World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úristen... Church VII tel megyek belefutok agy amx ac be.. Letrackelt, kész, itt a vég....

A tankom frontját kopogtatta közvetlen közelről, és megvárta amíg a weakspotján kicsinálom... Ilyen véglények minek játszanak...?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hát én már elgondolkodtam, hogy valóban menni fog-e ez a WZ-111 dolog 😊
eddig a napi 30 kill-t megcsináltam.... az a szerencse, hogy nem kell se win se top10 😄
egyelőre nem adom fel, kiderül hogy haladok vele 😊
Lemerem fogadni, hogy ti akik csak "szórakoztok" ezzel a játékkal ti szidjátok itt fórumon legtöbbet a noobokat, meg a randomot, meg a statpadder lilákat meg a goldammot...
jól érzem, hogy ma sem lehet játszani..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Forolto
Jogos én is a panterre vártam,de hogy haladjak kell valami tank,most van akció most lehet jobban kijönni és most van szabi.

Ettől függetlenül ott fog virítani a garázsomban a 88-as is.😛

xotyi
Huh.... elég kemény ha valaki ennyire egy játékban él, hogy az alapján ítéli meg az embert, hogy mit és hogyan ért el egy JÁTÉK-ban, vagy ha lehet ezzel csajozni akkor szólj, én is ráfekszem a témára, de amíg ebből nincs gazdasági vagy társadalmi előnyöm addig a szórakozásért játszom(sztem többen vagyunk így) ha egyes embereknek nem az agyatlan grind hanem az adott tank használata jelenti a szórakozást és urambocsá megengedheti magának akkor miért ne tegye, nekem se jobb,se rosszabb nem lesz tőle a napom. Na de téma off a részemről. További kellemes társagást.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.12.17. 16:03:54

Trance&Friends nothing more..

Forolto
Hidd el egyre nehezebb.Régen még lehetett játszani kicsi tierben,hogy az kitermelje a kreditet,most agyhalottak vannak.
Erre már nincs energiám.
Kell a T95E2 és most inkább beáldozok egy kevés pénzt,hogy ne kapjak infarktust egyes emberek miatt.

Ja egyébként ezt írjátok annak a lengyelnek akit utáltok:

zrob mi lody

magyarul lesz.phatsz.😛

A WZ-120 brutális alfája valóban nagyon jó, csakhogy annak átütése is van. A T-34-3 -nál sajnos ez az élmény sokkal kevesebbszer lesz meg, aztán szívod a fogad a majd 12 s töltési idő miatt. A 3 fokos ágyú süllyedés a 120-nál nem okozott nekem akkora gázt, mint a t-34-3 esetén.
Az FCM 6.6 körül tölt, és az IS3 -al szemben nem kell parázni, hogy ütöd, vagy nem, mert igen 😊. Nekem pillanatnyilag az FCM SOKKAL jobban bejön, azt ajánlom.
Panther 8.8 : ha kijön természetesen megveszem, ha lehetne mindjárt kettőt is.<#levele>
Ez a cikk itt megbukott sztem... (vagy megváltozott a játék az utóbbi 1 évben amióta nem voltam?)

"gold ammo is actually pretty well balanced, it’s expensive enough for people not to spam (...) and it’s not blatantly overpowered. "
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.17. 15:57:22

Hát ha tényleg fosul jön a kredit, akkor persze. Bár én úgy gondoltam, hogy a tier10es megvételénél lennének problémáim...mondjuk lehet már sokkal szarabban tejelnek ezek a low tier tankok, mint régen.
amugy en nem mondtam h nem grindelek. masfel-ket ora nem eleg a grindre?
nekem ez nem kihivas. van jobb programom es eleg mas tier8as premem.
nekem az pl kihivas, h mind a 150 tankomon legalabb ket skilles legenysegem legyen, vagy h mind fel legyen rendesen modulozva, vagy h minden tankomon meglegyen az 50% winrate, vagy a tankasz...
azert mert Neked ez kihivas, azert miert is kellene nekem is annak lennie????
noljel mar fel legyszives.
Forolto
figy a prém fiók kevés azt látom.Xp-vel nincs gond ha valaki bejön a másik accommal,dől az xp.a kredit ami fáj.
A legnagyobb gond a modulok hiánya a pénzhiány.t6-os tank 1 milla.mikor jön az össze egy fostos t5 el?
Régen igen, amikor még nem volt ennyi noob a randomokban...bár akkor is volt prémiumtankom.
Másik oldal nézd meg 1 milla kredit 6K forint,akkor már inkább egy végleges tank amivel öröm játszani és még nincs meg.Igy talán el sem adom az accountot... 😊

