418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilovearty
    Rengeteg az idiota jatekos. Ketten vannak az ellenfelnel es foglaljak a bazisunkat. Mi harman vagyunk es foglalnunk kellene mind a harmunknak mert egyebkent bukta lenne. Mit csinal a ket hulye? Nekiall keresni a bazis kornyeken az utolso ket embert. Nem birjak felfogni hogy hogy a bazisunkat foglaljak tehat nem lehetnek itt !! Vagy mikor hatalmas tulero ellen ket tankkunk marad aki foglal es fedezek mogott es mar pont meglenne mikor a redardalt kibujik hogy o bizony meg lo egyet es ekkor lelovik rola a foglalast es bukta. Ez napi szinten elofordul es ilyenkor a nem letezo halyamat tepem.... Tamadas/vedekezes modrol mar nem is beszelve. A foglalj mert lejar az ido ne keresd az utolso felderitot heavyvel mert a budos eletben nem ered utol vagy mikor vedekezunk akkor ne tamadj te gyoker mert utolso vagy es mindjart lejar az idejuk stb stb....Ok mennek esz nelkul....
  • Gyuszopapa
    Full fogyaték volt az ellenség.Még a Bélás is idióta citromsárga volt.Te meg op tankban ülsz és tudsz játszani.Azért keményebb ellenfelek megfingattak volna.
    A proto meg 361 wn8-as volt 20000 csatával kb. bot szint.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.05.16. 03:48:56
  • Gyuszopapa
    Továbbra is utálom a Sturert.Bármilyen nyerési % csatát kapok vele lehet az 70 vagy 25 teljesen mindegy elvesztjük.Bárhogy is fognám ezt a játékra de újranézve néhány csatát nem a játék tehet róla.A játékosállomány egy része full sötét.Zöldek képesek továbbra is a Lakewill-en nehéztank-al a kanyonon át kelni,persze szarrászedték őket.A szidás persze jött hogy nem segítettünk.Hogy,átlöjjük a hegyet.Prokhorovkán és a klónján szinte senki nem megy a bokros részre mert nekik hegyet kell mászni feltétlen.
    A játékosok nagy része nem ismeri a tankokat még 20-30 ezer csata után sem.Se gyenge pont ismeret se saját jármű ismerete hogy azzal hova is kellene menni.
    Továbbra is hiába van már ott a tipikus TD lővonalban 3-4 roncs az idióta odamegy 5.-nek.
    A W betűt ismerik csak,olyan hogy meghátrálás taktikai okból az szinte ismeretlen.
    Egyszerűen számomra még hihetetlen hogy ezek élő emberek.Vagy a WG botjai is lehetnének hogy legyen kivel játszani.
  • Angelus1991ster
    Minden szargamingos méltatlan az életre. Bűnük: a WoT szarban tartása. Tiszta szívemből gyülölöm őket.
  • András77
    Nem tudom mi van ma, eddig ritkán adott ászt a T54e1-re, ma meg kettőt is. Ismét 6,5k sebzés + 800 spot, 4 frag. Amitől viszont majdnem b.szartam a röhögéstől, hogy rámentem két alacsony hp-s ellenfélre, egy t34-3-ra meg egy leo pta-ra. Aranyat töltöttem, mert szemből, mindenféle szögből ilyen kritikus helyzetben a sima lőszerrel nagyon nehéz dolgom lett volna és a kedves csapatom nyugodtan kempelt sand riveren a középső kis dombon és hagyták, hogy egyedül támadjak, pedig chat-ben szóltam, az Attack jelzést is leadtam, de fölöslegesen.

Szóval nem kicsit volt szar a helyzet, először pattantam ha jól emlékszem és utána elhelyeztem egy lövést a leo-ba, de neki maradt még egy kevés hp-ja, utána gyorsan kiszedtem a t34-3-t,de mondom most van a gond, mert ha sz.r az RNG és ha ellövöm a negyediket, akkor jó eséllyel pattan megint a szög miatt tornyáról és ha megint töltenem kell, a csapatom nem segít, ki fog nyírni.

Nem lőttem el az utolsót, hanem elkezdtem hátrálni, színleltem az üres tárat és a menekülést és a leo benyalta , kijött nagy bátran és mutatta a testét és megkapta kegyelemdöfést. Ez qrvára tetszett nekem, ezt a sz.patást. Ha nem szedem ki, akkor valószínűleg elvesztjük a csatát, mert a kemperek csak azután mozdultak, hogy nem maradt ellenfél ezen az oldalon.

Ha valakit érdekel: T54E1 Ace
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.16. 00:14:06
  • Angelus1991ster
    Persze hogy másodlagos garázshely. Hogy csesznék meg.
  • Myke28
    Ha változtattál jelszót az elmúlt 1 hónapban ,akkor próbálj meg az előző jelszavaddal belépni :)
  • ilovearty
    Huhuuuu akkor megeri csinalni. koszi
  • Tarathiel2
    Minden ágon egységesen:

1-4: 200e+100e credit
    5-10: 4 nagy javító/eü/tűzoltó + 150e
    11-12: 2000 free xp + 1 garázshely
    13-14: 2000 free xp, 1 + 1 prémium nap
    15: nő + 250e
  • Marfy
    Hali!

