World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fizetek én is, de nem ész nélkül 😛 Ti vagytok a szigonyozott bálnák, akikről az FTR-en írnak 😄
". Aki nem tudja az nem azért, mert családja van, hanem azért mert béna" - azert azt hozzatehetned h pontosan hany orad is ment bele ebbe a ket napba? mert ezt igy kurvakonnyu bedobni, h ket napig csak ezt nyomtad, es mellesleg nincs csaladod 😄
Nincs is probléma ezzel,csak a cukor azzal megy fel ha előbb van a hülyézés és idiótázás és utána van a gondolkodás.
Csak egy utolsó comment(aztán nem foglalkozok ezzel tovább):
-Ha mi(akik fizetnek) nem lennénk,akkor azoknak(akik nem fizetnek)nem lenne mivel játszani.
egyébként a kínait 121-el és 113-al toltam. Mire meg lett a sebzés 100 killnél jártam, szóval kellett még bőven játszanom utána. Bár mentem 113-al tegnap egy radleyt utána, az jólesett 😄
Hát én megvettem, alig pár csatám van vele, de nem igazán érzem, pedig a WZ-120 a nagy kedvencem. Állati lassan szűkül, és lövöldözi a verebeket, meg a földet. Érdekes módon a 112 vagy IS-6 175 penje sokkal stabilabbnak tűnik. Azt hiszem rá kell érezni, de az FCM -mel menni ezután néhány kört, igazi felüdülés volt. Gyorsan pontosan lő, gyorsan céloz, és mobilis tank. Nekem az FCM jobban tetszik -még -, de gyűröm a T34-3 -t is. A 112 -vel jobban megy, az legalább pattint rendesen.

Szia!
Szerintem, felesleges a megjegyzésekre reagálni a WZ vásárlással kapcsolatban.
A te lehetőségeidhez, mentalitásodhoz, ez a megoldás állt közelebb, tehát így döntöttél.
Az inkriminált tankra vonatkozó tapasztalataidat leírnád, azt megköszönném.
Jó de azonnal kivágni az ablakon ennyi pénzt nem éri meg szerintem, pedig lenne rá nekem is. Ez csak egy sima prém tank. Akkor vedd meg az IS-6-ot és ugyanott vagy kb.

Tegnap és tegnapelőtt szabadnapos voltam, volt időm játszani és meglett a kínai ág. Ha célirányosan egy nemzettel tolod, akár úgy is hogy közben valami tankot húzol az ünnepek alatt 3-4 nemzetet simán össze lehet lőni. Aki nem tudja az nem azért, mert családja van, hanem azért mert béna és nem tudja kilőni a tankokat és sebezni. Konkrétan én 24-én este 8-ig dolgozok, akkor miről beszélünk? 😄 Mégis megpróbálom kihúzni a tankot, ha a végén 1 vagy max 2 nemzetre nem lesz időm, akkor lehet, hogy annyira beruházok, mert annyit megér, többet nem. Na de az, hogy azonnal megvenni, elég epic 😄 Főleg, hogy ennek a küldetés része az érdekes, hogy sikerül egyáltalán kihúzni, így sokkal értékesebb lesz a tank.

Kínain túl vagyok. WTE-100-al mentem tegnap azzal nagyon könnyű lesz összeszedni a killeket is. Egyértelműen ami könnyű lesz az az autoloaderesek. USA: T57 heavy; Francia: 50-100, Bat, 50B; Német: WTE-100. Az orosz, a japán és az angol kicsit neccesebb lesz. Orosznál szerintem a 416, 430 kombót fogom erőltetni, japánnál csak STB-1 van, ami baromi jó de nehezebb vele killelni, mint egy autoloaderrel. Angolt meg szerintem a Cromwell, FV42 kombóval fogom megcsinálni.
+1. Na annak azért örülök, hogy vannak itt olyanok is, akik reálisan látják mi az életben az, ami igazán fontos. Ezen dolgok egyike - lenne - a "bővített újratermelés", ami esetünkben azt is jelentheti, hogy a - többek között - melóból származó, illetve egyéb feszkót magunkból kiadva a következő napot kipihenve, az előzőnél lehetőleg minden alkalommal magasabb szinten kezdhessük. Nálam ezt segíti elő a szórakozás is, melynek egy fajtája a WOT. És akkor a szórakozást szó szerint értem. De ehhez úgy látom meg kell érni, ez pedig nem életkorhoz kötött dolog.
Sziasztok!