Első csata E-25-el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó vétel.
Kíváncsi vagyok mit fog csinálni az igazán értékes tankokért, mint obj260. Bár lehet majd ott is lehet tokent venni, nem csodálkoznék rajta. De ha nem akkor nagy szívás a gyűjtőnek. Le kell ülni játszani a játékkal!!!! Milyen abszurd nem? 😄 😄 És még jól is kell játszani 😄 Vagy majd max felbérel napi 70 euroért egy szuper lila bobbyt, hogy húzza az IM küldiket, míg a családdal van az ember 😄
prémfiókkal tolod azon az accon, mert én is gondolkodok rajta, hogy kihúzom magamnak a t95e2-t, de én inkább prémfiókban gondolkodok, nem prém tankban. Bár most van a WZ-111, utána jönnek az IM-ek, nem lesz rá idő nagyon.
WZ-111 : az egészen biztos, hogy a frontja sokkal jobb, mint az IS6 frontja, az előbbi csatában IS6-tal mentem, csapattársnak WZ-111 -el 2300 pattintás, most nekem a WZ-vel 1.950. Ezek E-75, illetve JT88 lövések voltak. ha nem forgatod be, vagy csak egy kicsit, nagyon faján pattint.
Töltési idő : 10.31, ez kicsit gyengébb, mint az IS6.
Itt a replay, nem nagy szám, inkább csak kínlódtam, de elsősorban arra voltam kíváncsi mit bír el a tank.
Count Adyn
És el is olvastad a cikket?😄 Csak mert pont arról szól hogy a WG nagyon profin nem néhány bálnát fej le, hanem rengeteg kishalat😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ha nincs időd grindelni és nem a kihívásokért játszol, akkor ugye te egyfolytában a teszt szerveren nyomod? Ha nem a kihívás a lényeg( mi más lenne?) akkor mégis micsoda?
Sunsetjoy
Ez a téma már kezd beakadni - más pénztárcájában turkálni (ha az illető nem "lopta" a tartalmát, mint egyesek) elég ratyi dolog 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Forolto
én is afelé hajlok,csak az a bestiális alfasebzés ami hiányozni fog amit a wz-120-nál tapasztaltam.
T5nél járok és már most látom,hogy kegyetlen kredithiányba fogok szenvedni,kell egy premiumtank. 😞

xotyi
Áruld már el, mit érsz azzal hogy egy fórumon bizonygatod hogy te fingod a passzát szelet? Mindenki elmondta a véleményét pró és kontra, csak te pörögsz itt rajta mint a búgócsiga és mindenki hülye,meg noob, meg lúzer aki nem úgy gondolkodik ahogy te.. Vesszek meg ha értem,hogy ez mire jó..

Trance&Friends nothing more..

FCM-em van én szeretem. T-34-3 is jó szerintem, de hosszú távú grindeknél szerintem kifogsz készülni, a rossz negatív ágyú kitéríthetőségtől. Szerintem FCM, én nem bántam meg, hogy megvettem.
Tudjátok mit vegyék, meg legalább még több olyan játékos lesz, aki játszani se tud a tankjával és ingyen farg lesz nekem <#vigyor2>
Forolto
komolyan nem tudok dönteni milyen 8as prémium tankot vegyek a recruit accomra.Olvastam pro kontrát és még igy is gondban vagyok.
Két jármű maradt a választáson

FCM50t vs t34-3

Kreditre kellene.

Szerintetek?

Te nem érted WGbálna. Én is meg tudom venni simán, elég jól keresek. Akkor is lúzerség, hogy kivágsz ész nélkül 70 euro-t egy prém tankért, mikor a többi jóval olcsóbb 😄
senki nem beszelt itt kihivasrol csak te. se ideje,s e kedve, se energeiaja ilyen kitalalt kihivasokkal baszakodni. azert mert te kitalaltad h Neked ez kivas, mert ennyire kurvara unatkozol/raersz attol meg masnak nem kell kotelezonek lennie. lehet tud jobb elfoglaltsagot.

"Jobban kéne játszani és akkor hamarabb ki tud lőni az ember 150 tankot és le tudja sebezni a 150 000-t." - probaljala valtozatossag kedveert visszaterni kicsit a valosagba, es abbahagyni ezt a faszsagot. normalis ember napi 1,5-2 oranal nem nagyon engedhet meg maganak h jatszon csalad mellett. tudom h neked ez magas, de probald mar meg elkepzelni, es kiszamolni, h te egy nemzetre elbasztal 16 orat, az elosztva a fent 2 oraval hany napra joni ki? hozzateszem, ha gyujtogetni szeret, megveszi majd a tobbit is.

