World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Mármint venti meg ilyenek? Azok ha jól tudom 24.-től, szóval most még ne vegyél semmit 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mnemomic
Holnaptól.

Modok vannak é fenn?

Nem tudjátok, lesz mostanság félárú modul akció?

patchaou
Csak Én nem látom a képet amit beszúrtam vagy más sem? 😊
A lényeg, hogy csapat és stronghold csatában feketepacák vannak a minimapon, a tankok fölött semmi jelölés sőt oldalt sem mutatja milyen tankok vannak a csaákban csak a kilek számát. Szóval szinte játszhatatlan az egész, még azt sem egyszerű eldönteni hogy éppen baráti vagy ellenséges tankot célzok-e...
Van erre valami gyógymód?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én mondjuk nem sokat artyzok, mert én sem szeretem őket. Viszont a szovjet ágon megcsináltam a Su 5-ig. Úgy látszik nekem egyedi technikám van, mert én mindig megyek a csapat után, nem sokkal lemaradva. Jó lehet többször lelőnek, de sokszor meg így még jobb vagyok vele. Múltkor úgy nyertük meg a csatát, hogy én mentem és befoglaltam az ellenfél bázisát amikor már kifogyott a 12 lőszerem.

★★★★★

Nekem nem kell magyarázni, az elmúlt egy hétben 9 csatám volt. Egyébként meg tök mindegy hogy mi játszunk-e vagy sem, ha otthagyjuk a játékot örökre, akkor is lesz bőven elég paradicsom lajcsika, aki boldogan vigyorogva tovább tolja a WG szekerét.
Próbáld ki az angol FV-t,az asszem t6?
Ugyanilyen gyorsan lő majdnem.

Már megbocsáss, de ti vagytok a hülyék, hogy egyáltalán hajlandóak vagytok céltáblát játszani. A wg-re azzal tudnátok nyomást gyakorolni ha nemcsak hogy nem fizettek erre a szarra, hanem be sem léptek. Akkor a sok egysejtű is mire tudna kattintgatni a szellempályán? Egymásra? Azt nem tudnak, mert ahhoz spot is kell: az meg +4 gomb (wasd). Számukra ez már felfoghatatlan misztikum.

A csúcson kell abbahagyni:

Napi gyöngyszem:

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

patchaou
Ment a válaz - természetesen a fórum nem mutatta...

Más:
Ez mi a tököm és hogy lehet kijavítani? norm,ál csatában semmi gond nem volt, de a közös mókázásoknál ez a rettenet van:

na holnap végre 24.e 😊
kapok még egy cuki kis prém tankot 😛
Erre viszont nem fog sor kerülni, mert akkor nem lenne mivel játszani szegény degenerált 8 éveseknek, és nem pumpálnák tovább a tőkét a WG-be.
természetesen ez a cél, főleg, hogy ne legyen senki 1 lövés

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Elsőre azt mondanám a videokártyád készül megmurdelni, de ha csak egy pályán csinálja, akkor lehet, hogy másról van szó. Szedd le a modokat, nézd meg úgy mit csinál.
Akkor gyakorlatilag nem másról van szó, mint egy sebzéscsökkentésről. Én benne lennék.
hát ez a része nem változna, ha gyenge pontot ér viszi a +- 30% ot, ha pedig vastag páncél akkor a páncél vastagság redukálja a sebzést.
Szerintem sokkal játszhatóbb lenne, ha nem lennének benne ezek az 1 hites artik...akik még büszkék is erre. Rendben van szeret a pálya sarkából kattintgatni, akkor viszont szenvedjen meg érte. főleg ilyen pontosság mellett...

buzi az összes artista

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mennyi ilyen barom van.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ez most mi a szar?😄 Csak ezen a mapon van ez a "jelenség".

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7,85 BIA-val😊 egyik legjobb döntésnek gondolom hogy még beszereztem kivétel előtt félárazva
Ot3p, ment üzenet, kérlek olvad el. köszi !
Antimat
Engem is nagyon idegesít, mikor elkezd az agyhalott csapattárs csak úgy lövöldözni, meccs elejétől, bele a vakvilágba. Persze annyi agya nincs, hogy ha van ellenség a közelben, akkor hamarabb felspottolódik, mert mitől tudná pont azt.