Megy most a 9.8-as teszt? Mert én nem tudok belépni, mert rossz jelszóra hivatkozik.
  • Pares
    Vigyázz, mert még szavadon foglak! :D
  • Pares
    "Könnyű célpont", hát hogyne.
  • ilovearty
    A t55a kuldetesek mennyit hoznak a konyhara ?
  • TiborTamas
    A T-55A-hoz a 4x-est én is DickerMax-al csináltam meg, 2 kör kellett neki. :)
  • Angelus1991ster
    Nem válaszol, csak reklámoz. Így kell ezt:D
  • ilovearty
    A t57 ag tankjainak tornyat lehet konnyen megreptetni taras tankokkal.
  • Solten
    Jo lesz az szorulas ellen.
  • MuldR
    Szerintem az a PEPSI mar megromlott mogotted :)
  • lexlutor
    az h kezdik telebaszni op premiumokkal, csak az aw-hoz hoz jobban kedved...
  • R3nton
    Nekem Dickermax-al lett meg T-55 esetében elsőre, obj260 esetében talán 3. vagy 4. alkalomra. 550 HP és elég jó cső, 3800 DMG a maxom vele...
  • TiborTamas
    Nem én követtem el, de még mindig emlékszem, hogy 1-2 éve láttam egy AMX 12t-t, ami Himmelsdorf dombon elkezdte sorozni a full HP-s Tiger-t, majd 2. lövéssel 1300+ HP-ról robbantotta. Elég nagyot röhögtem... :)
  • Angelus1991ster
    Remélem nem írok baromságot, de az AMX 30 1er prototype alaptoronnyal nem az Europanzer tank?
    Tier 8-as prémium tank lehetne belőle, fasza 100mm SA47-es (232-es átütés) nerfeltebb ágyúval.
  • Angelus1991ster
    Azért a többi trógert is tegyék be a játékba. Mármint amit a gugli képek hoznak fel a Steyr-en és Skorpión kívűl.
  • yossarianHUN
    Hát ha ennek jó, vagy legalább közepes álcázása lesz, akkor bitang OP lesz. Gyakorlatilag egy gyorsabb Borsig, gyengébb álcával. Remek. Mármint azoknak akik megveszik, a többieknek szopás.
  • vasasgabri
    E25-el egy lövésből tigris1 928-ról robbantottam ki. Ilyet még nem láttam.
  • Angelus1991ster
    Na ezeket mi a faszért nem tudták sima ágba behozni? Mocskos wg.
    http://www.ritastatusreport.blogspot.nl/2015/05/rheinmetall-skorpion-on-supertest.html
  • ilovearty
    T49-en vacilalok de meg a buldog sincs meg. Ami meg elotte van az pont az a kategoria ami keves hogy lehozzon egy csatat. A sok hulye miatt folyamatosan buktam vele.
  • András77
    Amennyit csak bírsz, beleszámít a 4-5-6-8e-be a kiosztott sebzés is majd később, úgyhogy egy "dmg dealer" könnyű tanknak már viszonylag egyszerűbb lesz teljesítenie.
  • András77
    Egyébként nem lenne rossz ötlet olyan szempontból, hogy prém tankba nem kell külön legénység. Talán ki lehet valamikor grindelni, remélem, jól jönne. USA-ban kiosztották mint belépési jutalom, csak be kellett érte lépni 60 napig, akkor talán EU-ban odaadják majd valami grindért.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 18:21:39
  • ilovearty
    Mennyit kell sebezni ?
  • rudii
    Csúzli! :) Ezekben a pillanatokban kapom az infót a fülesemben, hogy stream idő van! Nem is habozok tovább, csatára fel! :D ;)
    LIVE STREAM
  • ilovearty
    Vegyel su 100y-t tolts goldot es meg oldva a problema :)
  • Tarathiel2
    Ja hát az IS-3-at könnyű, azzal szinte minden javítókészlet az ammorackre ment el, annyira sérülékeny elölről.
  • András77
    Később beleszámít a kiosztott sebzés is, úgyhogy egy bulldog vagy t54light jobb választás lesz és sokkal könnyebb velük, most még spotolni kell csak és azt egy elc is tud simán.
  • Angelus1991ster
    Lt-nél megbocsátható ha t10-es társnak Chaffee-t visz magával. Felderítő szerepkört el tudja látni a kis fürge Chaffee.
  • ilovearty
    Tegnap csinaltam meg a stugiv LT 15 kuldetest. 4000 sebzes felderites altal. Elc-vel probalkoztam egyedul de nagyon kicsik koze rakot. Megkertem egy ismerost hogy jojjon mar nyolcassal. Mentunk ket kort de semmi. . Aztan masik ismeros bevitt egy e100-al. Swamp vedekezes 5028 spot. Bumm !! :) Vallalnom kellene maszekot :)
  • Userx2
    Igazad van Pont az a csata volt amelyikről posztoltam este. 2 db lövés volt, jó nagyott kamuztam. :-D
  • Honda F1
    Pz4 4-el és M4-el érdemes összevetni, mindkettőnél lassabb, mindkettőnél lassabban tölt, 9 mp-es töltéssel a troll gunnal sem élveztem igazán. Pattanni se sokszor pattannak róla mivel egy doboz.
  • yossarianHUN
    Mint már mondták, a markerben összeadódhatnak a bekapott sebzések, valószínűleg erről volt szó, de 880-at biztos nem sebzett.
  • Angelus1991ster
    Az új Renault G1 R-t próbálta már valaki?