T-34-3-at érdemes beszerezni?
(Tudom ott a tesztszeró, azt csinálom, csak eleinte nem tetszett, azt ahogy hozzá szoktam a depression hiányához(még egy wz-131 után is, bár mintha annak lenne), úgy egyre jobb köröket kezdtem vele menni, de még mindig bizonytalan vagyok <#conf>, sebessége tetszik, jól fordul, ágyújával sincs nagyobb baj(TVIII-ban legalábbis, oda dobál sokszor a szeró), egyedül az, hogy stabi helyett EGLD-t kell rá rakni (nulla skilles 100-as legények mellett legalábbis), mert az a szűkülés..hát kb vége volt a körnek mire valamire nagy sebességről rácéloztam...
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.12.17. 12:34:40
+1
+1
Count Adyn
Az a baj hogy nagyon sokan benyelik ezt az ingyen van minek költsek rá dolgot, nem gondolnak bele hogy hány órát basznak el rá mire "ingyen" meglesz nekik a cél, az idő pénz ám, az a kemény 70 euró az 1 napi bérem nekem is, meg mindenki másnak itt európa európai felén😄 Nyilván nem a magyar fizukhoz vannak szabva a WG árai, mondjuk ugy általában magyar árakkal is ez a helyzet😄 Szóval én is ugy vagyok vele hogy ami kell azt megveszem inkább minthogy 1 hónapig szopjak vele a retardfest közben. A wz pont nem érdekel mondjuk, mert van 2 db T8 prémtankom ami szükséges és elégséges feltétele a folyamatos kreditfarmnak úgy, hogy ezekkel a t10 esek legénységét is fejlesztem .

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

aaa... biztos nem. 😄
Tökéletesen egyetértek......Én már gyakorlatilag az összes prémtankot megvettem,végigpróbáltam,amivel ment a játék azt meghagytam amivel meg nem azt meg eladtam.Lehet ezt a wz-111-et is meg fogom venni,11 órát melózom naponta,nincs időm kihúzni ezt is a családtól meg nem akarok időt elvenni többet.Ha kiszámolod lehúzol két szombatot melóban megvan a tank....Nem biztos hogy 16 óra alatt ki lehet grindelni...Most akkor ki a hülye?Nem az aki napokig játszik egyfolytában? Nem iszom,nem dohányzom,más(pénzbe kerülő hobbi) nincs.Megdolgozom érte,egyébként is osztom azt a véleményt hogy magánügy.
Ahogy sejthető volt, az E-25 lesz kivéve a storeból, itt vannak a dátumok meddig lesz még elérhető:

- until 22.12.2014 in the ingame shop
- until 15.1.2015 in the premium store

Úgy érzem el fogják árasztani a szervert a sok pánikban megvett E-25ök 😄

WoT: Nishizumi77

t-46 - tier3 - 711xp - tankasz - wtf???
Szerintem semmiben nem különbözik attól, mintha valaki cigarettára vagy alkoholra (esetleg ágyasokra) költené azt a pénzt, azok sem maradandó termékek, mégis le merném fogadni, hogy a játékra költő embereket bírálók között igen nagy számban vannak olyanok, akik a felsoroltak közül legalább az egyikre hosszútávon kidobnak annyi pénzt, mint egyesek a WoT-ra. Ezekre a legtöbb ember mégsem tekint baromságként, a káros hatásaik ellenére sem, és bár felfogni nem tudom, de el kell fogadnom, hiszen az emberek nem egyformák és nem egyformán gondolkodnak. Természetesen sokszor én sem tudom megállni, hogy ne győzködjem, ha valaki nem úgy tesz/gondolkodik, ahogy én (lásd pl. konteók... 😄), de ez (a tapasztalatok alapján) minden ember esetében így van, mintha beléd lenne kódolva és (szerintem) ésszerű kereteken belül nincs is ezzel semmi probléma. A probléma ott kezdődik, amikor valaki nyíltan lehülyézi a másikat amiatt, mert másként gondolkodik/cselekszik, mint ő. Egy példára levetítve: képzeld el, hogy van két elismert Nobel-díjas fizikus, két különböző elmélettel/modellel, amelyek különböző szempontok alapján, de életképes magyarázattal szolgálhatnak az adott problémára, mégsem tudni biztosan, hogy melyik gondolkodott helyesen. Nyilván egyikük sem hülye, csak épp különböző módon látják a világot.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Köszönöm!
Ha ez a 230 megmarad neki, már akkor is bőven elégedett leszek vele 😊