jah es ha neked ez kihivas, es tokent kell venned, akkor neked kene jobban jatszanod kicsit. 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.17. 15:35:01
popey8
Nekem egyelőre alap felszerelés van rajta (venti, stabi és rammer), meglátjuk így hogy működik. Max majd ha muszáj lecserélem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na tényleg ez less az ucssó:
Te még mindig nem érted a lényeget:
1.ehhez a küldetéshez eltöltesz ahogy írtad 42 órát....
2 én mondjuk eltöltök a munkahelyemen egy szombati műszakot 12 órában ugyanazért a végeredményért.
3.mivel napi 11-et dolgozom,max egy órát játszom/nap,a többi a családé.
4.conclusion:+30 óra marad a családra,a játékot meg fun alapon nyomhatom(arra amire kitalálták),nem gürcölve.....
De ebben mi a kihívás? Én is eleget költöttem rá hidd el. Mivel tankot nem nagyon húzok ezért nekem ez fun illetve egy küldetés amit megpróbálok teljesíteni. Persze én se fogok nonstop ott rohadni a gép előtt. Amennyi meglesz meglesz, és a végén mérlegelek, hogy vegyek-e tokent vagy nem. De ez azért ultra gáz szerintem, hogy éppen hogy kijön és már meg kell venni 70 euroért. Akkor már inkább vette volna meg a 88as panthert, az kb fele annyi lesz 😄 Jobban kéne játszani és akkor hamarabb ki tud lőni az ember 150 tankot és le tudja sebezni a 150 000-t.
Az ember penzt kolt a hobijara ha szereti csinalni. Gondolom azert senkit sem hulyeztetek meg le mert vett maganak egy draga pecabotot vagy kerekpart. Es ezek csak olcso hobbik. Vannak ennel sokkal koltsegesebbek is amikhez kepest egy 70 euros virtualis tank semmiseg. Itt van olyan golf klub ahova evi 50 ezer font a tagsagdij. Masok kocsikat gyujtenek vagy draga festmenyeket. Ha valaki ezt a virtualis vilagban teszi a fenti hobbik toredekeert az mar persze idiota.
Az, hogy a jatekok hogyan jutalmazzak a fizetos gamereket meg nem a jatekosok hibaja.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Bye Bye E-25.
Még most vegyétek, mert nemsoká már nem lehet.

on 22 December 2014, the E 25 will be withdrawn from the in-game store.
on 15 January 2015, the vehicle is going to be removed from the Premium Shop as well.

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/e25-withdrawal-sales/
Kiváló választás.
Üzemanyag tartályt frontból ellövik, nagyon sérül emiatt kell rá a CO2 és a megelőző karbantartás skill. Annyira jó a lövege, és gyorsan is tölt, hogy megengedhetsz rá egy szuper repeszpácélt is.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.17. 15:01:15
Kíváncsi leszek rá, mert én kihúztam az IS-6-ot is és nekem pl. az játékstílusra sokkal jobban bejön, mint a T34 és a statom is jobb vele. A jelenlegi kredit rekordom is az IS-6-al szereztem meg. Természetesen engem is néha felhúz a 175-ös pen, meg a lassú szűkülés és a pontatlanság (amik azért közelharcban ritkán jönnek ki annyira), de a T34-ben még jobban felhúz, amikor az istenkirály 248-as átütéssel lepattanok (vagy mellélövök), mert nincs idő kivárni a szintén iszonyat lassú teljes szűkülést és várhatok majd 12,5 másodpercet az ismétlésre, illetve szétlövk a szintén istenkirály tornyát a tetején. 😊
(Azért a T34-el hasonlítottam össze, mert az van még a garázsban 8-as prémként.)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

én nem vállalkozó vagyok nekem fix munkaidőm van és fix fizetésem...
Szerintem, nem érdemes velük foglalkozni, ismert a tény, ez már a pro- kontra vélemények nem befolyásolják.
Kicsi a valószínűsége, hogy egy ismeretlen, nyilvános fórumon eltérő véleményű embert meggyőzzél.
popey8
Az mindegy, mert amit írtam áll a WZ-re😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

popey8
Én inkább játszok ezzel vagy a többi jó szórakozást nyújtó T10-el ill. Buldoggal, mint azzal a kínai heavy hulladékkal😊 Kemény 3 csatám van az FV-vel, szal még nem tudok teljes véleményt alkotni róla, de egyelőre nagyon tetszik (eddig csak 1x gyújtottak😄). E5 szintű mozgékonyság, kiváló löveg és a hülye Conq után hála az égnek a tornya nagyon jól bírja a gyűrődést, sokat pattint. Sokan nem tudják hol kell lőni, így nekem eddig a sidescrape is bejött, főleg olyan helyen, ahol csak a torony látszik ki. A löveg gyorsan céloz (sőt mozgás közben is kicsi marad) és pontos, ezért nem kell órákat kint lenned. Tegnap ez a csata nagyon bejött, pedig folyamatosan kaptam a nyakamba a szeretetcsomagokat a nyomorék artyktól.

