418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Lassú szar biztos nem lesz, 17 LE/tonna, a talajellenállása meg nem túl jó, de nem is vállalhatatlan. Ha tippelnem kéne, szerintem a Párducénál valamivel jobb mozgékonysága lesz.
  • DasIsFuck
    Pedig azok a küldetések amik igazán kiemelkedő eredményt követelnek meg oda kell a szakasz, legalábbis ésszerűbb abban megpróbálni, esélyesebb.
  • DasIsFuck
    Ennél elcseszettebb ötletet, minek 3 nehéz tank a prémium sorba, amiből 2 tigris?
    Ezek mehetnének a németekhez, ahol amúgy is kevés prémium nehéz tank alapanyag van, de van 2 vonal nehéztank.
  • Angelus1991ster
    Nekem is volt hasonló, módok zavarhatnak be.
  • DasIsFuck
    Ha nem lesz akkor már azelőtt halott a tank, mielőtt kijönne:D

Szerintem már figyelnek arra, hogy elég népszerű legyen, ergó elég jó tank legyen amit megvesz a player.

Ha a JT-t cserélik le, ami egy rakás szar akkor mindenképp jobb lesz.
    Ehhez az kellene, hogy ne legyen lassú szar, mint a borsig.
    ágyú soft statjai elég jók,ágyúsüllyedés elég jó.
  • arel
    Üdv. Egy kérdés, nem tudom, hogy más is belefutott e. Már egy jó ideje nyomom a wotot, de még nem találkoztam olyan hibával, hogy, a tankom szimplán nem hajlandó tüzelni (persze a modulok épek, nem is tölt éppen löveget). Egyik pillanatban gondol egyet és befuccsol. Főleg sniper verzióban teszi ezt, azt megjavul, ha külső nézetből ellövök egyet, de van, hogy a külső sem működik már. Vki. tud erre orvosságot azt megköszönném.
  • Angelus1991ster
    Ez most hivatalos? Nyáron jön a prémium cseszlovák tank, és karácsonykor a szokásos nagy bővítés. :D Még 3 év és lesz magyar tank, ha a tendenciát nézzük. 1. cseszlovák 2 svéd/olasz, 3. svéd /olasz.
    http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/05/czechoslovak-tree-in-wot-faq.html
  • Userx2
    Amíg van IM és ennyi arty és aljalmanként unbalansz MM, el kell fogadni ezeket a látszólag fura dolgokat és alkalmazkodni. Belegondoltam a multkori csatában medeket követő E100 indítékába, és arra jutottam ő egy bukó csatáért nem akarta kifizetni a javítást. Ez is egy szempont. Okosabban járt el, mint én. Nem ő volt a hülye, hanem én.
  • Myke28
    Én a tesztnél az SD-t töltöttem le .és a tankok hd-ban vannak a garázsban és a csatában is:)
    Lehet ez változni fog ,de az im változtatást már jobban komálom hogy nem kell szakaszban menni ,talán így meg tudom csinálni :P

(A tesztnél azt vettem észre hogy kevesebb rendszermemóriát zabál)
    Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.05.16. 15:10:57
  • Simulacrum
    Pont néztem én is, pedig már nagyon rég néztem őt.
    Nem is értem. Megnézem a csata elején az tanktípusok elosztását, ha látom, hogy nincs esély megnyerni az adott helyet nem megyek oda meghalni. Csata indulása után nézem, hogy a csapat hogy oszlik el és aszerint megyek én is. Nincs ilyen, hogy tuti hely, ahova mindig odaérve sebzek és jól jövök ki a csatából.
  • joe662
    Nekem még mindig ez a kedvencem
  • popey8
    Kösz az infót:)
  • voivod32
    ment a meghívó
  • madmanic
    madmanic1978
  • voivod32
    Dobj legyél kedves, egy ingame nevet, hogy tudjak meghívót küldeni!
  • yossarianHUN
    A mostani kliens lesz a HD, az SD-ben meg a mostani HD tankok a régi modelljeikkel jelennek meg. Illetve lehet, hogy lesz egy extra HD letölthető textúra csomag is, ami a mostaniaknál is nagyobb felbontású textúrákat tartalmaz, de opcionális. Legalábbis utoljára ezt mondták.
  • voivod32
    IS-8-al lepattanni T43 seggéről, gondos célzás után 15 méterről?
  • voivod32
    True story...
  • popey8
    Most olvasom ezt az SD-HD kliens szétválasztás témát. Persze a nyomorékok nem írják ki normálisan, h mi lesz a különbség a 2 között. Ti tudtok erről vmit? SD-ben benne lesznek a nagy felbontású tanktextúrák vagy már azok se? Annyit kivettem a hírből, h a HD-ben a tanktextúrákon kívül más objektumok is nagy felbontásúak lesznek, de kellene ez a fenének, ha az SD-ben benne lennének a HD tanktextúrák. Nekem csak ennyi számít. Így is egyre kevesebb az FPS-em.