cyka blyat

Na ja, de az arty HE-t lő. Egyébként WT-ben azért elég gyakori ez, mert az orosz gépeken gyakorlatilag T3-4-ig nincs normális lövegpajzs. A németeken a táposabb Pz III-ak tornya azért már kemény tud lenni.
Master91
Sima HE-val nem. Vicces mikor lövegpajzson lőnek, át üt, és belül meg repülnek a repeszek szanaszét. Akkor kapok agyfaszt. Főleg mikor valami kis fütyi tank csinálja ezt.
HE-vel átlövik a lövegpajzsod WT-ben?😛
voivod32
Ez az agyhalott, végiglövöldözte a meccset, anélkül, hogy ellenfél lett volna a csöve előtt. Amikor a végjátékban ezt szóvá tettem, meg volt sértődve, és értetlenségét fejezte ki. Amikor az éppen kilőtt artynk beírta, hogy noob team, a KV-1S-ünk bőszen egyetértett. Szerintem meg volt győződve róla, hogy a tőlem gondosan ellopott két killjével ő aztán rendesen kitett magáért...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Master91
War thunder (ami alázza a wotot <#banplz> ), hányszor kusnyad meg a tankom 1 lövéssel, ami lövegpajzson át üt át 😄
De hogy oldanád meg, hogy a találat helyétől függően változzon a sebzés? Hülyét is kapnék, ha akkor is vinné a HP-m 30%-át az arty ha a lövegpajzsomat veri be.
Arra gondoltam, hogy ne egy lövés legyen egy tank, hanem csak bizonyos százalékot sebezzen. Persze ha melle lő akkor az a sebzes radiuszanak a távolságával csökkenjen

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.23. 19:54:11
Antimat
Köszi!

cyka blyat

Tono34
Francia T5 prém arti vmi eszméletlen trollság 😊 8 másodpercenként köpködi az áldást.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Savaran
A legjobb az lenne ha nem lennének, bár bevallom őszintén én is kipróbáltam az artizást de nem jelentett kihívást, én inkább maradok a normál tankoknál, minap majdnem teljes hp-ről lőtt ki egy kék vin8-as gw e100 röptében a t54-em ből 50km/h val mentem

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Köszi

★★★★★

Mai termés (AMX M4 45 Tank Ász + Type 59 Tank Ász):

REPLAY

A végét elbaxtam, nem kellett volna leállnom lövöldözni az afk borsigot, aztán persze a végén úgyse lőttem ki, mert az oldala elnyelte az utolsó lövést, nehogy meglegyen a Top Gun... amit az rng ad, azt el is veszi... Ettől függetlenül valamiért nem nagyon jönnek a győzelmek a Type 59-el. Ma is 5 csata alatt tudtam leszorzózni, és 47.52% a wr-em 101 csata után (113 ellenséget lőttem ki, 1325 átlagsebzés és 693 átlag xp, annyira azért nem rossz szerintem).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"Gondolok itt egy tier 6-7 es 1000 sebzes helyett, plusz minusz kb 30% es erre jöjjenek max bonuszok..."

Ezt nem teljesen értem. Mármint a tank HP-jának 30%-át sebezze rajta az arty? Függetlenül attól, hogy hol találja el? És ha mellélő, hogy számolná a sebzést?
Ismét big thx!
Szerintem át kellene variálni az artyk sebzését. Értékről %-ra. Gondolok itt egy tier 6-7 es 1000 sebzes helyett, plusz minusz kb 30% es erre jöjjenek max bonuszok...szerintetek? Ha már ragaszkodnak az artykhoz

Sunsetjoy
EZT használd, nem csak abban van, amit te linkeltél. Ez asszem 5, ami a tankok feletti infót, healthbart mutatja normál és ALT lenyomása utáni módban.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Bár az is lehet, hogy a markers-es xc fileokba kell csinálni valamit.
Ezt a file-t kéne megbuherálni (szerintem).
Szerintem is van érezhető hatása... 3 csatából minimum 2-ben arty szed ki, vagy legalábbis telibe talál, és minimális hp-n hagy. Pedig legtöbbször mozgok is közben, de nem sokat ér ellenük.
És ezt a retket még promózni is kell...

Na akkor már csak egyetlen dologban kérek segítséget: azt szeretném, ha a mostani beállítások megmaradnának, de az xvm térjen vissza az eddigi működéséhez, mutassa a játékos effi(vagy wn) értékét a tank felett. Mit csináljak?
Hali! Type 59-es szakasztársakat keresek! 😊 Köszi! Nevem:Hupszka
ROMOTO
A peccselés után ha felnézel a hivatalos xvm oldalra, akkor látod hogy kapsz egy menüt, ahol a létező összes xvm adatot kipipálhatod, ez is a mod sajátja.
Ez nagyon jónak tűnik, mindjárt kipróbálom. Tegnap Sunsetjoy mondta, hogy azért kavart be nálam szinte minden mert agyonpatchelt, ezeréves xvm-et használok, ami tele van már felesleges file-val. Köszi neki itt is!
ROMOTO
oda ajánlja elvileg ahol a fő mappád van, abba kell.
A res modsba kell telepíteni vagy ahová felajánlja?
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.12.23. 15:42:55
ROMOTO
Szerintem mindenképp érdemes, egy egész más szintre emeli az ilyen modpackokkal való szarakodást, exe file elindit és csak szépen pipálod ki a megfelelő modokat, az alapbeállításaival is tökéletes, de lehet még extrázni...