World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A lényeg, hogy csapat és stronghold csatában feketepacák vannak a minimapon, a tankok fölött semmi jelölés sőt oldalt sem mutatja milyen tankok vannak a csaákban csak a kilek számát. Szóval szinte játszhatatlan az egész, még azt sem egyszerű eldönteni hogy éppen baráti vagy ellenséges tankot célzok-e...
Van erre valami gyógymód?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
★★★★★
Ugyanilyen gyorsan lő majdnem.
Más:
Ez mi a tököm és hogy lehet kijavítani? norm,ál csatában semmi gond nem volt, de a közös mókázásoknál ez a rettenet van:
kapok még egy cuki kis prém tankot 😛
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Szerintem sokkal játszhatóbb lenne, ha nem lennének benne ezek az 1 hites artik...akik még büszkék is erre. Rendben van szeret a pálya sarkából kattintgatni, akkor viszont szenvedjen meg érte. főleg ilyen pontosság mellett...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cyka blyat
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.23. 19:54:11
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
★★★★★
REPLAY
A végét elbaxtam, nem kellett volna leállnom lövöldözni az afk borsigot, aztán persze a végén úgyse lőttem ki, mert az oldala elnyelte az utolsó lövést, nehogy meglegyen a Top Gun... amit az rng ad, azt el is veszi... Ettől függetlenül valamiért nem nagyon jönnek a győzelmek a Type 59-el. Ma is 5 csata alatt tudtam leszorzózni, és 47.52% a wr-em 101 csata után (113 ellenséget lőttem ki, 1325 átlagsebzés és 693 átlag xp, annyira azért nem rossz szerintem).
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ezt nem teljesen értem. Mármint a tank HP-jának 30%-át sebezze rajta az arty? Függetlenül attól, hogy hol találja el? És ha mellélő, hogy számolná a sebzést?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
És ezt a retket még promózni is kell...
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.12.23. 15:42:55