Vagy pl. ami most van fent az melyiknek fog számítani? Ha jön a pecs, akkor újra le kell majd tölteni a klienst vagy ugyanúgy lehet majd 1 fájlból frissíteni? 2 megás nettel nem szívesen töltenék le egy 6-7-8 gigás (HD?) klienst, lesz vagy fél nap mire lejön...
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.05.16. 13:19:17
  • AlucardHuN
    És Chromon hasonlóképp kell?
  • Userx2
    Clever is beleszalad a jóba. Nem úgy van ám, hogy tövig nyomjuk pedált, hogy odaérjünk a kulcs helyre... De magamra ismertem.
  • Gyuszopapa
    Szar,kb. mint a Sturer-el 2-szer kritikalt löni 0 sebzéssel egy ELC-be.
  • vasasgabri
    Meg az is jó mikor hárman foglaltunk és a másik kettő valamin össze veszett és elkezték egymást lőni eszetlen módon, még engem is meg lőttek, ki is kaptunk.
  • okosszöszi26
    T29 top ágyújával álló AMX12t tornyáról lepattanni az milyen?
    persze tudom miért történt
    azzal a lövéssel kinyírhattam volna, így viszont dobta neki a játék a kapsz még egy esélyt kártyát, gyorsan körbe röhögött, és szétlődözött, mert nekem nem dobta a játék a kapsz még egy esély kártyát
  • voivod32
    Kedvencem, amikor foglalás módban , elkezdi az ellen foglalni a bázist 3 tankkal, és a sok gyökér idióta, rohan vissza oda, ahol a bázis lenni szokott NORMÁL CSATA MÓDBAN! És hiába pittyeged nekik a bázis tényleges helyét, nem értik mi van, csak forognak, mint egy fasz és keresik a zászlót, de NINCS OTT! Aztán természetesen az ellenfél vidáman befoglal, miközben mi vezetünk12: 6-ra...
  • madmanic
  • voivod32
    Egyetértek. Kb egy óra múlva ráérek. Agyfaszt kapok a sok 2:15-től és a totál idióta csapatoktól.
  • madmanic
    platoon valaki? eret vágok magamon a sok debiltől...
  • yossarianHUN
    Hát legyen 13, mindenesetre ha egy 6 órás betonozást is megcsinálsz 65 forintért, akkor még mindig te vagy az én emberem
  • Angelus1991ster
    10 forint? Nem inkább 13 ft?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.16. 11:15:03
  • yossarianHUN
    És megéri az a háromszor tíz forint?:P Mert akkor téged foglak hívni ha le kell betonozni a teraszt.
  • Angelus1991ster
    Valahogy jah:D kibszott 3*10 goldos szarral baszakodhatok egésznapi meló után éjjel 3 ig.
  • madmanic
    Üdv! Van pár órám gamelni, valaki küldik?
  • yossarianHUN
    Neked problémáid vannak
  • Mardel
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Asztalirol tanusitvany gondja van a bongeszonek.
    Firefoxban a megertettem a kockazatot majd kivetelek hozzaadasa es utana elerheto az oldal.
    Mundjuk ezutan nalam a linket javitani kellet mert dupla https taggel probalt atiranyitani a firefox.
  • AlucardHuN
    Bocs lehet már volt róla szó, de tudja valaki az okát annak hogy laptopról nem tudom megnézni a fórumot de telefonról igen?
  • Simulacrum
    Érdekes, milyen sokan szidják ezt a tankok a kis pen miatt. Én végig alaplőszerrel használtam és majdnem biztos vagyok benne, hogy ezzel a tankkal szereztem a legtöbb ászom. Szerintem nem nehéz az ász vele, egyetlen baja van ennek a tanknak, mégpedig az, hogy rettentő kevés lőszer fér bele. Majdnem mindig előttem vele mindet. A testvére az AMX 50 120 is pont ugyanennyire jó, ott cserébe a lövések közötti hosszabb időért nagyobb pent kapunk. Mindkét tankot, hanem is OP-nak (kék és lila kezekben OP-nak), de rettentő erős tanknak érzem, csak ajánlani tudom.
  • toocha
    Ingyenes TS3 akit érdekel:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.wotinfo.hu/index.php/gyik-faq/item/2091-ingyen-ts3-szerver-mindenkinek-magyar-wot-szovetseg
  • Marfy
    Sikerült köszi! :)
  • ilovearty
    Hajamat* ejszakas voltam :)