418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Nehéz rossz sebzést kiosztani, fenét. A T-34-3-nak is páratlanul fos a DPM-je, mégis azzal van a legjobb átlagsebzésem T8 medek közül. Az, meg hogy te rámész a fos DPM-es tankra... Hát menj rá 300 méterről, úgy, hogy van köztetek még 5 másik tank:) Mert ez szokott lenni a papírforma, nem az, hogy 50 méterre tőled üldögél úgy, hogy 1v1-ben vagytok a mapon.
  • GabeE3e
    LMFAO
  • Userx2
    Nem tudtam. Ez hivatalos fórumnak tünt
  • R3nton
    hát ja csak az hivatalosan tiltott mod
  • besti
    Tudom, hogy ott kellene lenni, de nem találom őket. Azt hittem valamit aktiválni kell, vagy valamilyen játékmódba kell belépni, de ezek szerint nem.

Más. Mire vége grindnek megszeretem ezt a tankot. A TD-k VK Bélája, és ráadásul ennek van az egész francia ágon a legjobb ágyúja (talán 50B vetekszik vele).
  • Userx2
    Még azt sem kell tudni, mennyi az enemy DPM-je. Minden tank neve mellet látok egy visszaszámlálót a betöltésig, beleértve a csapattársakat is. Hasznos dolog.
  • FosTalicskaa
    "az ISU az se OP"

Emberek, közeleg az apokalipszis! R3nton szerint nem OP az a tank amit régebben éveken keresztül szidott, hogy milyen elmebeteg OP td sz@r... Most le vagyok sokkolva...
  • ilovearty
    Meg a jo multkoraban beszelgettunk arrol hogy a jatek nem az 1vs 1-rol szol...
  • R3nton
    Kinek mi, én nem úgy nézem, hogy mi van ha ellenem játszik, hanem azt hogy mi van ha én vagyok vele és tudom, hogy ilyen DPM-el nehéz jó sebzést kiosztani. Ott az ISU az se OP csak egy idegesítő szar lowoknak :D Ja azt még hozzáteszem ha engem lőnek meg nem visszahúzodok fedezékbe, hanem rámegyek a tankra ha tudom, hogy szar a DPM-je
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.05.17. 14:20:15
  • FosTalicskaa
    Tudtátok, hogy a WoT-hoz van egy egész jól használható, szinte mindenre kiterjedő API felületük? Így egész pofás kis klánoldalakat lehetne összehozni, ahol a kívánt funkcionalitásnak csak az idő és a fantázia szabhatna határt...
  • ilovearty
    Egyszerre....
  • ilovearty
    500-as sebzes ezzel az atutessel nem op ? Pffff... Forog a torony gyorsan celoz es pontos. Ha meglosz valakit az altalaban ugyis visszahuzodik fedezekbe es akkor kenheted a hajadra a dpm-et. E25-ot meg ne hozzuk mar fel peldanak azzal az atutessel. Ilyen alapon az m3 lee is op mert dpm ott is van...
  • yossarianHUN
    Kinek kell DPM, ha van 490-es alfa?:P A DPM-jét meg ne a sima T8-akéhouz, hanem a prémekhez hasonlítsd, azok ritkán vannak 2k felett, de ami igen, annak meg baromi kicsi az alfája. Nekem a nagy alfa bármikor nyerő a nagy DPM ellen, pusztaság közepén álló ellenséget folyamatosan sorozni 10 csatánként egyszer tudsz, egy istenes sallert kiosztani miután kidugja a fejét a fedezék mögül viszont bármikor.
  • Angelus1991ster
    Nem? Elvileg 3 tankot: Obj. 140-et, T110E5-t és AMX 50B-t egy lángolós/pokemonos/zászlós ikonnal jelenít meg. Nincs külön csatamód. Ez olyan mint amikor pixel módban rányomsz a csatára .
  • Tessellia
    9.8 Páncél változások
  • besti
    Nem tudja valaki, teszten hogyan lehet ezt az új Domination módot kipróbálni? Nem látom a hozzá való tankokat?
  • TiborTamas
    Én is gyűjtöm őket, szeretném az összes járművel megszerezni (tudom, különösebb értelme nincs, de arra jó, hogy ad egy kis célt a játékhoz). Eddig 317 tankot próbáltam és abból 274-el sikerült összeszedni. Amiket nehéznek tartottam/tartok (nem sorrendben, csak felsorolva): T54E1, Centurion 7/1, Obj. 416, T110E5, AMX M4 45, Conqueror (BC 155 58, GW Tiger).
  • R3nton
    Hát ezzel a DPM-el nem lesz OP, :D SU-101nek pl 2800+ DPM je van, E25 is 2600 körül, de a jobb tier8asok mind olyan 2300-400 körül vannak a 2000 az brutálisan kevés...Hozzá jön, hogy nagy, akkor, mint egy panther, tehát a camója nem lesz valami tuti. Mondjuk legalább a sebessége jó lesz és tornyos. Jó indulattal egy átlagos TD, a Kanonenjagdpanzer engem sokkal jobban érdekel, pedig már annál is keveslem a 2400 körüli DPM-et.
  • Mnemomic
    object 140 is szerintem. 7000+ sebzés kellett hozzá, t62A-val elég volt kb 4000.
  • DasIsFuck
    S35?