Norbi:
Az a vicces, hogy ellene játszva ennyire durvának azért nem tűnt 😄

Grat. Képzeld el milyen OP volt a 275 átütésű HESH-el... 😄

Hát ha lekapcsolják a szervereket egyszer, akkor nem játszunk tovább. Ennyi. Hogy majd megbánom-e a szerinted baromságra költött pénzt ? Nem, nem fogom megbánni. Az itt a probléma, hogy a legtöbbek szemében az, aki költ a játékra hülye, mert baromságra költi, mert ez csak egy pixelhalmaz. Ha vége lesz a dalnak, leszarom, de az aki éveken át gürcölve fejlesztette ki a tankjait, na az majd mit szól ? Oda a sok szabadidő, oda a sok tank. Nehéz azt felfogni, hogy ezt a tankot a garázsomban szerettem volna tudni, és ha két út vezet hozzá, akkor a számomra könnyebbet választom ? És ez az út nekem a vásárlás útja, többeknek pedig a grindelés. Én sem nézek senkit hülyének, mert - sok esetben - szabadidejét feláldozva hajt a tankra. Szerinted az is hülye, aki pl. drága és új autót vesz, ahelyett hogy venne egy 3 évest féláron ? Akiknek nincs elég rá, azok számára ez nyilvánvalóan hülyeség. Akinek meg van, az az ilyen véleményeken csak mosolyog. Az élet igazságtalan, van akinek kenyérre sincs, van aki tankra nem sajnálja a pénzt, és van aki évente 200 milliót adózik (sajnos nem én).
És valóban, lehet, hogy azért egy-két eventet megcsinálok, de mindezt mosolyogva jókedvűen.
Zegi Norbi HUN
Grat 😊 Még sok ilyen kör fog jönni , iszonyat jó tank 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Srácok, a prém t34-nek hasonlít a játék stílusa a t29-hez? Mert hasonló felépítésűeknek nézem őket. Gondolkodom egy prém tank vásárlásán.
Utoljára szerkesztette: Faboo, 2014.12.17. 10:54:13

Azigen.... Én sajnos csak kb. a felétől tudtam volna részt venni a kampányban, ezért nem is foglalkoztam vele, hogy keressek valami klánt hozzá, de úgy látszik simán lehetett volna tankot szerezni 1 este alatt is, csak jó helyre kell menni.

voivod32
A Covenanter le TK-zott, mindjárt a meccs elején, de biztosra ment, golddal csinálta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem. Az a szokás , hogy ha valaki utál egy videojátékot (vagy filmet) utálja azokat is, akik megveszik, költenek rá. Mert mi az ,hogy más merészelni ne utálni, tehát más a véleménye, és különben is, mi az hogy másnak egyáltalán van pénze, miközben neki nincs? Egy kis irigység.
es ez neked nem halal mindegy???
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.17. 10:41:44
Tono34
Gyűjtő nem nagyon valószínű, hogy el szeretné adni..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A pénzed arra költöd, amire akarod természetesen. Ettől még tarthatunk hülyének, ha baromságokra költöd el. Amúgy gyűjtő vagy, de mit fogsz csinálni a gyűjteményeddel, ha lekapcsolják a szervereket egyszer???? Ráadásul ha már sokat költöttél rá, akkor gondolom horror összeget ér szerinted, tehát még eladni sem tudod (ha ez a terved), mert hasonló borult gondolkodású gyűjtőt kell találj, ami közel lehetetlen.
JeffDunham
3. event... részlet... (nem mindenki fogja érteni)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

jah hogy meglett neki az 1 millio xp, de nem vett meg tier10est.
Nos, megtaláltam az új kedvenc tankomat<#szeret>

2. csatám vele, még a legénység sincs 100%-on... Tank Sniper LOL

patchaou
Hogy ilyen hamar meg legyen ahhoz szvsz kell azért költeni is és/vagy nem sok mindent csinálni a játék mellett 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JeffDunham
Nem nekem lett meg hanem a QV-s Jeffnek. 😄

(a vicc az hogy te már a sokadik vagy aki gratulál 😄 )

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Ingyen van a goldammo?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

elromlott a játék megint..