Replay

patchaou
Volt valami felvillanásnyi update amikor indítottam. Van infó arról hogy mit basztak el megint?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezt a posztot a T-34-3-ról írta, nem a WZ-111-ről. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

joe662
Én màr le se merem írni melyik csomaggal szemezek èppen.
:-)
3db T-10 kène megvennem amig le vannak àrazva.:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Avatar, Te érett módon látod a dolgokat, én ezt feladom. Mindenki a maga szerencséjének kovácsa, csak vannak akik a szart kovácsolják, és vannak akik nem. Felesleges itt ezt bizonygatni úgy hiszem.
popey8
Na ezért volt hülyeség megvenni sztem és ezért mondták a többiek is. Én is megtehettem volna, ha akarom, meg is vettem volna, de egy olyan tankért, ami játékélményben kb. a 0 szintet hozza kiadni ennyi pénzt sztem meggondolatlanság. Persze, ha gyűjtő vagy, hát váljon egészségedre én nem ítéllek el érte. FCM, E25, Type 59 nekem is megvan és nem bántam meg egyiket sem, mert mindhárommal fun játszani. Viszont az a 122-es orosz koppintás egy forintot nem ér meg. Én a küldit sem csinálom, az IS-6 is kimaradt. Van elég szopatás így is a játékban nem hogy még pluszban magamat is idegesítsem ilyen förtelem lövegekkel.

Nos, nekem van két +20 éves fiam, így van egy kis tapasztalatom a családi élettel kapcsolatban. Neked R3nton azt kívánom élj boldogan majd abban a családi modellben amit felvázoltál. Az anyuka dolgozzon, mosson, vasaljon foglalkozzon a gyerekekkel, főzzön, és este üdén szépen illatosan feküdjön be az ágyba, Te meg majd a Wotozás után méltóztatod megdugni. Bevásárlás, némi gyereknevelés lenne a férfiak dolga otthon?
Azt hiszem elkövettem egy nagy hibát. Nem vettem figyelembe azt, hogy mennyire széles skálán mozog is itt az emberek értelmi színvonala. Sajnálom többet nem fog előfordulni.

Az kb 6 óra.....Ha melóban csinálom akkor a fele tank már meg is van....Még egyszer ennyi és megvettem a tankot.
Neked a hét ág 3,5-szer több időbe fog kerülni=21 óra +.....Ha ugyanennyivel többet dolgozom,a végén neked lesz egy prémtank+0 ft,nekem meg egy prémtank+minimum 60 ezer forint....
Nekem inkabb az tunik furcsanak ha valaki kihuz egy "ingyen" prem tankot, de kozben naponta teleszarja a forumot, hogy milyen szopas a jatek meg hasonlok es majdnem idegosszeroppanast kap minden nap vegen. Ez egy jatek aminek szorakoztatni kellene az embert nem felidegesiteni.
Nincs az az "ingyen" tank amiert en nekifognek egy ilyen grindnek. Van 8-10 tank a garazsban amikkel jatszani szoktam es nem is kell tobb. Ha ezekkel bena vagyok akkor ugyis mindegy mivel tolom. Az uj op cuccok is ideig-oraig erdekesek mert utana jon a hivatalos vagy nem hivatalos nerf.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Azért 70 euró az féléves fiók prémium ára. Az a tank magában 10-et nem ér szerintem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hétfőn sokat játszottam, kedden délután 4-5-től este 10ig kb. És ez egy nehezebb ág volt. WTe-100al könnyebb lesz jóval pl. Biztos nagyon sok narancssárga játékos van, akiknek ez borzasztóan nehéz és azért inkább a családra hivatkozva megveszik...Megnézném, hogy az ilyen családos emberek mennyit wotoznak a család mellett. Mert ahogy én a TS-en hallom az ilyen családos embereket 100x annyit, mint én 😄

Még a fiatalabbak, mint én sokkal kevesebbet játszanak, mert van meló, bulizás és ha van csaj akkor azzal aztán tényleg sokat kell foglalkozni.

A családban meg amúgy is a házimunka részét a nő végzi el általában, ő foglalkozik a gyerekekkel stb. Apukának általában marad az amihez férfi erő kell, a bevásárlás meg valamennyit foglalkozik a gyerekkel. Amúgy meg nonstop ülnek a gép előtt, ahogy én észrevettem így pl a klánban is.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.17. 13:02:38