehet íratni vele, azt úgy kapod ha a legénységnél a kommandert sérültre kapcsolod 😊

popey8
Nem tudom mi az a brawler, nem hallottam még ezt a kifejezést, csak tippelek. Valószínűleg másképp játszunk a medekkel, mert én ezekkel a papír tankokkal nem mászok be az ellen pofájába, már a csata elején. Csak azután miután láttam a mapon hol van "lehetőség". A gun dep annyira nem jó, h tornyozni lehessen velük (t62-é főleg, bár annak a legjobb a tornya), szal számomra ezek is papírok. Az én stílusomhoz elég a 140 szintű ROF is. Szerintem (nekem) sokkal fontosabb, h minél jobb legyen a pontosság, célzásidő és főleg a menet közbeni szórás.

Masu, E3, ST-I hulldown, esetleg Obj. 263. E-100 is szóba jöhetne, de a spaced armor által elnyelt sebzés nem számít bele, úgyhogy az felejtős. Mindenesetre arty nélküli meccs kell hozzá, ami T10-ben fehér holló.
8-10 ezer felfogott sebzés nehéz harckocsikkal az individiános küldetéseknél? normálisak ezek? oszt mi a fasszal csináljam meg? ott a MAUS , oszt?

a sok goldarista szarfejű most már elmehetne a f@szomba...

Hihetetlen, hogy hagyják, hogy ezek a tetvek tönkretegyék az egész gamet <#bdead>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Maala
Szerencsére egy brawler mednél pont a ROF számít a legjobban az ágyúkarakterisztikák közül.

Ha a tornyának a teteje is páncélozott lenne, az lenne a legjobb orosz med. Így legalább jó kis választási lehetőségek vannak. 😊

JeffDunham
Ééééééééééééés igen!!!!! Az első fogyatékos aki képes volt 70 euro-t fizetni a WZ-111-ért.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

popey8
Ne online tech treeben nézd és ne is a játékban. Egyikben sincsenek benne a rejtett adatok. Tank Inspectorban nézd meg, ott benne van minden és jól látszik a különbség is a 3 "ugyanolyan" löveg között. A 430-nak a legrosszabbak a karakterisztikái (nem is kevéssel), kivéve a ROF-ot. A 140-nek meg a 62-nek nem sokban tér el, de a legjobb a 62-é. A 430-nak cserébe a legjobb a camoja a T10 medek között, még a Bat-énél is jobb. Meg persze neki van a 3 tank közül a legjobb páncélzata (T-54 szintű). Majd most jön a 4. orosz med, az Obj 907, ugyanazzal a löveggel, kíváncsi leszek annak az adataira😊

Arty esetén ugyan ez van. Amikor ellövi magát akkor a player aki mellett csapodott a lövés behúzódik fedezékbe ahelyett, hogy akkor menne. Amikor már az arty biztosan betöltött akkor kezdi újra dugdosni a tankját kifelé...

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

tényleg.... miért nem szeded le? és teszed fel max grafra?!?!?!??!
szebb mint a képen 😊
Talán legalább egyszer elindítottad volna a WT-t és nem csak fröcsögnél a világba látnád, hogy ez nem manipulált kép, hanem screenshoot...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Azt mindenképpen ki akarom próbálni. Nagy állatságokat lehet vele művelni.

Nem ezt úgy hívják hogy be etetés.<#nyes>

mi? 😄DDD
ezt úgy hívják barátom, hogy SCREENSHOT
Tetszenek a virágok.
De kár hogy valójában köze sincs a játékbeli látványnak.Ez egy szépen megcsinált kép,csak nem a játékban készítették.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.16. 16:55:44

WZ-111-re rá sem mész? 😊
17 csata kellett az 5 győzelemhez... Nevetséges. Telis-tele retardáltabbnál retardáltabb élőlényekkel. Komolyan mondom, hogy sokszor a botokkal jobban járnék... Nem lenne ez a goldos küldi, eszembe se jutna a WoT-tal játszani.

Úgy, hogy online terch-tree-ben néztem meg és ott ugyan azok az értékek vannak mindháromnál. Játékba most nem vagyok belépve, szóval csak itt tudtam megnézni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Count Adyn
Ha trollgunozni akarsz akkor kv2 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"