Wins/Battles: 1 (10) (10.0%)
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.17. 09:42:59

Zegi Norbi HUN
Ilyen hamar meglett az 1 milcsi xp? Az igen 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Látom gagyiék megint alkottak, most vettem észre, hogyha nem veszed meg a stuart starter packot akkor nem játszhatsz rank 2 és afölötti tankokkal, csak 1esekkel, lehet szépíteni hogy 'jajj dehát majd lehet jelentkezni tesztelésre meg említ valami missiont, és hogy csak 4 euro a pack de a lényegen akkor se változtat hogy szerintem pofátlanság és ezekkel a zárt bétás packokkal (pl a tavalyi is 50 euroért) a lehúzás a cél 😊

Ez kb olyan mintha a wot teszt szerverre fizetni kéne belépési díjat.

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.17. 09:13:07

patchaou
Le vagyok maradva 😊

melyik agat toltad? nem kellett sok ido hozza. csak a invitet huztad?
gondolom ment ra prem is.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.17. 09:03:10
"Ráadásul meg sem próbált egy nemzetet sem kihúzni, amivel súlyos ezreket spórolhatott volna."

Azért várd meg a végét, mert úgye ha egy nemzetet megcsinálsz (úgy hogy megvan a token pénzből), akkor kapsz 2500 goldot, tehát bármikor spórolhat, így csak annyi hogy a tank hamarabb megvan. Ráadásul ha a srácnak nincs kinai tankja, akkor ezzel pont hogy meg tudja azt is csinálni.

Ja hogy úgy.

McFrost
Mit mondasz a tankról? Jó/rossz?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JeffDunham
http://worldoftanks.eu/en/content/docs/invitefriend/

Jaja elég jó, ilyen a béta Sherman is, kb már 800-1k sebzésre lila wn8at kapok azt meg nem nehéz összeszedni. Ultimate statpadderek 😄

Mi a szösz az a T95e2?

Solten
Hm, nem csoda hogy SerB bacsi furdik a penzben... 😄

Saor Alba

JeffDunham
"ENDLICH ICH HAB IHN T95E2" (végre megvan a T95E2)

A kis genyának már megvan. 😊

Jeff, nincs gond, ismerjük is egymást, játszottunk már együtt a Hoax-ban, még abban az ominózus CW csatában voltam a T69-el, ahol Te voltál az FC. Csodálkoztam is azon, hogy ilyet írsz, bár valóban többféleképpen is lehetett értelmezni. FCM és egy Jtiger 8.8 magvan.
Patchau : Igen, lehet erre neme gondoltam.
Maala ! Te pedig továbbra is játszod itt az észosztó okoskát.<#action> A családomat meg hagy ki ebből, mert közöd nincs hozzájuk, egyébként meg már mi is szakaszoztunk. Az accom : vip_er, ez sem titok, párszor már megírtam. És nem fogok karácsonykor, újévkor napi 20-25 csatát menni, de ha mennék akkor is megvettem, volna megtehetem, Comprende ??? Megtehetem, mert le se szarom a 70 eurót, délelőtti munkám ára B+.
Lehet irigykedni.
Nem akarok flame-t, de mi a faszt kell azzal foglalkozni, kinek hány prémtankja van, mennyit költ a játékra ? Magánügy. vanna akik megtehetik, és vannak kik nem. Én soha nem "csóróztam" le azokat, akik prémtank(fiók) nélkül játszanak. Megértem, ha nem akar költeni, vagy nem teheti ezt meg. Vannak akik megtehetnék, de elvből nem költenek rá. Én költök, és ezzel tulajdonképpen hozzájárulok ahhoz, hogy a sokan ingyenesen játszók játszhassanak. Ebből fakadóan a 70 eurót kiadókat pedig ezentúl övezze tisztelet !<#nevetes1>

Kérek mindenki erre hajlamos fórumtársamat, az accom esetleges megtekintését követően szíveskedjenek a megjegyzéseiktől megkímélni.
Ha nagyon nem menne ez, akkor inkább privibe pls.
Replay valakinél akad? 😊
popey8
Jaja, csak sebezhettem volna többet is😊 Neked grat, szép dmg😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png