418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #354729 nem fos az, csak senem heavy, senem med, es az atlagos premiumagyuja van, amivel lehet pattogni celzas nelkul.
de igazabol semmi extra sincs benne. -
Angelus1991ster #354728 Nekem nincs, de az egyik legjobb a prémium tank ha a statjait is nézzük. Csehszlovákoknak kötelező darab. -
Pares #354727 Az megvan :) -
#354726 Én a T-25-öt ajánlanám. Gyors (bár kicsit lassan fordul), jó löveg, pattintós torony, jó credit hozam. Nekem vann, és legalább annyit keresek vele adott idő alatt, mint bármely 8-as tankkal.(Vagy közel annyit, a meccsek rövidsége miatt.) -
AlucardHuN #354725 Ez szerintem már a kriminál pszichológia szakterülete... -
Pares #354724 Churchill III és Excelsior között gondolkodom, de utóbbiról azt hallottam, hogy fos (nem értem miért). -
Simulacrum #354723 És akkor az ellen light tankja nekem ír, hogy nehézzel kemper noob vagyok. Nem volt rá időm visszaírni, hogy a 4 tízes arty, ami náluk rám figyel talán elgondolkodtatná kicsit, hogy miért nem rohamozom meg. Brutális pusztításra képesek ezek és mikor meglátom, hogy 3000 csatája van már vele akkor elgondolkodom, hogy vajon mit élvezhet ebben. 900 csatát mentem eddig a legtöbbet egy géppel, el sem tudom képzelni milyen lehet 3000 csatát végigülni artyban, de nem is igazán akarom. Beteg. -
yossarianHUN #354722 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#354721 A T-54-ünk elindult bázist védeni, de sajnos képtelen volt felfogni, hogy ez védekező mód, és csak forgott körbe, hogy hol a faszban lehet a zászló... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt meg próbáltam valakit rávenni, hogy jöjjön fel velem védeni a dombot, különben szétspotolnak és kinyírnak minket a bázison. Kevés sikerrel. Az "eredmény" nem maradt el.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #354720 excelsior - kb med mozgekonysagu, oldalrol papir, agyuja premium penes
churchill3 - lassu, agyu jo nagyon, eszmeletlen xp szorzoja van
ram2 - kozepes med, agyu ok, de nem tierlimites
matildabp - rohad lassu, agyu jo lenne, de rohadt lassu..
matilda4 - lassu, nagyon szar agyu
en a churchill3at ajanlanam -
rogan99 #354719 Kipróbáltam a sima auto aim modot, ami csak anynit csinál h a legközelebbi célpontra rárakja a célkeresztet. Sztem már ez is elég csalás. pl megjelenik valaki a hátam mögött balra, nem kell elkezdeni keresni meg forogni mint fing a fürdőben h merre is van hanem simán jobbklikk aztán puff neki. Vagy amikor artira vadászok amint spotoltam jobb klikk ball klikk, vége. Nincs ideje telibekúrni. Mondjuk ez tetszett :)
Nemtom, lényegesen megkönnyíti a játékot és ez csak a sima verzió nme az ami weak spotra céloz. -
AlucardHuN #354718 Churchill III-at szintén tudom ajánlani, nem egy betonbunker de megvan afeelingje, és ahogy Yossarian említette, legjobb Xp szorzója neki van. -
Pares #354717 Igen, szerintem is a hétvégén. -
AlucardHuN #354716 Rage quit: Dögöljön már meg az összes szarházi fehérorosz vöröshadseregivadék aki kitalálta ezt a tetves arty mechanizmust, és az összes clicker mutáns homokos szörnyszülött aki ezt élvezi is, hogy az OP halálpontos szarja miatt nem lehet normálisan heavy-vel menni mert ha melléd köp is megnyomorodsz egy életre. Rohadtul nem elég hogy esetleg a teamnek nem úgy jön össze a dolog, vagy bengák vagy franc tudja, hogy azon az oldalon ahol vagytok nincsenek annyian, hogy egyébként megpróbálja az ember úgy kihasználni a szarját hogy a másik heavy csak karcolgassa, hogy 10k csata után viszont te tudsz annyira célozni hogy meg is sebezd, hogy olyan helyen mész ahol az "OP" TD nem lát, de mindez rohadtul hiábavaló ha egyszer az a 2-3 mocskos parazita féreg ráfókuszál az emberre akkor ezt baszhatja.