iszonyat tápos tank, de az esetek nagy többségében t3-ban egyszerűen nincs elég hp amit le kéne sebezni:D

JPZ E100?
    az ezres sebzései miatt azt gondolnám, elég sok full sebzésses lövésre van szükség az ászhoz ami megint könnyebbnek hangzik, mint amilyen esélyekkel ezt ki is lehet vitelezni...
  • Simulacrum
    Kérdés: Véleményetek szerint melyik tankkal vagy tankokkal a legnehezebb elérni az ászt?

Saját tapasztalat: AMX 50B, IS-4 és anno emlékszem az Object 416-al is sokára lett meg. Illetve nekem az artykkal, de az nem mérvadó, mert azokkal nem tudok játszani.
  • Angelus1991ster
    AMX-30 Prototype az Europanzer?
  • McFrost
    Semminek nem tudsz örülni! -.-
  • voivod32
    Végre, nekem is beadta!
  • Mardel
    RNG függő.

SU-8-al 75%-os legényekkel sokáig 0 sebzésesem volt a csatákban kb 50-100 m-re ment el a teljesen becélzott tanktól a lövedék.
  • Tarathiel2
    Végre egy jó kör ezzel is...
  • voivod32
    Bassza meg a kurvaisten az ilyen meccseket!
  • Simulacrum
    Mindent elmond az artyzásról, hogy ezt az eredményt 75%-os legénységgel értem el most. Kellett más járműbe a jó legénység. Ez a legjobb köröm vele, pedig eddig 4 skilles fanatikusok ültek benne. Vicc ez az egész. Csak addig van meg ez a undormány, amíg ki nem fejlesztem belőle a következőt. (Nem adok el tankot, míg nem fejlesztettem ki belőle mindent.) Továbbra se tudom felfogni mit élvezhetnek egyesek az artyzásban. Undorító, amit csinál és még unalmas is. Az IM miatt vettem, de nem utálom, adom el, ahogy kész belőle minden (még az se érdekel, ha nem lesz vele ászom).

Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.05.17. 10:36:36
  • ilovearty
    Na ennek a t54e1-nek sem lett jobb az agyuja.... Ossze vissza lovoldoz.
  • Nesuten

Na ezzel sem megy jobban...

• bekescsaba
    Lejárt a prémem 1 órája. Mondom az objectért folyó IM versenyben benyomom a TD13-at ( a másodlagos küldi 2 napot prémet ér) mondom hátha meglesz a héten. Erre elsőre meglett a Su 122-54-el. 5600 sebzés, smég életben is maradtam, ugyanis az utolsó JPZE100-uk lövegpajzson lőtt.

Mekkora mákom volt.
  • Nazarov77
    Na meglett a blokkolás végre és nem érdekel a vereség ott rohadjon meg az az 1 garázs hely másodlagos jutalom :D

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.05.16. 20:42:56
  • lexlutor
    so is das Leben...
  • Userx2
    Láttam azt a videót is. Olyan érzésem volt, mintha közleményt olvasott volna fel amit e-mailen kapott, annyira nem kötött, le h bele is tekertem. Biztos volt oka annak a megmagyarázó videónak és nem az, h Clevert zavarná a sok nyafogás.
  • Nazarov77
    5850 sebzést kéne blokkolnom VK45B-bel HT-12höz (HPm háromszorosa) erre blokkolok 5680at... már meg se lep az ilyen.
  • patchaou
    Megpróbált Ő azzal a videóval valami jót csinálni, ami becsülendő is. De azoknak akiket ezek a dolgok sorozatosan kiidegelnek, tuti nem fog átbillenni semmi a videóban lenyomott szövegtől.
  • Mardel
    IS-6-al arannyal pattogni minden 8-as heavyről és másik is-6 hátsójáról.

Még előző patchben történt, 6-7 gold 0 sebzés.

Biztos lehet Chromeban is valahol, csak azt nem használom, még telefonon se nagyon szeretem.
  • András77
    Érdekes, ha összehasonlítod a másik videójával, ahol kb a szeressük egymást meg a noobokat gyerekek szöveget nyomta.

Hiányoltam az olyan megjegyzéseket, hogy a 2 csapattársa észre se vette a hegyen, amikor a 2 e50 legázolta őt, hogy a korábbi videója alapján, most éppen arra gondol, hogy milyen jó csatája van a két e50-nek, hogy örül neki, hogy velük játszhatott és a többi
  • Angelus1991ster
    Oké, legyen bennt. De ingyér ott az RHM-Borsig.
  • Angelus1991ster
    Oké, legyen bennt. De ingyér ott az RHM-Borsig.