Hülye Heavy, med, meg esetenként TD meg csak szopjon, célozgassa a weakspotokat, flankeljen, sidescraperezzen, tudja minek mennyi a páncélja, milyen szögben tudod átlőni (a fasz spotrendszert azt kihagyom, az megint ilyen luck kategória), igen gondolkozzon a kis hülye, én addig a Maus méretű testemmel elrejtőzök egy bokorban, azt lövöm a HE, prém HE meg a TD átütéssel rendelkező AP-t azokra a nyomorultakra. Aztán ha erre tévedne egy light akkor, (hacsak nem éppen akkor lövök valami másra) ráfordulok és azzal az írtópontos precíz lövegemmel szétcsapom, de ha elvétem még ott van a másik 2 bokorban recsiző farok is.
Ohh, és lassan visszatérnek a régi emlékek, utóbbi időkben láttam már 5 artys meccset is, abból 3 FV 304 volt.
Szóval itt rohadtul nem a medeket vagy más osztályt kell baszogatni, hanem kicsapni az egész tetves ágat francba mint macskát szarni, aztán akinek erre van ingere az játsza azt a 2 Dimenziós játékot ahol mérni kell a szél irányát és sebességét, vagy C&C Generalsban menjen a kínai atomágyúval (csak ajánlani tudom, 10/10-es). Kicsit sem fura hogy igen sok meccs végén azzal kell szembesülnöm a bokorban fappoló népművészeti cserépedény osztja ki a legtöbb sebzést. Ja biztos halucinálok, meg csak ezt jegyzem meg, persze jóhogynem Illuminati... -
yossarianHUN #354715 Csörcs III. Jó gép, és neki van a játékban a legdurvább XP szorzója. -
Pares #354714 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te voltál az, aki kötekedett, nem én. Gondoltam, hogy akkor valami értelmes mondanivalód is van a szokásos "konteózáson" meg "hívőzésen" kívül, amit meg tudnál osztani velem, de ezek szerint nincs, ahogy múltkor sem volt, és más topikban sem láttam eddig sehol se, hogy kifejtetted volna a véleményed, csak beszólogatsz, tartalom nélkül, így csak alátámasztod azt, amit írtam. Levettelek a tiltólistáról, de már látom, hogy tévedés volt. Téma lezárva.
Vissza a játékhoz:
Melyik T5 prém tankot tudjátok ajánlani, vagy mik a tapasztalatok? Igazából XP szerzés és játékélmény a meghatározó. Excelsior, Churchill III, Ram II, Matilda BP, Matilda IV? Féláron vannak, azért gondolkodom, hogy valamelyiket megveszem a felgyülemlett aranyból. -
#354713 Egyáltalán nem szükséges Bromwellbe az arany az ászhoz.
-
lexlutor #354712 5 times per account
nincs ott hogy per nap.
szerintem csak 5x a hetvegen, nem naponta. -
yossarianHUN #354711 5x5000. Naponta.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.05.23. 18:28:57 -
#354709 lol, most komolyan 5000 xp (nem free) a hétvégi mission? -
#354708 Bélával 5200 lepattanó, már sietem hogy a pár túlélő még lepattanjon vagy kettőt, erre mind simán átütött :/ -
Tarathiel2 #354707 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"hazugsággal kimosták az agyad" Klasszikus sértődött konteós duma. Írogasson neked privátban a hóhér, van jobb dolgom is mint egy magadfajta hívővel vitatkozni. -
TuskoMobile #354706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pénz pénz pénz régóta űzi ezt a sportot az amcsi állam bár megdöbbentő hogy a demokraták is csatlakoztak ebbe mert általában a republikánusok módszere így pénzt teremteni már a régi bush óta sőt előtte is vietnám szóval csalódás ez az obama sajna nem egy bill clinton -
#354705 New map
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pares #354704 4:24 másodpercig tartott a csata, csak azt nem értem, hogy hogy a fenébe tud ennyi HP ilyen gyorsan eltűnni. Mintha 0 ellenállást tanúsítottak volna.
-
Pares #354703 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondd meg nekem légyszíves, hogy a végtelen bölcsességed hol látja ebben a konteót? Bár megértem, hogy amennyi hazugsággal kimosták az agyad, nehéz lehet befogadni a csúnya valóságot. Ha lehet, akkor privátban. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.05.23. 16:45:20 -
vasasgabri #354702 Ebben nagyon meg eggyezik a véleményünk. -
Angelus1991ster #354701 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elbaszott mudzsehidák, admiral ackbarozó félember-félállatok. De jó érzés volt csatában beszólni az ilyen barbár államot támgatónak. Emberiseg rákja ez a mocskos majomhorda. Az egész olyan mint a Csillagkapuban az ORI. Reménykedek a bukásukban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.23. 16:05:29 -
TuskoMobile #354700 nem erre gondoltam xD( lassú mozgásod lenne meg 10 másodpercenként lőhetnél csak 1-et)
helios hack csapat már régóta rontja el az fps játékokat nem is jó fps-el játszani rengeteg a hecker bár ez egy kimondottan agytalan hacker volt ilyet még egy kezdő moderátor is kitiltana 1perc alatt -
yossarianHUN #354699 Persze mindig vannak, akik hajlamosabbak csuklóból oltani, de azért sokan inkább segítünk, pláne ha még kérdez is a delikvens (kivéve Nesunál, őt én is csuklóból oltom). Arra is rendszeresen látok példát, hogy egy kezdő kirak egy screenshotot, mire több veterán is kapásból 5-6 tanácsot ad neki, hogy tudná hatékonyabban összerakni a legénysége képességeit. A fórum egyik alapvető célja a kezdők segítése, szerintem ezt elég jól be is tölti.
Akkor van baj, ha egy újonc olyan képeket lobogtatva jön fel a fórumra, amik nem ütik meg a szintet, aztán a negatív reakciókra válaszul nem segítséget kér, hanem bevágja a durcát, és elsütögeti a "win rate is luck" meg az "I play for fun" frázisokat. Az ilyeneket hamar darabokra szokták szedni az őshonos fórumozók, és nem is teljesen ok nélkül. -
#354698 Anno a 2010-es medal honor-ban volt egy gyökér, totálisan szégyentelenül aimozott, aztán amikor már mindenki neki ugatott, akkor még neki állt följebb hogy mi vagyunk a looserek, ha nem csak szerencsétlenkednénk akkor mi is lehetnénk olyan eredményesek mint ő... kb 4 perc alatt kiosztott 100 hs-t... -
Userx2 #354697 OFF - Megnézhetsz egy ilyen BF kört, tele a youtube vele. Az durva, hogy már a bétában is volt h*ck. BF Hardline isten mód -
#354696 Van azért itt is egy-két arc nagyon magas lovon... na meg a normálisabbjánál is elszakad néha a cérna :)
Aki meg csata után rád írogat azt csak sajnálni lehet.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.23. 15:30:14 -
vasasgabri #354695 A játékban és utánna szoktak írogatni.Nem a fórumra értettem.De mikor elősször regisztráltam ide és képet is töltöttem fel az volt az egyik tag reakciója hogy sürgősen haggyam abba a játékot. Akkor te adtál tanácsokat hogy tudok javítani. -
gabor145 #354694 A MeltyMapses célkereszt módnál nektek sem működik a táras tankok tárjelzője? Esetleg van valamilyen megoldás a problémára? -
#354693 Soha nem csaltam és igazából nem is értem mit élveznek a csalók abban, hogy egy program jó helyettük... -
yossarianHUN #354692 "Hát ebből a szemszögből igazad van de régebben nem volt ennyire nehezen játszható a játék, sokkal könnyebb volt lilává válni"
Ezt mire alapozod?
Egyébként meg mutass már egy olyan hsz-t, amiben segítés helyett rohadtul leoltottunk egy kezdőt, aki a jobbá válás végett kérdezett valamit a játékkal kapcsolatban. Aki kérdez, annak segítünk, aki nem kérdez de hülye, azt leoltjuk, mert csak kérdeznie kéne. -
TuskoMobile #354691 sorry akkor félre értettük egymást azt hittem ilyen modok-ra mondod azért nálam is van reticle mod
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.23. 15:16:16 -
#354690 Régen sokkal könnyebb volt? Akkor amikor 4 tier-el feljebb dobott bármit és csak goldért vehettél prémlőszert? Oké. -
yossarianHUN #354689 Mintha a PunkBuster érne valamit:D Javaslom ugorj fel pár még működő CoD 4 szerverre, és meglátod mennyire hasznos a PB.